| | de la ce vrasta are voie paine? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: de la ce vrasta are voie paine? Lun Sept 22, 2008 3:11 pm | |
| fetelor de la ce varsta i-ati dat bb-ului paine fd anda are 8 luni si i-am mai dat asa cate o buc integrala |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Lun Sept 22, 2008 3:33 pm | |
| eu i-am dat sa pape painita de la 9 luni. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Lun Sept 22, 2008 3:46 pm | |
| Eu iam dat la prima supica iam pus in supica si de atunci mancam mereu e mai satios |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Lun Sept 22, 2008 4:20 pm | |
| eu i-am dat cam pe la 11 luni in ciorbica,acum manaca cu unt sau cu branza,eventual si asa goala ii place ca sa muste el |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Lun Sept 22, 2008 5:40 pm | |
| si noi mincam piinita,in supica iar de cind cu dintii ii dau in mina si o molfaie pe la gingii |
|
 | |
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Lun Sept 22, 2008 5:40 pm | |
| deci sa mai astept da asa ma gand si eu cand ii mai ies niste dinti fd asa se ineaca multumesc fetelor pt sfaturi sunteti the best :face: |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mar Sept 23, 2008 11:28 am | |
| Eu ii puenam in ciorbita putina painica inca de la 7 luni.dar nu multa. |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mar Sept 23, 2008 8:30 pm | |
| eu i-am pus in supica dupa 10 luni, dar putinica, apoi i-am dat si in manuta sa molfaie la ea... si acum mai papa, dar mai rar, nu prea ii e draga... mai bine sa pape mancarica, legume multe in corbica, decat sa se umfle de painea din ea... oricum, ii pun orez in supica si e destul... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mar Sept 23, 2008 8:43 pm | |
| Cam de la 6 luni puneam si eu in supa paine ,si acum tot asa papam ,mai ia cate o coaja la mana |
|
 | |
laura_s

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mar Sept 23, 2008 10:25 pm | |
| multumesc fetelor :!: nu stiu cum am sa fac sa pastrez legume pe per iernii aveti ceva idei? |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 12:02 pm | |
| eu anul trecut puneam la lada aredei,morcovi,pastarnac si dovlecel si acum am sa pun dar mai tarziu.eu le dai cubulete si le pun in pungulite mici si cand am nevoie scot cate una pt mancarica |
|
 | |
laura_s

