|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
lolo

Numarul mesajelor: 251 Varsta: 30 Localizare: buc Data de inscriere: 22/05/2008
 | Subiect: cazaturile Joi Aug 14, 2008 10:14 am | |
| mi s-a intamplat cand avea vre-o 5 luni sa il las la mine in pat sa merg sa ii fac papa.il tineam tot timpul ziua in pat la noi.incepuse sa se dea pe burtica, dar nimic mai mult, nu se misca statea pe burta pur si simplu asa ca l-am pus pe mijlocul patului si avea si cateva pernute in jur, ai am plecat la bucatarie. cand l-am auzit plangand.am fugit la el si nu stiu sincer cum a reusit dar a cazut din pat.si acum ma mai gandesc cat s-a chinuit el oare ca sa cada.nu a patit nimic si s-a oprit imediat din plans cand l-am luat in brate. stiu doar ca am fost foarte speriata si de atunci nu l-am mai lasat singur decat la el in patut.m-am gandit sa postez acest subiect poate i s-a mai intamplat cuiva, si sa le ajutam pe viitoarele mamici sa fie atente sau sa nu sperie foarte tare.eu atunci stiu ca am fost foarte disperata si am cautat pe toate forumurile sa vad dc a mai patit cineva sau eu sunt singura si a fost vina mea, m-am simtit f vinovata, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca se poate intampla |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Vin Aug 15, 2008 10:34 am | |
| Mario era f micut cand a picat prima data,a fost de vina soacra mea mai apoi a mai picat de cateva ori,cazaturi f serioase dar ca noroc in afara de niste umflaturi.nu a paTIT NIMIC SERIOS |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Vin Aug 15, 2008 1:45 pm | |
| Si noi am cazut de cateva ori nu au fost probleme mici umflaturi ce au disparut intre timp ,dar am intalnit un spital pe o mamica cred ca avea fetita pe atunci 7 luni avea o umflatura urata si chiar avea ceva probleme cica era un hematon acolo care numai prin operatie pitea scapa de ea. Mie imi zicea medicu ca daca nu varsa nu i rau nu e agita nu ai de ce sa faci probleme ,sau daca nu i se dezumfla in maxim 2 zile.Daca totusi sintomele apar sa duc urgent la cea mai apropiata urgenta |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Sam Aug 16, 2008 9:55 am | |
| prima data a cazut din pat la 8 luni si a avut nasul julit,apoi cand a luat-o in picioare numai in cap cadea si a avut la cucuie in frunte |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Sam Aug 16, 2008 10:21 am | |
| | julia22 a scris: | Si noi am cazut de cateva ori nu au fost probleme mici umflaturi ce au disparut intre timp ,dar am intalnit un spital pe o mamica cred ca avea fetita pe atunci 7 luni avea o umflatura urata si chiar avea ceva probleme cica era un hematon acolo care numai prin operatie pitea scapa de ea. Mie imi zicea medicu ca daca nu varsa nu i rau nu e agita nu ai de ce sa faci probleme ,sau daca nu i se dezumfla in maxim 2 zile.Daca totusi sintomele apar sa duc urgent la cea mai apropiata urgenta |
off saracuta fetita deci adevarul e ca trebuie sa avem grija de ei ca de ochii din cap mereu trebuie sa fim cu ochii pe ei |
|
 | |
gianninna

Numarul mesajelor: 387 Varsta: 33 Localizare: spania DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Sam Aug 16, 2008 11:05 am | |
| luni dimineata a cazuty si puiul meu din pat,il pusesem ib pat sa il schimb,m-a ridicat sa ii iau un body din sifonier si in secunda 2 l-am si mvazut cum aluneca din pat. a cazut pe spate,nu s-a invinetit nici inrosit,a plans ft putin dar eu nu am fost buna de nimic toata ziua. bineinteles ca nu aminchis un ochi toata noaptea ,tot timpul uitandu-ma la el sa vad cum e |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: cazaturile Sam Aug 16, 2008 11:08 am | |
| asa am facut si eu, toata noapteam am fost stresata |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Sam Aug 16, 2008 11:35 am | |
