| | aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
lolo

Numarul mesajelor: 251 Varsta: 30 Localizare: buc Data de inscriere: 22/05/2008
 | Subiect: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 08, 2008 10:17 am | |
| am cumparat si eu de cateva ori mancare la borcanel si farmacistele mi-au dat de inteles ca nu ar fi asa naturale precum zic ei pe ambalaj. noi mai papam cand suntem plecati si intarziem mai multicel.voi ce ziceti? |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 08, 2008 12:38 pm | |
| eu nu i-am dat niciodata,prefer sa ii fac eu de toate,dar cand vom merge la mare cred ca am sa-i dau ca altfel nu vad cum as putea sa-i gatesc acolo si daca ii dai de la restaurant parca imi e frica |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 08, 2008 1:59 pm | |
| Eu am incercat de cand era micut.....i-am dat foarte rar..am incercat legume pe care in mod normal nu le puteam face in casa la varsta aia,conopida,mazare...etc....ii dau si acum cand suntem plecati de acasa si am descoperit care ii sunt preferintele...oricum numai pe cele de la Nestle mi le-a acceptat mai bine.Sincer,nu am avut niciodata probleme cu stomacul si am incredere ca sunt facute cu legume organice in conditii sterile si contin necesarul unui bebe la varsta respectiva. In vacanta o sa-i dau la borcanel dar si de la restaurant pentru ca au meniuri pentru bebe. |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 08, 2008 2:19 pm | |
| nu i-am dat niciodata si sincer nu am asa o parere buna despre ele.ce e facut in casa de mana ta e mult mai bun.si la mare cand plecam caut sa pot sa ii gatesc acolo k nu e mare lucru sa ii fac o ciorbica sau o supa. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Aug 09, 2008 9:41 am | |
| Eu i-am luat de cateva ori Iuliei.....dar daca nu i-am incalzit un pic scuipa afara din gurita.....asa ca nu i-am mai luat....dar in vacanta sau drum lung sunt de acord cu ele... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Aug 09, 2008 10:24 am | |
| eu, in italia, am inceput diversificarea cu supica de legume, iar cand a trebuit introdusa carnita si branzica, foloseam numai la borcanel (mellin sau plasmon), mi-era foarte practica si aveam incredere. a mancat-o foarte bine, abia cand a fost mai maricica am renuntat la ele si i-am dat carne maruntita sau pasata si branzica rasa. |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Aug 09, 2008 11:24 am | |
| si eu i-am dat mancarica la borcam hipp sau humana...i-a placut f mult, mai ales daca plecam undeva ii cumparam borcanas si ne intelegeam f bine cu el.... |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Aug 09, 2008 12:53 pm | |
| De multe ori ma intreb daca legumele pe care le luam de la piata nu sunt ingrasate cu cine stie ce substante...si sunt cele mai multe...socrul meu e inginer agronom si mi-a mai povestit cate ceva despre cultivare...si m-am ingrozit de ce pot face unii pentru bani,nu mai ai incredere sa cumperi...dar n-ai de ales. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Aug 09, 2008 11:26 pm | |
| | fluturas a scris: | | De multe ori ma intreb daca legumele pe care le luam de la piata nu sunt ingrasate cu cine stie ce substante...si sunt cele mai multe...socrul meu e inginer agronom si mi-a mai povestit cate ceva despre cultivare...si m-am ingrozit de ce pot face unii pentru bani,nu mai ai incredere sa cumperi...dar n-ai de ales. |
cristina, asta este principiul dupa care se iau producatorii in italia de produse alimentare pt bebelusi. ei zic ca sunt modificate genetic o gramada de fructe si legume in ziua de azi, plus ca si iarba cu care sunt crescute animalele, in general, este si ea modificata, asa ca ei sustin ca au numai produse bio, adica au ferme si terenuri cultivate cu orice, materie prima pt produsele din borcanele.
eu de asta m-am increzut mult in papa la borcanel, desi si in italia parerile sunt foarte impartite, ca peste tot. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Aug 10, 2008 8:27 am | |
| Eu iam dat o data, dar nui mai dau. Si eu am auzic ca nust asa de sanatoase. _________________  |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Aug 10, 2008 8:22 pm | |
| nici eu nu ii dau f des, dar ii plac fffffff mult cele cu fructe. face o gurita mare de papa tot borcanelul :face: |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Aug 10, 2008 10:57 pm | |
| eu am apelat la ele cand plecam de acasa si nu aveam posibilitatea de a gati si vreau sa zic ca mi-a mancat foarte bine luam mellin am mai gasit ceva tot de la mellin din carne de vita de pui de peste concentrate care puneam doar o lingurita in pireul ce il preparam eu erau foarte ok de unde sa iau eu o lingurita de carne de peste cand noi mancam peste o data pe an asa ca am apelat la borcans |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Aug 10, 2008 11:02 pm | |
| vorba ta ali, doar cand plecam pe undeva.acasa i-am dat dar mai rar. prefer sa ii gatesc io. |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Aug 20, 2008 10:35 pm | |
| i-am dat vreo 2-3 ori,dar ultima data a refuzat asa ca nu ii voi mai da niciodata.nu ii place. E obisnuit cu mancarea facuta de noi. |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Aug 20, 2008 10:43 pm | |
| medicul meu a zis ca-i ok......dar sincer nu prea am incredere |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Aug 20, 2008 10:59 pm | |
| ba eu i-as mai fi dat asa cand mergem undeva, dar daca nu ii place...ce sa fac? |
|
 | |
gianninna

