| | JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
ramona

Numarul mesajelor: 276 Varsta: 33 Localizare: Mangalia DESPRE NOI: Ramona Ionela - mama,Cosmin Petru - copil 1 & Albert Fabian - copil 2 Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Joi Sept 18, 2008 8:40 am | |
| # De la 1 la 2 ani In cel de-al 2-lea an de viata copiii exploreaza lumea inconjuratoare. Minati de curiozitate si interes, pentru copii (deja posesori a multor abilitati fizice) va fi mult mai usor sa se joace si sa invete. Copilul plin de energie va avea nevoie de jucarii care sa-i satisfaca mersul, cataratul, impinsul si alergatul, dar si de cele care il incurajeaza sa experimenteze si sa manipuleze totul mai usor. La aceasta virsta copiii incep sa-i imite pe adulti si le place sa devina tot mai mult independenti. Sugestii: # Mingi (cu diametru mai mare de 10 cm) # Jucarii care pot fi impinse si trase (pe rotile) # Calut - balansoar # Echipament de joaca pentru gradina (leagan special pentru aceasta virsta, un topogan micut, cu loc de catarat) # O remorca pe care sa o poata trage sau impinge si in care sa-si transporte jucariile # O masinuta pe care o poate conduce dind din picioruse # Blocuri de lemn sau plastic # Cutie mare cu nisip/apa # Forme pentru nisip sau apa # Papusi si carucioare pentru ele # Animale de plus # O bucatarie in miniatura # Masuta si scaunel # Instrumente muzicale # Carticele de carton sau din cele cu forme in miscare # O casuta de joaca # Masinute mari pe care le poate usor manipula # Jucarii ce pot fi sortate # Popice de plastic # Jucarii care se introduc una in alta
De la 2 la 3 ani Copiii adora sa sara, sa se catere si sa arunce, deci au nevoie de jucarii care sa le permita sa faca toate astea. Aceasta grupa de virsta are deja o buna coordinare a miinilor si degetelor si prefera sa taie, lipeasca, sa deseneze, sa faca teatru de papusi sau un puzzle simplu. Jocurile imaginative incep de asemenea in jurul virstei de 3 ani. Sugestii: # Mingi (cu diametru mai mare de 10 cm) # Echipament de joaca pentru gradina (leagan, un topogan micut, cu loc de catarat) # Cuburi de plastic sau lemn de diferite forme si culori # Cuburi cu numere si litere imprimate # Jucarii pentru apa/o piscina mica de plastic # Puzzle mic cu animale sau personaje din desene animate # Papusi ce pot fi schimbate, hranite, imbaiate # Papusi ce pot fi manipulate cu miinile si degetele (teatru de papusi) # Jucarii care imita aparatul de tuns iarba, aspiratorul, caruciorul de cumparaturi, telefonul # Creioane de colorat, culori de apa, creta colorata, carti de colorat, lipici (toate non-toxice) # Masuta si scaunel # Aeroport, autostrada, ferma, trenulet pe sine, toate in miniatura # Jucarii si cutie de nisip # Masinute de toate marimile # O casuta de joaca # Carticele de povesti # Animale de plus # Tricicleta # Papusi demontabile |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Joi Sept 18, 2008 12:11 pm | |
| avem de toate,mingiute mai mari si mai mici,3 chiatare,o orga galetusa de nisip si multe multe masinute,etcccc |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Vin Sept 26, 2008 9:54 am | |
| Si noi avem jucarii de tot felul,insa nu prea le foloseste.Mai nou se joaca pe un covoras puzzel din spuma.In rest sunt tare bune polonicele,castroanele,lingurile de lemn.Am zis ca o sa strang bani de Mos si o sa ii iau o bucatarie pentru fetite. |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Vin Sept 26, 2008 10:37 am | |
| | Stefytza a scris: | | Si noi avem jucarii de tot felul,insa nu prea le foloseste.Mai nou se joaca pe un covoras puzzel din spuma.In rest sunt tare bune polonicele,castroanele,lingurile de lemn.Am zis ca o sa strang bani de Mos si o sa ii iau o bucatarie pentru fetite. |
