| | Cum sa ramai insarcinata repede? | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Cum grabim/influentam conceptia Joi Iul 17, 2008 10:28 am | |
| Mie mi-au fost de folos: Relaxarea: inainte de concepere am fost in vacanta doua saptamani. fara stres, fara rude, fara prieteni, doar noi doi undeva in pustietate Alimentatia:am eliminat alcoolul cam cu o luna inainte de a incepe. Vitaminele :luate cu o luna inainte de a incerca prima oara. Lipsa contact in zilele nefertile:Sotul meu a stat pe bara toate celelalte zile astfel ca "productia" sa fie buna si cantitativ si calitativ. CALENDARUL:am respectat cu strictete zilele fertile Diferite pozitii - Sunt anumite pozitii care favorizeaza drumul spermei catre ovul. Sunt asa numitii spermatozoizi lenesi care "trebuie ajutati" sa ajunga mai repede acolo unde trebuie. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Aug 08, 2008 6:42 pm | |
| Atunci cand v-ati hotarat sa ramai insarcinata, iti doresti ca acest lucru se intample cat mai repede. E normal sa nu mai ai rabdare dupa ce ai luat o decizie atat de importanta. Iata cateva sfaturi care iti vor imbunatati sansele de a ramane insarcinata mai repede:
1. Incepe sa iei de pe acum acid folic (vitamina B9). Va reduce sansele de a naste un copil cu anomalii ale sistemului nervos sau ale coloanei vertebrale cu 50-70%. Fiind o substanta hidrosolubila, el nu ramane prea mult timp in corp, asa ca trebuie luat in fiecare zi pentru a actiona eficient.
2. Incearca sa mentii sexul distractiv. Folositi alte camere decat dormitorul sau stabiliti-va intalnirile la ore ciudate. De ce? E simplu. Pentru ca nu veti putea tine ritmul acestui maraton daca sexul se va transforma intr-o corvoada.
3. Nu alerga la baie imediat dupa actul sexual. Daca vei sta intinsa (expertii spun aproximativ 5 minute), sansele ca spermatozoitul sa nu intarzie la intalnirea cu ovulul vor creste rezonabil.
4. Fa dragoste mai des in perioada fertila. Daca ai energia de a face dragoste cel putin o data la 48 de ore, te vei asigura ca exista in orice moment in tubul falopian o armata de soldatei cu forte proaspete gata de atac.
4. Tine mine ca, pana la urma, conceperea unui copil e o ruleta. Chiar daca le faci pe toate cum trebuie, sansele tale sunt tot in jur de 25-30% de a concepe.
5. Bei cafea? E timpul sa renunti sau sa treci pe decofeinizata. Cafeina restrictioneaza dezvoltarea copilului prin constrangerea vaselor de sange si prin reducerea aportului de sange catre uter. Consumul excesiv de cafea (mai mult de 2-3 cani pe zi) poate duce la infertilitate.
6. Daca nu faci deja acest lucru, incepe un calendar menstrual. Noteaza data de inceput a ciclului, cate zile dureaza si orice lucru care l-ar putea interesa pe un doctor. Acest calebdar poate fi o nestemata cand vine vorba de stabilirea cu precizie a datei la care cel mic va veni pe lume.