Numarul mesajelor: 387 Varsta: 33 Localizare: spania DESPRE NOI: mama-gianina,tati-catalin.bebe mario-catalin Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Aug 20, 2008 11:00 pm | |
| ba da,eu am incredere cu toate ca nu am inceput sa ii dau,dar sigur daca v-a finevoie ii voi da |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 7:37 am | |
| eu i-am luat ieri ca am fost plecata in oras si nu am avut timp sa-i fac de la nestle curcan cu mazare i-a placut mult,asa ca atunci cand vom pleca la mare am sa ii iau pe drum ca sa pape |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 2:15 pm | |
| Si eu i-am dat de 4 ori pana acum si nu a avut nici o problema. Doua borcanele le-am folosit la mare ca a fost mult mai usor si chiar i-au placut. Eu am evitat sa le cumpar pe cele cu ingrediente mai ciudate gen jambon. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 4:50 pm | |
| Vad ca voi ii dati. Poate ca ii voi mai da si eu asa cand mai plecam undeva. _________________  |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 5:00 pm | |
| stiti care e avantajul borcanelelor,cind incepi diversificarea ii poti da mai multe feluri de mincare eu de la 4 luni jumatate i_am dat de la borcanel,aici multe tipuri de carne,peste ,iaurt,sau fructe ,plus ca de la 5 luni ii faci pasta speciala pt bb si adaugi un borcanel de carne sau peste si un pik de parmezan si iese o bunatate,piure cu un borcanel de peste,supita cu un borcanel de carne noi cum iesim aproape in fiecare duminica pe la prieteni ,nu m_am riscat sa ii dau mincare preagatita de altii iar la drumul pe care l_am facut in romania ,fara borcanele ar fi fost o nebunie |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 8:09 pm | |
| am fost si noi in parc si cum era ora de papa i-am luat la borcanel. i-am dat de pui cu orez si nici nu a vrut sa deschida gura pana nu i-am amestecat cu un alt borcanel cu fructe :face: |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 8:33 pm | |
| Si noi mancam tot pui cu orez. Dariei ii place tare mult.
Ii amesteci legumele cu fructe? |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 9:14 pm | |
| mai amestecam marul cu morcov, de ce nu e bine?oricum nu mananca legume fierte fie ele in supa sau mancarica |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 9:24 pm | |
| Nu am zis ca nu-i bine. Daca lui ii plac, cred ca e ok. Important e sa pape, nu? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 9:28 pm | |
| Eu sincer am incredere......o matusa de a mea lucreaza la un camin si mi-a adus ff multe borcanele cu papita ptr cei mici de la nestle....si pot spune ca am fost multumita si Andrei manca cu ff mare pofta cate un borcan mare |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 10:10 pm | |
| de la ce varsta se pot da borcanele cu mancare?.......as incerca si eu, dar are abia 4 luni si 3 sapt......eu i-am dat pana acum fructe.....supica nu a acceptato.... |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 10:22 pm | |
| si noi avem probleme cu supica, nu ne place deloc. eu stiu ca sunt si borcanele de la 4 luni, daca nu ma insel si sunt doar cu fructe. oricum scrie pe borcanel de la ce varsta e bun |
|
 | |
mamaluivladut

Numarul mesajelor: 382 Varsta: 38 Localizare: iasi Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama :Gabriela;tata Catalin;copii: Ionut si Vladut Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 10:46 pm | |
| i-am dat sa guste putin din borsul nostru intr-o zi.......era de pui.....si i-a placut......dar nu stiu daca e bine, burtica nu l-a durut, stiu sigur... |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 21, 2008 11:40 pm | |
| am inteles ca bebe are voie in supita sau ciorbita bors de casa.asa ca daca ii place pofta buna |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 22, 2008 12:01 am | |
| nu 100%..am unele retineri |
|
 | |
mamaluivladut

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 22, 2008 12:05 am | |
| noi nu mancam supica......preferam ciorba sau bors........si deci daca nu-i place supica ii dau borsulet......asta e...... :drunken: |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 22, 2008 1:14 pm | |
| Eu inca ii gatesc Dariei separat, dar tot mai mult ii place supica si ciorbita noastra. Cred ca borsul de casa e ok pentru bb. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 22, 2008 3:25 pm | |
| eu de la 8 luni i-am dat din mancarea noastra..usurel usurel |
|
 | |
mihaela mihai

