| | aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
gianninna

Numarul mesajelor: 387 Varsta: 33 Localizare: spania DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Sept 06, 2008 11:45 pm | |
| eu am inceput de ieri sa ii dau papica la borcanel la recomandarea pediatrei a dormit bine ieri,azi i'am dat un pic mai mult ca ieri,vad ca e bine dupa ce vad eu ca nu are reactii la acesta mancarica incep sa ii fac eu abia astept!!!!!!!! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Sept 07, 2008 11:07 am | |
| Eu la copii i-am dat doar mancare gatita odata am incercat sa-i dau luiAdisor cand era micut,dar nu i-a placut adevarul ca nici mie eu nu-l puteam manca De atunci nu am mai incercat sa le dau la nici unul Dar nu zic ca nu sunt de acord cu ele,dar desigur doar la calatorii,sau cand nu seste alta solutie pt gatit |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Lun Sept 08, 2008 6:12 am | |
| Si eu i-am dat papa la borcanel,dar numai in situatii urgente. |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Sept 10, 2008 8:17 pm | |
| Eu nu i-am dat niciodata mancarica de la borcanel,tot timpul cat a fost mic ii pregateam noi in casa si nici nu am plecat cu el mic ca sa fie nevoie sa apelez la ele,iar acum e deja mare si mananca orice |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Sept 12, 2008 3:27 pm | |
| Nici eu nu i-am dat niciodata mancare la borcanele, nu a fost nevoie, a papat ce i-am facut eu in casa pana acum. Vorba ta, Florina, acum e mare si nu mai e nevoie. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Sept 12, 2008 7:41 pm | |
| pe mine zilele acestea m-au salvat borcanelele,nu accepta minkare deoarece il dor gingiile,si i_am luat carne la borcanele si vad ca a mincat |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Sept 12, 2008 8:32 pm | |
| saracutul Mario sai treaca repede buna si sa aiba pofta mare |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Sept 13, 2008 11:16 am | |
| Asa si eu,cand nu papa ii dadeam papa la borcanel si ma salvau. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Sept 13, 2008 4:48 pm | |
| Hmmmm Mersi Mihaela de pont....pe cand ii vor iesi maselutele sau caninii...si nu a mai vrea mancare gatiita o sa incerc si cu de ala...Deocamdata Iulia manca mancare gatita _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Sept 17, 2008 8:06 pm | |
| bravo Jullia,asa si trebuie |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Sept 17, 2008 11:40 pm | |
| Mancare gatita la borcanele nu i-am dat niciodata, am preferat sa ii fac eu si sa iau cu mine daca plecam undeva , sau ii dadeam inainte sa manance daca plecam, nu stiu ce sa zic de lele, poate sunt bune. |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Sept 23, 2008 10:59 am | |
| am inteles ca de 6 luni se introduce carnita.....eu i-am o singura data pana acum...cu ciorbica..... dar am sa incerc la borcanel.....carnita de curcan sa vad daca ii place.....ca peste 4 zile facem 6 luni..... 8) |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Sept 23, 2008 8:47 pm | |
| Multi ani inainte!!!!!!!!!!!! Sper sa i placa si de pui nu ai incercat cu pieptul de pui taiat marunt ,la noi a avut succes |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Sept 23, 2008 8:49 pm | |
| oo la cat mai multe lunite poi poti incerca sa i introduci dar numai f putin pt inceput |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Oct 07, 2008 12:17 am | |
| Mami lui Vladut, de ce sa te incurci cu borcanelele? mai bine ii fierbi tu carnita si o bagi la blender sau o tai foarte foarte marunt, poti pune si o leguma fiarta si gata papa, doar daca nu ai timp sa ii prepari mai zic sa ii dai de la borcanel, dar parerea mea, sa nu* strici *copilul, s-ar putea sa iti faca mofturi apoi la mancarea facuta de tine in timp. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Oct 07, 2008 12:21 am | |
| asa o sa faca sigur gaby eu cand am venit aici papa fabio absolut,absolut orice mancare nici nu ma gandeam dinainte daca o sa ii placa sau nu ptr ca stiam raspunsul si de cand i-am dat mancare la borcans imi face mofturi ,,,desi nu i.am mai dat de mult imp dar tot nu a uitat si face mofturi :monkey: _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Oct 07, 2008 12:27 am | |
| Alex papa ambele feluri....dar ii place mai mult cea facuta de mine..la drum sau cand n-am putut sa-i fac s-a multumit si cu cealalta. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Oct 07, 2008 11:02 am | |
| eu cand am fost sambata la tara i-am luat la borcanel,spaghete milanese,le-a topit imediat si mie imi placeau |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Oct 07, 2008 12:33 pm | |
| Da,Mihaela,si lui Alex ii plac spaghetele alea de la Nestle,sunt foarte gustoase,papa 2 borcanele odata...si mie mi-au placut... La borcanel,in afara de astea papa doar pui cu morcov,pui cu legume si rosii cu paste si jambon...dar nu cu aceeasi placere.. ca spaghetele... |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Oct 07, 2008 12:35 pm | |
| asa e Cristina si eu pana acum tot asa i-am dat, dar si curcan cu mazare si i-a placut si ala |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Oct 08, 2008 1:07 pm | |
| eu sunt multumita de mancarica din borcanel ,lui kinga ii place f. mult,cat am fost la mare am luat pt fiecare zi una chiar daca am gatit si acolo ,. A... si in drum spre BULGARIA ,ne-am oprit intrun restaurant sa mancam si i-am dat chelneritei o mancare din asta cu borcan sa-mi incalzeasca si mi-a spus ca nu-mi poate incalzi ca nu o lasa seful asa ca i-a trebuit sa-i dau asa saracutei ,ca-i era foame |
|
 | |
mama Alina ºi kinderbebe