7. Fa in asa fel incat vaginul tau sa fie cel mai prietenos mediu pentru spermatozoizi. Evita sprayurile vaginale, tampoanele parfumate ( care pot produce un dezechilibru al PH-ului), lubrifiantii artificiali, uleiurile vegetale si glicerina (pentru ca poate omori spermatozoizii); saliva (si ea ii poate omori) si dusurile lungi (pot altera aciditatea normala a vaginului si pot lua odata cu ele mucoasa cervicala care ar trebui in mod normal sa transporte sperma)
8. Daca iti monitorizezi mucoasa cervicala in incercarea de a prezice cele mai fertile zile, fa acest lucru inainte de dusuri, bai sau sedinte de inot. Aceste activitati pot afecta cantitatea si calitatea mucoasei. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Aug 08, 2008 9:36 pm | |
| asa e julia! as adauga ceva ce pentru multe e un mit sau o prostie, dar la mine s-a verificat, desi se pare ca nu are nici o explicatie logica, medicala. cica dupa actul sexual sa nu fugi la baie, cum scrie mai sus, ci sa stai cu picioarele ridicate in sus! coincidenta sau nu, in luna cand am facut "gestul" asta, am ramas gravida!! stiam de asta de la niste italience care probasera si ele metoda si ziceau ca nu da gres! ei, la mine nu a dat! sau poate e o coincidenta............ |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Aug 08, 2008 10:24 pm | |
| E mersi de pont ,stiam si eu ceva cu primul chiar am stat cu picoarele un sus si sa prins ,sa vedem acum la al doilea |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Aug 08, 2008 10:26 pm | |
| | julia22 a scris: | | E mersi de pont ,stiam si eu ceva cu primul chiar am stat cu picoarele un sus si sa prins ,sa vedem acum la al doilea |
bafta, atunci, julia!! :face: |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Aug 08, 2008 10:30 pm | |
| Mersi ! Chiar am vb cu sotu si am bagat si tigarile de vina ca nu e bine si ma credeti ca a zis ca renunta la ei ,spre bucuria mea .Acum s avedem daca se tine de cuvant |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Aug 08, 2008 10:48 pm | |
| | julia22 a scris: | Mersi ! Chiar am vb cu sotu si am bagat si tigarile de vina ca nu e bine si ma credeti ca a zis ca renunta la ei ,spre bucuria mea .Acum s avedem daca se tine de cuvant |
mama lor de tigari, au si ele partea lor de vina in conceperea unui copil! foarte bine face!! :cat: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Lun Aug 11, 2008 12:59 pm | |
| Eu am ramas de dt asta ff repede bineinteles planificat...dar ca si la Andrei ma asteptat sa ma chinui prin tratamente analize si altele |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Lun Aug 11, 2008 1:03 pm | |
| | julia22 a scris: | | E mersi de pont ,stiam si eu ceva cu primul chiar am stat cu picoarele un sus si sa prins ,sa vedem acum la al doilea |
pe asta o stiu si eu. si cica e pe bune. :shock: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Lun Aug 11, 2008 1:20 pm | |
| Asa mi-a zis si mi-e dr ca se prinde ff bine asa .....si uite ca acum a mers...a functionat fara niciun fel de probleme |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Lun Aug 11, 2008 1:22 pm | |
| da fetelor e pe bune si eu am facut asa la primul si am ramas din prima am afcut asta pt ca stiam nu pt ca nu puteam ramane cu bb2 am ramas fara sa stiu 8) _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Lun Aug 11, 2008 5:25 pm | |
| Na stit ceva am stat cu picoarele in sus ,intre timpsa trezit si piticul meu si se uita mirat la mine ca ce fac ,aseara numai am vazut ca sa urcat in pat si a pus picoarele un sus ca si eu :face: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Lun Aug 11, 2008 8:52 pm | |
| :suspect: :suspect: :suspect: ce nebunel juliaa |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Mar Aug 12, 2008 8:44 am | |
| daca ar sti el ce facea mami... 8) _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Mar Aug 12, 2008 10:47 am | |
| Daaaaa...... :suspect: Asa ca fetele la umeri craci si dupa cu picioarele pe pereti...ca altfel....nici-o sansa |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Aug 15, 2008 10:54 am | |
| f bine sorina sunt sfaturi chiar f bune ar fii bune si niste detalii despre pozitii deci care sunt pozitiile care ajuta mai mult |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Aug 15, 2008 12:57 pm | |
| Asa e Sorina hai si cu niste poziti sa punem in practica planul |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Joi Aug 21, 2008 12:51 pm | |
| Expertii recomanda sa evitati sa faceti sex stand asezata, in picioare sau cu femeia stand deasupra. Aceste pozitii sunt impotriva gravitatiei si pot reduce mobilitatea ascendenta a spermei. Multi experti cred ca pozitia misionarului (barbatul stand deasupra) ofera cea mai buna oportunitate pentru conceperea copiilor, desi nu exista studii definitive asupra acestui subiect Aceasta pozitie permite cea mai profunda penetrare si, ca rezultat, plaseaza sperma mai aproape de cervix Pentru si mai multa eficienta, femeia poate incerca sa-si inalte soldurile cu o perna astfel ca cervixul sa fie expus la cantitatea maxima de spermatozoizi Alte posibilitati in cazul in care va plictisiti Penetrarea din spate – cand barbatul penetreaza femeia pe la spate, fie lungit, fie in genunchi, poate fi facilitata depunerea spermei aproape de cervix si astfel conceptia poate fi favorizata. Pozitia lungiti unul langa altul – aceasta poate fi o pozitie relaxata (grozava pentru a promova sexul de calitate) si este mai soara pentru un partener care este supraponderal sau are dureri de spate – poate ajuta si ea conceptia |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Noi 28, 2008 9:43 am | |
| 5 sfaturi ca sa ramai mai repede insarcinata
Pana acum ati avut de rezolvat problemele cu casa, cu cariera. Si tu, si el. Copilul, pe care vi-l doriti amandoi, trebuia sa vina intr-o atmosfera placuta, confortabila, fara grija zilei de maine. Dar amanarea s-a transformat intr-o asteptare in zadar. Barza ocoleste cu incapatanare casa voastra.
