|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Dum Dec 07, 2008 5:51 pm | |
| nu, stefy, la spital! daca vrei sa nasti cu dr tau platesti, altfel nasti cu cine e de garda.... |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Dec 08, 2008 6:49 am | |
| Pai cum sa fie afisate? eu nu am vazut,adica la noi nu e asa.preturile iti sunt spuse de medic inainte sau dupa ce nasti,sau sunt auzite din gura in gura si dai cat crezi. |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Dec 15, 2008 6:24 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Pai cum sa fie afisate? eu nu am vazut,adica la noi nu e asa.preturile iti sunt spuse de medic inainte sau dupa ce nasti,sau sunt auzite din gura in gura si dai cat crezi. |
Asa e si la spital (de stat) la medicul meu,nu erau afisate preturile ,in schimb la medicul de la clinica privata sunt tarifele intr-un caiet al lor sau pe site. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Dec 16, 2008 2:10 pm | |
| Pai asa stiam si eu ca la privat sunt afisate preturile! |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Dec 22, 2008 6:53 pm | |
| pupici fetelor. inca nu m-am lamurit ce e cu preturile acelea, dar cand ajung la bucuresti, adica in februarie, o sa dau o raita prin spital si ma interesez. pupicic |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Dec 22, 2008 6:59 pm | |
| eu am nascut la cantacuzino si m-a costat in jur de 10 mil cu totul! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Dec 22, 2008 7:09 pm | |
| sper sa nu ma coste prea mult, dar cum o fi, numai sa fie bine. |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Dec 22, 2008 7:33 pm | |
| lumi important este sa fiti voi bine banii asa cum vin tot asa se duc! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Dec 23, 2008 10:47 am | |
| Important e sa fiti bine amandoi!!!!! Cat costa sa ne spui si noua! |
|
 | |
gianninna

Numarul mesajelor: 387 Varsta: 33 Localizare: spania DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Dec 23, 2008 11:06 am | |
| lumima bucur nespus de mult ca mai ai un pic si o sa fii si tu o fericita!ajunge atatea lacrimi varsate! te pup si pup si burtica si sa dea domnul sa fiti bine amandoua! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Dec 23, 2008 2:53 pm | |
| multumesc, fetelor, sunteti niste scumpe. asa am zis si eu, cat o costa, nu mai conteaza, important e ca o sa-mi tin minunea in brate si viata noastra va fi luminata... ne simtim si noi, in sfarsit, binecuvantati.... |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Dec 23, 2008 2:58 pm | |
| buna lumi ma bucur ca esti bine si tu si bb deja se cnoaste burtica daca vrei sa ne pui si o poza cu tinesi burtica ne-am bucura eu aici cu epidurala si cezariana nu am platit nici macar 1 cent.....absolut nimic..numai vorbesc de conditii,,,,mai bine vino
aici daca ai pe cineva si naste.. platesti doar drumul ...si sti ca e totul gratis,doctorii se poarta extraordinar isi fac treaba bine,nu se uita sa vada daca le dai si lor ceva :() :() _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Dec 23, 2008 3:05 pm | |
| ioni, tu vorbesti de lucruri sfinte, la noi spaga e la putere si nu va disparea niciodata. sincer, as fi vrut macar la budapesta sa nasc, dar cum nu prea am voie sa calatoresc, chiar si drumurile dintre targoviste si bucuresti le simt.... o sa pun poze cu burtica cat de repede, doar burtica face primul craciun, nu? poop |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Dec 23, 2008 3:11 pm | |
| te-as primi eu la mine daca as avea mai multe camere :2003013: dar din pacate am numai 2:( iti doresc sa ai o nastere usoara ca a mea:D am simtit contractiile pana la 4 cm cand am ajuns la spital ..dupa ce mi-a pus epidurala nu am mai simtit nmic,nu-mi venea a crede ca nasc ::: o recomand tutror femeilor insarcinate nic eu nu eram de acord cu epidurala..voiam sa nasc fara ea daca am dilatatie completa ..asa cum l-m nascut pe fabio..dar a vrut s-o incerc si peasta si bine am facut daca stateam sa ma dilat complet cu durerile alea si in final sa aflu ca bb nu vrea sa treaca capul prin vagin si trebuie cezariana,,,,cred ca muream de necaz _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Dec 23, 2008 5:53 pm | |