si gabita face la fel...se joaca mai mult cu polonicul si cratita decat cu juk lui....bine are jukacrii care le adora masinutele lui preferate care unele nu au roti si nu ma lasa sa i le arunc...i-am cumparat altele sa pot sa i le arunc dar cred ca trebuie sa caut masinute identice cu ale lui sa le pot arunca... :() |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Vin Sept 26, 2008 10:58 am | |
| robert mai nou se joaca cu un pistol pe care la primit la ziua lui. dar sa vedeti voi faza e din ala cu bile. am luat bilele si le-am aruncat sa nu carecunva sa se joace si minola si sa il loveasca. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Sam Sept 27, 2008 9:50 am | |
| Pai cine i-a luat pistol cu bile? Bine ca le-ai aruncat.Eu aveam amsinute si am scos rotile si le-am aruncat ca le inghitea. |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Sam Sept 27, 2008 10:06 am | |
| i-am luat tot felul de masinute care au diverse melodii,telefoane,avioane....jucarii cu butoane care canta,spun alfabetul,numara,imita animale....pentru construit,carticele la care se misca animalute,jucarii care se baga una in alta sau inele de diverse marimi care se pun pe un suport.... de mare succes este catelusul vorbitor care e foarte educativ...apesi pe diferite parti ale corpului si iti spune ce sunt:burtica,ureche,nas..etc..apoi il invata culori,alfabet,sa numere,canta diverse melodii,il invata cuvinte simple ....foarte interesant este! si multe altele..., |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Sam Sept 27, 2008 11:41 am | |
| si se joaca cu ele..si noi avem f multe jucarii de genul asta dar nu prea il incanta...el le are cu masinutele ca juk si cu oalele mele... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Sam Sept 27, 2008 7:42 pm | |
| Catelusul vorbitor il avem si noi si cuptorul cu biscuiti care spune cifrele si formele si alte cuvinte. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Sam Sept 27, 2008 8:26 pm | |
| oooo avem o cutie de jucarii de la masinute cu telecomanda,la mingiute, etc etc etc dar preferatul nostru este o casuta care are aniamlute si daca ii tragi in afara scot sunete  vimg.com/image_preview.php?i=82&u=12313102]  [/url] |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Sam Sept 27, 2008 8:52 pm | |
| trebuie sa i le schimb mereu ca se plictiseste...a doua zi o luam de la capat..acum se joaca mai interesat cu trenuletul pe sine adus de tati din Franta...e micut dar destul de dragutz...o sa- fac maine o poza |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Dum Sept 28, 2008 12:57 pm | |
| Ce frumoasa e casuta Noemi!! Flutura,asteptam sa vedem si noi trenuletul. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Sam Oct 04, 2008 3:53 pm | |
| oau Noemi e super!!!!! Noi santem inebunit dupa tractoare si mingi mare mic nu conteaza |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Dum Oct 05, 2008 6:11 am | |
| I-a luat tati o omida care spune alfabetul.Acum face vocalize Isa. :() Mormaie in legea ei/. |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Vin Oct 10, 2008 1:17 pm | |
| Si noi avem multe jucarii ca si voi.Se joaca si cu covorasul acela ca al Isei,numai ca lui ii place sa-l dezmembreze de tot si cand e vorba de adunat si cifre si litere tot mami trebuie sa-l stranga.Avem si puzzle-uri din lemn cu masini si animale,ii plac foarte mult,masinute,trenulete,popice.De ziua lui a primit un laptop de jucarie care scoate multe sunete si ii place mult.In curte avem jucariile de nisip dar cel mai mult e incantat de trotineta,cum iese afara cum se suie pe ea |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Vin Oct 10, 2008 1:46 pm | |
| Noi am facut coletie de atatea jucarii....de toate.dar e mult mai interesata sa cotobaie prin sertare, sa se catere peste tot.se mai joaca prin casa cu carutul de papusi cu care face adevarate ture.as vrea sa ii cumpar un calut balansoar si sunta cum in cautari.sa vedem. |
|
 | |
micka27

