Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

cat costa nasterea?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Varsta: 34
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mar Ian 20, 2009 11:08 pm

stiu, dar trebuie sa nastem, si nu risti viata copilului tau... mai bine dai bani, oricat de nedrept ar fi...
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Ian 21, 2009 7:45 am

Valeu,credeam ca tot Lumi! Sanatoase sa fiti toate 4 si sa va vedem cu bine cu bebelusele in brate!
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9051
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Ian 21, 2009 7:53 am

eu care am nascut mai recent am dat 150 euro la medic dar a fost fara epidurala si vreau sa zic ca dr mea a stat numai langa mine erau 2 moase le-am pus cate un prosop cu 50 lei si neonatoloaga 50 lei si cam atat nu m-am mai intins foarte tare ca la melis si vad ca a fost bine
acuma lumi tu oricum dai banul dupa nastere asa ca eu zic sa dai doar la dr si moasa care o ajuta sigur va fi cineva care iti va zice ce sa faci aceea este moasa care cred ca face mai mult decat medicul si la neonatolog si atat

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Sus In jos
tania
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 14083
Varsta: 27
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Ian 21, 2009 7:56 am

da categoric ca iata copilul e mai presus de toate dar sunt hoti astia
da exact sevi.eu cum am nascut in a doua zi de paste ginegologul meu nici nu era.am ascut cu moasa.nici nu l-am sunat ca n-am avut probleme.era cel de garda acolo...sper sa nu am nevoie sa-l chem nici acum ca atunci inseamna ca ceva nu e ok

Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Ian 21, 2009 8:03 am

da eu aici ma refeream si la faptul ca desi este poate ca de multe ori si medicul este important de cand m-am dus moasa a facut totul mi-a luat tensiunea,sangele, venea sa vada dilatatia dr practic a stat acolo sa traga copilul bine important este sa stii si cum sa scoti copilul dar si moasa chiar a contribuit mult ea ma apasa pe burta ma tinea de cap si imi zicea cum si cand sa imping asa ca pentru aia 500 mi chiar nu mi-wa parut rau ma ajutat

Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Ian 21, 2009 8:10 am

si mie ea mi-a facut tot.a asistat si simo.erau 3 moase,ginecologul gata sa intervina dsaca era cazul,pediatrul si anestezistul(daca era caz de cezariana de urgenta).moasa a scos-o afara si era tanara fata dar f competenta.imi dadeau indicatii cum spui tu cand sa imping ,cnd sa stau si ce sa fac.plus ca glumeau sa destinda atmosfera.mi-au zis chiar sa urlu daca ma simt mai bine....nu ca la noi....ca se uita la tine si te mai si intreab:ce tipi fa???in fine!sunt constientai de faptul ca si in romania nu e peste tot la fel....dar vreau sa vad fara spaga cine se uita frumos la tine?

Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Ian 21, 2009 8:23 am

da asa este cu tipatul daca nu ai medic si tipi te fac alea in toate felurile eu nici nu am tipat dar nici nu ar fi indraznit sa-mi zica ceva caci aveam medic aici daca ai medic esti tratat bine daca nu ai medic ti se spune ce noi suntem dumnezeu copilul iese cand vrea erau 2 fete stateau de 24 de ore cu apa rupta si aveau dureri dar nimeni nu le facea nimic pentru ca nu aveau bani de dat plus ca o moasa mai desteapta dupa ce ca ne durea rau tot tot si aveam contractii mari ne spunea ce credeti fetelor ca nasterea este asa simpla este cea mai mare durere pe care o poate simti o femeie cand da viata unui copil asa ca ne-a deprimat si mai rau...asta este traim in romania

Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Ian 21, 2009 9:30 am

sa le fie rusine!trateaza omul ca si pe un animal!!nu se pun oare nici o secunda in locul bietelor fete?

Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Ian 21, 2009 1:39 pm

Saunt unii medici screlozati la cap.Eu nu am avut nevoie de moasa,medicul ginecolog a stat numai langa mine,imi asculta inima fetei,tensiunea,ma controla,tot el m-a si cusut.Am fost foarte multumita ce sa zic.Moasa nici nu stiu care era,ca a fost doar o persoana in camera cu noi si a luat fata imediat,nu am fost atenta,apoi alta a venit sa imi arate fata.Ei i-am dat 20 lei si prosop si sapun si inca uneia,dar nu mai stiu care era si ce era.La medic i-am dat 150 e si anestezistei,care a stat cu mine la fel,si venea dupa ce am nascut sa imi mai faca,i-am dat 100 e cu tot cu trusa epidurala.
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Joi Ian 22, 2009 11:21 am

mama, sevi, chiar asa???? sa nu se uite la ele ca nu dau bani??? nu pot sa cred... pai daca dau banii dupa, cum am inteles ca se da??? uitati-va si voi ce probleme avem in loc sa ne vedem de bebelusi: spaga... rau a ajuns romania...
Sus In jos
laly
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2546
Varsta: 35
Localizare: New Berlin - USA
Joburi/Distractii: pictura, fotografia
Stare de spirit: happppppyyyyyyy
DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella

Data de inscriere: 17/02/2009

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Feb 18, 2009 1:12 am

experiente neplacute in spitale din romania am avut si eu dar nici aici in America nu-i mai bine, o nastere te costa foarte mult. Eu vreau a doua nastere sa fie prin cezariana iar asta ma va costa in jur de 20.000$ chiar ne punem problema sa ma intorc sa nasc in Romania.
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Feb 18, 2009 1:59 pm

de ce asa mult?mi se pare exagerat.la ce clinica de vipuri vrei sa nasti?pai la sumele astea iti convine sa te sui pe avion si sa nasti in ro numai ca e nasol ca trebuie sa stai ceva lunute bune acasa.nu cred ca dupa 7 luni te mai lasa astia sa te urci in avion.
sa inteleg ca mai astepti un bebe sau e doar ipotetic?

Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Feb 18, 2009 4:10 pm

tania, ai revenit!!!!! cum esti???
am aflat cam cat ma va costa. in jur de 20 milioane cu tot cu spaga la asistente, asa ca nu e chiar foarte mult. laly, mi se pare enorm 20000$, dar nu ai asigurare???
Sus In jos
laly
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Feb 18, 2009 8:41 pm

in orice spital costa atat nu e o clinica de fite, din pacate astea sunt preturile aici , iti acopera si asigurarea ceva dar prea putin, nesemnificativ, singura chestie care sa spunem ca te ajuta e ca poti sa-ti faci un plan de plata, sa platesti lunar o suma de bani, incepand cu 50$ in sus cat poti sa-ti permiti sa dai. Mai sunt programe care te-ar putea ajuta in cazul in care venitul pe familie este micut. Deocamdata nu sunt insarcinata dar speram sa raman anul asta neaparat
Sus In jos
corina28
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2304
Varsta: 31
Localizare: Cluj-Napoca
Joburi/Distractii: familia mea
Stare de spirit: fericita si implinita
DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina.
Data de inscriere: 26/03/2008

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mier Feb 18, 2009 8:55 pm

intradevar acolo e foarte mult,stiu ca imi spunea cumnata cit a platit,chiar daca ai asigurare,dar oricum nu se compara conditiile de acolo cu cele de aici,in plus nici nivelul de trai nu se compara,
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Joi Feb 19, 2009 10:24 am

exagerat!sunt nebuni la cap.si o nestere normala tot asa scoruri are?
sa te ajute DD sa reusesti sa ramai insarcinata fara probleme!!!

Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Joi Feb 19, 2009 12:57 pm

Foarte mult Laly,foarte mult! Chiar,mai bine vi si nasti in tara.tania,tu cat ai scos din buzunare? Ai facut epidurala?
Sus In jos
laly
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Joi Feb 19, 2009 6:06 pm

pe Alex l-am avut in tara , la mine e poveste lunga, , nu am fost pregatita ptr cezariana ptr ca am vrut sa nasc normal dar nu s-a putut, asa ca nici cu bani nu eram pregatita decat ptr dr si moasa. Cand s-a luat decizia sa-mi faca cezariana eram atat de ingrijorata ptr bb incat nu am dat atentie la nimeni in jurul meu, am iesit din sala de operatie si nu stiam cine a fost anestezistul sau asistentele. Am dat doar la dr meu care m-a operat in jur de 200$ ptr ca s-a purtat impecabil cu mine, dar dupa vreo doua zile de la operatie a fost sotul la cabinetul lui cu banii. Dupa nastere am mai dat la cateva asistente care si-au schimbat atitudinea total dupa ce au primit bani, e strigator la cer ca doar daca impingi ceva se comporta frumos altfel te trateaza ca pe ultima taratura.

