|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Noi 03, 2008 12:30 am | |
| | irina a scris: | | am ramas cam dezamagita |
PAI DE CE? |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Noi 03, 2008 7:40 am | |
| Eu nu am vazut emisiunea,dar Te-am votat Alexandra,si o sa ma uit la ea,chiar dak e reluare. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Noi 03, 2008 1:18 pm | |
| si eu m-am uitat andra sunt superbe fetitele tale ,mi-a placut mult de claudia cu hamsterii si cum vorbea ea norvegiana si cea mica e o dulce in schimb nu mi-a placut ca nu sunt lasate mamicile sa fie asa cum sunt ele de fapt si sincer eu una nu as accepta sa mi se impuna sa fiu intr-un anumit fel sa dau impresia ca nu stiu sa fac nimic sau ca sunt o mama si o sotie careia nu-i pasa asa de mult de sot ....in rest andra ai fost tare la faza cu ,calul ,la strguri si cu porcii nici eu nu as fi facut asa ceva din moment ce nu imi place ...poate ne dai si noua mai multe detalii andra tie chiar ti sa impus sa fi asa ? sotul tau mi-a placut pare un om bun care va iubeste si se vede ca face totul sa fiti voi bine |
|
 | |
irina

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 32 Localizare: onesti DESPRE NOI: mama IRINA printesele mele STEFANIA si DENISA Data de inscriere: 11/05/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Noi 03, 2008 1:27 pm | |
| asa este nici eu n as accepta sa mi se impuna sa fac ceva lasa ma asa cum sunt a cam dar peste o soacra rea tare :suspect: |
|
 | |
red_rose

Numarul mesajelor: 1342 Varsta: 32 Localizare: Iasi Joburi/Distractii: fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit: fericita!! DESPRE NOI: mami: Marioara, tati: Dragos, copil: Antonia Data de inscriere: 04/08/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Noi 03, 2008 10:12 pm | |
| eu nu am reusit sa vad emisiunea ca am avut nunta....stiti cumva cand este reluarea? |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Joi Noi 06, 2008 11:53 am | |
| Sambata la ora 14,este reluarea. |
|
 | |
red_rose

Numarul mesajelor: 1342 Varsta: 32 Localizare: Iasi Joburi/Distractii: fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit: fericita!! DESPRE NOI: mami: Marioara, tati: Dragos, copil: Antonia Data de inscriere: 04/08/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Joi Noi 06, 2008 12:13 pm | |
| multumesc mult de tot, dragutza...:affraid: |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 5:35 pm | |
| fetelor eu acum am descoperit topicul asta. asa e nici eu nu as fi acceptat sa imi zica ce sa fac dar daca ajunsesem deja acolo ce era sa mai fac ei au zis ca e bine ca o sa aib audienta dar oricum mie nu mi-a pasat ce au crezut alti despre mine ca eu ma cunosc si stiu cum sunt si la fel si prietenii mei :face: |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 5:37 pm | |
| |
|
 | |
monique1977

Numarul mesajelor: 114 Localizare: romania Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 6:15 pm | |
| am si eu o intrb e pe bune emisiunile astea ??
am mai vz si pe canal d cu fata lui tata si eu una nu cred o iota |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 6:40 pm | |
| ce inseamna la tine pe bune? |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:01 pm | |
| | monique1977 a scris: | am si eu o intrb e pe bune emisiunile astea ??
normal ca emisiunile sunt pe bune. ca suntn putin regizate asta e partea a 2-a |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:31 pm | |
| si eu as participa,dar numai sa nu ma puna sa mulg vaca,in rest e ok dar ce ar face tante care ar veni in locul meu,offf cred ca nu l-ar atinge pe mario,al meu nu lasa pe nimeni sa ai grija de oadorul lui,plus ca doamna ar sta in vacanta,al meu isi face mincare singur lui si la bb,curatenie,isi spala singur isi calca |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:33 pm | |
| pai de ce nu suni la ei sa vb. poate te vedem si pe tine la televizor. si in afara de asta ca participi iei si bani |
|
 | |
monique1977