| ei lasati ca o sa mai aiba si pereche acea cazatira |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Sam Aug 16, 2008 2:38 pm | |
| Mi-a cazut si mie de 3 ori din pat,ups de 4 ori,dar bine ca nu a patit nimic,sper sa nu ziceti ca nu am grija dea ea,dar au fost fractiuni de secunda. |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: cazaturile Dum Aug 17, 2008 10:09 pm | |
| hai ca am patit-o si eu iar, n-am vazut atata repeziciune :geek: iar nu mai dorm in noaptea asta |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Aug 18, 2008 1:22 am | |
| si mie mia cazut fabio de n ori nici numai stiu e tare impiedicat ::: _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Aug 18, 2008 9:14 am | |
| tin minte ca alessia avea vreo 5 luni si era ziua sotului si aveam musafiri, am lasat-o pe pat dar cit mai departe de margine si am mers si eu in bucatarie nu cred ca am stat 2 min si la un moment dat aud un plinset,fug in camera fata mea nu mai era pe pat,nu o vedeam nicaieri,ea cazuse jos si alunecase sub canapea,asa o sperietura am tras de 2 zile nu am mai fost buna de nimic,de atunci cind aveam treaba la bucatarie puneam o perna pe masa si o puneam pe perna sa fie linga mine. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Joi Aug 21, 2008 1:16 pm | |
| Eu dorm cu Andrei de ff mult timp in acelasi pat.....si vrand sa-l iau in brate in somn am simtit ca nu ajung la el.......am inceput sa tip buimaca de somn si sa strig la sot ca ne-o furat hotii baiatul.....Cand sa aprins becul baiatul nostru dormea bustean pe un ursulet mare si pufos...am izbucnit in ras amandoi si sotul radea mn hotii ai hotii |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Vin Aug 22, 2008 12:04 pm | |
| vladut are 4 luni si 3 saptamani si tocmai a luat primul contact cu pamantul........eram intr-o vizita , iar bebe adormise si statea in pat langa perete........nici acum nu inteleg cum a cazut.......dar am tras o sperietura..... am plans si eu......ma simteam asa de vinovata.... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Vin Aug 22, 2008 12:08 pm | |
| Andrei cand cadea il aplaudam sau radeam sa uite si sa nu planga si acum ori cat de grava este cazatura ori cat de tare se loveste se ridica aplauda sau rade si fuge mai departe |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Vin Aug 22, 2008 1:53 pm | |
| E foarte importanta reactia noastra atunci cand copii cad. Daca noi sarim imediat la ei sa ii ridicam, agitate e normal ca ei sa se sperie si sa planga. Daria de multe ori cade si se loveste , dar cand nu e grav ma fac ca nu o vad, sau rad cu ea si nu are nimic. Mai nasol a fost ieri cand a cazut si si-a spart buza ca eu tremuram mai rau decat ea cand am vazut atata sange. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Sam Aug 30, 2008 4:24 pm | |
| Daria,a trecut bubica? Isa cadea mereu din pat,insa niciodata nu a avut rani.Si nu ma sperii cand cade,cel putin nu ii arat ei.Rad la ea si ii arat ceva interesant si ii trece in 30 secunde. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Sam Aug 30, 2008 9:17 pm | |
| Vai de mine si Alexutu a picat de cate vori din patut. Sper sa nu aibe urmari. Prima data a picat cand nu stiam ca se rostgoleste ca nul vazusem niciodata, iar mai apoi a mai cazut can a inceput sa se tarasca pe coate. Acuma il pun pe jos pe o patura si o salteluta si ii dau acolo sa se joace. Acolo stiu ca sta in siguranta ca nu mai are unde sa cada. Acum vrem sai cumparam capacele la prixele de jos ca sa nu poata baga te miri ce prin ele. _________________  |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Sam Aug 30, 2008 9:31 pm | |
| E ,poi acum si Mario cade intr-o zi de 100 de ori dar se ridica si pleaca mai departe dar e vorba cand era micut,bebic,si cadea saracul nevinovat,atunci e mare sperietura |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Dum Aug 31, 2008 12:14 am | |