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 30 Localizare: braila DESPRE NOI: mami -Mihaela, tati Criss si Mara fetita noastra Data de inscriere: 13/10/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Dum Oct 19, 2008 3:27 pm | |
| Mara are o colectie de plusuri, pentru ca tati in fiecare luna pana la an, i-a luat cate ceva din plus, plus ce a mai primit ea(nu se joaca cu nici unul), are un Maragrus, cu care se joaca se suie pe el si se da huta, se joaca cu lego si cu piticii si Alba ca zapada(din guma cu chitaitoare), se joaca cu mingea"gooo",adica gol, si cu roice altceva de prin casa, iar sacul cu jucarii sta neatins |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Joi Oct 23, 2008 5:33 am | |
| O sa cumpar si eu un lego,desi are niste cuburi cauciucate si nici nu le baga in seama.Mai nou,leagana bebelusul pe picioare.Ocupatie noua. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Mier Noi 05, 2008 8:04 pm | |
| eu cand era mai mic si primea plusuri care aveau barba sau alceva ce putea inghiti le tundeam :() h |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Dum Noi 09, 2008 9:08 pm | |
| Ce tare esti Medy,nu m-am gandit la asta,si noi avem multe plusuri dar nu prea se joaca cu ele foarte rar,favoritul lui este sobolanelul Remy,ala ii place mult,il pune pe picioare il bagam intr-o paturica si-l facem amandoi,"hai la groapa cu furnici..."Acum De ziua lui de nume a primit multe jucarii,un trenulet cu piese lego in el,un set de masinute care are si o spalatorie auto,o masinuta cu telecomanda cu care se joaca tati si el cand o vede ca vine spre el fuge,un catel mare de plus,care e dotat si cu o putzulica si el e incantat ca are si cutu"cucu".O sa vin si cu poze sa le vedeti  facea nani in tren cu Remy doar ce se trezise din somn  cateva din jucariile mai noi |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Dum Noi 09, 2008 9:23 pm | |
| foarte frumoase Florina vom veni si noi cu cate ceva ce a primit de Mihail&Gavril |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Lun Noi 10, 2008 5:44 am | |
| Frumoase jucarii ai Mihaita! Eu nu am tuns nimic insa scoteam toate rotitele,chitaitorile,tot ce era mic pentru ca le baga in gura si uneori varsa ca se ineca cu ele. |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Lun Noi 10, 2008 10:51 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Frumoase jucarii ai Mihaita! Eu nu am tuns nimic insa scoteam toate rotitele,chitaitorile,tot ce era mic pentru ca le baga in gura si uneori varsa ca se ineca cu ele. |
oooooffffffff cu copii astia trebuie sa fim cu ochin 10 :() ca nu se stie |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Mar Noi 11, 2008 5:49 am | |
| Da Medy.O data nu eram in camera si cand am intrat la ea ,deja varsa micuta,bagase o chitaitoare in gurita.Am avut noroc ca am verificat-o. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Mar Noi 11, 2008 3:42 pm | |
|  venim si oi cu colectia noastra de mingute acum e mai bogata cu 10 cred! |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Mar Noi 11, 2008 8:56 pm | |
| Mihaita ew inebunit dupa masini...si deja de Mihail&Gavril si-a marit colectia :() ..vom reveni cu poze |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Mier Noi 12, 2008 2:15 pm | |
| Asteptam Medy poeze ,ce bine ca aveti onomastica! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Mier Noi 12, 2008 3:39 pm | |
| Mamaaa,Tony,de le-ar vedea Isa cred ca ar face asa:eteeeeeeeeeee!!!! foarte mirata! |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Mier Noi 12, 2008 3:52 pm | |
| sant curioasa cate jucarii va avea robert cand va mai creste putin el le strica d epe acuma :() |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Mier Noi 12, 2008 9:38 pm | |
| | stoicadana a scris: | | sant curioasa cate jucarii va avea robert cand va mai creste putin el le strica d epe acuma :() |
