| | Trecerea de la biberon la cana | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
simonabcr

Numarul mesajelor: 9 Varsta: 34 Localizare: braila Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Sam Mai 31, 2008 9:47 pm | |
| uite un subiect de actualitate pentru noi..fetita mea are 2 ani si 3 luni aproape..azi am aruncat impreuna biberoanele si drept recompensa am mai cumparat o canita tare simpatica cu pai..am lasat-o pe ea sa si-o aleaga din supermarket ...nu am intimpinat nici o problema seara cand a trebuit sa serveasca lapticul din canita :alien: |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Sam Mai 31, 2008 9:49 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Dum Iun 01, 2008 8:11 am | |
| Noi inca tot din biberob bem lapticul caci i-am luat de la Nuk o canita din aia cu capoac dar vine tare greu din el si eu abia pot sa sug din el,asa ca mai asteptam un pic pana se obisnuieste cu ea |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Dum Iun 01, 2008 1:47 pm | |
| lasa ca incet incet se obisnuesc ,si cum copilaria trece repede macar sa se bucure si ei ,am o prietena care si la 4 ani da inca laptele din bigeron si e multumit ca bea lapte |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mar Iun 10, 2008 9:21 am | |
| sebi ziua numai cu cana normala ca nu vrea din aia cu cioc si lapte si suc si apa,noaptea cu biberonul... |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Sam Iun 14, 2008 10:14 am | |
| Alexia nu vrea din biberon nimic.tot ce e lichid vrea din cana...mai putin laptele care-l refuza si din cana si din biberon..pt ca mami-i da san si e tare smechera.nu l-ar lasa pt nimic in lume..e o bandituta |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Vin Iul 18, 2008 12:20 pm | |
| Ariana are momente in care nu vrea bibberon si vrea sticla cu pai, dar asta fosrte rar...........incet incet vom lasa si bibe, doar apa bea din bibe |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Sam Iul 19, 2008 7:41 am | |
| asa mai nou bea si al meu din sticla cu pai,dar cam curge si pe el |
|
 | |
giani

Numarul mesajelor: 65 Varsta: 37 Localizare: BV Data de inscriere: 19/07/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mar Iul 22, 2008 7:55 pm | |
| noi am scapat de biberon la un an si o luna ,de atunci laptele il bea in canita ! ceaiul il bea in bidonas cu pai ! am inceput sa-i mai dau lapte si in cana normala ,iar apa o bea din pahar !
Ultima editare efectuata de catre giani in Mar Iul 22, 2008 8:02 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mar Iul 22, 2008 7:58 pm | |
| bravo copilasilor noi inca tot la biberon si laptele si ceaiul apa din cescuta |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mar Iul 22, 2008 10:03 pm | |
| Si noi laptele cu biberonul, iar restul lichidelor cu canita. |
|
 | |
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mar Iul 22, 2008 10:38 pm | |
| Luca bea din cana din pahar , dar nu vrea sa se desparta de biberon...Lapte bea doar cu biberonul... |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mier Iul 23, 2008 2:03 am | |
| noi doar seara bem laptele cu bibi cum zice andreea....... dimineata ii pun lapte in castron cu cereale |
|
 | |
oana0101

Numarul mesajelor: 69 Varsta: 31 Localizare: Piatra-Neamt Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mier Iul 23, 2008 7:43 pm | |
| andra a renuntat la biberon de la 7 luni si mi-a fost greu pana s-a invatat sa bea putin din canita, acum ii dau lapte cu cereale . |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Joi Iul 24, 2008 5:33 pm | |
| Asa mica oana?La 7 luni?Cred ca ti-a fost tare greu. noi si acum bem laptele cu biberonul la culcare si apa bea din pahar sau din canita cu paiul |
|
 | |
oana0101