| si robert a cazut de nenumarate ori din pat si cu totte ca am mare grija mai cade cateodata si acuma. nu sta locului si se grabeste sa coboare jos din pat si atunci: buf. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 01, 2008 1:44 pm | |
| Fetelor,important este sa nu se loveasca la capusor.Daca se intampla,mai bine mergeti la medic,chiar daca nu are nimic pe moment. |
|
 | |
andreea28

Numarul mesajelor: 640 Varsta: 32 Localizare: Oradea Joburi/Distractii: distractia mea zilnica e plimbatul cu caruciorul Stare de spirit: optimista, vesela, visatoare DESPRE NOI: Andreea si Darius, puiul meu scump Data de inscriere: 19/07/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Dum Sept 07, 2008 8:00 am | |
| Si al meu a cayut de cateva ori din pat si maama...nu stiam care+i mai vinovat, eu sau sotul...ultima data ne+am si certat. Se intampla sa ai o clipa de neatentie, se poate intampla oricui, asta nu inseamna ca nu ai grija de copil. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Dum Sept 07, 2008 11:11 am | |
| ei Andreea pt moment cum e mare sperietura desigur ca nu stii pe cine sa pui vina Stewfy m-ai speriat Mario de multe ori sa lovit la cap ,dar nu mam dus niciodata cu el la dr |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 08, 2008 6:02 am | |
| Noemi nu vroiam sa te sperii.Insa daca se loveste mai rau ,nu e bine.Am o colega de generala,care s-a operat de tumoare la creier ,in urma unei zacaturi din copilarie. Mai bine sa mergi la medic ,decat sa fie probleme mai tarziu. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 08, 2008 9:06 pm | |
| Da e destul de periculos loviturile la cap ,eu am asa o frica in mine de cate ori se loveste la cap ,poate si pt ca tata tot asa in urma unei cazaturi a cazut si a fost operat cu comotie . |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 08, 2008 9:21 pm | |
| ooooo,zau ca m-ati speriat si inca cate cazaturi a avut si el si Adisor :scratch: |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cazaturile Lun Sept 08, 2008 11:22 pm | |
| julia ma pui pe ganduri rele. doamne fereste. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Mar Sept 09, 2008 5:50 am | |
| Fiti mai pozitive fetelor.Era o sugestie,sa mergeti doar daca se loveste rau! Va pup! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Mar Sept 09, 2008 7:06 am | |
| ieri a cazut de 3 ori dar nu s-a lovit doar foarte putin si-a julit genunchii,nu a zis nimic s-a ridicat si si-a vazut de drumul lui |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Mar Sept 09, 2008 9:54 am | |
| Bravo Cosminel,inseamna ca nu te-ai lovit tare! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cazaturile Mar Sept 09, 2008 1:04 pm | |
| iti dai seama ca altfel lesina de plans |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: cazaturile Mar Sept 09, 2008 3:44 pm | |
| | stoicadana a scris: | | julia ma pui pe ganduri rele. doamne fereste. |
Nu nu vrea sa va speri ,cum a zis si Stefi am dat numai un exemplu ,dar totusi daca apar sintome dupa greata,varsaturi ,ameteala ,stare de rau sa nu stati nici un minut acasa ,fuguta la cel mai apropiat spital |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cazaturile Mar Sept 09, 2008 8:26 pm | |
| la cate cazaturi a luat si mereu sa lovit la capusor niciodata nu a avut aceste sintome. orcum o sa merg cu el la un control.sa fiu linistita. dar a mai spus o cunostinta de a mea ca acum totul poate fi ok. dar pente 5-6 ani poate aparea ceva. eu nu cred. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: cazaturile Mier Sept 10, 2008 4:16 pm | |
