|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Lun 2 Iun - 21:13 | |
| Ati fost norocoase fetelor.Eu nu am alaptat nici macar o zi. Si nu ca n-as fi avut lapte..am avut mameloanele ombilicate si oricat ne-am chiniut si eu si asistentele nu am reusit sa facem nimik iar cand am iesit din maternitate mi-a oprit lactatia. Nu pot spune cate lacrimi dar cand ma uit la copilasul meu si-l vad ca-i sanatos,mancacios sii prieste ma linistesc si uit de pb. |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Lun 2 Iun - 21:21 | |
| eu am alaptat 1 an desi as fi vrut sa-i mai dau pina pe la 1 an jumate dar si asa a fost bine si nu am avut probleme cu intarcatul,a renuntat singura. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Mar 3 Iun - 19:54 | |
| Alaptarea protejeaza fetele impotriva infectiilor respiratorii, dar nu are aceleasi rezultate si in cazul baietilor, sunt de parere medicii Universitatii din Maryland.
Ei au analizat evolutia starii de sanatate in cazul mai multor bebelusi nascuti prematur, scrie Daily Mail in editia online. Astfel, in cazul infectiilor respiratorii ale fetelor, alptarea este cel mai bun remediu, impreuna cu tratamentul de specialitate. In cazul baietilor nu s-a inregistrat nici o imbunatire a starii de sanatate.
Cei mai multi bebelusi, care se nasc prematur, cu varste cuprinse intre trei si sase luni sufera de bronsita. Medicii au analizat 120 de copii cu bronsita, iar in cazul fetelor, metoda hranei de la mama a avut rezultate uimitoare.
"Alaptatul este foarte sanatos pentru sanatatea unui copil. Sunt multe boli ale nou nascutilor care sunt combatute prin simpla hrana de la mama", a spus medicul Johns Hopkins.
"Rezultatele testelor au aratat ca, in cazul bronsitelor sau a infectiilor virale, alptarea da rezultate mai bune in cazul fetelor",a continuat medicul.
Studiile precedente au aratat ca hrana naturala a bebelusilor influenteaza decisiv starea lor de sanatate. Infectiile intestinale, afectiunile pielii, alergiile sau problemele digestive sunt combatute prin alaptare, la o varsta frageda.
Unii cercetatorii sunt de parere ca hrana de la mama influenteaza si nivelul de inteligenta al copilului. Medicii au recomandat mamicilor ca, pana la sase luni, sa isi hraneasca copiii numai in acest fel. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Mar 3 Iun - 19:55 | |
| nu stiu ce sa cred la noi au inceput racelile de la 3 luni asa ca este si un pic de adevar |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alaptare Mar 3 Iun - 21:34 | |
| ce sa zic este si adevar dar cine nu a putut alapta probabil au motive intemeiate |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | |
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Mier 4 Iun - 1:10 | |
| eu iam dat pana la 10 luni san....dar am intrerupt din cauza unei masele care trebuia plombate....si facandumi anestezie la masea automat...se transforma..in lapte...si ii provoca colici la burtika....si am renuntat |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Mier 4 Iun - 21:56 | |
| la primul nu i_am deloc,aveam o laptarie dar nu era bun laptele,la al doilea pina pe 1 ianuarie 2008,nu se satura vroia sa manince din 2 in 2 ore |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Joi 5 Iun - 22:27 | |
| da si noi tot din 2 in 2 ore papa si zi si noapte...parca era un ceas stia exact ca sunt 2 ore..la 10 luni jum l-am intarcat...fara nici un fel de problema... |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 6 Iun - 7:49 | |
| la inceput papa cam la 3,4 ore si cand nu mai aveam suficient lapte chiar si la o jum de ora manca,pana am trecut pe lapte praf si incepuse tot la 3 ore |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Sam 7 Iun - 8:09 | |
| Noi inca nu avem probleme, ea papa la un interval de 2 ore jumatate! |
|
 | |
MARYNA

| Subiect: Re: Alaptare Lun 9 Iun - 23:16 | |
| eu cat iam dat san...nu sa trezit noaptea...si manca ziua..cam din 3 in 3 ore...am avut noroc!! |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Mar 10 Iun - 12:37 | |
| noaptea imi doarme 6 ore, chiar 7 cateodata, nu e bine? |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Alaptare Mar 10 Iun - 12:41 | |
| ba da e bine la ce varsta are ,inseamna ca ai un bebe cuminte |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Mar 10 Iun - 18:30 | |
| Am alaptat-o pe Analis pana la 10 luni.In momentul de fata il alaptez si pe Antonio. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 13 Iun - 16:15 | |
| Mult laptic Analis sa ai pentru Antonio!! |
|
 | |
MARYNA