Numarul mesajelor: 10 Varsta: 29 Localizare: medgidia DESPRE NOI: Alina& Cezar Iustin Data de inscriere: 29/09/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Oct 09, 2008 11:21 am | |
| eu ºi nu numai eu, cred cã sunt scumpe...mai bine din oalã decât din borcan |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Oct 09, 2008 11:43 am | |
| Noi i-am dat lui Andru sa pape mancarica la borcan.Avem o matusa care este educatoare la cresa si ne aducea mereu mancarica la borcanel.A papat la inceput dupa aceea refuza...prefera mai mult mancarea facuta de mine....sincer cred ca au ff multe e-uri aceste preparate si nu-s chiar bune ptr bb nostrii |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Oct 09, 2008 9:11 pm | |
| | mama Alina ºi kinderbebe a scris: | | eu ºi nu numai eu, cred cã sunt scumpe...mai bine din oalã decât din borcan |
normal ca tot la oala e mai buna,dar si cand esti incoltita si nu ai cum sa-i faci papa,sunt bune si astea |
|
 | |
fluturas

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Oct 09, 2008 9:17 pm | |
| Sincera sa fiu,doar cand sunt incoltita ,cum zice Mihaela ,prefer sa-i dau la borcanel.... dar am un mare semn de intrebare referitor la legumele cumparate...nu sunt sigura decat de cele din productia proprie...toate cele cumparate sunt ingrasate fortat mai mult ca sigur...socrul meu e inginer agronom si m-a pus pe ganduri cu modalitatile de cultivare...dar nu prea avem de ales.... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Oct 09, 2008 9:24 pm | |
| asa e Cristina,vezi pe piata niste morcovi sau ardei foarte mari de mai mare frumusetea,dar cand te gandesti ca au crescut fortat mirate-ai cu ce,nu iti vine sa mai iei,dar cumperi ca nu ai alta varianta |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Oct 10, 2008 12:07 pm | |
| Fluturas,cred ca nimic de pe piata nu mai e natural.Toate au diferiti agenti chimici,coloranti etc.Isa a vomat o data de la papa la borcanel.Eram in Italia si am fost nevoita sa ii dau.Am, gustat si eu si avea gust fainos. |
|
 | |
Madyelena

