| | De ce devin copii rasfatati | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi Mai 08, 2008 3:18 pm | |
| sincer foarte rar sunt copii nerasfatati si aia din cauza ca parinti pun alte lucruri pe primul loc in rest cred ca toti parinti isi rasfata copii si mi se pare normal,macar acum |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Vin Mai 09, 2008 11:11 pm | |
| pai da asa e, cand sa-i rasfatam cand sunt eu in baston si el cu copilasii dupa el...acum e momentul clipele astea sunt unice...oricum ei se rasfata si singurei... |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam Mai 10, 2008 2:32 pm | |
| ai dreptate petruta,acum e momentul sa-i rasfatam. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Mai 27, 2008 1:50 pm | |
| eu una sunt constienta ca am rasfatat-o prea mult pe cea mica si de multe ori stie sa ma manipuleze cum vrea ea ,aseara spre exemplu a vazut ca ma suparat destul de tare a si venit langa mine sa-mi spuna ca ma iubeste mult ca sunt sufletul ei si cum sa nu te topesti cand auzi vorbele astea din gurita copilului tau. |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Mai 27, 2008 4:15 pm | |
| doamne ce dulce poate sa fie...sunt niste mici smecherasi.... :cheers: |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Mai 27, 2008 9:21 pm | |
| cred ca ti sa rupt sufletul Sevi,si uite asa ne duc cu vorba dulce pana si copii nostri |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam Iun 14, 2008 10:46 am | |
| ce scumpici suntttt......ei nu stiu daca sunt rasfatati.chiar daca le satisfacem cat mai multe pofte eu zic ca nu-i rasfatam ci o facem din dragoste.....unii copii din cauza caracterului puternic se zice ca sunt rasfatati....pt ca se impun automat dar.....ce sa facem? |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam Iun 14, 2008 11:51 am | |
| sa ii rasfatam mai departe acum cat mai putem ca acus cresc si se duc la casele lor |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam Iun 14, 2008 2:24 pm | |
| da simo ai dreptate.o sa cresca si n-o sa mai vrea sa-i rasfatam.. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Dum Iun 15, 2008 9:20 pm | |
| Mai nou nu prea ma asculta asa c ama inceput sa ne targuim ,ii trebuie tedy cum zice la sticla facem pisu,papa mincartea mergem tai tai,sau aduna jucariile mergem lla apa in baie si asa mai departe,sa stiti ca merge faza trebuie sa explic de cateva ori dar e bine ca ma intelege pina la urma |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun Iun 16, 2008 12:36 pm | |
| ce frumos targ faceti,bafta pe mai departe |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi Iun 19, 2008 10:05 pm | |
| Am observat ca la varsta de 1 an si 4 -6 luni copii incep sa devina violenti,adica lovesc alti copii si nu numai . Am avut o perioada si cu Tony chiar ma plingeam dn cauza asta ,dar am trecut si acum vad la o vecina ca are acelas prob cu fetita . |
|
 | |
cornelia.matyas

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Vin Iun 20, 2008 2:56 pm | |
| Sper sa fie doar o etapa si sa treaca...Alexia are perioade cand e foarte tandra cu noi.dar si cand dintr-o data se enerveza si plesneste cu manuta.....ii distragem atentia cu o jucarie sau ceva si-i trece cateodata.dar cateodata inceteaza doar cand vrea ea |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Iun 24, 2008 6:22 am | |
| cu deea inca nu am avut probleme din cauza asta ,doar ca nu vrea sa dea nici o jucarie la nimeni e cam zgarcita |
|
 | |
cornelia.matyas

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mier Iun 25, 2008 11:06 pm | |
| alexia incepe sa ne dea tot ce tine in manute.......le luam.zicem multumesc si apoi ni le cere inapoi...e o dulce.o face cu zambetul pe buze |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mier Iun 25, 2008 11:08 pm | |
| Mihaita da dar nu intodeauna.Daca ii place foarte mult iti intinde si apoi retrage |
|
 | |
cornelia.matyas

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mier Iun 25, 2008 11:10 pm | |
| scumpicii de ei.pt ei tot ce urmeaza de acum incolo sunt experiente noi....asa ca e normal sa aiba nedumeriri sau sa reactioneze altfel decat vrem noi |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi Iun 26, 2008 1:07 pm | |
| asai si sunt asa draguti cand ii vezi cand fac niste gesturi de alea de te miri si tu de unde le scoate |
|
 | |
cornelia.matyas

