|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Vin Sept 12, 2008 10:10 pm | |
| pacat andreea27. doamne fereste de ceva mai grav sa vezi tu atunci ce vinovata se va simti. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Vin Sept 12, 2008 10:13 pm | |
| Of Andea dar nu se gandeste un pic la riscuri ? Si cred ca tie ti jena sa zici Mario pupuici unde te ai lovit speram ca trece repede |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Sam Sept 13, 2008 11:01 am | |
| Eu una i-as spune in fata. Poate constientizeaza si ea ceva.Mario sper ca a trecut bubica! |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 15, 2008 10:14 am | |
| Analis a cazut de cand avea aproape o luna de pe burta lui taticu direct sub pat.Nu am avut probleme cu capatul cu toate ca era vanata la frunte mai tot timpul.Cadea si dupa se scula se freca la cap si pleca mai departe.Si acum da cu capul de toate alea,mai ales de tocul usii. |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 15, 2008 11:15 am | |
| au, si nu zice nimic?? nu plange? |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 15, 2008 12:08 pm | |
| Fetelor degeaba ii zic la "desteapta lumii"....ca numa cum stie ea e bine....Doctorii i-au recomandat internarea in spital a micutului sa-i faca niste teste....sa vada din ce cauza nu vb....dar a zis "doamna" ca cand va vorbi atunci va vorbi.....Asta este...mi-e mila de saracutu de el dar nu am ce sa fac....Daca are 2 parinti incostienti nu am ce sa-i fac _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 15, 2008 12:28 pm | |
| |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 15, 2008 2:07 pm | |
| Asta e Andrea nu ai ce face la astea le trebuie minte ce nu exista ,le ar pare lor rau dar va fi tarziu |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 15, 2008 2:11 pm | |
| Asta este!Am si eu o prietena care are o fetita de 2 ani si cateva luni care nu zice decat pa,ma,apa.Cand era mica o lasa sa stea numai in fata tv-ului .Foarte greu a dezobisnuit-o.a fost la logoped si a zis sa nu-si faca probleme decat dupa 3 ani si jum.Tatal ei tot dupa 3ani a vornit. |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 15, 2008 2:13 pm | |
| poate e o mostenire. dat tot nu e bine.ce fras facea aia de a lasat copilul asa de mult la tv? |
|
 | |
analis

| Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 15, 2008 2:18 pm | |
| Era singura si trebuia sa si gateasca,sa faca curatenie,fetita nu vroia sa stea singura si plangea mai tot timpul.Sotul ei lucra mai tot timpul. |
|
 | |
raruta

Numarul mesajelor: 176 Varsta: 31 Localizare: Piscu Joburi/Distractii: Sunt bibliotecar scolar Stare de spirit: sunt o fire deschisa si foarte vesela DESPRE NOI: PETREA ANA-MARIA-mama PETREA RARES-VALENTIN-copil Data de inscriere: 06/09/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Dum Oct 05, 2008 8:31 am | |
| Rares a cazut ieri din pat si si-a facut o vanataie la obrajor de toata frumusetea. M-am speriat rau de tot dar asta m-a facut sa inteleg ca locul lui este in PATUT nu in PAT. ::: |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Oct 06, 2008 10:04 am | |
| pupam buba sa treaca repede!se mai intampla si din astea eu sunt obisnuita cu cazaturile la al meu |
|
 | |
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Oct 06, 2008 10:15 am | |
| si anda a cazut ieri pur si simplu si-a dat drumul prob nu constientizeaza pericolul si buf si are o gramada de vanatai pe tot corpul se loveste fd nu sta locului o secunda cand doarme sunt si eu linistita |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Oct 06, 2008 1:11 pm | |
| au inceput sa apara l vanatai pe piciioarele alexandrei pt ca la cat e de neastamparata ar fi si culmea sa nu cada.e fff repezita, nu realizeaza pericolul si trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie.si chiar asa tot cade.insa sunt genul care nu ma panichez deloc . |
|
 | |
raruta