1. Nu-ti face program din conceptia copilului. In momentul n care stai cu ochii pe ceas sipe termometru, acum incepe ovulatia!, actul in sine nu va mai avea niciun chichirez. Veti ajunge sa faceti amor la fel cum stati la masa sau va spalati pe dinti. Faceti dragoste cu...dragoste. Ca sa uiti de rutina, mai schimba loul de "actiune"!
2. Nu face sex in fiecare zi. Tu vei fi mai odihnita si mai deschisa mangaierilor. El va fi mai dornic, deci mai...exploziv. Orgasmul est foarte important. In primul rand e placut, in al doilea e relaxant, iar in al treilea, spermatozoizii si ovulul se "imprietenesc" mai repede. Chiar si inperioada ovulatiei trebuie ceva pauza. Toata lumea trebuie sa-si trag sufletul din cand in cand.
3. Nu te ridica imediat din pat dupa actul sexual. Mai stai jumatate de ora intinsa in pat. Sa aiba timp sa ajunga cei mici, cu codita, spre ovul. Curatenia este importata, dar poti face dusul si un pic mai tarziu.
4.Incearca si alte pozitii sexuale. Va fi mai interesant pentru amandoi si poate mai eficient pentru conceperea bebelusului. Exista mai mult de 100 de milioane de pozitii sexuale. Ai de unde alege!
5. Nu te mai gandi la faptul ca esti contra cronometru. Ast nu face decat sa te streseze, stres care duce la un soi de infertilitate. _________________  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Dum Noi 30, 2008 5:19 am | |
| Multumim Andreea! Poate mai fac un bebe si e bine de stiut. |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Lun Iul 20, 2009 11:14 am | |
| eu vin cu niste metode medicamentoase. cand vroiam sa raman insarcinata, dupa prima sarcina, mi s-au recomandat antibiotice sau polidin, cica rezultatul e 99% sigur. eu nu am avut nevoie, dar cine stie, asa o fi... |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Lun Iul 20, 2009 11:55 am | |
| Depinde Lumi,poate ai avut ceva,infectie si atunci trebuie tratament cu antibiotic. |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Lun Iul 20, 2009 12:27 pm | |
| cica fertilitatea data de antibiotice e foarte mare, nici anticonceptionalele nu isi mai fac efectul daca ai tratament cu antib... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Mar Iul 21, 2009 6:44 am | |
| Se poate Lumi. Nasa mea a facut tratament cu antibiotic ca avea o infectie apoi a ramas dupa 2 luni.Repede. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Mar Iul 21, 2009 7:48 am | |
| da, asa mi-a spus dr, dar eu nu am incercat. cumnata mea se chinuie sa ramana, sa vedem la ea daca are efect |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Mier Iul 22, 2009 6:44 am | |
| |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Joi Iul 23, 2009 12:53 pm | |
| merci, sa dea Domnul  trebuie sa aiba si annya cu cine sa se joace, nu? |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Joi Iul 23, 2009 1:34 pm | |
| oo lumi atunci te asteptam cu vesti bune  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Mier Iul 29, 2009 12:30 pm | |
| Da,da,sa nu creasca singurica printesa!! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Aug 07, 2009 2:29 pm | |
| bine, mai asteptam si noi un an, doi...  |
|
 | |
mihaelamiha