Ultima editare efectuata de catre laly in Joi Feb 19, 2009 7:56 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Mihaela
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 818
Varsta: 38
Localizare: BUCURESTI
DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti
Data de inscriere: 31/03/2008

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Joi Feb 19, 2009 6:26 pm

Fetelor a nascut o prietena ....a mea..la Bucur s dat 2 mil. la doctorita si a fost ok...bine a mai dat la anestezist...asistente etc.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Vin Feb 20, 2009 5:44 am

O,ce putin a dat Mihaela! Uite ca se mai poate! Insa cam rar.Laly,asistentele sunt cele mai scarboase defel.
Sus In jos
laly
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Vin Feb 20, 2009 6:03 am

din pacate mai trebuie sa treaca ceva ani ca mentalitatea de a da bani dr sa dispara. In America e adevarat ca nu dai bani direct doctorului sau asistentei dar platesti spitalizarea si interventiile de-ti ies ochii, chiar si cu asigurare ptr ca nu acopera 100%
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Vin Feb 20, 2009 7:51 am

Stefytza a scris:
Foarte mult Laly,foarte mult! Chiar,mai bine vi si nasti in tara.tania,tu cat ai scos din buzunare? Ai facut epidurala?

n-am scos nici un cent in afara de vizitele la ginecolog in timpul sarcinii.aici nici nu ar accepta spaga.n-am patit nici spitalizare,nici bani in buzunare nici nimic si aufost super ok
dar deja stiam de la arianna cum si ce
epidurala n-am mai facut-o ca n-am cerut-o in timp...de fapt la 3 cm m-au intrebat,am stat pe ganduri si pana la urma n-am mai facut-o desi si aia era gratuita

Sus In jos
Iony
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9590
Varsta: 24
Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova
Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei
Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista
DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO

Data de inscriere: 07/06/2008

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Vin Feb 20, 2009 8:28 am

ai avut dureri mari tania?sau au fost suportabile
laly,foarte foarte mult costa acolo nasterea si cred ca nu umai nasterea coasta atat..
eu cand l-am nascut pe fabio in ro.,am dat 2 mil doctorei si asistentei care la duc in sala 250 mi vechi,plus la celelalte proop si cate 100 mi lei vechi
cam atat,am fost mai avantajata ptr ca nasa mea era ginecolog acolo,dar nu sa nimerit at de grda si nu stiam ca o sa nasc asa repede
sora ei cand intram eu sa nasc a venit la spital ptr ca ea era de gazda si ma ajutat mult
aici v-am zis.nu am platit nici 1 cent ,nici macar vizitele la ginecolog si controalele lui bebe lunar,analizele ,ecografiile etc
singurul lucru ce am platit sunt suplimentele de acid folic din primele luni si suplimentul de fier din ultimele luni
astea au fost cam aproape 2 euro pe luna...atat
aici sa tot nasti
sora mea vrea a ramana insarcinata,sper sa o conving sa vina aiici sa nasca

"Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Vin Feb 20, 2009 4:04 pm

eu mi-am luat ginecolog privat de-aia am platit vizitele dar daca nu ai posibilitatea poti sa-i iei de la stat gratis.analize am platit destule.sunt multe gratuite dar tampoanele vaginale,citomegalovirus si inca cateva se platesc
da am avut exagerat de mari dureri..au trecut
pana la 2 dupamasa au fost suportabile toata noaptea si dimineata cam la distanta de 15 minute apoi....durere,jale 2 ore si ceva.am nascut la 17:20 si abia la 14 m-am decis sa merg la spital

Sus In jos
Iony
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Vin Feb 20, 2009 4:15 pm

aici nu te controleaza inauntru decat daca ai scurgeri sau simti tu ceva ..pe mine ma controlat prima oara cand aveam 38 saptamani ca sa imi spuna cat mai am ,daca se prevede ceva in zilele ce vin sau nu
si odata pe la 29 sapt parca mi-a luat secretie in monstra aia ptr ca am cerut eu
inca odata mi-a luat secretie cu 2 sapt inainte de nastere ca sa vada daca am vreo infectie ceva sa imi bage antibiotic cand nasc sa nu ia bb
deci ginecolog ai nevie aici numai daca ai probleme
analizele asteea ptr depistarea citomegalovirus,si celelalte eu le-am facut gratis,din primele sapt de sarcina

