Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

cearta intre mama si tata in fata copilului...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
tania
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 14083
Varsta: 27
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Mar Apr 21, 2009 1:37 pm

nuuu ca atunci ma bungheste cu amantul tavalesc (glumesc mah!)

Sus In jos
andreea28
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 640
Varsta: 32
Localizare: Oradea
Joburi/Distractii: distractia mea zilnica e plimbatul cu caruciorul
Stare de spirit: optimista, vesela, visatoare
DESPRE NOI: Andreea si Darius, puiul meu scump
Data de inscriere: 19/07/2008

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Joi Mai 28, 2009 7:14 pm

Mai apar certuri si conflicte uneori dar sunt de evitat, adica cel putin nu in fata copilului. Certurile repetate in fata copilului il pot marca de nici nu sti unde apare slabiciunea. Ai mei parinti s-au certat toata viata si in mod cert si-au pus amprenta asupra mea aceste certuri. O simt eu, cand e vorba de un mic conflict intre mine si sot ,in mintea mea se face din tantar armasar si ma speriu, intru in panica parca.
Nu va certati in fata copiilor! Protejati-i! ganditi-va la ei, nu la nervii vostri!
Sus In jos
mihaelamiha
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3660
Varsta: 26
Localizare: bucuresti
Joburi/Distractii: voi fetelor sunteti distractia mea si nazdravani mei
Stare de spirit: mereu fericita si cu gandul la voi
DESPRE NOI: Mihaela mamica de 2 baieti Claudiu si Catalin sa nu-l uitam si pe tati Bogdan
Data de inscriere: 20/11/2008

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Vin Iun 12, 2009 8:47 am

da este cat mai bine sa evitam certurile in fata copiilor,astfel ei isi pot crea altfel de imagine
Sus In jos
andreea28
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 640
Varsta: 32
Localizare: Oradea
Joburi/Distractii: distractia mea zilnica e plimbatul cu caruciorul
Stare de spirit: optimista, vesela, visatoare
DESPRE NOI: Andreea si Darius, puiul meu scump
Data de inscriere: 19/07/2008

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Mier Iun 17, 2009 3:58 pm

Foarte mult conteaza pentru un copil de orice varsta sa vada ca parintii lui se iubesc, altfel creste, parca e ca un scut de protectie, care il incurajeaza si ii da incredere in sine.
Sus In jos
Imposibila
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 369
Varsta: 24
Localizare: timisoara
Joburi/Distractii: imi place foarte mult sa cant, sa ascult muzica si sa scriu poezii
Stare de spirit: vesela si nebunatica
DESPRE NOI: mama : Gabriela, tatal : Nelu si ingerasul nostru micut :: Andreea-Cristina
Data de inscriere: 28/07/2009

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Joi Iul 30, 2009 2:18 pm

noi ne certam d estul de raar avand in vedere ca sotul meu e plecat in delegatii mai tot timpul dar si atunci cand ne certam nu o facem de fatza cu fetita, in orice familie mai sunt certuri dara trebuie evitate sa fie in fata copilului dertg
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4796
Varsta: 39
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Joi Iul 30, 2009 2:43 pm

mario al meu daca eu mai tip la taicasu sau la el,ma pune imediat la punct,,mama zita,,(mama taci)
asa ii face si lui taicasu
Sus In jos
Imposibila
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 369
Varsta: 24
Localizare: timisoara
Joburi/Distractii: imi place foarte mult sa cant, sa ascult muzica si sa scriu poezii
Stare de spirit: vesela si nebunatica
DESPRE NOI: mama : Gabriela, tatal : Nelu si ingerasul nostru micut :: Andreea-Cristina
Data de inscriere: 28/07/2009

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Joi Iul 30, 2009 2:48 pm

a mea de cate ori mai ridicam vocea unu la altu ea intervine cu replica" tati daca mai tipi nu ti mai aduce mos craciun nimic" ne bufneste pe amandoi rasu si gata cearta [spoiler]
Sus In jos
Berbecuta
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8413
Varsta: 30
Localizare: Undeva in Ro
DESPRE NOI: Visatori.