Numarul mesajelor: 69 Varsta: 31 Localizare: Piatra-Neamt Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Joi Iul 24, 2008 5:48 pm | |
| da Florina mi-a fost tare greu, pana pe la 4 luni a papat la san, uneori nu vroia sa suga si trebuia sa ma storc ,apoi nu a mai vrut deloc cum o puneam incepea sa planga si am renuntat cu alaptatul ca era un chin si pentru mine si i-am dat lapte praf cu biberonul, dar in scurt timp a renuntat si la bibe, nu stiu care sa fi fost cauza....doctorita mi-a zis ca e lenesa |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Joi Iul 24, 2008 7:38 pm | |
| Uua bravo Andra chiar ca f repede te-ai invatat cu canita felicitari inca odata |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Vin Iul 25, 2008 12:04 am | |
| pe fabio l-am dezobisnuit de biberon f f rar ii mai dau sa mea din el laptic sau apa acum e baiat mare....bea cu canita sau ii dau eu cu paharul 8) |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Vin Iul 25, 2008 12:51 am | |
| lui tania ii place mai mult din sticla o amuza ca se uda sau nu stiu si cu cana dar daca ma vede ca beau din sticla deja intinde si ea boticu |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Vin Iul 25, 2008 12:54 am | |
| da.. si fabio bea din sticla ii place f mult si nu se mai ineaca |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Vin Iul 25, 2008 1:04 am | |
| tania se mai ineaca dar o amuza mai mult asa cu biberonu nu prea bea |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Vin Iul 25, 2008 1:18 pm | |
| asa il amuza pe al meu cand bea apita cu canuta cu pai,trage,tine apa in gura si apoi ii da drumul,e foarte incantata cand vede ca ii curge apa pe el |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Dum Iul 27, 2008 8:03 pm | |
| noi bem din canita de ceva vreme, dar nu o las singura, ca se uda toata. are si canita speciala cu care o las sa bea linistita, dar nu ii place la fel de mult cum ii place cu canita obisnuita. lapte numai din biberon vrea. de o saptamana bea si cu paiul, e mortala!!! bineinteles ca dupa ce nu mai vrea, face bulbuci cu paiul, adica sufla, nu trage! :face: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Iul 28, 2008 5:53 am | |
| cred ca e o scumpa :suspect: |
|
 | |
GEANI86

Numarul mesajelor: 100 Varsta: 25 Localizare: FOCSANI Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Iul 28, 2008 7:13 am | |
| andreea apa inca o bea cu biberonul stie si cu paharul sau canita dar o varsa toata pe ea cu paiul nu stie sa traba din el ea sufla in el |
|
 | |
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Sam Aug 02, 2008 1:37 pm | |
| Teoria este extraordinara...Practica ne omoara!!! |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Dum Aug 03, 2008 5:37 pm | |
| Biberon doar la laptic la somn , iar in timpul zilei ii dau din canita, sticluta cu motz sau pai. |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Aug 04, 2008 1:31 pm | |
| alexandra m-a mirat si pe mine pt ca la un an a inceput sa bea cu canuta speciala din prima.adica fara teorii sau pregatiri.,acum bea si cu paiul dar cea mai mare placere e sa bea cu sticla, sa mai dea apa si pe ea.... |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Aug 11, 2008 7:35 am | |
| Eu inca nu i-am dat cu canita,desi ar cam fii cazul sa incep. |
|
 | |
CLAUDYA si DAYANA

