| | Doctori ginecologi din Constanta! | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Doctori ginecologi din Constanta! Lun Sept 15, 2008 9:52 am | |
| Pentru mine cel mai bun a fost Doctorul Cristurean Viorel.Si la prima sarcina l-am avut si acum la cea de a doua.A avut multa grija de mine.Nu e nici pretentios la bani.Nu mi-a cerut el.I-am dat eu 150 E la cezariana.A fost foarte multumit.Pot spune ca acum dupa a doua cezariana m-am vindecat si mai repede si cusatura este tare finuta.Mi-a facut taietura pe cealalta dinainte.Acum cand dau cu mana pe deasupra ei aprope ca nu o mai simt.La schimbari de vreme nu am probleme. Asa ca vi-l recomand mamici din Constanta.Din cate am inteles o sa-si deschida in curand impreuna cu alti doctori un spital privat cu specific ginecologic.
Sa-i dea D-zeu sanatate! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Doctori ginecologi din Constanta! Lun Sept 15, 2008 11:58 am | |
| Sa-i de dzeu sanatate cu carul!! Tot cu el am nascut si eu,cu Cristuren Viorel.Eu i-am dat 150 e nastere normala plus la anestezist 100 e.Foarte multumit.Este un medic foarte atent,glumet si optimist! |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Doctori ginecologi din Constanta! Lun Sept 15, 2008 2:23 pm | |
| Asa este!Sa fi si tu sanatoasa si fetita!Si el are 2 fetite la randul lui.E un doctor demilioane.Sieu i-am dat doamnei anestezist 100 pentru peridurala.Acum a nascut si ea si are o fetite de o luna si ceva. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Doctori ginecologi din Constanta! Mar Sept 16, 2008 5:25 am | |
| Da,stiam ca are doua printese.Insa de asistenta nu.Eu am avut-o pe Fustanela,despre ea vorbesti? |
|
 | |
analis

| Subiect: Re: Doctori ginecologi din Constanta! Mar Sept 16, 2008 9:00 am | |
| Nu!Am uitat cum o cheama pe doctorita anestezist.Am un lipsus! |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Doctori ginecologi din Constanta! Mar Noi 25, 2008 7:12 pm | |
| Eu am nascut cu doctorul Costea George,de care am fost foarte multumita,un doctor tanar ,la fel ca si Cristureanu, si foarte bn pregatit.De la prima consultatie,mi-a dat nr de telefon si mi-a zis ca-l pot suna oricand,cand a venit timpul sa nasc ,l-am sunat seara in jur de 20.30 si ne-am intalnit la spital,am facut cezariana si vreau sa va zic ca m-a cusut asa bn,ca n-am avut deloc probleme si foarte repede mi-am revenit |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Doctori ginecologi din Constanta! Mier Noi 26, 2008 5:27 am | |
| Ma bucur Florina ca ai nimerit un medic bun si tanar! |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Doctori ginecologi din Constanta! Mier Noi 26, 2008 2:03 pm | |
| Da Stefy este foarte bun, el lucreaza mult si cu doctorul stanca,inainte erau la Pol.Iriadi,acum am inteles ca si-au deschis alt cabinet,a fost si fina mea la el si a fost multumita de el |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Doctori ginecologi din Constanta! Mier Mar 18, 2009 6:05 pm | |
| super analis bine ca ai nimerit la un dr super bun |
|
 | |
eamona3

Numarul mesajelor: 770 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: yo's yo DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P ) Data de inscriere: 20/02/2009
 | Subiect: Re: Doctori ginecologi din Constanta! Mier Ian 05, 2011 9:27 pm | |
| eu pe Ryana am nascut'o normal cu Dr Dobre Mihaela.. cum nu am fost f incantata de ea..acum, la a 2a sarcina merg cu dr Raica..nastere probabil tot vaginala |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Doctori ginecologi din Constanta! Joi Ian 06, 2011 10:11 pm | |
| Sa v-ajute DD sa fie totul bine, Ramona, si eu sunt la un ginecolog care lucreaza si in Euromaterna. |
|
 | |
| | Doctori ginecologi din Constanta! | |
|