Numarul mesajelor: 3660 Varsta: 26 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: voi fetelor sunteti distractia mea si nazdravani mei Stare de spirit: mereu fericita si cu gandul la voi DESPRE NOI: Mihaela mamica de 2 baieti Claudiu si Catalin sa nu-l uitam si pe tati Bogdan Data de inscriere: 20/11/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Dum Aug 09, 2009 9:54 am | |
| multumim fetelor e bine de stiut doar ca la mine nu e problema imediat raman dar e bine de stiut |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
Data de inscriere: 17/02/2009
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Aug 28, 2009 4:52 am | |
| bune sfaturi, faza cu picioarele in sus o stiam si eu o aplic intotdeauna dupa ce facem sex, sa speram ca va merge. Eu mai am niste teste de fertilitate pe care le folosesc ca sa stiu exact zilele fertile mai i-au si acid folic. |
|
 | |
Alina_071181

Numarul mesajelor: 45 Varsta: 30 Localizare: bacau DESPRE NOI: ALINA SI ROBERT Data de inscriere: 07/09/2009
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Joi Sept 10, 2009 9:27 pm | |
| Sunt Alina si vreau sa imi dati si mie un sfat.Imi doresc foarte mult sa mai am un copil si nu se mai prinde.Am deja un baietel de 5 ani si nu reusesc sa-i mai fac un fratior sau o surioara.Am avut o rana pe colul uterin acum 2 ani ,m-am cauterizat si acum am fost la 2 medici care mi-au spus ca totul e ok si ca pot face copii.Insa am folosit si teste de ovulatie si temperatura bazala si calendar si nimic.Luna trecuta am avut cm pe 8 august si am avut contact pe 23.08 si apoi pe 25.08 cand eram la ovulatie "cica" .AM STAT SI CU PICIOARELE IN SUS SI SPAGAT SI CU PERNA SUB POPOU SI NIMIK .Luna aceasta am avut toate simptomele posibile de sarcina ,am avut pe 08.09 o scurgere mica maronie ,pe 09 din nou,iar tot pe 09 seara mi-au venit "uratii" adica menstruatia cred.Pt ca e abundenta si de culoare mai deschisa.Sunt disperata pt ca niciodata nu am avut asa simptome innainte de ciclu si nu stiu ce sa mai cred,toate testele sunt negative.Cum pot sa imi dau seama altfel daca sunt sau nu insarcinata?Eu inca mai sper totusi sa fie sarcina peste ciclu .Tin sa va spun ca ma simt in continuare ametita si ma dor ovarele,ma simt balonata si acum si am acei tuberculi pe mameloane,greturi.Imi este si frica in acelasi timp sa nu fie de rau.Va rog mult ajutati-ma cu multe raspunsuri si cat mai detaliate,sfaturi.Am scris aproape un roman ,nu?Ma scuzati dar nu mai stiu ce sa mai fac pana ajung la doctor.Va multumesc si astept urgent sfaturi.Pupici la toate mamicile. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Sept 11, 2009 7:22 am | |
| draga alina, testele de sarcina inca nu sunt concludente. inteleg ca au trecut aproape trei saptamani de la contact, asa ca de acum incoloi sunt concludente. pe test spune ca sunt concludente de la 2 saptamani, dar din experienta iti spun ca abia dupa 3 saptamani. sa dea Domnul sa fie cu bebe cat mai curand  |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Sept 11, 2009 8:13 am | |
| Si noi tot mai incercvam sa avem un bb, f bune sfaturile voastre asta cu picioarele in sus chiar nu o stiam, primul bb a vevit ff repede cel de-al doilea vad ca se lasa asteptat |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | |
 | |
Alina_071181

Numarul mesajelor: 45 Varsta: 30 Localizare: bacau DESPRE NOI: ALINA SI ROBERT Data de inscriere: 07/09/2009
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Sept 11, 2009 6:53 pm | |
