| | cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Sept 14, 2008 7:24 am | |
| Diana,tare iti mai place la baita! Esti o dulcica! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Sept 14, 2008 12:59 pm | |
| Diana e super in atata spuma nu? |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Sept 14, 2008 4:24 pm | |
| Wooooooooooowwwwwwwww Dienutza te invidiez....atata spuma.....aaaaaaaaahhhhhh si eu vreau......Foarte frumoase Ratuste....pup fetitele _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Lun Sept 15, 2008 9:48 pm | |
| multumim fetele....da cred ca imi calca pe urme si se face inotatoare ca tare ii mai place apa...abia o scot... :face: |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Lun Sept 15, 2008 9:52 pm | |
| mama diana cata spuma ai. vin si eu langa tine. pupic |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Lun Sept 15, 2008 10:07 pm | |
| Melis Isa ce frumoase sunteti mamaaaaaaa Dienutza ce gropite mortale ai si cata spumaaaaaaaaaaaaaaaa ::: |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mar Sept 16, 2008 5:34 am | |
| Valicutza,trebuie sa gasim un club pentru innot la vara pentru fete! |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mar Sept 16, 2008 12:53 pm | |
| ce scumpa este diana!!. pupici:* |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Joi Sept 18, 2008 12:46 pm | |
| | valicutza a scris: | | multumim fetele....da cred ca imi calca pe urme si se face inotatoare ca tare ii mai place apa...abia o scot... :face: |
Stai linistita Vali....ca mai cunosc pe una bucata fetita care urlaaaaaaaaaaa cand o scot din apa...... :() :()_________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Lun Sept 22, 2008 4:08 pm | |
| nu inteleg de ce nu e scris nimic. sigur o problema de la forum, am mai vazut si in alte subiecte lipsa mesajului. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Sept 28, 2008 7:17 am | |
| |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mar Sept 30, 2008 10:05 am | |
| Doar nu te speli singurica priteso Brvoooooooo _________________  |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mar Sept 30, 2008 10:06 am | |
| ce faina esti isa. bravo esti mare si te speli singurica. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mar Sept 30, 2008 4:26 pm | |
| Cateodata din greseala se mai spala si cu un cremwust!!! A vrut o data sa arate cuiva cum se spala pe cap si avea in mana cremwust.S-a facut toata pe cap de papa. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mar Sept 30, 2008 4:28 pm | |
| Vai Isa ce scumpa esti si cred ca ai fost haioasa rau cu crenvustii :suspect: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mar Sept 30, 2008 9:15 pm | |
| Da,nu mai puteam de ras! Nici nu puteam sa o miros! :() |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mar Sept 30, 2008 9:18 pm | |
| hihihi ISA ce neastamparata esti. cum credeti ca miroase robert cand ii mai da cu biberoul de lapte prin cap si mai curge si ceva laptic. apoi da cu manuta si il intinde. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mar Sept 30, 2008 9:20 pm | |
| ciufuliciiii ce frumoasa esti tu! |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mier Oct 01, 2008 7:47 am | |
| Vai iza ce scumpa esti _________________  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mier Oct 01, 2008 12:43 pm | |
| Pupam fetelor! Haideti si voi cu pozici!! Imi imaginez Dana cum miroase! :() |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Vin Oct 03, 2008 12:04 pm | |
| La Eliza ii placea foarte mult la baita,cand o scoteam plangea cu lacrimi de crocodil,iar acum plange la baie,de aude tot blocul,probabil ca a uitat,nu stiu ce sa zic,cand eram la mare a facut doar dus,apoi am venit acasa si s-a imbolnavit a facut baita dupa 2 saptamani,si a plans de m-a nenorocit,si acum a trecut din nou o saptamana de cand nu i-am facut baita ca nu i-a trecut raceala,sunt curioasa cum reactioneaza. |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Vin Oct 03, 2008 3:06 pm | |
| mai eu zic ca-i trece.e chestie de obisnuinta. asa am patin noi cu piscina.ii placea la nebuie.acum ca a reinceput cursul...prima data urla cat o tinea gura.acum nu mai vrea sa iasa din apa.da-i timp si o sa-si revina eliza nu te preocupa.uita f repede _________________   |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Vin Oct 03, 2008 3:07 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Pupam fetelor! Haideti si voi cu pozici!! Imi imaginez Dana cum miroase! :() |
nu ma pot baga cu poze ca de obicei ma bag in vana cu ea.sau vreti poze xxx cu mine?? :() :() :() |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Vin Oct 03, 2008 3:07 pm | |
| draga de ea chry. si robert plange cand il scot de la baita. |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Vin Oct 03, 2008 11:44 pm | |
| |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Sam Oct 04, 2008 8:53 am | |
| hihi vad ca si robert ar vrea sa se bage langa ea.pacat ca e micuta vanita _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Sam Oct 04, 2008 10:42 am | |
| O Minola,te speli singurica frumoaso? Chry,poate s-a speriat si de-aia nu ii mai place la baita.Tania,de ec nu? Pui si tu niste frunze pe ici colo! :face: |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Sam Oct 04, 2008 10:46 am | |
| robert a facut baita.si mai vroia langa minola . sper ca pana la iarna sa am baia gata ca am ul loc dar trebe acoperit ca easupra este podul dupa care cimentuit si gata baia insa gazda asta nu are timp |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Sam Oct 04, 2008 2:33 pm | |
| Dana ai deja o domnisoara ce mai |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Oct 05, 2008 5:57 am | |
| Of Dana,tare nasol asa.Poate vine iarna cu baita gata! |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Oct 05, 2008 9:39 am | |
| e nasol asa ca macar in baita reusesti sa incalzesti bine.si altfel e cu vana...mama cat am tras eu cu vanita cu ari ca unde am stat am avut doar cabina de dus dada frunze... :suspect: _________________   |
|
 | |
Andrea27