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:37 pm | |
| | stoicadana a scris: | | monique1977 a scris: | am si eu o intrb e pe bune emisiunile astea ??
normal ca emisiunile sunt pe bune. ca suntn putin regizate asta e partea a 2-a |
ms de raspuns :D
atunci o sa cred si eu, nu prea ajung eu la tv,maimult la fata lui tata ca tipa sotul dupa mine
dar la schimbdemame vad la unii o mizerie in casa :() , si parca nu stiu......................... |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:41 pm | |
| pt 450 de euro? si sa stea cine stie ce taranca cu copilul meu? nu mi-as lasa copilul pentru nimic in lume pe mine m-au sunat sa ma duc si nu am vrut |
|
 | |
monique1977

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:42 pm | |
| cu criza asta sa-r putea sa fie concurenta |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:44 pm | |
| eu m-as duce sa ma distrez o saptamana ,nu pentru bani! |
|
 | |
monique1977

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:46 pm | |
| | maria_isabela a scris: | | eu m-as duce sa ma distrez o saptamana ,nu pentru bani! |
e distractiv sa mulgi vaca ?
:suspect:
dar noaptea sotul cu cine doarme+++ |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:47 pm | |
| E sta si el pe bara o saptamana,chiar si la vaca ,cu toate ca nu m-as baga ca mie frica,m-as duce pt o experienta dasta.... |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:47 pm | |
| baniiii,dar daca gasesc de facut smotru,eu nu pot sa stau cu miinele in sin si sa nu fac nimika |
|
 | |
monique1977

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:49 pm | |
| | maria_isabela a scris: | | E sta si el pe bara o saptamana,chiar si la vaca ,cu toate ca nu m-as baga ca mie frica,m-as duce pt o experienta dasta.... |
pai si aia cu cine doarme
vaca am muls nu-i problema decat daca da cu piciorul si varsa tot laptele pe tine |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 7:52 pm | |
| pai cred , cu soacra :() :suspect: |
|
 | |
monique1977

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 8:00 pm | |
| stiu ca unii s-au despartit dupa emisiune |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 8:03 pm | |
| noi nu avem de ce,avem incredere unul intr-altul! |
|
 | |
monique1977

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 8:05 pm | |
| adica sper ca in locul tau vine o bunicuta de la tara :suspect: |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 8:08 pm | |
| Am zis ca daca reusim sa ne mutam anul asta sigur ma duc la emisiune,vroiam si la aia nu mai stiu exact cum se num cand pleaca mama de acasa si il lasa pe sot singur cu copii pt 3 zile,vreau sa-l vada daca s-ar descurca fara mine! :() |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 8:08 pm | |
| pai la schimb de mame sa vazut ca e pe bune cu familiile dar te pun sa faci ce vor ei si asta mi se pare batjocura si mai ales nu inteleg de ce unele mame accepta sa se faca de ras la fata lui tati si tradati si test de fidelitate la inceputul emisiunii scrie ca personajele si povestea e fictiva deci totul chiar e regizat acolo
sotul meu oricum nu ar accepta sa vina vreuna sa faca schimbari prin casa si sa-i impuna lui un program |
|
 | |
monique1977

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 8:16 pm | |
| asa e al meu ar injura non stop sau i-ar face curte depinde cum arata :face: |
|
 | |
andrra19

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 9:46 pm | |
| | maria_isabela a scris: | | Am zis ca daca reusim sa ne mutam anul asta sigur ma duc la emisiune,vroiam si la aia nu mai stiu exact cum se num cand pleaca mama de acasa si il lasa pe sot singur cu copii pt 3 zile,vreau sa-l vada daca s-ar descurca fara mine! :() |
emisiunea se numeste "o vreau pe mama inapoi" :face: |
|
 | |
andrra19