Numarul mesajelor: 176 Varsta: 31 Localizare: Piscu Joburi/Distractii: Sunt bibliotecar scolar Stare de spirit: sunt o fire deschisa si foarte vesela DESPRE NOI: PETREA ANA-MARIA-mama PETREA RARES-VALENTIN-copil Data de inscriere: 06/09/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Oct 06, 2008 1:18 pm | |
| Rares iar a cazut astazi. Trebuie sa fiu cu ochii pe el cat cepele. De data asta s-a lovit cam tare!! :geek: |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Mar Oct 07, 2008 6:52 am | |
| De ce nu il lasi pe jos mai mult Ana? Lavinia,e bine ca nu intri in panica,asa nu se sperie nici ea tare. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Mar Oct 07, 2008 11:09 am | |
| off scumpete mica iar ai facut buba?chiar Ana lasa-l pe jos eu asa l-am lasat de cand a stat singur in fundulet si asa a invatat sa mearga si in busi |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Mier Noi 19, 2008 2:19 am | |
| si vladut al meu a facut cunostinta cu niste cazaturi......uffff...cum se trezeste se agita si il gasesc pe jos......acu m-am invatat...pun perne pe jos..... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Mier Noi 19, 2008 6:36 am | |
| | mamaluivladut a scris: | | si vladut al meu a facut cunostinta cu niste cazaturi......uffff...cum se trezeste se agita si il gasesc pe jos......acu m-am invatat...pun perne pe jos..... | Pe jos Gabriela? Eu le pun la marginea patului,langa ea. |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Mier Noi 19, 2008 8:08 pm | |
| pai trece peste ele...asa puneam si eu...dar degeaba....merge in patru labe, isi ia avant...si hop....... :() |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 20, 2008 6:01 am | |
| Aha,e alpinist ! :suspect: |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 20, 2008 12:34 pm | |
| si alex trece peste perne si iam pus o plapuma dar a trecut si de ea si lam gasit pe jos de atunci il las numai in patut dar cand suntem si noi cu e atunci il punem in patul mare _________________  |
|
 | |
mamaluivladut

| Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 20, 2008 10:12 pm | |
| daaa..stefy, e alpinist......trece si peste plapuma......iar in patut se ridica in picioare....dar nu stie sa se aseze jos.....cade pe spate...e belea... :() |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 20, 2008 10:50 pm | |
| eu pe marco nu l-am lasat niciodata singur in pat. de la 2 luni se tara ca o rama prin pat. acum era intr-un capat , peste 4 minute in celalat capat. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 20, 2008 10:58 pm | |
| ooo a fost copil precoce Marco! al meu nu se misca,tocmai dupa 5 luni se intorcea si el pe parti |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 20, 2008 11:00 pm | |
| da , marco la 4 luni jumate sa pus in pozitie in patru labute , iar la 5 luni mergea de-a busilea. |
|
 | |
mamaluivladut

| Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 20, 2008 11:33 pm | |
| chiar ca a fost precoce marco....al meu de pe la 4 luni se invartea in pat.....cred ca atunci a fost si prima cazatura.....sincer nu stiam ca se poate invarti de vreo 2 ori.....nu intelegeam cum a ajuns jos.... :() |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Vin Noi 21, 2008 5:36 am | |
| Mai Marco,tare nazdravan erai.Si becul il stingeai la 6 luni. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cazaturile Dum Noi 23, 2008 7:54 pm | |
| azi a luat o cazatura la bucatarie s-a impiediat de scaun si a dat cu capul in usa,imediat s-a si invinetit |
|
 | |
mamaluivladut

| Subiect: Re: cazaturile Dum Noi 23, 2008 8:28 pm | |
| vvaaaaaaaaaaaaiiiii, mihaita!!......imi pare tare rau!...e grav?......i-ai pus comprese reci? |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Dum Noi 23, 2008 8:35 pm | |
| mai cosminel te gandeai la isa de ai cazut? imi pare rau ,sa pupe isa sa treaca! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Lun Noi 24, 2008 5:34 am | |
| Of,mititelul.A facut cucui? Il mai doare? |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Noi 24, 2008 2:19 pm | |
| Si Eliza mea a cazut ieri cu barbita de scaun,m-am speriat,bine ca nu s-a lovit tare :() |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Noi 24, 2008 4:40 pm | |
| si nou cind cadem nu stim sa ridicam capul in sus,si ne-am spart buza de 2 ori,iar dupa ce a cazut cind il ridica tati mai intii ii controleaza daca are dintii intregi |
|
 | |
mamaluivladut