| ileana ma bucur ca ai nascut cu bine si ca sunteti bine amandoi! lumi te asteptam cu poza! pupici pe burtica! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Dec 23, 2008 8:15 pm | |
| super ileana ma bucur ca nu ai avut dureri pacat ca nu am optat si eu ,si am suportat durerile alea mari dar acum suntem aici si a meritat Pupicei |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mier Dec 24, 2008 8:59 am | |
| asa este noemi si eu am avut dureri foarte mari la fabio ...stiu cum este! dar asa cum zici s tu..a trecut..suntem aici si suntem bine si noi si copii pupici _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mier Dec 24, 2008 3:53 pm | |
| Ma bucur enorm Iony te pup si un Craciun Fericit |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Dec 26, 2008 2:38 pm | |
| ma bucur, imi mai dati curaj cu povestirile voastre, ca sa va zic un secret: mi-e frica de mor de nastere!!!!!! dar pentru bb merita orice sacrificiu!!! |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Sam Dec 27, 2008 12:07 am | |
| eu acum cu epidurala asta mai am curaj sa fac inca unul :suspect: :suspect: numai fata sa iese :cyclops: dar cine stie ce o fi mai tarziu..........vremuri bune sa fie ,ca tanara sunt :suspect: _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Sam Dec 27, 2008 6:26 am | |
| Ileana,adica nu ai platit nimik? Mama,ce super!!! Ma bucur ca sunteti bine! Lumi,hai sa vedem burtica scumpa!!! |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Sam Dec 27, 2008 9:10 am | |
| stefy am avut dureri l-a inceput vreo catev aore pana am ajuns la spital dar le-am uitat imediat ce mi-a pus epidurala dupa aceea nu ma mai simtit nimic 8) cred ca sti cum este ,si tu ai folosit-o _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Ian 02, 2009 1:01 pm | |
| O,asa Ioni.Bine ca a trecut repede totusi si ca esti bine.Lumi,azi ai 30 saptamani! Mama,ce putin mai ai si vom cunoaste bebelina!! :222: |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Ian 06, 2009 5:13 pm | |
| vai, fetelor, parca nu mai am rabdare!!!! mai e un picut, un picut de tot... ioni, imi dai curaj, chiar nu te-a durut cu epidurala??? |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Mier Ian 07, 2009 1:42 pm | |
| Lumi....si mie imi era o frica de numa de nastere....dar fiecare femeie este diferita...am avut si eu dureri....si daca ascultam de moasa scapam mai repde....dar eu incapatanarea Clujului.....nu am ascultat....dar cand a iesit Iulia....am zis ca abia astept sa fiu iarasi cu burtica.....E un sentiment super....dupa ce iti tii minunea in brate uiti de toate relele din lume.... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mier Ian 07, 2009 3:23 pm | |
| cred, andreea, abia astept s-o tin in brate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Joi Ian 08, 2009 2:31 pm | |
| Lumi,curaj iti dau eu cu carul! Nu am simtit nimic!!!!! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Joi Ian 08, 2009 2:44 pm | |
| vai, ce vesti bune imi dati!!! sa va spun de ce imi e frica - la chiuretaje, dupa moartea bbilor, am simtit tot si am lesinat de multe ori pe masa, si de asta mi-e frica, sa nu lesin de durere, ca ma gandesc ca pot sa-i fac rau bbului. oricum o sa-i spun dr.... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Joi Ian 08, 2009 7:34 pm | |
| Trebuie sa ai o discutie foarte deschisa Lumi cu medicul.Si epidurala e optiunea ta. Curaj,ai trecut prin multe si acum ti-e frica??? |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Ian 09, 2009 8:59 am | |
| ei, frica o las la o parte, trebuie... nu prea mai am rabdare, o visez noapte, visez ca nasc si ca o tin in brate :() |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Ian 09, 2009 2:12 pm | |
| Te cred.Asa visam si eu si nu mai aveam rabdare! |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Ian 12, 2009 1:42 pm | |
| | etinc3lle a scris: | | vai, ce vesti bune imi dati!!! sa va spun de ce imi e frica - la chiuretaje, dupa moartea bbilor, am simtit tot si am lesinat de multe ori pe masa, si de asta mi-e frica, sa nu lesin de durere, ca ma gandesc ca pot sa-i fac rau bbului. oricum o sa-i spun dr.... |
Lumi mama nu te mai gandi la durere...gandeste-te ca va trece repede....si vei avea cea mai mare realizare a vietii tale in brate....
