| | cand se ridica bebe singur in fundulet? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mar Mai 26, 2009 11:16 pm | |
| lui antonio deja ii pun centura de siguranta.incearca sa se ridice in fundulet cand este in carucior eu inca nu i-am pus scsunul ptr bebei m mari,il m tin pana luna ce vine in asat de bebe mic. _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Lun Iun 01, 2009 6:03 am | |
| E smecher Ioni!! Isa mea nu sta deloc in centura.Tania,mai ai un pic,acus trece timpul! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Vin Iun 12, 2009 10:54 am | |
| Alex acum nu mai vrea culcat pe spate vrea sa-l asez in carut in fundulet.....dar nu prea il tin asa ca mi-este teama...este prea micut la 3 luni jum sa stea in fundulet cat vrea el....il las 2,3 minute si gata |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Dum Iun 14, 2009 6:34 am | |
| Pai chiaar nu e bine Sorina.Are inca cartilagiile moi si sa nu isi deformeze coloana scumpul. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mier Iul 08, 2009 2:20 pm | |
| Da Stefy....este ff fragil inca oricum nu ma pun la mintea lui...plange nitelus si tre sa taca...il mai alin tinandul in brate mai ridicat nitel |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mier Iul 08, 2009 6:58 pm | |
| incepe si melissuca sa mai stea in fundic intre perne _________________   |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mier Iul 08, 2009 7:17 pm | |
|  melisa si atonio sta in fundic dar nu foarte bine ptr ca este prea grasun _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Joi Iul 09, 2009 5:43 am | |
| Of Doamne cat au mai crescut scumpiceii!! Bravo!! |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Sam Aug 22, 2009 1:28 am | |
| a invatat si melissa sa stea in fundic fara sa cada imediat m-oi trezi ca mi-a fugi prin casa si nu voi sti cum au trecut lunile asa de cu spor _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mar Aug 25, 2009 5:54 am | |
| Scumpetea,ai fata mare de acum Tania!! |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mar Sept 15, 2009 9:56 am | |
| annya sta in fundulet singura, dar putin, ca oboseste. dar trebuie acum sa am mare grija cand nu o tin in brate, ca sta numai pe burta si se taraste - de fapt se chinuie, dar de multe ori ii iese - in toate partile. odata a cazut din pat, dar a prins-o sabin exact deasupra covorului, la fix! nu mai are rabdare  |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mar Sept 15, 2009 1:09 pm | |
| pai e nergica printesa meli sta cu orele in fundic numai asa ii place sau in brate _________________   |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mar Sept 15, 2009 1:20 pm | |
| ce dulcica!!!  o vad in poza de la avatar, ii place in fundulet  |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mier Sept 23, 2009 3:16 pm | |
| Si Sara mea de vreo 2 saptamani sta singura in fundulet, si are 10 luni si jum., si cum a spus si Tania, de cand a descoperit asta nu mai vrea culcata numai in funduletz. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Sam Noi 07, 2009 8:03 am | |
| ieri s-a ridicat singura in fundulet  |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mar Feb 09, 2010 12:14 pm | |
| Si DArius sta singur in fund de o saptamana, eu il las in patut pe spate sau burta cu jucariile si cand ma duc sa il verific el e in fundulet si isi trage si jucariile in fata lui. E tot timpul un zambet si cand il prind in fundulet rade de parca ar fi facut ceva interzis! |
|
 | |
luminita toader