| Acum stiti cum e ce e dat sa fie nu scapi de el,tatal meu a avut si tensiune nu mare tare numai un pic ,pe vremea aia inca nu facea tratament pt tensiune. La el sa intamplat asta si din cauza tensiuni |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Mier Sept 10, 2008 5:47 pm | |
| inca nu am cazut niciodata ,doar in patut,dar incepe greul a inceput sa mearga si nu are rabdare sa mearga incet,el doar alearga |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Mier Sept 10, 2008 6:43 pm | |
| Mario la cat mai putine cazaturi Multumim fetelor,deci stare proasta stiu eu varsaturi,lesin ameteli nu au fost niciodata Pup eu toti copii |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: cazaturile Joi Sept 11, 2008 6:53 am | |
| acum chiar ca ma speriarati si pe mine chiar alalteri a cazut fabio si a dat cu capul de un colt :scratch: si inca de cate ori a cazut dar acum a fost cel mai rau.. a plans putin si ia trecut,i-am pus putina gheata acolo si ia dat inapoi imediat ameteñi varsaturi sau greturi nu a avut,......doamne fereste.. dar o sa ma duc la medic sa ii faca un control ceva la caput,,,asa pt orice eventualitate....dar sa mai creasca putin _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cazaturile Joi Sept 11, 2008 7:41 am | |
| da trebuie sa mergi la dr Ileana,cu cazaturile la cap nu-i de gluma |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: cazaturile Joi Sept 11, 2008 7:42 am | |
| offf numai la asta ma gandesc acum :scratch: _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Joi Sept 11, 2008 2:10 pm | |
| Nu-i de gluma cu asa ceva....Uitati cumnata "preferata" are un baietel de 2 ani si copilu este foarte neastamparat....sare in pat se arunca pe spate si patu lor are un spatar de lemn in care oricand se poate lovi micutul....si de cele mai multe ori sare nesupravegheat....degeaba i-am zis ca nu e ok ce face copilu ca imi zice ca "ce sa-i fac....daca-l iau urla si se crizeaza....mai bine ii dau pace".....ehhhh....copilu nu vb deloc la varsta lui....si l-au dus la medici sa vada care e treaba....si dr a zis ca e suspect de o forma de autism....si copilu a cazut odata sau de mai multe ori si a dat cu capu......cumnata nu a zis nimic....dar mi-a zis soacra...ca de cateva ori l-au gasit pe copil pe jos....cum sarea in pat a cazut si s-a lovit la cap....
Eu nu vreau sa speriu pe nimeni.....dar e bine de stiut ce sa faci si unde sa mergi in caz de ceva.... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Joi Sept 11, 2008 2:15 pm | |
| of saracutul baietel multa multa sanatate ii doresc Ileana nu te speria daca tie totusi fricas,pt linistea ta du-te la dr |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Joi Sept 11, 2008 2:22 pm | |
| Si eu recomand tuturor fetelr ca in astfel de cazuri sa mergeti la dr.....e mai bine....e mai sigur _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
cornelia

Numarul mesajelor: 950 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: eu cornelia pritesa ce-a mare cristina si porubita ce-a mica denisa iar tati gigi Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Joi Sept 11, 2008 2:22 pm | |
| | Andrea27 a scris: | Nu-i de gluma cu asa ceva....Uitati cumnata "preferata" are un baietel de 2 ani si copilu este foarte neastamparat....sare in pat se arunca pe spate si patu lor are un spatar de lemn in care oricand se poate lovi micutul....si de cele mai multe ori sare nesupravegheat....degeaba i-am zis ca nu e ok ce face copilu ca imi zice ca "ce sa-i fac....daca-l iau urla si se crizeaza....mai bine ii dau pace".....ehhhh....copilu nu vb deloc la varsta lui....si l-au dus la medici sa vada care e treaba....si dr a zis ca e suspect de o forma de autism....si copilu a cazut odata sau de mai multe ori si a dat cu capu......cumnata nu a zis nimic....dar mi-a zis soacra...ca de cateva ori l-au gasit pe copil pe jos....cum sarea in pat a cazut si s-a lovit la cap....