| Subiect: Re: Alaptare Dum 15 Iun - 0:07 | |
| noxa iti doarme bn fetita ta...inseamna ca ai laptele consistent si ea se satura...si asta o linistete si doarme bn |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Dum 15 Iun - 9:01 | |
| Multumesc!Avem laptic chiar daca nu mananc prea mult. |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Alaptare Joi 19 Iun - 8:59 | |
| Am si eu o intrebare, ce inseamna pana la 6luni?? Unii zic ca atunci cand implineste 5 luni inseamna ca merge pe a 6-a, deci e in luna a 6-a, tare nedumerita sunt pentru cand voi incepe diversificarea... |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Mar 24 Iun - 23:25 | |
| eu am sanii mici si nu ma gandeam ca o sa ma descurc sau o sa am lapte sii ii multumesc lui d-zeu ca am reusit sai dau piept pana la 8 luni si gata nam mai avut acum lapte praf si meniu divesificat |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Mar 24 Iun - 23:31 | |
| eu pana la 8 luni am reusit mias fi dorit pana la 1 an si ceva dar nu sa mai putut |
|
 | |
analis

| Subiect: Re: Alaptare Vin 27 Iun - 15:19 | |
| Noi am cam pierdut din lapte deoarece am fost bolnava,am avut otita la ambele urechi,si din cauza la medicamente s-a cam dus. |
|
 | |
alina

Numarul mesajelor: 113 Varsta: 27 Localizare: timisoara Data de inscriere: 26/06/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 27 Iun - 15:51 | |
| razvi papa san sper sa am cat mai mult sau macar pana incep cu mancare |
|
 | |
analis

| Subiect: Re: Alaptare Lun 30 Iun - 9:00 | |
| | Andrea27 a scris: | | Sa stiti ca sunt geloasa pe fetele care au alaptat si alapteaza.....Eu nu am reusit treaba asta decat 2 zile jumate.....nu stiu ce s-a intamplat dar lapte aveam sa alaptez 3 copii nu 1....dar nu mai iesea din san...m-am muls si eu si mama cu bunica....manual cu 2 pompe NIMIC....am ajuns la spital la ginecologie...asistentele cu mana cu pompe NIMIC....nici macar un strop....sanii tari ca piatra FIERBINTI.....ce sa mai zic...jale pe capu meu....Am luat tratament...si Iulia a crescut cu lapte praf.......la 6 luni jumate avea 8500gr.... :() :() :() |
Si eu am patit asa in spital.O noapte m-am chinuit ca sa mulg laptele si sa-mi desfund canalele.Stateam la baie si cu apa calda si sapun ma masam pe sani de sus in jos pana s-au desfundat.Am alaptat-o pana la 10 luni pe fata. Antonio e innebunit dupa san.Laptele praf nu prea il vrea.Imi pare rau ca mi-a scazut lactatia si nu mai am atat de mult lapte ca inainte. |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Alaptare Lun 30 Iun - 17:36 | |
| Fetelor, fata mea a facut 4 lunisoare! Voi ii dadeati ceva in afara de laptic? Ma tot bate gandul sa-i fac suculet, inca nu am ajuns la doctor pediatru ca nu prea o ducem bine cu banii si sunt in dubii... |
|
 | |
bimbilica

Numarul mesajelor: 205 Varsta: 34 Localizare: Voluntari Stare de spirit: extra mega super implinita Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 4 Iul - 12:15 | |
| am si eu u mareeee of cu sara mea.....pana acum facea numai o data pe zi kk,cantitate industriala......iar acum de alaltaieri nu a mai facut nimic.Voua vi s-a mai intamplat asa ceva daca ati alaptat exclusiv? |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 4 Iul - 12:46 | |
| pe melis am alaptat-o doar 2 saptamani ,acum are 3 ani si nu am avut-o bolnava deloc ,am dus-o la mare si la munte si cred eu ca ia facut bine,acum cred ca depinde si de organismul copilului ,am 2 verisoare care si-au alptat fetitele pana la 2 ani si sunt in permanenta prin medici si prin spital cu copii raciti acum pe selyn o alaptez cand doarme si imi curg sanii ma si mulg dar de alaltaieri vreau sa spun ca ma doare foarte rau sanul stang dedesupt nici nu pot misca mana prea bine de durere,chiar nu stiu de ce ca eu golesc sanul ,infundat nu este ,nici nu mai stiu ce sa cred |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Sam 5 Iul - 5:30 | |
| Of Sevi,poate nu e golit bine.Mai bine intrebi medicul de familie sa vezi ce zice.Sa nu faci mastita. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Dum 6 Iul - 11:58 | |
| | sevi_80 a scris: | pe melis am alaptat-o doar 2 saptamani ,acum are 3 ani si nu am avut-o bolnava deloc ,am dus-o la mare si la munte si cred eu ca ia facut bine,acum cred ca depinde si de organismul copilului ,am 2 verisoare care si-au alptat fetitele pana la 2 ani si sunt in permanenta prin medici si prin spital cu copii raciti acum pe selyn o alaptez cand doarme si imi curg sanii ma si mulg dar de alaltaieri vreau sa spun ca ma doare foarte rau sanul stang dedesupt nici nu pot misca mana prea bine de durere,chiar nu stiu de ce ca eu golesc sanul ,infundat nu este ,nici nu mai stiu ce sa cred |
ceva de genul am patit si eu Sevi,am avut foarte mult si al meu nu sugea mult decat 5,10 minute,ma mulgeam mereu dar tot de geaba.tin minte ca atunci am luat antibiotic si comprese puteam si mi-am revenit in 3 zile,ufffffff si temperatura aveam a fost nasol rau |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Alaptare Lun 7 Iul - 6:40 | |
| Elena,pana la 6 luni inseamna a sasea luna inclusiv.Daca ia bine in greutate,nu are rost sa ii dai altceva decat san. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Lun 7 Iul - 6:45 | |
| Asta este si parerea mea elena...nu ii da nimic in afara de san daca ia bine in geutate,mai rau o sa ii faci,o sa ai destul timp sa ii dai si suculet ,dar deocamdata ramai la san...va pup pe amandoua :23: |
|
 | |
MARYNA