| Subiect: Re: cazaturile Lun Noi 24, 2008 6:33 pm | |
| uf...si vladut azi a dat cu capul de un scaun...mergea de-a busilea si nu se uita cand merge...se uita in jos..... :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cazaturile Lun Noi 24, 2008 10:14 pm | |
| e putin vanat in frunte,ca numai avusese de mult cucuias |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: cazaturile Mar Noi 25, 2008 6:18 pm | |
| Vai fetele imi pare asa de rau,poop vanataile sa treaca. :23: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cazaturile Mar Noi 25, 2008 9:13 pm | |
| uite Cris ca de la pupicul tau se mai vede putin vanataia |
|
 | |
the_pretty_nurse

Numarul mesajelor: 89 Varsta: 36 Localizare: oradea Joburi/Distractii: asistenta medicala...calatoriile,muzica Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: mama:Ildiko,tata:Florin si printesa noastra iubita:Iulia-Alexandra Data de inscriere: 26/07/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Mier Noi 26, 2008 12:25 am | |
| ...fetlor ne pare rau de busituri....pupacim tot numai sa treaca......
..Iulia are un talent innascut de a face vanatai....acu ii trece una...apare alta...nu sta o clipa ...azi era sa se arunce din scaunul de masa...dar totusi a reusit sa cada azi in nas..a uitat ca inca nu stie sa mearga singura si a pormit hotarata spre un animalut de plus si poc...s-a ciocnit cu podeau...asta e...eu o las in pace,nu o speriu si mai rau si asa ii trece in 2 minute a si uitat....bineinteles daca vad ca se loveste mai rau atunci ii acord "prim ajutor" pupaturi,imratisari etc si comprese(eventual gel de aloe vera=crema verde aplicata la locul afectat)..... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Mier Noi 26, 2008 5:55 am | |
| | MIHAELA 73 a scris: | | si nou cind cadem nu stim sa ridicam capul in sus,si ne-am spart buza de 2 ori,iar dupa ce a cazut cind il ridica tati mai intii ii controleaza daca are dintii intregi | Ce tare e tati!! Ildiko,bine ca nu plange micuta! Vladut ce ai avut cu scaunul? Isa mea a cazut ieri de pe un dulapior ,bine ca nu s-a lovit bleaga. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: cazaturile Mier Noi 26, 2008 7:52 am | |
| Vai de mine,era inalt Stefy? |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Mier Noi 26, 2008 9:16 am | |
| Pai nu are decat 60 cm inaltime,dar a aczut bleaga cu fata in jos,noroc ca era o perna acolo. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: cazaturile Mier Noi 26, 2008 11:51 am | |
| Vai bine ca nu a fost inalt. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 27, 2008 5:48 am | |
| Da Chry.Ieri din fuga a facut cunostinta si cu tocul usii! :() |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 27, 2008 8:10 am | |
| vai saraca,si Eliza mea a cazut ieri de 2 ori,o data cu capul de dulapul din bucatarie,si o data cu capul de perete in dormitor :() a plans un pic l-am certat pe perete si dulap si a trecut :face: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 27, 2008 10:45 am | |
| Of,cred ca din viteza Chry! A facut buba?Si noi am certat usa. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: cazaturile Joi Noi 27, 2008 11:59 am | |
| Nu a facut ca nu s-a lovit,a plans mai mult ca s-a speriat, nu ca s-a lovit. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Vin Noi 28, 2008 5:15 am | |
| Bine ca nu a facut bubitza. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: cazaturile Vin Noi 28, 2008 6:47 am | |
| Sa dea Doamne D.sa nu faca cand cad,sa aiba grija de ei :cyclops: |
|
 | |
|