Scris de Vizitato la data de Vin Mar 06, 2009 11:21 am
tania_arianna a scris:in farmacie nimic...acum astept pachetul din tara si incercam cu sabsimpex
da ioni asa e dar asta urla pana nu-i dau sa suga.doar acolo se calmeaza ca suzi nu vea si ceiuc nu be decat daca e dulce.i-am facut de chimen si-l vomita.e ceva aici granulat tot pt colici.doar ala il bea.
noaptea n-am ce face cu ea ca decat sa o trezeaca pe ari mai bn ii dau sa suga.o ridic sa ragaie de mai mult ori la o masa da nu vesnic ragaie
Tania daca primesti pachet din tara, cere sa-ti trimita cate un flacon din fiecare medicament pentru colici. La tine poate sa nu mearga Sab Simplexul dar sa mearga foarte bine Debridatul sau Bonnisan. Exista in farmaciile din RO, si nu e foarte scump, ceai "Stimularea lactatiei" de la Fares,care te ajuta si pe tine pentru lactatie si ajuta si bebele sa treaca mai usor peste colici.
Daca parintii tai sunt din Satu Mare, sunt aproape de Ungaria si acolo se gaseste INFACOL la farmacie. Sau pot lua de la persoane care aduc de acolo. Eu luam de la cineva care le aduce din Anglia si costa 40 lei (400.000) flaconul.
Daca nu vrea suzeta, incearca sa-i dai alt tip.Poate nui place. Eu am primit o suzeta de la Chico, de la o prietena, si fetita mea a refuzat-o din prima. Ea a acceptat doar de la Avent. Suzeta o ajuta sa se calmeze.
Crede-ma, inca nu am uitat crizele de colici care incepeau de la 11-12 noaptea si se terminau la 4-5 dimineata. Noi stam intr-o garsoniera si tati munceste de dimineata pana seara tarziu.Stiu ce inseamna copilul sa aiba colici si tu sa nu ai ajutor. Am avut momente cand imi venea sa-mi arunc copilul de la etaj. Am facut si crize de nervi, plangeam si ca sa nu fac vreo prostie, lasam copilul pe pat si eu ma duceam la bucatarie si plangeam, pana ma linisteam.
Tot la recomandarea medicului, pentru a trece mai usor peste astfel de crize, adica eu sa stau bine cu capul, mi-a recomandat calmante pe baza de plante, Sedatif PC. M-a ajutat mult, ca sa nu pierd lactatia. Stii ca dintre factorii care duc la scaderea lactatiei sunt stresul si oboseala.
Iti doresc sa ai multa rabdare, vestea buna este colicii trec. :)
Ultima editare efectuata de catre escu02003 in Vin Mar 06, 2009 11:32 am, editata de 1 ori
» La Multi Ani Lorenzo si Gabriele
» Clasa 0, in cadrul scolii sau al gradinitei?
» Ce gatim astazi ( 7 )
» La Multi Ani Liviu(sot Andrea27)
» La Multi Ani Marian (sot andreeam)
» La Multi Ani Laura(laly)
» La Multi Ani Ana-Maria (fetita dododandreea)
» Torturi si prajituri (3)
» costume populare romanesti
» Cel mai zvapaiat copil (inscrie poza)!
» Minivedeta saptamanii! (inscrie poza)
» Cel mai cuminte copil (inscrie poza)!
» OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70
» Jocuri si activitati de interior
» SA NE VOTAM INTRE NOI
» Concurs :Raspunde corect si castigi
» Hainute superbe,noi cu eticheta.Nu ratati
» Intrebari Concurs :Raspunde corect si castigi
» La Multi Ani Mario (baietel dododandreea)