Data de inscriere: 21/05/2008

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Joi Iul 30, 2009 7:09 pm

Eu ca si cadru didactic intotdeauna am recomandat parintilor sa nu se certe de fata cu proprii copii ,pentru ca mic fiind el poate fi usor traumatizat ,iar cand devin adolescenti pot fi introvertiti,timizi si uneori chiar fricosi,dar asta nu e valabil la toti copiii.
Am avut caz ... o fetita batjocorita de mama ei clasa, de fata cu ceilalti copii.La auzul celor zise fetitei am poftit-o afara sa stau de vorba cu ea si i-am atras atentia intr-un mod elegant dar ferm, ca asemenea limbaj este total neadecvat fata de copil si implicit fata de ceilalti elevi.
In pauza am anuntat psihologul scolii care la randul sau a anuntat directiunea,astfel au inceput sedinte la psihologul scolii ca mama sa stie cum sa se poarte omeneste cu fiica sa.
Sus In jos
pupkiss
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 92
Varsta: 21
Localizare: neamt
DESPRE NOI: iustin@ si cipri@n... :X:X:X in love
Data de inscriere: 15/06/2009

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Mier Aug 26, 2009 8:14 pm

trist , eu am trecut cand eam mica prin asta , chiar si mai rau , e dureros si nu as face asta copiilor mei.
Sus In jos
thaisa
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6953
Varsta: 23
Localizare: Timisoara
Stare de spirit: Implinita
DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa
Data de inscriere: 02/09/2009

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Joi Sept 10, 2009 5:56 pm

am avut noroc caci am avut un exemplu pozitiv din punctul asta de vedere,asa ca acum,cand mai am un pic si imi voi tine bebele in brate,deja socotesc si planuiesc cum pot mai bine sa il protejez de toate relele..norocul la noi e ca si atunci cand ne certam(se intampla in orice cuplu),nu zbieram,e mai mult o discutie,un dialog..
dar intotdeauna se poate intampla ceva,dar deja am hotarat de comun acord niste reguli,pe care le punem cat de cat deja in practica
Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8616
Varsta: 33
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Joi Sept 10, 2009 5:59 pm

eu in famile , 23 de ani cat am stat , nu am auzit o cearta la ai mei . nici o ridicare de ton sau un cuvant urat .
asa va fi si in famila mea .
Sus In jos
thaisa
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6953
Varsta: 23
Localizare: Timisoara
Stare de spirit: Implinita
DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa
Data de inscriere: 02/09/2009

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Joi Sept 10, 2009 6:02 pm

asta spuneam si eu..si incercam amandoi sa urmam exemplul asta pozitiv,care acum pentru mine e o lectie de viata!!
Sus In jos
laly
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2546
Varsta: 35
Localizare: New Berlin - USA
Joburi/Distractii: pictura, fotografia
Stare de spirit: happppppyyyyyyy
DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella

Data de inscriere: 17/02/2009

MesajSubiect: Re: cearta intre mama si tata in fata copilului...   Joi Sept 10, 2009 6:08 pm

si eu si sotul am avut exemple pozitive de la parintii nostri dar ca in orice familie se intampla sa fie si certuri , incercam sa nu o facem in fata copilului dar daca ne aude imediat ne pune la punct si ne trece orice suparare
Sus In jos
Claudiaa
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 2
Varsta: 35
Localizare: cluj
DESPRE NOI: Claudia o fetita Adina-1an
Data de inscriere: 24/11/2010

MesajSubiect: Ce dauneaza copiilor mai mult decata: divortul,alcolismul si saracia?   Mier Noi 24, 2010 3:07 pm

Am citit acest studiu si am ramas impresionata de ceea ce am aflat in legatura cu afectiunea fata de copil, il gasiti aici vi-l recomand cu caldura www.loculnostru.wordpress.com/2010/11/22/ce-dauneaza-copiilor-mai-mult-decata-divortulalcolismul-si-saracia/
petruta a scris:
Este imposibil sa nu fi existat intre soti o mica cearta, dar ce parere aveti de cearta in fata copilului?
Parerea mea este ca nu ar trebui sa ne certam in fata lor, totul in familie trebuie sa fie armonie si dragoste, eu asta cred ca trebuie sa simta un copil intr-o familie, astept si parerile voastre... :alien:
Sus In jos

cearta intre mama si tata in fata copilului...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: PROBLEME PSIHOLOGICE :: PROBLEME PSIHOLOGICE :: VIOLENTA IN FAMILIE-