| BINE DAR TOTUSI NU IMI POATE SPUNE NIMENI DACA POATE FI SARCINA SAU NU ? PT CA MA SIMT IN CONTINUARE FOARTE RAU SI AM GRETURI MEREU SI EU NU AM AVUT NICIODATA ACESTE SIMPTOME NICI INNAINTE ,NICI LA MENSTRUATIE.DECI DACA A MAI AVUT CINEVA SARCINA PESTE CICLU IMI POATE DA CATEVA DETALLI DESPRE SIMPTOME SI CUM A AFLAT CA E INSARCINATA? VA MULTUMESC. |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Vin Sept 11, 2009 8:09 pm | |
| Alina du-te la medic si printr-o simpla analiza de sange afli daca esti insarcinata. Nu-ti mai prelungi singura starea de agitatie si neliniste.  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Sam Sept 12, 2009 10:54 am | |
| alina, eu cu annya am avut stari de rau si greata muuult inainte sa aflu ca sunt insarcinata, nu puteam sa ma tin pe picioare. eu zic ce zice si clara, fugi la doctor |
|
 | |
Alina_071181

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Sam Sept 12, 2009 5:57 pm | |
| DAR DE CE NU MAI SCRIE NIMENI NIMIC? VA ROG MAI DATI NISTE DETALII CELE CARE AU AVUT MENSTRUATIE SI ERAU INSARCINATE.CA NU STIU CE SA MAI CRED.PANA SAMBATA VIITOARE CAND M-AM PROGRAMAT LA MEDIC.POT SA IMI FAC TEST DE SARCINA IMEDIAT CE SE TERMINA MENSTRUATIA SAU TRE SA MAI ASTEPT? |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Sam Sept 12, 2009 6:27 pm | |
| alina te rog sa nu mai repeti acelasi lucru la toate subiectele . si te rog sa scri cu litere mici. mamicile care vor sti sa-ti raspunde o vor face . trebuie doar sa ai rabdare . |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Sam Sept 12, 2009 7:24 pm | |
| alina si eu cred la fel dute la medic rapid si te lamureste,presupun ca aveti si o urgenta ceva la spital acolo ei te pot lamuri cel mai bine |
|
 | |
Berbecuta
 | Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Sam Sept 12, 2009 9:18 pm | |
| | sevi_80 a scris: | | alina si eu cred la fel dute la medic rapid si te lamureste,presupun ca aveti si o urgenta ceva la spital acolo ei te pot lamuri cel mai bine |
Intru totul de acord cu tine Sevi! |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Cum sa ramai insarcinata repede? Dum Sept 13, 2009 8:14 am | |
| alina, linisteste-te, agitatia ta poate sa faca rau unui eventual bebelus. mai ai putina rabdare, si fugi la doctor, cum zic sevi si clara, trebuie sa o sectie de urgenta in bacau.  si ai girja de tine. stiu ca innebunsti pana afliraspunsul, dar trebuie sa ai rabdare |
|
 | |
deena_mamicaactiva

Numarul mesajelor: 1 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti/Sibiu/Constanta DESPRE NOI: Diana-Andreea = mama (alias Deena)
Florin = tata
Oana-Mirela (fata)
Mihai-Ionut (baiatul) Data de inscriere: 31/01/2012
 | Subiect: opaaa! Mar Feb 21, 2012 5:47 pm | |
| | julia22 a scris: | | Na stit ceva am stat cu picoarele in sus ,intre timpsa trezit si piticul meu si se uita mirat la mine ca ce fac ,aseara numai am vazut ca sa urcat in pat si a pus picoarele un sus ca si eu :face: |
Chiar...dac-ar stii el ce facea mamika. Cum ai reactionat tu si totul tau? Cand m-am pus de al doilea, am trimis-o pe fata la sora ca sa nu zica cine stie ce, oricum la 3 ani si ceva ce era sa fi zis.
Nu mai zic de cineva care la 40 de ani (cu o fata de 11) s-a pus pe al doilea si a intrat fata ei pe usa dupa, ea statea pe burta si fata ei n-a inteles de ce. |
|
 | |
| | Cum sa ramai insarcinata repede? | |
|