| Subiect: Re: Alaptare Dum 13 Iul - 23:17 | |
| pai daca are bn in greutate...o ti doar pe san atunci...eventual ii dai doar sa guste cate putin suculet sa se obisnuiasca cu gustu |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Lun 14 Iul - 14:22 | |
| Elena.....daca Alessia ia bine in greutate nu are rost sa te stresezi cu diversificarea....Eu daca nu am reusit sa alaptez....am inceput asa usor de la 3 luni jumate........acuma in afara de supica de cartofi si mamaliga mananca orice ii dau....si orice ii este permis....... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
marinela_marin

| Subiect: Re: Alaptare Joi 24 Iul - 1:09 | |
| eu am alptato pe tania pana la 8 luni si atuci nu am mai avut decat seara si gata |
|
 | |
CLAUDYA si DAYANA

Numarul mesajelor: 318 Varsta: 39 Localizare: BAYA- MARE Joburi/Distractii: SINT MAMICA.-A-4 COPILASI.TOATE DISTRACTIILE POSIBILE Stare de spirit: O MAMA IMPLINITA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.POPULARA DISTRACTIVA SI GLUMEATA. DESPRE NOI: MAMICA CLAUDYA si copilasii:RAUL-MARE. ALEX. RAUL-MIC. DAYANA. Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Joi 24 Iul - 5:40 | |
| eu pe dayana am alaptat-o pana la 2 luni si de acolo ia-m dat lapte de vaca. vreau sa spun ca si medici astia din romania foarte mult gresesc. eu am avut foarte mult lapte si tot zicea doctorita ca nu se satura si ia dat complectare lapte praf , dupa ce a prins gustul la laptele praf gata o fost cu laptele meu ,am incercat pe toate metodele dar il dadea afara si asa ca am ramas cu laptele si acuma la1 an si 2 luni incan mai am lapte .de cateori o tin pe dayana in brate imi tot curg sinii. |
|
 | |
marinela_marin

| Subiect: Re: Alaptare Vin 25 Iul - 0:01 | |
| | CLAUDYA si DAYANA a scris: | eu pe dayana am alaptat-o pana la 2 luni si de acolo ia-m dat lapte de vaca. vreau sa spun ca si medici astia din romania foarte mult gresesc. eu am avut foarte mult lapte si tot zicea doctorita ca nu se satura si ia dat complectare lapte praf , dupa ce a prins gustul la laptele praf gata o fost cu laptele meu ,am incercat pe toate metodele dar il dadea afara si asa ca am ramas cu laptele si acuma la1 an si 2 luni incan mai am lapte .de cateori o tin pe dayana in brate imi tot curg sinii. | nu inteleg de ce asa de mult timp de atunci de cat timp ziceai ca nui mai dai lapte de san ? eu cred ca nui normal cred ca te mulgi sau sant niste pastile la farmacie pt a nu mai avea lapte eu am scapat usor ca nu mai aveam asa mult nu stiu cum e la altela primele zile ma injunghia de nu puteam sa ridic mana in sus de durere tu mai ai copii si nu sant in masura sati dau sfaturi iti zic si eu ceam auzit si stiu ca prietena mea a facut mastita ::: |
|
 | |
CLAUDYA si DAYANA