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi Iun 26, 2008 1:08 pm | |
| da simo sunt dulci dulci dulci:) |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi Iun 26, 2008 2:14 pm | |
| Fetelor....sa va spun una tare...azi a vazut pentru prima oara pe unde face pipi (l-am lasat dezbracat prin curte) ... a fost foarte surprins :suspect: SUNT CRIMINALI |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi Iun 26, 2008 3:25 pm | |
| A descoperit robinetul??????Bravooooooo!!! Ce zicea/ |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi Iun 26, 2008 5:20 pm | |
| Ce sa zica Stefytza...se uita si dadea cu mana ca nu stia ce izvoraste de acolo :suspect: |
|
 | |
cornelia.matyas

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Vin Iun 27, 2008 11:41 am | |
| vai scumpicullll.foarte tare faza medy |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Dum Iun 29, 2008 2:03 pm | |
| imi inchipui ce dulce a fost,imi vine sa rad,ar fi trebuit sa ii faci o poza |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Dum Iun 29, 2008 2:19 pm | |
| si pe Mario lam lasat azi toata ziua cu puta goala in curte la balacit si facea pipi pe jos si cei mai placea striga Apa Apa dar nici vorba sa priceapa ca el trebuie sa faca pipi in olita |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun Iun 30, 2008 11:53 am | |
| si eu o las prin casa in puta goala pana ieri nu mi-a facut decat pipi dar ieri mia facut si altceva trebuie sa duc acum covorul la spalat |
|
 | |
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Vin Iul 25, 2008 11:35 pm | |
| Luca este rasfatatul nostru , dar incercam sa-i aratam ca noi suntem cei care decid...S-a intamplat de multe ori sa vrea un lucru interzis , facand crize de plans , dar daca noi am considerat ca "nu e voie" asa a ramas...E greu sa-l auzi tipand , dar pana la urma a inteles si si-a gasit altceva de facut...Sunt praguri pe care noi ca parinti trebuie sa le depasim , altfel...ni se urca in cap si nu este bine... |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam Iul 26, 2008 12:17 pm | |
| asa este one-vlad,ai dreptate! |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam Iul 26, 2008 12:57 pm | |
| Asa e. De mic trebuie sa invete ca unele lucruri:"nu-i voie". Normal ca se simte frustrat ca e curios sa la vada si sa le stie pe toate, insa pe masura ce creste, intelege tot mai multe si atunci poti sa ii explici si de ce "nu-i voie". |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam Iul 26, 2008 1:06 pm | |
| ne mai doare cand le vedem fetisoarele dar deh trebuie sa invete :nu e voie.Mai greu dar vor invata...trebuie sa fim noi fermi |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam Iul 26, 2008 8:10 pm | |
| cred ca la varsta asta 1-3 ani, cel mai greu este sa il invete pe NU!! eu parca vorbesc la pereti.... e micuta, am impresia ca pricepe totul uneori, dar cand ii zic "nu pune mana!", arata si ea cu manuta "nu nu" si zice "nu pune" dar in secunda urmatoare e cu mana pe lucrul respectiv!! :() si noi suntem rasfatate de bunici mai ales. eu incerc sa nu "ii suflu in cornite" cum se zice, dar o vad ca daca nu ii convine ca mami o mai si cearta, fuge in brate la bunica sau la bunicul, sau la cine se mai gaseste prin casa, si ma "cearta" suparata ca de ce am certat-o! lupta-te cu ghemul!! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam Iul 26, 2008 8:15 pm | |
| e foarte dificil sa faci un copil "mic" sa inteleaga ca nu-i voie acolo.Si Andrei la fel face...doar daca ne aude ca zicem 'poate varsa suculetul jos' sau "poate arunca cartofeii pe jos"in secunda urmatoare exact asta face si el.Mai cred ca rasfatati devin si din cauza noastra.Eu cat l-am alaptat cum plangea nitel cum hop la el si-l luam in brate repede.Si acum aproape ca m-i se urca in cap |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Dum Iul 27, 2008 7:57 pm | |
| | sorina.popia a scris: | | e foarte dificil sa faci un copil "mic" sa inteleaga ca nu-i voie acolo.Si Andrei la fel face...doar daca ne aude ca zicem 'poate varsa suculetul jos' sau "poate arunca cartofeii pe jos"in secunda urmatoare exact asta face si el.Mai cred ca rasfatati devin si din cauza noastra.Eu cat l-am alaptat cum plangea nitel cum hop la el si-l luam in brate repede.Si acum aproape ca m-i se urca in cap |
eu tot zic ca pana la urma cel mai important este sa fie sanatosi, chiar si un pic mai rasfatati.... ce copil nu e rasfatat?? sau cum se spune "un copil cuminte e un copil bolnav", mie asa imi tot zic ai mei! deci sa ne bucuram de copii nostri ca sunt sanatosi si vioi, ca prostioare o sa faca cu duiumul TOTI pana cresc mai marisori, nu? |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun Iul 28, 2008 8:02 am | |
| si sincer sa fim ne place si noua sa radem la prostioarele lor,am incercat cu deea sa ii spun ca e mica nu are voie pana nu creste mare si se duce de ex la telefon si spune"nu,nu,mare",e atat de dulce cand o aud ca imi vine sa o pap toata |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun Iul 28, 2008 8:04 am | |
| Asa este fetelor fara prostioare nu am mai avea cum sa ne mandrim cu ei si sa-i laudam.Facand prostioare ii iubim si "SIMTIM CA AVEM COPII" |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun Iul 28, 2008 2:36 pm | |
| si trece asa de repede perioada asta a copilariei si au sa dea si ei de greutatile vieti |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun Iul 28, 2008 2:52 pm | |
| | simohrencsar a scris: | | si trece asa de repede perioada asta a copilariei si au sa dea si ei de greutatile vieti |
cata dreptate ai!!!! |
|
 | |
florares

