| | transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
gianninna

Numarul mesajelor: 387 Varsta: 33 Localizare: spania DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Joi Sept 04, 2008 10:41 pm | |
| mamici,nu stiu daca este o problema,baietelul meu are 4 luni si 2 saptamani si transpira ft mult in zona capului mai ales. credti ca e vreo problema???? v-ati mai confruntat vreo mamica cu asa ceva? |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Vin Sept 05, 2008 6:10 am | |
| Stai linistita Gianninna,si Isa transpira mult. |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Vin Sept 05, 2008 4:25 pm | |
| da si gabita la fel transipa f mult, e ceva normal.... |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Vin Sept 05, 2008 4:33 pm | |
| si noi udam lenjeria de atita transpiratie |
|
 | |
gianninna

Numarul mesajelor: 387 Varsta: 33 Localizare: spania DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Vin Sept 05, 2008 4:37 pm | |
| aseara l-am pus in pat la noi si aveam pe pat un cearceaf de culoare roz,cand m-am dus sa il pun in patut am crezut ca a vomatdar cand am pus mana pe capul lui era ud leoarca. asa ca nu am de ce sa imi fac griji,,,,,,,, multumesc fetelor! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Vin Sept 05, 2008 8:13 pm | |
| nu ai d c sati faci griji in caldurile astea cred ca majoritatea copiilor transpira scapam noi incet si de caldura,atunic o s ane plangem ca bebeii nostrii sunt prea reci la manute :() |
|
 | |
gianninna

| Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Vin Sept 05, 2008 8:26 pm | |
| problema e ca la noi nu mai e cald,noi suntem in spania si e mai bine de o saptamana de cand s=a racorit timpul |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Vin Sept 05, 2008 8:46 pm | |
| Si Tony transpira tare ,cateodata e ud de trebuie sa schimb tricoul ,asa ca nu te speria |
|
 | |
lolo

Numarul mesajelor: 251 Varsta: 30 Localizare: buc Data de inscriere: 22/05/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Sam Sept 06, 2008 10:22 am | |
| nici la noi nu mai e asa de cald seara si totusi bebe meu tranfira. mai ales in zona gatului la jum de ora dupa ce il cul tre sa il schimb ca e leoarca |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Mar Sept 09, 2008 1:42 pm | |
| la noi in casa e f cald si alex transpira f tare.de ex azi noapte am schimbat pe ea 2 maieuri care erau f transpirate si a baut un biberon de apa. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Mar Sept 09, 2008 3:40 pm | |
| La noi in camera sunt acum in jur de 22 g si al meu e ud leoarca pe fata cum doarme. |
|
 | |
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Sam Oct 11, 2008 7:04 pm | |
| si anda transpira am auzit ca e de la rahitism sa fie vb despre asa ceva sau sa-i fie cald desi nu doarme cu fes in cap |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Sam Oct 11, 2008 7:27 pm | |
| fetelor prietena mea cea mai buna are un baietel de 1 an si 3 luni si aceeasi problema are cu el,indiferent ca e cald sau frig,copilul transpiram fosrte mult,chiar isi facea griji si a mers la medic,la Bucucresti ca ai nostri din oras nu au stiut ce sa-i zice.i-a facut analize peste analize,copilul era si palid la fata si tras pe la ochi,si ce credeti ca a iesit Rahitism,nu se astepta biata mamica la asa ceva.l-a trecut acum pe calciu gluconic si cat mai mult iaurt,3 oua pe saptamana,lapte,unt si smantana. asa ca nu e normal daca copilul transpira foarte mult |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Lun Oct 13, 2008 12:39 pm | |
| asa e mihaita chiar si eu probleme cu calci si in perioadele cand am calcemia mica transpir foarte mult asa ca mamici mergei la dc ca doar asa veti sta linistite in privinta asta _________________  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Sam Oct 18, 2008 11:07 am | |
| Pot fi cauze de natura medicala daca transpira mult.Si Isa transpira la cap,insa numai vara. |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? Mar Mai 05, 2009 2:00 pm | |
| daca nu transpira doar cand e cald sau e prea infofolit copilul poate ai de ce sa te ingrijorezi. ari avea picioarele si manutele reci da unde..si n-avea nicio problema un set de analie te scapa de ganduri _________________   |
|
 | |
| | transpiratia la bebelusi,igrijorator sau nu?? | |
|