| | De ce devin copii rasfatati | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mier 12 Noi - 15:48:03 | |
| Julia si eu zic ca Mihaela, sa il mai lasi si singurel,sa nu il mai iei mereu in brate.Asta pentru binele lui in primul rand pe mai tarziu,ca e baiat si nu e bine sa fie dependent de tine.Si in al doilea rand si pentru tine,ca vei putea sa iti faci treburile mai linistita. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi 13 Noi - 14:13:36 | |
| uite Julia ,Cosmin cand era mititel nu il luaqm in brate,tocmai ca sa nu se invete asa iar acum nici nu viseaza sa stea la cineva in brate,doar atunci cand mergem afara si oboseste atunci cere in brate,altfel nu |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi 13 Noi - 14:56:42 | |
| Julia incerca sa staicu el dar nu cu el in brate ci alturi de tine,iar cind vrea sa vie in baie cu tine incearac sa ii spui ca nu e voie si nu e frumos,la 2 ani deja incepe sa isi fac caracterul si incepe sa inteleaga anumite reguli |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi 13 Noi - 15:00:41 | |
| O sa incerc promit sa impun regurile mele ,numai ca mi groaza ma mut cu soacra si parca vad cum se baga |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi 13 Noi - 15:19:30 | |
| faci sendita cu ei dar fara Ton,ei trebuie sa stie ca tu esti mama dar si respaonsabila pt cresterea lui |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Joi 13 Noi - 17:29:34 | |
| Hi sper s a inteleaga ,o sa zic eu cum stau lucrurile! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Vin 14 Noi - 5:18:07 | |
| Exact Julia,vorbeste cu ea.Eu pe ai mei i-am instruit.Isa acum sta in brate doar daca are interes. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Vin 14 Noi - 16:29:10 | |
| Bravo ! Azi e a doua zi fara sa adoarma cu mine la pranz si vad ca intelege! |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam 15 Noi - 10:12:53 | |
| al meu s-a culcat la 21.30 si s-a trezit de dimineata la 8 _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam 15 Noi - 13:23:38 | |
| | julia22 a scris: | Bravo ! Azi e a doua zi fara sa adoarma cu mine la pranz si vad ca intelege! |
foarte bine,e baiat mare trebuie sa inteleaga! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Sam 15 Noi - 13:27:08 | |
| O Julia,asa repede da roade? Bravo! |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Dum 16 Noi - 14:57:34 | |
| Da asa se pare ca intelege ,apropo asearavb cu o prietena care a studiat multi ani pshiologia copilului si mi a zis ca ,cu un copil mic tebuie sa vb ca si cu un adult de la 6 luni,el intelege tot si sa stit ca a avut dreptate . De cate ori ne intalnim imi da sfaturi foarte utile pt educatia copilului ,aseara tony tot sarea in pat si tot ziceam vezi ca cazi .Ce nici nu ma baga in seama la un moment dat a cazut si a inceput sa planga ,zice asta catre mine sa nu cert ci sa i zic ca ,,uite e bine ce ai facut,ti am zis sa stai cuminte''Ma credeti ca nu a mai plans si nici suparat nu a fost. Zicea ca un copii nu trebuie giugulit sau alintat ca pe un bebe ,si inca ceva inportant nu trebuie lasat la desene animate sau jocuri ce ii afecteza memoria . Cele mai bune desene sunt cu anmale ,fara batai ,inpuscaturi etc. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Dum 16 Noi - 15:17:14 | |
| Julia,ai dreptate,ne inteleg foarte bine.Nici Isa nu se uita la desene violente.Nu are voie si nici nu o atrag.Ii plac cele cu animale. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Dum 16 Noi - 16:58:44 | |
| vad c aa inceput si Cosmin sa se uite la desene dar nu mult ca se plictiseste,acum avem si mini max si sunt desene foarte frumoase |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Dum 23 Noi - 7:46:15 | |