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 37 Localizare: SIMERIA Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Iul 29, 2008 7:04 am | |
| |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Iul 29, 2008 5:40 pm | |
| Sunt niste minunatii,cum sa nu ii rasfeti?Eu nu rezist! Dar acnd nu e voie,nu e! Nici pe cei din jur nu ii las sa o cocoloseasca daca a facut ceva ce nu are voie. |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Iul 29, 2008 9:35 pm | |
| Mare dreptate aveti voi fetelor...eu cu alexandra mea incerc sa nu o rasfat prea tare dar nu imi iese deloc.stie exact ce sa faca sa la inmoaie.cum fdace o prostiora si o cert imediat vine si da pup.si gata.s-a inmuiat inima mea ca zapada la soare.si toti o rasfata.cred ca sotul meu cel mai mult, bunicii, unchii, vecinii.toti.mai incerc eu sa fac pe mama serioasa si sa ii explic ce si cum si mai ales cuvantul" nu" dar fara succes.mai nou a inceput sa dea si palme si reactia imediata este un zambet larg sau un ras....nici nu stiu cum sa reactionez... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Iul 29, 2008 9:39 pm | |
| ce sa le faci?cand sunt asa d enevinovati? sa nu la faci pe plac? adica eu am fost f rasfatata si totusi sunt aici |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mier Iul 30, 2008 6:39 am | |
| Ai mare dreptate Noemi! Tot oameni buni ajung si ei in viata! |
|
 | |
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam Aug 02, 2008 1:36 pm | |
| Rasfatati devin din cauza noastra!In prima faza pentru ca sunt incapatanati si apoi pentru ca noi suntem cei care cedam...Si gata rasfatul... |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun Aug 11, 2008 10:22 am | |
| Asa este,eu il mai pun la punc,dar bunicii.......ii fac toate poftele bn ca atunci cand il cert nu se baga ei,caci daca s-ar baga ar fi dezastru cu el ca ar stii ca are cine sa-i tina partea cand face prostii.dar multumesc lui D-zeu am copil cuminte si intelegator,in vara asta ne-au intrat in curte o gramada de copiii si am putut sa fac diferenta la ce inseamna copil rau si copil cuminte,al meu are poate mai multa energie si asta ma oboseste,dar in rest e intelegator |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun Noi 10, 2008 8:20 pm | |
| Deci Tony a devenit un copil foarte rau ,si cred ca eu sunt de vina ,de exemplu cand plange striga tare ,,plange tony'' si pe urma ,,brate mama'' stie ca ma duc si il alint ,dar nu cred ca fac bine .O sa incerc sa l evit sa mai iau in brate |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Noi 11, 2008 5:54 am | |
| Julia,e copil, e mic.Si eu o iau in brate daca se agraveaza plansul.Insa nu mereu,o mai las si singurica sa isi revina si apoi vine la mine si rade,uita. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Noi 11, 2008 10:46 am | |
| eu d e multe ori il las sa mai si planga,bine nu s alesine de plans,singur isi ia seama si tace |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mar Noi 11, 2008 3:39 pm | |
| Si ce ziceti fac bine? Sau il alint prea mult ,in schb toata ziua e pe mine ,se catara pe mine unde apuca ,cum m am pus in pat e langa mine sau pe mine .Si daca stau pe scaun vine si ,,mama brate'' sau cand sunt in bucatarie aduce scaunu si se uita ce fac ! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mier Noi 12, 2008 12:26 pm | |
| eu zic Julia sa nu il mai iei in brate atunci cand cere,lasa-l ca isi va lua seama,stiu e greu,dar e greu si pentru tine ca nu poti face nimic |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mier Noi 12, 2008 2:07 pm | |
| Asa e tot dupa mine e ,si la wc vine dupa mine ,mai nou e si tata so cum nu vede ,,cisti ,cisti'striga si se mataie |
|
 | |
| | De ce devin copii rasfatati | |
|