Numarul mesajelor: 318 Varsta: 39 Localizare: BAYA- MARE Joburi/Distractii: SINT MAMICA.-A-4 COPILASI.TOATE DISTRACTIILE POSIBILE Stare de spirit: O MAMA IMPLINITA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.POPULARA DISTRACTIVA SI GLUMEATA. DESPRE NOI: MAMICA CLAUDYA si copilasii:RAUL-MARE. ALEX. RAUL-MIC. DAYANA. Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 25 Iul - 17:43 | |
| da te inteleg marina ce vrei sa zici . am luat pastile de alea de la farmacie si tot nu mi-sa oprit laptele da o perioada ma mulgeam ca iti spun ca aveam foarte mult dar cu timpul nu mai ma mulgeam . si a inceput sa dispara dar nu de totului. ca si acuma cand stau cu dayana in brate mi-se uda tricoul in dreptul sanului. asta e .am mai incercat eu sa-i dau la dayana sa suga dar nu vroia si ma musca dupa ce a inceput sa iasa dintii. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Alaptare Mar 29 Iul - 16:52 | |
| Claudia,e medic nebun! Trebuia sa cantareasca fata si apoi sa iti spune ce si cum.daca nu ia bine in greutate,atunci ii dai completare lapte praf.Pana la 8 luni ama laptat si eu Marinela.Apoi nu a mai vrut ea.Ii dadeam de la 6 luni completare ca nu lua in greutate bine. |
|
 | |
carmelis_r

Numarul mesajelor: 46 Varsta: 31 Localizare: Pietrosita Stare de spirit: agitata Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Joi 31 Iul - 16:23 | |
| Eu pe Radu l-am alaptat 6 saptamani. mi s-a umflat o masea, a trebuit sa intrerup 3 zile si dupa nu a mai vrut de nici o culoare. Pe Daria o alaptez dar e tare puturoasasi ii dau si cu bibe lapte muls. S-a nascut cu 2400 si oboseste repede. Sper sa am cat mai mult. Voi va mulgeati la inceput dupa fiecare alaptat sa goliti ambii sani? Ca eu daca fac asta, la masa urmatoare Daria nu se mai satura. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Alaptare Joi 31 Iul - 21:30 | |
| Da eu asa faceam cam pina la 2 luni pe urma gata a supt el atit incat a golit un san intreg si a doua pe jumatate ,la urmatoarea masa ii dadeam aia pe jumate prima dat si pe urma cealalta |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Alaptare Vin 1 Aug - 11:00 | |
| Eu nu ma mulgeam,ii dadeam din ambii sani la o masa,cate un pic din fiecare si asa nu se umfla nici unul tare.Cat a luat in greutate Daria? |
|
 | |
carmelis_r

Numarul mesajelor: 46 Varsta: 31 Localizare: Pietrosita Stare de spirit: agitata Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 1 Aug - 11:32 | |
| |
|
 | |
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 1 Aug - 17:39 | |
| si eu inca o alaptez are 6 luni si 2 sapt si cred ca nu se satura ca vrea papica din 2 in 2 ore daca ii dau biberon nu-l vrea i se prelinge laptele pe la gura si nu-l vrea :)) mai mananca si altele dar putin asa zici ca se zgarceste cu mancarea |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Alaptare Vin 1 Aug - 19:17 | |
| sevi cum mai esti cu sanul? te mai doare?ai grija de tine Kitty dupa ce implineste 6 luni atunci eventual sa incepi cu diversificarea incetul cu incetul poti s aincepi cu suculet de mere si morcovi pt inceput |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 1 Aug - 22:40 | |
| eu m-am chinuit mult ca sa reusesc sa alaptez.....dar ma bucur ca am trecut peste greutati si inca alaptez.....macar pana la 6 luni imi doresc sa-i dau...acum are 4 luni si o sapt bebe al meu...... am inceput si diversificarea dar baza e lapticul de la mami..... |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 1 Aug - 23:19 | |
| eu amtrecut-o pe lapte formula de la 4 luni exclusiv si la 6 luni am inceput diversificarea.pot sa spun ca mananca foart bine.noi ii dam doar borcanele de la nestle si nu am avut niciodata probleme |
|
 | |
gianninna

Numarul mesajelor: 387 Varsta: 33 Localizare: spania DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Vin 1 Aug - 23:32 | |
| si noi papam san dar cateodata mai vreau si biberon ca nu ma satur,sunt mare ,la 3 luni si o sapt am 7,5 kg am inceput sa ii dau si cate putin suc de morcov si cate 2 ling de crema de fructe |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Lun 4 Aug - 12:14 | |
| gianina, e dolofanel bebita......al meu are 6, 600gr si are 4 luni..... borcanelele de la nestle se dau dupa 6 luni, nu? |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Alaptare Lun 4 Aug - 12:30 | |
| trebuie sa te uiti pe ele trebuie sa scrie varsta de la acre poate fi servit eu ii ma dau lui fabio cand nu am mancare facuta dar de marca hero,asteai plac |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Alaptare Lun 4 Aug - 12:36 | |
| da scrie pe fiecare varsta chiar pe eticheta din fata |
|
 | |
|