Eu nu vreau sa speriu pe nimeni.....dar e bine de stiut ce sa faci si unde sa mergi in caz de ceva.... |
ai mare dreptate si deni a mea tot asa face eu nu prea o las asa cum vrea ia dar mai cade si se juleste la picioare la manute si tot asa la cap nu prea sa lovit asa tara ca sa pateasca ceva |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Joi Sept 11, 2008 2:25 pm | |
| | Andrea27 a scris: | | Si eu recomand tuturor fetelr ca in astfel de cazuri sa mergeti la dr.....e mai bine....e mai sigur |
eu vorbesc,dar niic eu nu am fost la dr cu nici unul si amandoi au picat in viata lor de n ori dar fara stare de lesin si de astea asa ca ma linistesc nu au ei nimic sunt optimista |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: cazaturile Joi Sept 11, 2008 4:11 pm | |
| Mai tineti minte ce cucuia avut Tony in primavara am facut si poza si v-am aratat ,na atunci m am dus pt prima data la medic cu el cu loviturile de cap .Atunci am inteles cat sunt de imprortante vizitele la medic in cazuri din astea ,uneori ni se pare banal dar e bine venit |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cazaturile Vin Sept 12, 2008 6:46 am | |
| Da Julia,eu mai tin minte. Of Andrea,saracutul copilas! Eu cred ca pot fi probleme si mai tarziu.
O lovitura la cap, chiar si una care nu este atat de puternica, poate avea o o serie intreaga de consecinte fizice si mentale, a precizat dr. Swaine. „Poate avea ca urmari un deficit de coordonare, echilibru, sau rezistenta si pot reduce abilitatile copilului de indeplini o sarcina mai grea. Acestea cresc riscul la care este supus copilul de a se rani din nou”. Swaine a mai adaugat ca, in timpul studiului, se recomanda repus de doua saptamani dupa lovitura la cap, inainte de intoarcerea la activitati fizice. „Sfaturile date parintilor si copiilor in legatura cu reluarea activitatii ar trebui analizate cu mai multa atentie”. Swaine mai adauga: aceste rezultate arata ca se subestimeaza importanta promovarii folosirii de coifuri de protectie pentru copiii care s-au lovit la cap.” |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cazaturile Vin Sept 12, 2008 7:49 pm | |
| gata am intrat si noi la cazaturi,l_am lasat sprijinit de divan in salon si l_am chemat la mine,si domnisorul a luato in sens opus si nu a apreciat distanta si hop a cazut si a dat un pik cu dovleacul de pamint,frica a fost mai mare dupa ce l-am linistit l-am pus sa mearga si imediat s-a lasat in jos |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: cazaturile Vin Sept 12, 2008 8:39 pm | |
| se pare ca i-a fost frica sa mai mearga Miha! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cazaturile Vin Sept 12, 2008 8:42 pm | |
| ooooooo saracutul Mario Bine ca totusi nu sa lovit mai grav Pupam dovlecelul lui scump si sai treaca buba |
|
 | |
Andrea27

| Subiect: Re: cazaturile Vin Sept 12, 2008 8:46 pm | |
| Offffffff fetelor....mi-e foarte mila de nepotel....dar vad ca cumnata nu prea baga in seama riscurile cazaturilor serioase......stiind ca copilasul este suspect de autism....azi m-a sunat sa vada ce facem...si din vorba in vorba...imi zice ca azi iarasi a cazut copilu de 2 ori.....de fiecare data asa....s-a urcat pe scaunu din fata biroului....si-a pus picioarele pe birou si s-a impins...si a cazut pe spate si in cazatura s-a lovit cu capul de spatarul scaunului....da a zis ca l-a frecat putin sa-i treaca si gata.....Imi pare rau uneori pt copilas ca are asemenea parinti care nu constientizeaza unele riscuri..... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
|