Numarul mesajelor: 318 Varsta: 39 Localizare: BAYA- MARE Joburi/Distractii: SINT MAMICA.-A-4 COPILASI.TOATE DISTRACTIILE POSIBILE Stare de spirit: O MAMA IMPLINITA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.POPULARA DISTRACTIVA SI GLUMEATA. DESPRE NOI: MAMICA CLAUDYA si copilasii:RAUL-MARE. ALEX. RAUL-MIC. DAYANA. Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Aug 11, 2008 7:41 am | |
| noi servim din orice si cu sticla si cu canita si din dopul de la sticla ii place foarte mult cand ii da taticul.ce se mai distreaza . ia uitati la numai 1 an .  |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Aug 11, 2008 9:57 am | |
| Bravo !!!Si noi bem acum foarte bine apa din pahar,chiar refuza sa-i mai dau cu canita lui cu supapa sau din canita cu paiul imi zice cand le vede"atu"si atunci ii pun apa in pahar si bea cu pofta |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Aug 11, 2008 3:05 pm | |
|  dayana..  rares... :pig: noi mai bem cu bibi doar lapticul, in rest apita cu cana, vine cu cana la mine si zice apita.... |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Aug 11, 2008 4:38 pm | |
| Ce haios tre sa fie Gabita,Rares mai nou zice api la apa si papi la mancarica,le alinta |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Aug 11, 2008 4:48 pm | |
| da e f haios...pupam dulce pe rares.. :affraid: care alinta api... |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Joi Aug 28, 2008 10:15 am | |
| | florina a scris: | | Ce haios tre sa fie Gabita,Rares mai nou zice api la apa si papi la mancarica,le alinta | . Asa le spune si alessia de micuta,ea multe le alinta,si mamiti,tatiti,roditi la mama, |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Sept 01, 2008 5:37 pm | |
| ce dragut fetelor...avem niste ingerasi... |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Sept 01, 2008 10:29 pm | |
| si noii bem deja cu paiul dar seara si dimineata laprtele cu biberonul,iar ceaiul de noaptea sau inainte de somn tot cu bineron.Tetina nici atat ...a aruncato de la 6 luni |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Joi Sept 11, 2008 3:47 pm | |
| Al meu por si simplu nu mai vrea sa renunte la bigeron ,stim sa bem si din cana dar din biberon e mai bun |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Joi Sept 11, 2008 9:34 pm | |
| pai deh Julia e mai confortabil asa...dar cu timpul poate vor renunta...usurel |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Sam Sept 13, 2008 3:38 pm | |
| Sper sa scap si de obiceul asta de a nu uita sticla acasa ,cu paiul numai se distreaza |
|
 | |
irina

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 32 Localizare: onesti DESPRE NOI: mama IRINA printesele mele STEFANIA si DENISA Data de inscriere: 11/05/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Sam Sept 13, 2008 10:16 pm | |
| deni a mea la 2 ani si 5 luni nu se lasa de biberon la somn,poate fi sticla goala dar sa suga din biberon,in rest bea cu cana orice |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Dum Sept 14, 2008 1:06 pm | |
| Am niste prieteni si fetita are 4 ani si tot din biberon bea lapte ,asa ii place si numai asa vrea lapte |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mar Sept 16, 2008 12:40 pm | |
| andreea doar cand o culc...vrea bibi cu lapte... |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mar Sept 16, 2008 3:20 pm | |
| | MARYNA a scris: | | andreea doar cand o culc...vrea bibi cu lapte... |
la fel suntem si noi in rest cu paiul |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mier Sept 17, 2008 9:56 am | |
| eu ii dau si cu biberonul si cu pauiul si cu sticluta nu are preferinte bea din orice. |
|
 | |
irina

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 32 Localizare: onesti DESPRE NOI: mama IRINA printesele mele STEFANIA si DENISA Data de inscriere: 11/05/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mier Sept 17, 2008 3:31 pm | |
| e la camin deni si toata ziua e cu biberonul in gura chiar daca are ceva in el sau nu |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mier Sept 17, 2008 3:37 pm | |
| | julia22 a scris: | | Al meu por si simplu nu mai vrea sa renunte la bigeron ,stim sa bem si din cana dar din biberon e mai bun |
asa e si la noi nu stiu cand o sa scapam de sticluta |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mier Sept 17, 2008 4:18 pm | |
| | irina a scris: | | e la camin deni si toata ziua e cu biberonul in gura chiar daca are ceva in el sau nu |
pai nu o poti dezobisnui Irina?Am citit ca nu-i bine sa-l tina asa in gurita ::: mai ales daca e gol sa se joace cu el |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Sam Sept 20, 2008 7:33 pm | |
| Isa doar lapte bea din biberon,apa suc si ceai bea din canuta sau sticla cu pai! |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Sam Sept 20, 2008 7:39 pm | |
| e fetita mare :222: si fabio pe la varsta ei a inceput sa bea laptele,apa din canauta ,pahar sau sticla _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
| | Trecerea de la biberon la cana | |
|