ooo Dana la noi nu tine nici acar 30 min ca sunt stricate :() |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Mier Noi 12, 2008 10:11 pm | |
| la noi se pastreaza destul de bine deoarece nu prea se joaca cu ele eu sunt jucaria ei |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Joi Noi 13, 2008 5:36 am | |
| Nici Isa nu a stricat jucarii pana acum.Sa vedem de-acum incolo cum va fi. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Joi Noi 13, 2008 2:10 pm | |
| off cum nu strica ai vostri jucarii,ca al meu praf le face,mai ales masinile toate sunt fara roti,doar una e in firea ei atat |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Joi Noi 13, 2008 2:16 pm | |
| Pai daca ar avea amsinute si Isa poate le-ar scoate si ea rotile,saracele. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Joi Noi 13, 2008 2:18 pm | |
|   acizitia de azi ,am furat din patutul lui sa fac poza ,ca doarme cu el |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Joi Noi 13, 2008 2:20 pm | |
| ce frumos e,daca l-ar vede Cosmin sigur ar incepe s aplanga dupa el |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Joi Noi 13, 2008 3:03 pm | |
| E dar nu am avut scandal cu el ,dupa ce am pus in cos in magazin nu a mai vrut sa dea la casa sa citeasca codul de bara ,cam greu am reusit sai explicam ca primeste inapoi. Acum doua zile numai cu el doarme pe urma putem da si inprumut la Cosmin |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Vin Noi 14, 2008 5:22 am | |
| Ce frumos e! Si doarme cu el? I-am luat si eu isei acum 3 zile un telefon de jucarie si la casa facea la fel ca Tony.Noroc ca era in ambalaj si l-am scos de i-am dat casieritei ambalajul sa scaneze codul. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Dum Noi 23, 2008 12:42 pm | |
| eu tot incerc sa-i dau seara la culcare ca atunci adoarme foarte greu un ursulet de plus chiar si masina lui preferata dar nici o treaba nu vrea,se supara si da cu ele,ba chiar se ridica ca sa se joace cu el |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Dum Noi 23, 2008 3:36 pm | |
| al meu nu-si ia nimik cand se duce la culcare......aaaaaaaaaaaa ba da BIBERONUL :() |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7309 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Dum Noi 23, 2008 9:41 pm | |
| Nici Bianca nu are vreo preferinta cand se duce la somn...decat TITi sa nu-i lipseasca..asa ii mai pun eu un ursulet de plus sau o papusika sa doarma cu ea...dar se intoarce cu fundul la ele!...e mai buna apa si titi!... :() :suspect: |
|
 | |
Fely81

Numarul mesajelor: 20 Varsta: 31 Localizare: Alexandria Joburi/Distractii: Lb. engleza Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Mama, Felicia si baietelul Victor Data de inscriere: 06/11/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Dum Noi 23, 2008 10:07 pm | |
| Noi i-am luat lui Victoras o masuta -centru de activitati cu tot felul de butoane, este colorata si are diferite joculete si sunete. El e foarte incantat de ea dar ca orice copil se plictiseste repede. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Lun Noi 24, 2008 5:46 am | |
| Foarte repede se plictisesc,asa e. Bia,chiar e mai buna tatica! |
|
 | |
Tan-ina

Numarul mesajelor: 22 Varsta: 37 Localizare: Constanta DESPRE NOI: Irina, mami de Tania Data de inscriere: 26/02/2010
 | |
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Vin Ian 14, 2011 9:31 am | |
| Eu nu prea am tinut cont neaparat de lista de jucarii recomandate, jucariile bune pentru ei sunt cele care nu au piese sau roti de inghitit si cu care nu se pot rani, avem si noi o groaza de jucarii din astea scumpe primite cadou mai mult, dar nu prea se joaca cu ele, eu consider ca orice jucarie e buna atata timp cat nu e un pericol... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI Sam Ian 29, 2011 9:17 pm | |
| asa e Elena nici eu nu am tinut cont de asta |
|
 | |
| | JUCARIILE RECOMANDATE DE LA 1 LA 3 ANI | |
|