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 12:12 pm | |
| k ms mult asa faceam si eu cu patrunjelul sau mararul dar cu leg nu am incercat pana acum dar a venit timpul sa ma gand si la atcineva nu numai la mine :() |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 12:14 pm | |
| Eu nu stiu cum sa-l fac pe Andru sa mance si painica tot ce-i mananca gol fara un pic de paine |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 12:29 pm | |
| nu ii place paine?ai incercat sa ii dai lui in manuta? eu daca ii dau paine in mana nu ii mai trebuie alta mancare,iar daca incerc sa io iau e vai de mine |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 12:33 pm | |
| Nu mananca uite ce-i face la paine  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 12:56 pm | |
| wowww o scobeste si probabil arunca miezul nu? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 1:01 pm | |
| Da face miez in toata casa......din pacate Andru e lucrat numai sa faca nazbatii,am doar cateva poze din mii in care arata ca este cuminte.....cam asa iti face impresia la inceput,dar dupa 2 minute de acomodar este un adevarat "PERICOL PUBLIC" |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 1:02 pm | |
| nebuniaaaaaa! :suspect: :suspect: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 2:03 pm | |
| ei Sorina ce a facut cu painea :suspect: :suspect: :suspect: Laura asa pun si eu legume in congelator tai cubulete si in cutie de inghetata dar eu pun doar rosii si ardei morcovi si de astea se gasesc in piata la noi toata iarna |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 2:07 pm | |
| | sorina.popia a scris: | | Da face miez in toata casa......din pacate Andru e lucrat numai sa faca nazbatii,am doar cateva poze din mii in care arata ca este cuminte.....cam asa iti face impresia la inceput,dar dupa 2 minute de acomodar este un adevarat "PERICOL PUBLIC" |
asa fac toti copii. poate doar uni sant cuminti. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 2:08 pm | |
| ei Sorina sanatosi sa fie exista aspirator hi hiiiistiu ca e greu acum si cu burticutamdar nu te stresa incet le faci pe toate pupicei |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Sept 24, 2008 2:42 pm | |
| | sorina.popia a scris: | Nu mananca uite ce-i face la paine
 |
hahahahaha ce soricel ai acasa sorina. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Sept 25, 2008 12:48 pm | |
| azi a vazut paine cat am stat la bucatarie si nu s-a lasat pana nu a luat-o dupa masa,tinea in ambele maini paine si musca cand dintr-una cand din cealalta |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Sept 25, 2008 1:36 pm | |
| ce dulce este...auzi la el tinea cu ambele maini...si gabita papa painica mai ales cand cumpar paine si e cu mine coltul este al lui, daca nu ii dau ma cearta si tipa intr-una paine... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Sept 25, 2008 4:06 pm | |
| am intalnit o mamica si imi spunea ca ea nu ii da paine la copil si copilul are 1 an jumate,am ramas traznita,a zis ca painea nu e buna pt copii,doamneee ce lumeee |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Sept 25, 2008 4:32 pm | |
| pai aia cum dumnezeu isi creste copilul??? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Sept 25, 2008 4:42 pm | |
| fara paine iti dai seama,mananca tu o ciorba fara paine sau stiu eu altceva parca nu te saturi |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Sept 25, 2008 4:45 pm | |
| pai are nici un dumnezeu. poate nici ei nu mananca paine. |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Sept 25, 2008 6:02 pm | |
| Si eu am inceput sa ii dau paine de la 6 luni cateva firmituri in supica si pe parcurs ce crestea maream doza la paine!Acum mananca in supa orez ,goala!Ii place f mult! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Sept 25, 2008 6:11 pm | |
| Mi se pare o prostie mai gandestete ca tu sa nu mananci paine deloc cum naiba s ate saturi? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Sept 25, 2008 9:12 pm | |
| eu daca nu am paine la masa simt ca nu are nici un gust,dar problema e ca mananc cam multaaa |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Sept 25, 2008 9:16 pm | |
| Sa stii Miha ca si eu mananc cam multa paine dar fara paine nici nu as putea trai asta sigur |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Vin Sept 26, 2008 9:41 am | |
| Asa si ei. Nu pot manca nimica fara panie. Si al Alex am inceput sai dau cata putina painita. _________________  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Vin Sept 26, 2008 10:25 am | |
| Cum sa nu ii dea painica la copil? Ce are? Inteleg ca la copii mai grasuti sa nu se faca abuz,dar nu inseaman ca o bucatica ii va face rau. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Vin Sept 26, 2008 12:49 pm | |
| nu vezi ce lume,al meu baga la greu paine! |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Vin Sept 26, 2008 7:24 pm | |
| noi nu mincam piine dar iau pt Mario in fiecare zi cite o bucatica mica,asa de mult ii place sa raoada la coarja |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Oct 01, 2008 8:28 am | |
| Eu nu cred ca sunt problme de ingrasare la ei daca ii dam cate putina painica. ca acu nu mananca ei cine stie cat. _________________  |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Oct 01, 2008 8:52 am | |
| Nici eu nu cred ca se fac obeji de la painuca Daca as stii ca se ingrasa de la paine as baga in el cu kilele :face: :idea: |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Oct 01, 2008 10:29 am | |
| eu mananc paine cu kg si nu ma ingras.la ari i-am dat de micuta cam pe la 7-8 luni sa roada.macar atunci tacea din gura _________________   |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Oct 01, 2008 11:04 am | |
| Asa este tamia. si eu ii mai dau la alex sa roada pe cojita de paine si in supica ii mai pun si umpicut de miezut _________________  |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Oct 01, 2008 11:55 am | |
| eu nu-i pun in supica pt ca mi-o scuipa.nu-i place inmuiata numai daca si-o baga ea si suge supica din ea.e dusa fiica-mea.ciudata rau! :face: |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Oct 01, 2008 2:39 pm | |
| dar nu ati vazut ca pe la tara majoritatea copiilor stau cu codrul de paine in gura? si nu moare nimeni si nu se ingrasa.din contra.sunt asa sanatosi si rumeni in obraji. eu alexandrei ii pun painica in mancare dar nu exagerez si s-a mai intmaplat sa pofteasca la cineva sa pape paine goala... :face: |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Oct 01, 2008 3:46 pm | |
| Si eu i-am dat Iuliei paine de pe la 6 luni cand am inceput sa-i dau spanac.....orice copilas are nevoie de putina paine.....nu cu exagerare _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Oct 01, 2008 8:47 pm | |
| | lavinia a scris: | dar nu ati vazut ca pe la tara majoritatea copiilor stau cu codrul de paine in gura? si nu moare nimeni si nu se ingrasa.din contra.sunt asa sanatosi si rumeni in obraji. eu alexandrei ii pun painica in mancare dar nu exagerez si s-a mai intmaplat sa pofteasca la cineva sa pape paine goala... :face: |
al meu papa multa paine goala ii place mult de tot |
|
 | |
gianninna