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 22, 2008 3:33 pm | |
| Offf stiu ca si eu ar trebui sa ii dau, dar uite ca am tot amanat si am preferat sa ii fac separat. Dupa ce terminam cu regimul si ne reparam bine la burtica , voi incepe si eu incet, incet. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 22, 2008 4:34 pm | |
| | mamaluivladut a scris: | | de la ce varsta se pot da borcanele cu mancare?.......as incerca si eu, dar are abia 4 luni si 3 sapt......eu i-am dat pana acum fructe.....supica nu a acceptato.... |
aici sunt borcanele care se dau de la 4 luni,carnita ,peste si fructe eu ii dau bors lui Mario acrit cu bors din Romania,proaspat facut de mama mea |
|
 | |
mamaluivladut

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Mier Aug 27, 2008 10:52 pm | |
| azi a implinit 5 luni.......a acceptat si primit f bine supica.......maine cred ca am sa iau si un borcanel...vad eu cu ce....dar carnita de la cate luni se introduce? |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 28, 2008 7:16 am | |
| ce fericita esti....al meu nu vrea supica deloc. poate daca ii rad mar in ea si si asa mai face mofturi putin...nu stiu ce sa mai fac |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 28, 2008 7:22 am | |
| eu am incredere in borcanele .eu ii dau lu marco , i-am dat mereu si nu am avut probleme.ii plac foarte mult. |
|
 | |
andreea28

Numarul mesajelor: 640 Varsta: 32 Localizare: Oradea Joburi/Distractii: distractia mea zilnica e plimbatul cu caruciorul Stare de spirit: optimista, vesela, visatoare DESPRE NOI: Andreea si Darius, puiul meu scump Data de inscriere: 19/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 28, 2008 7:35 am | |
| E ok mancarea din borcanele dar depinde de la ce firma cumperi ca nu toate sunt la fel de bune. Eu i-am dat doar o data lui Darius ceva de fructe. O sa-i mai dau pt ca altfel nu mananca fructele. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Aug 28, 2008 10:47 am | |
| azi i-am cumparat de la nestle pui cu legume pentru maine cand vom pleca pe drum cu masina,ii place ca i-am mai dat odata dar curcan cu mazare |
|
 | |
oana0101

Numarul mesajelor: 69 Varsta: 31 Localizare: Piatra-Neamt Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 29, 2008 5:07 pm | |
| eu i-am dat o singura data piure de fructe, a fost bun si Andrei i-a placut...acum cumparam fructe de la piata... |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 29, 2008 5:39 pm | |
| nu am cumparat niciodata mancare la borcanase pentru melis si nici pentru selyn nu cred ca voi cumpara doar sa fiu nevoita stiu eu sa plecam in concediu si sa nu avem unde opri sa-i dau ceva sa pape in rest merg pe mancare gatita |
|
 | |
red_rose

Numarul mesajelor: 1342 Varsta: 32 Localizare: Iasi Joburi/Distractii: fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit: fericita!! DESPRE NOI: mami: Marioara, tati: Dragos, copil: Antonia Data de inscriere: 04/08/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 29, 2008 7:07 pm | |
| si eu tot pe mancare gatita voi merge cand voi incepe cu papa pentru antonia... nu prea am incredere in astea la borcanele... |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Aug 29, 2008 7:16 pm | |
| asa sa faceti fetelor nici eu nu i-am dat lui fabio pana am venit aici decat mancare gatita d mine dar din comoditate am inceput sa-i dau si bb fabio numai accepta mancarea facuta si am renuntat la borcanase _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Dum Aug 31, 2008 12:18 am | |
| eu i-am dat lui eli-marie de la 4 luni borcanele si le-a acceptat foarte bine.nu vreau sa ii dau inca mancarea care o mancam si noi |
|
 | |
lvero2004

Numarul mesajelor: 129 Varsta: 30 Localizare: galati Joburi/Distractii: invatatoare Stare de spirit: bunicica Data de inscriere: 29/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Joi Sept 04, 2008 10:33 pm | |
| eu nu i-am dat deloc mancre la borcanas,ii gatesc separat |
|
 | |
red_rose

Numarul mesajelor: 1342 Varsta: 32 Localizare: Iasi Joburi/Distractii: fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit: fericita!! DESPRE NOI: mami: Marioara, tati: Dragos, copil: Antonia Data de inscriere: 04/08/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Sept 05, 2008 12:48 pm | |
| foarte bine faci....e mult mai sanatos asa.... :cat: |
|
 | |
lvero2004

Numarul mesajelor: 129 Varsta: 30 Localizare: galati Joburi/Distractii: invatatoare Stare de spirit: bunicica Data de inscriere: 29/04/2008
 | Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Vin Sept 05, 2008 1:05 pm | |
| |
|
 | |
fluturas

| Subiect: Re: aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? Sam Sept 06, 2008 11:02 pm | |
| Eu am folosit cu succes borcanele la mare si la munte,acasa papa numai mancare gatita de mine. |
|
 | |
| | aveti incredere in mancarea gata preparata la borcanel? | |
|