|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Crize de nervi la copii Mar Apr 28, 2009 12:43 pm | |
| Nati pai esti fetita destul de mare la 2 ani si 6 luni,de ce mai faci talente? ranjet |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Crize de nervi la copii Mier Apr 29, 2009 8:20 pm | |
| asa este ea mai chry cu talente s-a mai schimbat acum insa a fost de groaza nu o puteam lasa nici cu mami ca zicea ca i se rupe sufletul cand o aude plangand din orice. _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Crize de nervi la copii Joi Apr 30, 2009 12:03 pm | |
| Pai asa si mie cu Eliza,mi se rupe sufletul sa o vad ca plange,acuma a adus-o mama in casa plina de nervi a si plecat.a vrut pe topoganul cel mare si la mama ii e frica sa o dea ca nu nu ajunge sa o vada sus pe scari,si a plans bestia de numa,si nu a putut sa o ia de la topogan,numai acolo a vrut,asa ca a adus-o in casa,si a plecat mama ca s-a enervat si ea ranjet |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Crize de nervi la copii Vin Mai 01, 2009 1:37 pm | |
| off Cris stiu cum e cu topoganul,dar vad ca nu mai face figuri,inainte cand il luam din parc,woww era jale mare,se tavalea pe jos de plans facea urat,acum nuuu,il iau si nu zice nimic,iar cand ne uitam la magazine la jucarii e foarte calm se uita le numara dar nu cere cum facea cand era mic,nu puteam sa intru intr-un magazic ca incepea sa urla ca vroia masini,minune mare acum s-a schimbat mult si intr-un timp foarte scurt |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Crize de nervi la copii Vin Mai 01, 2009 3:01 pm | |
|  cosminel.cu jucariile pateamsi noi cu nai asa ne-am dus odata in real si i-a zis sotu acasa ca ii cumpara o papusica cred ca era sf.mihai si cum o cheama si mihaela s-a gandit sa ii faca un cadou.bestiuta mea a luat o papusa de 50 lei mica urata sou ii arata alta mai mare speciala pentru e care plange zice mama, tata, rade si mai ieftina ma cand a inceput sa bata din picioare nu si nu se uitau toti la noi ca la balci.de atunci tasu ii zice cand plecam de acasa nu are tati bani de papusi si a inteles ma nu mai cere.mie imi mai zice uneori tu ai bani sa-mi cumperi ca tati nu are _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Crize de nervi la copii Mar Mai 05, 2009 1:43 pm | |
| Eu nu am treaba cu ea cu jucariile rpin magazine,prefera joaca cu noi,decat cu jucarii. |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Crize de nervi la copii Lun Iun 08, 2009 3:09 pm | |
| Alex face criza de plans cand vrem sa plecam acasa de la nasii nostri, ca tare ii place la ei sau cand vrem sa urcam din parc acasa, insa daca ai inspiratia cu ce sa il momesti sa vina cu tine, nu e problema. Insa se mai intampla sa nu gasesti mereu un motiv. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Crize de nervi la copii Lun Iun 08, 2009 6:47 pm | |
| Cosmin si-a mai revenit nu prea mai face as aurat iar daca plange,il impac imediat,cat despre jucarii nu mai are nici o treaba,de ii ia vreun copil jucaria nu zice nimic si daca cere si el si nu i da iar nu zice,asa ca e total schimbat |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Crize de nervi la copii Mar Iun 09, 2009 7:05 am | |
| Asa o momesc si eu pe Isa cand intram in casa,altfel nu vrea. |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Crize de nervi la copii Mar Iun 09, 2009 10:59 am | |
| da mai fetelor cred ca s-au schimbat mult piticutii au mai crescut si inteeg si ei acum nici nati nu mai face crize intelege cand ii zic nu are mami bani imi zice cumpam cand ai da _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Crize de nervi la copii Mar Iun 09, 2009 12:47 pm | |
| pai au inceput si ei sa inteleaga ca acum au mai crescut si ei |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Crize de nervi la copii Mar Iun 09, 2009 3:12 pm | |
| Eliza tot cu crize de plans ne santajeaza |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Crize de nervi la copii Mier Iun 10, 2009 5:38 am | |
| Pai Simo,ei se copiaza unul pe altul,ca sunt 3,se mai iau cu altele si mai uita. |
|
 | |
|