Numarul mesajelor: 387 Varsta: 33 Localizare: spania DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Mier Oct 01, 2008 10:04 pm | |
| asa,,,,am citit cand si cum ati dat voi painica copiilor vostri acum stim si noi ce avem de facut..... |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Oct 02, 2008 8:19 am | |
| iei am cumparat pituta intreaga, nefeliata, proaspata, si iam dat un coltisor mama ce a mai supt pe ea se uita lumia la el pe starada cu ce pofta mai sugea si pana acasa la si mancat _________________  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Oct 02, 2008 10:22 am | |
| ai vazut?solutia ideala pt al face pe copil sa taca din gura : ))) nu vad ce e rau in a papa painica.doar atentie sa nu se inece! _________________   |
|
 | |
e_daria

Numarul mesajelor: 177 Varsta: 33 Localizare: Iasi (pacurari posta) DESPRE NOI: mami ela, bebita - daria Data de inscriere: 01/07/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Oct 02, 2008 11:30 am | |
| eu sunt mai panicoasa si din cate stiu eu dupa 8 luni are voie paine pt ca nu ii face bine glutenu dari papa paine foarte putin maxim 1 felie pe zi nu ii place painea dar nici biscuiti si alte chestii de patiserie si ma bucur tare mult pt ca o sa o ajute cand va fi mai mare in schimb mananca mamaliga ii place ma nebunie. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Oct 02, 2008 11:34 am | |
| e buna mamaliga!!si mie imi place!mancarea saracului cica dar e atata de buna...miami _________________   |
|
 | |
e_daria

Numarul mesajelor: 177 Varsta: 33 Localizare: Iasi (pacurari posta) DESPRE NOI: mami ela, bebita - daria Data de inscriere: 01/07/2008
 | Subiect: Re: de la ce vrasta are voie paine? Joi Oct 02, 2008 12:02 pm | |
| | tania_arianna a scris: | | e buna mamaliga!!si mie imi place!mancarea saracului cica dar e atata de buna...miami |
bai asta e conceptia la noi romani dar decat o paine proasta unfalata si plina de E-uri mai bine o mamaliga din porumb da la tata care e sanatoasa, sincer acum nu mai este painea cu care am crescut noi care era gustoasa chiar daca era de 3 zile, lasa o paine acum 3 zile sa vezi ce piatra se face. |
|
 | |
| | de la ce vrasta are voie paine? | |
|