| | Trecerea de la biberon la cana | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Dum Iul 11, 2010 5:44 pm | |
| eu de ce te-as certa e copilul tau faci ce vrei _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2693 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Dum Iul 11, 2010 8:16 pm | |
| |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Lun Iul 12, 2010 7:16 am | |
| | inatas a scris: | | eu de ce te-as certa e copilul tau faci ce vrei |
Ce serioasa esti tu Simo!  |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Joi Iul 15, 2010 9:48 pm | |
| nu crys nu te cearta nimeni dar ai putae incerca si poate vei avea o surpriza |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2693 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Vin Iul 16, 2010 10:52 am | |
| eu am incercat dar o mai las daca nu vrea,am sa mai incerc peste o luna poate cine stie |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Vin Iul 16, 2010 3:18 pm | |
| Eu cred ca toate lucrurile se invata la timpul lor,insa in functie de fiecare copil...Noi ca si mamici trebuie sa incercam sa ii invatam la un anumit interval de timp,pana cand prind ideea si sunt dispusi sa o si faca! Parerea mea.... |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | |
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Sam Iul 17, 2010 12:32 pm | |
| Ba da Simo,fiecare face ce vrea cu copilul lui,normal. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mar Iul 20, 2010 10:23 pm | |
| eu zic ca usurel fiecare va scapa de toate dar usurel si in ritmul lui |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Mier Iul 21, 2010 5:06 pm | |
| asa e medy fiecare in ritmul sau |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Trecerea de la biberon la cana Vin Iul 23, 2010 10:09 pm | |
| ....si ca o completare....important e sa avem si noi rabdare! |
|
 | |
| | Trecerea de la biberon la cana | |
|