Sus In jos
laly
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Vin Feb 20, 2009 11:43 pm

ptr a doua sarcina care ne dorim sa vine inca nu ne-ma decis unde voi naste, intrunfel as vrea sa nasc aici sa vad cu ochii mei diferentele de romania
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Sam Feb 21, 2009 8:29 am

ba pe mine m-a vizitat lunar si eco la fel plus cele 2 morfologice...si citomegalovirus si toxoplasma fiind negative trebuiau repetate lunar.ce stres toate analizele astea.
laly eu sunt convinsa ca diferenta e mare desi nici in romania nu e peste tot la fel.eu ce am vazut in satu mare...durere.iti vine sa plangi de cum intri pe usile spitalului

Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Sam Feb 21, 2009 9:07 am

ce sa zic fetelor si aici in romania intradevar te costa dar daca ai medicul tau la care mergi lunar cand e de nastere moasele mai ales daca ai medic din spital te trateaza bine
eu una si la melis si la selyn am fost bine tratata si ingrijita se vede diferenta pe cand daca nu te duci la medic la consultatiile lunare te cam face in toate felurile mai ales daca nici nu dai nimic si esti si mai de la tara.
la melis ma controla si intravaginal la 2 saptamani pentru ca era sarcina cu probleme la selyn faceam doar echo lunar pe la 20 de saptamani ma consultat inauntru cand cazusem pe burta si la 38 de saptamani sa vada cum e colul in rest imi facea doar echo

Sus In jos
Iony
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Dum Feb 22, 2009 1:53 am

tania_arianna a scris:
ba pe mine m-a vizitat lunar si eco la fel plus cele 2 morfologice...si citomegalovirus si toxoplasma fiind negative trebuiau repetate lunar.ce stres toate analizele astea.
laly eu sunt convinsa ca diferenta e mare desi nici in romania nu e peste tot la fel.eu ce am vazut in satu mare...durere.iti vine sa plangi de cum intri pe usile spitalului

si pe mine ma controla lunar,il asculta pe bb,ma cantarea ,tensiunea si analizele lunare ,dar citomegalovirus si toxoplasmoza doar odata mi-a facut si mi-au iesit ok
ecografii nu am facut decat 3 de3d,daca vedeau ei ceva suspect iti fac mai multe
dar vaginal nu ma controlat decat cu 3 sapt inainte de a naste
laly sper sa iei alegerea potrivita,e rau si acolo ptr ca sunt multi bani dar si in romania stai cu frica

Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Dum Feb 22, 2009 5:59 am

Ce bine Tania!!!
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Dum Feb 22, 2009 8:34 am

eeee iony si in romania daca ai un medic bun si iti poti permite si o rezerva nu ai de ce sa te plangi e adevarat nu se compara conditiile dar pentru cei cu bani chiar se gasesc si clinici particulare
la constanta spre exemplu se face sau sa facut deja o maternitate particulara

Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4796
Varsta: 39
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Dum Feb 22, 2009 9:51 am

pe mine in 9 luni de sarcia o singura data m_a controlat inauntreu,si ca zapacita o sun pe maicamea si ii spun si ea femeie cu scaun la cap mi-a spus ca face foarte bine medicicul ca nu ma controleaza
eu nu am fost la privat deoarece cind am nascut eu in august in italia sunt toti in vacanta,am vb cu doctorul meu de la consultoriu(e un cabinet unde iti fac totul gratuit)si l_am intrebat daca ar trebui sa imi caut un doctor care sa ma asiste la nastere si el mi_a spus ca as irosi banii degeba si daca acela e in vacanta sigur nu v_a veni
mi-a spus ca atunci cind am dureri sa ma duc la ce spital vreau eu si la clinici private(au paturi unde nu palteste,si chiar ca am nascut intr_o clinica privata)si nu o sa ma dea nimeni afara din spital
am nascut cu o ostretica poloneza care a fost pt mine mama,care nu avrut sa ia nici o cutie de bomboane,asistentele erau romance(bacau,piatra-neamt,focsani) si poloneze asa ca fiind straina am fost rasfatat si eu si mario(asistentele de la copii era romance din satu mare,erau 2 negrese,dar foarte putine italiane)
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Dum Feb 22, 2009 11:26 am