| Si fii-miu urmareste desenele de pe Minimax,dar s-a invatat sa-i pun laDVD si zice:"baga mami pogo"(pongo de la 101 dalmatieni)sau "ai-ho"(alba ca zapada),i-am cumparat dvd cu Locomotiva Thomas si e foarte incantat.Am multe desene de la Disney si ii plac foarte mult si mai nou am facut rost de povesti animate titrate in romana:Punguta cu doi bani,Aly-baba.Motanul incaltat,Povestea porcului,Fata babei si a mosului,ii plac mult Julia ai dreptate in ceea ce zici,cica e bn cand ii interzicem u lucru trebuie sa-i spunem si consecinta faptei ca sa stie copilul de ce nu are voie.Si noi am vb de mic cu el si tot timpul corect nu ne-am prostit la cuvinte,chiar daca poceste el acum,dar la el e varsta,cunosc persoane care au vb stalcit cu copilul si acum are 3 ani jumatate si d-abia vorbeste |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Dum 23 Noi - 8:37:09 | |
| | julia22 a scris: | Da asa se pare ca intelege ,apropo asearavb cu o prietena care a studiat multi ani pshiologia copilului si mi a zis ca ,cu un copil mic tebuie sa vb ca si cu un adult de la 6 luni,el intelege tot si sa stit ca a avut dreptate . De cate ori ne intalnim imi da sfaturi foarte utile pt educatia copilului ,aseara tony tot sarea in pat si tot ziceam vezi ca cazi .Ce nici nu ma baga in seama la un moment dat a cazut si a inceput sa planga ,zice asta catre mine sa nu cert ci sa i zic ca ,,uite e bine ce ai facut,ti am zis sa stai cuminte''Ma credeti ca nu a mai plans si nici suparat nu a fost. Zicea ca un copii nu trebuie giugulit sau alintat ca pe un bebe ,si inca ceva inportant nu trebuie lasat la desene animate sau jocuri ce ii afecteza memoria . Cele mai bune desene sunt cu anmale ,fara batai ,inpuscaturi etc. |
Ai foarte mare dreptate eu la alex iam dat peste manute la 7 luni si umpic ca tragea de perdea tot timul lam titnut asa vreo 3 zile si duapa sa alinat. nu mai pune nici acuma mana pe perdea si are 9 luni. tot timpul cand face ceva rau izic o data ... 2de 2 ori si il lasa daca cumva cate si incepe sa plnga ma duc sii ii zic ,, vezi mama da faci buba daca nu ma asculti?'' si sa alinat si cu datul drumui la maini sotul tot zice ca ce tot ma chinui asa ca si asa nu intelege dar sa stiti ca la dezobisnuit de multe lucruri rele_________________  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun 24 Noi - 5:59:45 | |
| Intelege sigur Andreea,insa testeaza sa vada daca ii merge smecheria. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun 24 Noi - 14:05:55 | |
| Noi suntem de vina ca devin rasfatati,unul dintre parinti cedeaza cand copilul plange si gata e rasfatul. |
|
 | |
Fely81

Numarul mesajelor: 20 Varsta: 31 Localizare: Alexandria Joburi/Distractii: Lb. engleza Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Mama, Felicia si baietelul Victor Data de inscriere: 06/11/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Lun 24 Noi - 14:57:25 | |
| EU I-AM OFERIT IN PERMANENTA TOATA ATENTIA MEA, MI-E DRAG DE EL, FIIND PRIMUL COPIL, IMI PLACE SA DOARMA CU NOI IN PAT, SA STIU CA E IN SIGURANTA. AM NEGLIJAT FOARTE MULTE PENTRU EL DAR NU-MI PARE RAU. CRED CA CU AL DOILEA N-AS MAI FACE LA FEL DEOARECE N-AR MAI FI ACEEASI SITUATIE. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mier 26 Noi - 6:18:59 | |
| | chry1 a scris: | | Noi suntem de vina ca devin rasfatati,unul dintre parinti cedeaza cand copilul plange si gata e rasfatul. | Ai mare dreptate.Insa mai gresim si noi. Si eu mai calc pe alaturi,insa sunt doar copii! Felicia,sigur o sa fie la fel,chiar mai rasfatat decat primul,asa se intampla mereu! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: De ce devin copii rasfatati Mier 26 Noi - 7:30:03 | |
| Ce sa facem,pana la urma sunt doar niste copii,si noi la randul nostru tot asa am fost,vrem nu vrem,tot ajung niste mici rasfatati :57: |
|
 | |
| | De ce devin copii rasfatati | |
|