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Lun Ian 26, 2009 9:48 pm | |
| | sevi_80 a scris: | pai la schimb de mame sa vazut ca e pe bune cu familiile dar te pun sa faci ce vor ei si asta mi se pare batjocura si mai ales nu inteleg de ce unele mame accepta sa se faca de ras la fata lui tati si tradati si test de fidelitate la inceputul emisiunii scrie ca personajele si povestea e fictiva deci totul chiar e regizat acolo
sotul meu oricum nu ar accepta sa vina vreuna sa faca schimbari prin casa si sa-i impuna lui un program |
da sevi e normal sa scrie fictiv,pt ca fictiv inseamna ca le vezi o singura data intr-o singura emisiune.nu ai sa mai vezi niciodata aceleasi personaje.si de aceeia li se zice personaje fictive :face: ca si cum nu e serial tot timpul e ceva nou |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Mar Ian 27, 2009 7:46 am | |
| eu nu m-as duce nici macar pentru distractie |
|
 | |
teodoraion

Numarul mesajelor: 957 Varsta: 29 Localizare: pamant..cu gandul la CER!! DESPRE NOI: mama-teodora,ffirst love-BIANCA bebe mic-LARISA,tati-gabi
 Data de inscriere: 17/10/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Dum Feb 01, 2009 7:49 pm | |
| asa e Chry e o porcarie....cui nu-i trebuiesc banii??dar am vazut o emisiune in care o femeie bine imbracata statea intr-o cocina si zicea ca au paduchii copii..daca si asta e regie...si e....cum au acceptat oamenii aia sa se faca in halul asta de ras??? :() |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Dum Feb 01, 2009 8:08 pm | |
| eu m-as duce si cind fac eu regulamentul l_as pune pe domnul sot la munca,si eu as face toate placerile la copii |
|
 | |
teodoraion

Numarul mesajelor: 957 Varsta: 29 Localizare: pamant..cu gandul la CER!! DESPRE NOI: mama-teodora,ffirst love-BIANCA bebe mic-LARISA,tati-gabi
 Data de inscriere: 17/10/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Dum Feb 01, 2009 8:12 pm | |
| da..dar daca pana atunci in regulamentul...regizat trebuie sa fii umilita?si la mine nu asta e problema ci faptul ca ar trebui sa las copii cu cineva strain..in plus crezi ca te-ar lasa pe tine sa iti faci regulament??nucred..tot ei l-ar scrie si pe al tau.... |
|
 | |
andrra19

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Dum Feb 01, 2009 9:35 pm | |
| | teodoraion a scris: | | da..dar daca pana atunci in regulamentul...regizat trebuie sa fii umilita?si la mine nu asta e problema ci faptul ca ar trebui sa las copii cu cineva strain..in plus crezi ca te-ar lasa pe tine sa iti faci regulament??nucred..tot ei l-ar scrie si pe al tau.... |
ba sa sti ca regulamentul ti-l faci singura si da este regizat dar ce este adevarat ei il amplifica si atunci ti se pare prea mult ca si eu am spus multe adevaruri la filmari numai ca felul de a spune a fost altfel decat as fi vrut |
|
 | |
ramonna

Numarul mesajelor: 344 Varsta: 33 Localizare: brasov Stare de spirit: intotdeauna energie la maxim DESPRE NOI: Mama - Ramona, TATA - Andrei, INGERASUL - Andreea Roxana Data de inscriere: 20/12/2008
 | Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Dum Feb 01, 2009 10:21 pm | |
| m-am trezit prea tarziu si nu am vazut-o pe andrra19. :() poate urmatoarea mamica care va avea curajul sa mearga va fi votata si de mine. curaj fetele! |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: SCHIMB DE MAME Dum Feb 01, 2009 10:37 pm | |
| ai dreptate andra ei stiu cum sa denatureze adevarul ca doar asta fac ei de fapt din asta traiesc eu azi nu m fost de fata a fost stefy eu eram cu copii la joaca dar andra se pare ca este recunoscuta de oameni azi in tomis mall constanta a fost intrebata de cineva daca chiar este ea |
|
 | |
|