| | Aspirat la nastere ...bine sau rau? | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Joi Oct 23, 2008 11:45 am | |
| Baietelul meu de 4 luni nu a fost bine aspirat la nastere si a facut complicatii la plamani.Acum dupa tratamentul cu injectiile pe care mi le-a dat doctorita o sa ma duc la o alta sa il aspir.De la 1 luna si ceva a fost racit mai in permanenta.Nu am deloc incredere in medicii din spital.Aveti grija viitoare mamici!Efectele nu apar imediat.Mai tarziu pot face si astm. :() |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Joi Oct 23, 2008 1:35 pm | |
| imi pare tare rau ca ai aceasta problema. ce doctori tampiti. dine ca ai depistat la timp problema si nu sa ajuns la ceva mai grav. va doresc multa sanatate. |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Joi Oct 23, 2008 1:38 pm | |
| Off, Carla, imi pare rau pentru ce ai patit! Am mai auzit cazuri din astea, din pacate! Sanatate multa puiului! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Joi Oct 23, 2008 3:33 pm | |
| Mai,dar cum de nu l-au curatat bine?Nu ai observat pana acum,adica nici un medic?Parca ai nascut cu Cristurean,nu a avut echipa buna? |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Vin Oct 24, 2008 3:15 pm | |
| Analis imi pare rau,cum naiba au lasat sa se intample asa cevz? |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Vin Oct 24, 2008 3:21 pm | |
| pai ai avut parte probabil de acelasi neonatolog ca mine ca doar am nascut amandoua la etajul 7 si dupa nastere medicul nostru ginecolog nu au treaba cu bebele el trece in mana neonatoloagei,sa stii ca si eu am aceeasi problema cu selyn la 1 luna jumate racita si doar era vara au tot spus ca este din cauza nasucului caci ea atunci nu mai putea respira si acum de 2 saptamani iar raceala iar probleme cu nasucul pe cuvant ca imi este si teama sa ies cu ea afara .La inceput mi sa spus ca fornaie pentru ca nu este bine descongestionat nasucul si pana la 3-4 luni isi revine dar la ea este la fel tot timpul fornaie...acum ii dau zirtec sper sa ne ajute. La externare a venit neonatologul tin minte ca sa pus pe patul meu nici nu sa uitat la copii daca sunt bine sau nu si ne-a externat. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Lun Noi 03, 2008 5:14 am | |
| Of sevi,ce neonatolog a fost? Noi am fost la Bucur,insa s-a uitat la copii foarte atenta.Si nu a avuit Isa nici o problema cu nasucul.De fapt,cu nimic. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Dum Noi 30, 2008 1:13 pm | |
| eu nu stiu ce s azic daca a fost bine aspirat la nascuc pt ca pana la 5 luni tot timpul ii punea ser fiziologic in nas chiar si aerosol i-am facut |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Joi Apr 02, 2009 12:40 pm | |
| Mai mult ca sigur Sevi! Si acum ne chinuim cu diferite tipuri de bronsite! |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Dum Mai 10, 2009 11:36 pm | |
| Eu am alta problemica,tot timpu are mucusori uscati...nu stiu de unde apar....ii pun ser ca sa o pot curata...este greu cand cu betisorul de urechi,cand cu pompita.....oare de ce face asa?? |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Dum Mai 10, 2009 11:40 pm | |
| AAAAAAAAA,am mai auzit una,am o verisoara care a nascut acum 2 luni si a luat pt bebele ei"batista sugarului"cica este o pompita cu un furtun mai lung care il baga la furtunul aspiratorului....ce parere aveti de acest instrument?eu una nu as incerca nici pe mine dar apoi pe bebe 1.zgomotul aspiratorului aproape de bebelus 2.puterea cu care trage aspiratorul din nasuc |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Mier Mai 13, 2009 12:36 pm | |
| Adina,aspiratorul nazal il folosesti doar daca are ceva mucisori lichizi. Probabil aerul din casa la voi este mai uscat si din cauza asta face mucisori uscati. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Mier Mai 13, 2009 2:14 pm | |
| eu de cand le dau septilin la fete sunt bine sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau si sa o tina tot asa adina sa stii ca nu este atat de rau cum pare aspiratorul nazal oricukm la el apelezi doar in cazuri extreme cand are prea multi mucisori in rrest nu este cazul mai mult este zgomultul facut de aspirator dar nu trebuie sa-ti imaginezi ca ii trage nasu cu totul eu am incercat pe fetita mea de 3 ani si ea mi-a zis ca nu simte decat aer rece |
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Mar Mai 19, 2009 7:50 pm | |
| eu am folosit de la inceput batista bebelusului si ser fiziologic si sunt foarte multumita. nu a gacut otita, deci este desfundat bine. si acum ne desfundam odata pe zi la baita. |
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Mar Mai 19, 2009 7:53 pm | |
| | adyna_bis a scris: | AAAAAAAAA,am mai auzit una,am o verisoara care a nascut acum 2 luni si a luat pt bebele ei"batista sugarului"cica este o pompita cu un furtun mai lung care il baga la furtunul aspiratorului....ce parere aveti de acest instrument?eu una nu as incerca nici pe mine dar apoi pe bebe 1.zgomotul aspiratorului aproape de bebelus 2.puterea cu care trage aspiratorul din nasuc |
1. zgomotul aspiratirului l-a calmat totdeauna pe david sau foenul. 2. nu iti imagina ca trage aspiratorul normal. in primul rand se pune la puterea cea mai mica iar furtunul de la batista bebelusului este facut in asa fel incat nu permite ranirea bebelusului. noi l-am incercat prima data pe noi. eu una nu ma descurc cu pompita manuala si pe cine cunosc si au folosit asa ceva, au facut copii otita de foarte multe ori. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Sam Mai 23, 2009 5:51 am | |
| Fereasca dzeu.Eu am folosit pompita manuala ca Isa nu sta la spirator,insa nu am avut probleme. |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Lun Mai 25, 2009 12:26 am | |
| eu folosesc mereu pompita aia cu furtunas , bag pompita in nasuc si furtunu in gura la mine si trag eu mucul .  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Mar Mai 26, 2009 11:06 pm | |
| asta o folosesc si eu miky doar de 2 ori am folosit-o si spr sa nu o m folosesc niciodata  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Mihaela

Numarul mesajelor: 818 Varsta: 38 Localizare: BUCURESTI DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti Data de inscriere: 31/03/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Mier Mai 27, 2009 9:20 am | |
| Eu nu prea am avut probleme cu mucisorii Carla si cumnata mea a avut probleme cu baietelul a tras baiatul tot la fel si de cap si are in varful capului ceva ridicat???? a spus doctorii ca o sa-i revina capul la normal...dar eu stiu ce va fi????? |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Mier Mai 27, 2009 9:26 am | |
| ce varsta are mihaela? si fabio a a vut caputul putin deformat de la nastere dar si-a revenit la fel si antonio are,o sa treaca in timp _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Lun Iun 01, 2009 6:00 am | |
| | Miky a scris: | eu folosesc mereu pompita aia cu furtunas , bag pompita in nasuc si furtunu in gura la mine si trag eu mucul .  |
Asa nu am incercat Miky.O sa incerc data viitoare. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Aspirat la nastere ...bine sau rau? Vin Iun 12, 2009 3:36 pm | |
| si eu tot pompita cu furtunas folosesc....este ff buna fetelor |
|
 | |
| | Aspirat la nastere ...bine sau rau? | |
|