Numarul mesajelor: 2460 Varsta: 34 Localizare: Barcelona(RO:din Tulcea) Joburi/Distractii: Sara e distractia si ocupatia mea!!! Stare de spirit: O mamica fericita! DESPRE NOI: Ma numesc Luminita am o fetita Sara Daniela si tati Cristian.
Data de inscriere: 26/03/2009
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mar Feb 09, 2010 1:10 pm | |
| E bine Elena, e baiat mare Darius  Sara, cum este mititica, abia pe la 10 luni se ridica singura in fundulet, statea in fundulet de la 7 - 8 luni dar singura nu se putea ridica. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mier Feb 10, 2010 7:30 am | |
| ooooooooo  darius  esti baiat mare deja  |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8605 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Lun Aug 30, 2010 4:14 pm | |
| fetelor ai mei nu se ridica in fundulet . iar daca ii pun eu cad ca bobocii intr-o parte . marco la varsta lor se ridica si in picioare singurel .
|
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16787 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Lun Aug 30, 2010 5:48 pm | |
| Miki, nu iti face probleme, au fost doi in burtica.... o sa se ridice ei incetisor  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Lun Aug 30, 2010 9:03 pm | |
| stai linistita miki acusi fug ia sa vezi !si asa e cum spune clau au fost 2 breeee mai ai nitica rabdare !  In luna a 7-a, bebelusii arata mult mai maturi, stau singuri in fundulet, se intorc spre stanga si dreapta. Se joaca cu pofta si se supara daca sunt deranjati de la joc. Este o placere pentru mamici si tatici sai isi priveasca odorul jucandu-se si chiuind de bucurie. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Lun Aug 30, 2010 9:34 pm | |
| e miky usurel ai rabdare..nu pot fi toti la fel ai sa vezi tu si cand si-or da drumul..... |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mar Aug 31, 2010 11:28 am | |
| david tot la 7 luni mi-a stat in fundulet asa ca ......fiecare copilas cu ritmul sau .... |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Vin Oct 01, 2010 8:34 am | |
| Rebeca are 3 luni si o saptamana si daca o tin de manute se incordeaza toata sa se ridice .Nu o las desigur.In scimb facem multa gimnastica.David statea la 5 luni in fundulet. La 7 luni nu il mai sprijineam deja |
|
 | |
m0nyk

Numarul mesajelor: 68 Varsta: 25 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: monica si bianca florentina Data de inscriere: 26/05/2011
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Lun Iun 06, 2011 9:20 pm | |
| Bia dadea semnede pe la 4 luni ca ar vrea in fundulet,insa nu am pus o.pediatra mi a recomandat sa implineasca 5,5 luni si abia atunci sa o pun cate 10 min pe zi pt inceput intre perne.asa am procedat. acum sta ft bine,mai cade cateodata,insa nu se poate ridica la loc decat daca este sprijinita pe perna. ridica capsoru dar nu se poate ridica inca. am inteles ca abia dupa 8-9 lunite ar reusii. |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8605 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Lun Iun 06, 2011 9:42 pm | |
| da monica . si ai mei astia mici la fel . la 8 luna stateau bine in fund. marco a stat mai devreme . . |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mar Iun 07, 2011 7:29 am | |
| eu nu mai stiu  o sa ma uit pe-aici sa vad cand a stat annya in fundulet  am citit. vad ca in septembrie statea un picut in fudulet, adicala 6 luni, iar la 8 luni s-a ridicat singura in fundulet |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5539 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mar Iun 07, 2011 7:49 am | |
| Larisa mea a stat pe la 4 luni jumate-5 luni in fundulet |
|
 | |
m0nyk

Numarul mesajelor: 68 Varsta: 25 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: monica si bianca florentina Data de inscriere: 26/05/2011
 | Subiect: Re: cand se ridica bebe singur in fundulet? Mier Iun 22, 2011 7:23 pm | |
| yupiiiiiii,la 7 luni si 2 sapt a stat sg in picioruse. s a ridicat in tarc ,se tot tragea de chestia aia facuta special pt aces lucru,am ridicat o si a stat cam 1 min si ceva doar tinandu se de aia. acum o pun cateva secunde sa stea tinuta de subbrat si tare ii place. se ridica si sg in fund,asta de cca 1 sapt jumate,inainte de a se ridica in picioruse |
|
 | |
| | cand se ridica bebe singur in fundulet? | |
|