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Oct 05, 2008 3:46 pm | |
| Vai Isa ce scumpa esti.....de Minola ce sa mai zic....o adevarata domnisoara _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Oct 12, 2008 6:37 am | |
| |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Oct 12, 2008 9:52 am | |
| hihihi..inca n-am fost in stare nici poze cu bnurtica sa fac si sora-mea face ca trenu ca vrea sa vada cum ii creste nepotica... _________________   |
|
 | |
Andrea27

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Oct 12, 2008 12:05 pm | |
| Pai Tania....ce astepti draguta.....vrem sa vedem poze si cu burtica si cu Ari...rpd la pozat _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Oct 12, 2008 1:00 pm | |
| aha...cu calm.poate deseara la circ ne vom face ceva poze _________________   |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Oct 12, 2008 1:55 pm | |
| Am crezut ca ii v-a fii frica din nou la lipa-lipa,dar am revenit la vechea placere,mi-a plans ieri cand am scos-o din apa,de s-a umflat toata de plans :() |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Dum Oct 12, 2008 2:07 pm | |
| mai bine sa planga cand o scoti decat in apa.macar poti sa o speli linistita si fara stres.cum va simtiti? _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mar Oct 14, 2008 3:03 pm | |
| Bravo Eliza,ratusca mica! Tania,fa poze o data! |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mier Oct 15, 2008 9:29 pm | |
| |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Mier Oct 15, 2008 9:31 pm | |
| alexandra ce grasuna frumoasa esti.ce smotoceala ti-as face. am pe ce sa pun mana. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Joi Oct 16, 2008 11:19 am | |
| Scuzati ochii rosii.   |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Joi Oct 16, 2008 11:51 am | |
| ce frimos se joaca.pupici. |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Joi Oct 16, 2008 1:33 pm | |
| pupici multi pt o fetita frumoasa si cuminte... :23: |
|
 | |
red_rose

Numarul mesajelor: 1342 Varsta: 32 Localizare: Iasi Joburi/Distractii: fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit: fericita!! DESPRE NOI: mami: Marioara, tati: Dragos, copil: Antonia Data de inscriere: 04/08/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Joi Oct 16, 2008 2:45 pm | |
| si antonica mea la baita....:face:  |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Joi Oct 16, 2008 3:25 pm | |
| vai dar ce scumpa si frumoasa e! o papi de scumpa ce e! sa iti traiasca..pupic |
|
 | |
red_rose

Numarul mesajelor: 1342 Varsta: 32 Localizare: Iasi Joburi/Distractii: fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit: fericita!! DESPRE NOI: mami: Marioara, tati: Dragos, copil: Antonia Data de inscriere: 04/08/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Joi Oct 16, 2008 4:31 pm | |
| multumesc mult de tot lavinia.....  |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Joi Oct 16, 2008 10:06 pm | |
| ce scumpete de fetite venim si noi cu una recenta  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Vin Oct 17, 2008 5:59 am | |
| Antonia,iti pap bulanasele!!!!!! Eliza,ratusca mica,ti-ai revenit la vechiul obicei! Alta ratusca frumoasa! Si tare vesela esti Melissa!   |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! Vin Oct 17, 2008 10:56 am | |
| si isa vad ca e la fel (rar nu zambeste)in poze |
|
 | |
| | cum sunt fetitele noastre la baita!!!!!!!! | |
|