Acuma sa va arat ce pretrui sunt la Cluj la clinica aceea particulara care s-a deschis anul trecut....Tineti-va bine..... :() :() :()
Naºtere pe cale naturalã 3650 Naºtere pe cale naturalã cu analgezie periduralã 4050 Naºtere prin operaþie cezarianã de urgenþã 4500 Naºtere prin operaþie cezarianã cu indicaþie medicalã 5250 Naºtere prin operaþie cezarianã la cerere 5950 ......Fetelor nu stiu cum sunt in alte orase clinici particulare....dar ce am auzit de clinica asta e numa BINE....conditii super....tot tacamu..... Daca vreti va las adresa clinicii de net sa aruncati si voi o privire.... www.gynia.ro |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Ian 12, 2009 4:22 pm | |
| in bucuresti sunt mai scumpe, de la 2000 de euro in sus... |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Ian 12, 2009 4:56 pm | |
| doamneeeee numi vine sa cred cati bani costa ::: ::: ::: fetelor cu banii astia nasteti in strainatate,nu platiti decat drumul,doar o cartela de sanatate trebuie facuta aici si avetiaceleasi drepturi ca si ceilalti doamne fereste ce vad eu aici ::: _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
Ultima editare efectuata de catre ionifabio in Mier Ian 14, 2009 3:06 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Ian 12, 2009 6:32 pm | |
| eu ieri am cautat toata ziua preturi la clinici particulare, si m-am saturat de preturi, mai bine dau spaga, ca ma duce la mai putin |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Ian 13, 2009 5:19 am | |
| Intr-un fel asa e mai bine lumi.Numai sa fi in siguranta si tu si bebelina. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Ian 13, 2009 7:25 pm | |
| azi am fost la doctor. bb e bine, foarte bine dezvoltata, colul lung si inchis, asa ca sa speram ca totul va merge bine |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mier Ian 14, 2009 1:16 pm | |
| Bravo,ma bucur mult Lumi!!!! |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Mier Ian 14, 2009 1:30 pm | |
| Bravo Luminita !Sa ai o sarcina usoara pe mai departe si o nastere la fel de usoara! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mier Ian 14, 2009 2:38 pm | |
| merci mult, fetelor :pig: |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Ian 16, 2009 3:33 pm | |
| e la baia mare o clinica unde e in jur de 10 milioane.ce sume am vazut acolo.....stai sa te crucesti nu alta ionisi aici e totul gratis si nu accepta nici o cutie de ciocolata doctorii dar stiu ce e si in romania.....nu te invarti nicaieri fara spaga.iar o mamica sa se puna pe drum si apoi sa se intoarca cu bebe mic mic nu e tocmai usor...eu cel putin nu m-as risca lumi nu-ti bate capul ca treci repede peste.eu nu pot sa-ti zic cum e cu epidurala ca n-am facut-o si uite ca acum vine si bebe 2!nu e moarte de om vei suporta tot doar de dragul printesei!!!ti-o doesti prea mult .....nastere usoara sa ai! _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Ian 16, 2009 3:37 pm | |
| eu m-am mai interesat... nu e chiar asa de grav totusi nici aici. sunt unele fete care dau 500 de euro, dar se dau si 6-7 milioane... mama mi-a promis ca o sa se duca la caritas si o sa afle ea cam cum merge treaba.... |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Ian 16, 2009 3:43 pm | |
| 500e mi se pare exagerat si 6-7 miloane.avad in vedere ca un muncitor de rand ii castiga intr-o luna _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Ian 16, 2009 3:48 pm | |
| nu un muncitor de rand, in romania atat castiga un licentiat debutant... dar suntem in romania, si nu poti sparge ce au creat altii, ca tot tu suferi... nu avem decat sa ne supunem... ca viata cop[ilului e mai importanta |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Ian 16, 2009 3:51 pm | |
| Mare dreptate ai Lumi. Invatam si suntem platiti de tot.... |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Ian 16, 2009 3:53 pm | |
| asa e!si ama tot cadru didactic e si stiu ce inseamna categoric!copilul e prioritar in absolut orice _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Vin Ian 16, 2009 3:56 pm | |
| asa e, clara, si pe langa asta mai platim si CAS si nu ne da nimeni nimic gratuit... cica pt gravide e totul gratuit!!! nimic, absolut nimic nu e gratuit, nici macar medicamentele... uite, nici macar nasterea, ca dai spaga, nu mia zic ca dai spaga si daca pierzi sarcina, la un chiuretaj... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Lun Ian 19, 2009 2:00 pm | |
| Lumi,toata nasterea 500 euro? Eu am cheltuit cu totul cam 4 sute,deci nu ar fi mult. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Ian 20, 2009 8:58 pm | |
| numai la doctor, fara anestezist, neonatolog, etc. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cat costa nasterea? Mar Ian 20, 2009 9:34 pm | |
| scuzati-ma dar mi se pare absurd!e exagerat de mult! _________________   |
|
 | |
|