|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Mier Noi 12, 2008 2:10 pm | |
| asa i-am zis si eu,dar amana mereu |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Mier Noi 12, 2008 6:58 pm | |
| cu cat amana o sa fie mai greu ,sotul asa facea si el amana pana nu a mai putut merge de durere apoi cand s-a hotarat sa mearga la dr ,i s-a zis ca trebuie sa vina exact cand era umflat ca sa isi dea seama ,si a mai trecut ceva ca se umfla doar la efort si cum a vazut dr intr-o zii i-a si zis e de operat! sanatate multa miha ,nu mai sta tinete de el! |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Joi Noi 13, 2008 3:17 pm | |
| si pe noi ne-a trimis saptamana trecuta pediatra la un chirurg ca ea zicea ca e umflat. asta poate,ca plansese ,ca de fiecare data cand il dezbraci si il asculta cu stetoscopul. Deci ne-am dus la chirurg si a zis ca e bine, nu e hernie si sa revenim la control la 2 ani si 2 luni pentru controlul picioarelor: sa nu aiba picioarele in X si sa nu aiba platfus. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Joi Noi 13, 2008 3:20 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | si sotul meu are ceva probleme,la efort prea mare i se umfla dar de cand zice sa ajunga la doctor nici acum nu a ajuns,eu ii spun mereu dar nu am cu cine sa ma inteleg |
Socrul meu tot asa lasa pana ce a ajuns sai afecteze si viata sexuala! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Joi Noi 13, 2008 3:59 pm | |
| wowww Julia chiar asa rau e!ufffff numai scapa de mine! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Sam Noi 15, 2008 8:14 am | |
| el asa era si zicea sotu ca era destul de mare! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Dum Noi 16, 2008 10:04 am | |
| Diana,ma bucur ca nu e hernie! dar cu piciorusele care e treaba? Are ceva suspect? Sau doar control de rutina? |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Dum Noi 16, 2008 2:07 pm | |
| nu e nimic suspect, cica atunci e varsta controlului de rutina. si sper sa fie ok. eu ii dau vingatolul de zi cu zi |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Dum Noi 16, 2008 3:08 pm | |
| O,ma bucur ca nu e nimic Diana. |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Lun Noi 17, 2008 10:35 pm | |
| Si al meu avea un pic piciorusele in X,dar mi-a zis o pediatra ca-si va reveni si mai ales de la soare,sa merg cu el la plaja si va fi bn,si chiar ma uitam zilele astea la el si pare in regula |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: hernia la baieti Mar Noi 18, 2008 2:39 pm | |
| pacat ca soarele e asa de departe de noi acum........ pana in mai-iunie................ |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: hernia la baieti Dum Ian 18, 2009 10:19 pm | |
| sa vezi ce repede va trece timpul si va veni vara repede,repede cu multttt soare |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: hernia la baieti Sam Feb 07, 2009 9:44 pm | |
| o Diana acum am azut doar topicul Bine ca nu afost ceva grav |
|
 | |
|