fetelor, pe mine m-a impresionat spitalul Caritas. nu ma asteptam sa fie atat de dragute asistentele - am fost internata in saal de pretravaliu, langa travaliu. au fost fete care nu au dat nimic asistentelor, a fost o tipa care a dat 450 roni pt cezariana si nu s-a facut niciun fel de diferenta. s-au purtat impecabil, nu am ce zice, chiar si fara sa le dai. acum stiu la ce sa ma astept cand os a nasc, la foarte multa atentie. a fost o tipa care a avut un travaliu luuuuuuuuung si dureros. credeti-ma, stateau vreo 4-5 pe langa ea si nu stiau ce sa-i mai faca... chiar am fost impresionata... din pacate , aici ajungem sa fim impresionati cand cadrele medicale se comporta cum ar trebui. asa cum le cere meseria.
Sus In jos
laly
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Lun Feb 23, 2009 6:42 am

intradevar cazurile din pacate sunt cam rare atunci cand asistentele si dr se comporta asa cum trebuie
Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mar Feb 24, 2009 8:48 am

depinde care iti e norocul...mai sunt si persoane ok.ideea e ca structurile sunt de tot c....
pai eu cand am avut iminenta de avort am mers la urgenta ca n-am gasit nici un medic disponibil sa ma ia ca erau concediile.pai aia acolo m-au pus sa urinez in borcane de mutar cica sterilizate si mi-au iesit tot felul de aberatii la rezultat.cand m-am intors in it mi-am refacut analizeele erau toate ok

Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Mar Feb 24, 2009 9:04 am

Mihaela,uneori e bine sa te controleze acolo.Eu la 29 de saptamani aveam colul scurtat deja si moale si a trebuit sa incep iar tratamentul.Asa ca mie mi-a facut bine controlul,altfel nu aflam si puteam naste prematur.Mama tania,in borcan de mustar? Ce nesimtiti! Lumi,o sa fie bine si la tine,ai sa vezi!
Sus In jos
Iony
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Joi Mar 05, 2009 10:50 pm

mamaa tania,in borcane de mustar
oooo
stefy daca te-ai dus la control,probabil aveai dureri de burtica sau spate daca aveai colul scurtat ,nu?
dar pe mine nu ma durut nik cand am fost gravida cu anto astfel ma controlau si ei

Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Vin Mar 06, 2009 6:56 am

Era control lunar ioni.Nu aveam nimica atunci.La inceputul sarcinii am avut probleme mai mari.
Sus In jos
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Varsta: 31
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Vin Iun 26, 2009 2:37 pm

Eu am avut dr la care mergeam lunar...plateam 60 ron consultatia si atat....
De nascut am nascut la spital de stat....la dr ia-m dat cam 100 de euro...la moasa 1 mil si la infirmiera 30 ron parca....
dar banii le-am dat dupa ce am nascut.....
Si asa s-au comportat cu mine ca cu o papusa....hihih

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
adriana21
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5735
Varsta: 25
Localizare: Varias, Timisoara
Joburi/Distractii: bebe meu dulce
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares
Data de inscriere: 21/05/2008

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Vin Iun 26, 2009 2:50 pm

si eu am avut medic la care mergeam lunar
ii dadeam 50 ron de fiecare data
s-a comportat foarte frumos cu mine si a si vorbit frumos
cand am nascut am nascut tot cu el si lui i-am dfat 100 de euro,la anestezista 50euro si la moasa 100 ron
sila asistentele care imi aduceau bebele in salon le dadeam cate o cioco milka
si eu la inceput am avut probleme avem colul prea mic si mi-a facut doctoru cerclaj ca sa pot tine sarcina
am uitat sa zic medicul care s-a ocupat de mine pe vremea aceea era rezident dar a fost un medic de nota 10
Sus In jos
mihaelamiha
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3660
Varsta: 26
Localizare: bucuresti
Joburi/Distractii: voi fetelor sunteti distractia mea si nazdravani mei
Stare de spirit: mereu fericita si cu gandul la voi
DESPRE NOI: Mihaela mamica de 2 baieti Claudiu si Catalin sa nu-l uitam si pe tati Bogdan
Data de inscriere: 20/11/2008

MesajSubiect: Re: cat costa nasterea?   Dum Aug 09, 2009 9:56 am

of of of bani sa fie peste tot in romania asta a noastra
Sus In jos

cat costa nasterea?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: MAMICI IN DEVENIRE :: MAMICI SI VIITOARE MAMICI :: CLUBUL VIITOARELOR BURTICI-