Numarul mesajelor: 490 Varsta: 30 Localizare: Tulcea DESPRE NOI: Ioni- mama si Mada- fetita Data de inscriere: 02/11/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Noi 22, 2008 3:27 pm | |
| Eu nu i-am dat niciodata mancare cumparat, am preferat sa-i fac eu. O fi buna nu stiu. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Noi 23, 2008 7:22 pm | |
| eu i-am dat si inca mai ii dau mai ales ca acuma avem treaba cu dintii si nu poate mesteca eu am inceput sa ii dau de la 4 luni jumatate borcanele de carne dar si de fructe,cind ma duc undeva nu trebuie sa car minkarea dupamine ,sau sa cer oale ca sa ii incalzesc,desfaca borcanelul si gata |
|
 | |
Mia Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 77 Varsta: 28 Localizare: Bihor DESPRE NOI: Brenner Ana Maria si fiica Alexandra Maria Data de inscriere: 02/09/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Noi 23, 2008 8:49 pm | |
| Cu siguranta nu va primi mancare cumparata la borcann,,ii fac eu ca este mai sanatoasa,Cine stie ce se baga si cum o prepare pt ca nu este chiar asa cum scrie ei pe borcan ca e preparata . |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Lun Noi 24, 2008 5:27 am | |
| Nu sunt asa de rele,insa au ceva chimicale in ele de rezista asa mult timp.Eu nu ii dau./Fiecare face oricum cum crede. |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Noi 27, 2008 9:49 pm | |
| Singura mancare din borcanase a fost papa de fructe si asta ptr ca am primit 2 borcanele , de atunci nu i-am mai dat nu prea sunt de acord cu asta prefer sa-i gatesc eu e mult mai sanatos, asa daca pleci pe undeva mai merge dar nu zi de zi cum fac alte mamici. Acum am primit de la sora-mea ca lucreaza la spital borcanase cu ceva iaurt de fructe aduse de dincolo si lapte cu fructe dar stau in dubii sa-i dau sau nu sa pape. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Noi 28, 2008 5:07 am | |
| Deliana,citeste si tu pe eticheta si vezi cam ce contin. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Noi 28, 2008 7:54 am | |
| i-am dat si eu de cateva ori,mi se par foarte bune si i-au placut mult de tot.cand am fost la mare mai mult la borcanele a papat ca de la restaurant imi era frica sa ii dau |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Noi 28, 2008 8:16 am | |
| Eu i-am dat doar de vreo 4 ori, in rest prefer sa ii gatesc eu. Cand am fost la mare i-am dat de cateva ori, in rest incerc sa evit. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Noi 30, 2008 4:59 am | |
| A,pai decat sa ii dai papa de la restaurant,mai bine de la borcanele Mihaitza. Mihaela,si eu ii dau papa de casa,rar borcanele.In Italia i-am dat cu pui si a vomat imediat.Parca era faina. |
|
 | |
teodoraion

Numarul mesajelor: 957 Varsta: 29 Localizare: pamant..cu gandul la CER!! DESPRE NOI: mama-teodora,ffirst love-BIANCA bebe mic-LARISA,tati-gabi
 Data de inscriere: 17/10/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Dec 03, 2008 7:16 pm | |
| eu nu i-am dat niciodata nici celei mari nici celei mici..le-as da doar de forta majora |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Dec 03, 2008 9:05 pm | |
| eu am castigat anul trecut la un concurs niste borcanase cu mancare si le-am aruncat pt ca alexandrei nu am incredere sa ii dau asa ceva.mai bine ii dau covrigi cu sare .la mare nu am avut probleme pt ca am facut papa acolo.am avut apart inchiriat si a papat exact ca acasa. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Dec 05, 2008 6:18 am | |
| Mihaela,la drum eu ii pun papa in termos si sta calda. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Dec 05, 2008 7:06 am | |
| | Stefytza a scris: | | A,pai decat sa ii dai papa de la restaurant,mai bine de la borcanele Mihaitza. Mihaela,si eu ii dau papa de casa,rar borcanele.In Italia i-am dat cu pui si a vomat imediat.Parca era faina. |
da Stefy,ce stiu eu cum fac aia mancarea! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Dec 13, 2008 5:19 am | |
| Eeeeee,cum sa o faca? Baga acolo de toate si le mixeaza,apoi mai pun cine stie ce conservanti si gata papa! :() |
|
 | |
any81

Numarul mesajelor: 40 Varsta: 31 Localizare: hanuconachi DESPRE NOI: ani, geo si alice Data de inscriere: 03/02/2009
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Feb 07, 2009 12:17 pm | |
| eu nu i-am dat niciodata.....dar am inteles ca au un gust tare ciudat ,oare asa o fi? |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Feb 07, 2009 12:43 pm | |
| eu numai cand ma uit la sticlutele alea si nu imi vine sa le iau pai stau acolo pe raft atata timp ca nu toata lumea cumpara si chipurile sunt bune pentru copii mai bine fac un efort si gatesc eu in casa |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16843 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Feb 07, 2009 2:11 pm | |
| Nu stiu daca mi-am spus parerea la acest topic, dar raspunsul meu categoric este NU. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 635 Varsta: 29 Localizare: iasi DESPRE NOI: mami Anca si puiutul meu Alexandru Data de inscriere: 10/12/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Feb 08, 2009 1:14 pm | |
| eu am auzit ca sunt inchise ermetic intr-un aer steril si de asta au termenul atat de lung si pot sta pe rafturi...scrie si pe eticheta bolcanelelor ca odata deefacute trebuie consumate in maxim 48 ore...gustul nu e stralucit, eu i`am luat de cateva ori lui Alex si am gustat si eu ca sa vad ce ii dau...sunt bunisoare, merg sa da`i la copil o data sau de cateva ori asa pt diversitatea gusturilor...in rest vb lui Sevi mai bine gatim in casa, papica proaspata :cat: |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Feb 08, 2009 10:21 pm | |
| nici eu nu sunt pentru pap la borcanele, cel putin atata timp cat stau acasa cu ea este imposibil sa nu am timp sa ii fac eu mancarica. am cumparat un borcanel de legume cu pui cand am fost la bucuresti cu daria ca am zis sa am pe drum ca e mai practic si mi-a parut rau ca l-am luat pt ca doar a pus pe limba si l-a scuipat si adevarul este ca avea un gust groaznic si miros si gust de ceapa nefiarta , asa ca l-am aruncat. |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Feb 11, 2009 7:30 pm | |
| Categoric NU.Nu am cumparat niciodata si nici nu am de gand.Oricat de steril ar fi mediul tot trebuie conservanti ca sa tina atat.Prefer cand plec mai multe ore de acasa(de ex la Hypermarketuri) sa ii iau fructe,biscuiti.Sau ii fac eu un sandwich de acasa si stiu exact ce pun si cat de proaspat este.Cu pui bineinteles. |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Feb 12, 2009 10:07 pm | |
| poate in romania sta pe rafturi minkarea pt bebe,dar aici sunt citeva firme care fac oferte foarte avantajoase minkarea de borcanele o poti pune in legume fierte,sau paste sau supita plus ca eu diversificarea am facuto de la 4 luni nu numai cu fructe si legume,dar si cu carne,iar de la 5 luni i-am dat peste eu i-am dat carne de cal,vitel,pui,curcan,strut,miel,iar din peste sinu 5 feluri le stiu doar denumirele in italiana
http://www.plasmon.it/#/intro.aspx intrati aici ca sa vedeti ac nu spun timpenii,plus ca sunt si alte produse pt alimentatia copilului |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Feb 17, 2009 2:05 pm | |
| Eu nu cunosc Italiana,inteleg uzual.Or fi ele bunicele,insa cred ca mai sanatoasa e papa de casa.Am gustat si eu o papa la borcanel si era sa vars! Ocazional merge,dar zilnic nu sunt de acord.Ii Cand plecam la drum mai lung,i pasam papa de acasa si o puneam in termos si ii dadeam . |
|
 | |
bb.bibi

Numarul mesajelor: 254 Varsta: 31 Localizare: Miercurea ciuc DESPRE NOI: a Data de inscriere: 26/01/2009
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mar Feb 17, 2009 2:20 pm | |
| Eu i-am dat Biancai de cateva ori, cand eram plecati la drum mai lung. La Denisa am incercat saptamana trecuta si nu i-a placut deloc. Nici cel cu fructe, nici cel cu legume. asaca, la drum lung fac eu mancarica si pun in caserole. |
|
 | |
| | aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? | |
|