Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

maimutzica cu cercei...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
florina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1817
Varsta: 30
Localizare: Costinesti,Constanta
Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea
DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut
Data de inscriere: 24/04/2008

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Lun Dec 08, 2008 5:53 pm

Eu spre deosebire de voi,dinainte sa raman insarcinata mi-am dorit sa am baiat si baiat mi-a dat D-zeu,bineinteles ca daca era fata nu ma suparam,mai ales ca in primele luni ,pana sa stiu ce avem,sotul se adresa la noi"fetele lu'tata".Stiam si ce nume voi pune daca era fata:Stefaniasi urma si un al doilea nume de la nasi,nu ne hotarasem .dar daca a fost baiat i-am pus Rares-Mihai.Eu decand aveam 13-14 ani imi doream sa am baiat si sa-l cheme Rares,aveam eu un fix al meu
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Mar Dec 09, 2008 5:46 am

Si uite Florina ca ai primit de la Dzeu ce ti-ai dorit! Ma bucur!
Sus In jos
bebytza
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 92
Varsta: 23
Localizare: bucuresti
DESPRE NOI: andra si leyaly
Data de inscriere: 14/01/2009

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Sam Feb 07, 2009 7:27 pm

eu fetitza am vrut cand am aflat ca sunt insarcinata si d-zeu mi-a dat un ingerash:P sunt mai multe lucrusoare pt fetite cu fundite si toate cele kre la baietel nu se potrivesc plus moate si toate cele:D
Sus In jos
bb.bibi
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 254
Varsta: 31
Localizare: Miercurea ciuc
DESPRE NOI: a
Data de inscriere: 26/01/2009

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Dum Feb 08, 2009 12:15 pm

Si eu am vrut 2 fetite. La prima sarcina simteam ca e fetita. Si dr mi-a confirmat. Speram sa nu se insele. Si a aparut Bianca. La a doua sarcina tot fetita am vrut. Ne-am hotarat sa luam apartament cu 3 camere si deja imi imaginam cum stau in camera lor si se joaca. Si DD mi-a ascultat dorinta si mi-a daruit inca o fetita. Si acum, asa cum imi imaginam in urma cu un an, fetele mele stau in camera lor si se joaca :sunny:

Sa va traiasca copilasii, si cum spunea cineva, sanatosi sa fie, ca in rest ne descurcam cu toate.
Sus In jos
marya_m
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 77
Varsta: 26
Localizare: pitesti
Joburi/Distractii: plimbarile, filmele,muzica.
Stare de spirit: o sotie si o mama implinita care se bucura de fiecare zi din viata ei.
DESPRE NOI: Maria si Beatrice Gabriela
Data de inscriere: 19/01/2009

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Mar Mar 10, 2009 6:02 pm

eu mi-am dorit baiat si sotul fetita si DD i-a ascultat dorinta sotului.acum nu as da-o pe toti baietii din lume,dar ne gandim sa ii facem si un fratior.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Mier Mar 11, 2009 5:47 am

Frumos fetelor.Ne mai asculta Dzeu si pe noi.Si eu sunt zapacita dupa fundite,clame.Ii cumpar mereu cand am ocazia.
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 14738
Varsta: 34
Localizare: SIBIU
Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista.
DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Mier Mar 11, 2009 2:19 pm

Eu inca nu cumpar chiar dak are parul mare,pentru ca-l tin mereu prins intr-o codita,pana creste mai mare sa facem diferite frizuri,atunci da
Sus In jos
cornelia.matyas
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3699
Varsta: 33
Localizare: cluj-napoca
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana
Data de inscriere: 15/04/2008

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Mier Iun 17, 2009 8:00 am

in sfarsit mai sta si alexia sa-i prind parul cu clame caci pana acum nu-si tinea nimic in cap.sunt bucuroasa:)
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Mier Iun 17, 2009 11:15 am

super Cornelia,clemute nu prea tine nici Eliza,le cam da jos.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Joi Iun 18, 2009 5:46 am

Ce bine Cornelia!! Bravo Alexia!!
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Sam Iun 20, 2009 1:06 pm

noi stam la prins codite iar tati este expert, eu cumpar cumpara clame ca sunt inebunita dupa ele si misu le prinde

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Sam Iun 20, 2009 2:26 pm

ce tati super ai Simo
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Dum Aug 16, 2009 10:51 am

sevi_80 a scris:
eu mi-am dorit din tot sufletul sa am 2 fete si uite ca am reusit ,la prima sarcina nu simteam ce va fi eram euforica imi venea sa strig de fericire pe strada ma simteam tare bine si brusc din cauza unei persoane rau voitoare am pierdut sarcina a fost greu tare greu am plans mult si mi-am revenit destul de greu,sotul meu era si el alaturi de mine venea de pe zona sa stea cu mine sa ma inveseleasca am avut noroc de o dr minunata care mi-a vorbit frumos si ma incuraja si dupa 3 luni am ramas insarcinata...in timpul sarcinii ne-am bucurat dar fiind sarcina cu probleme eram convinsa ca o voi pierde fiecare dintre noi visa la bebe dar nu indrazneam sa discutam sau sa ne facem sperante ....am aflat ca este fetita si nu mai puteam de fericire vorbeam cu ea imi placea sa o simt cand ma loveste am preferat sa stau aproape toata sarcina pe patul spitalului numai sa o am sa reusesc sa fie a mea
Astazi ma bucur de ea este sufletul meu imi place atat de mult cand vine si imi zice fata hai sa stam de vorba sau hai sa facem treaba sau sa citim sa ne jucam imi place sa cred ca vom fi tot timpul destul de apropriate exact ca doua surori.Pe selyn nu credeam ca voi face un al doilea copil nu gandeam ca va fi tot fetita cand am auzit la echo am fost la fel de fericita sarcina cu ea a fost diferita o iubeam chiar din burtica dar eram prea concentrata asupra lui melis imi faceam griji si ii spuneam sotului ca ma tem sa nu fac diferente intre ele a fost asa pana cand i-am auzit inimioara la echo din clipa aia am iubit-o si pe selyn cu adevarat si am constientizat ca acolo este inca un sufletel care va fi cu noi...acum selyn este papusica noastra desi nu credeam ca ma voi maimutari si la ea ca la melis e la fel ,de ce ma temeam nu sa intamplat le iubesc pe amandoua enorm si chiar sunt fericita ca am 2 fete si sper sa se iubeasca mult si cand vor creste

Ce frumoasa povestea ta, desi trista in acelasi timp, Sevi! Ai 2 fetite minunate, sa te bucuri de ele!!
Si eu imi mai doresc o fetita, desi stiu ca sotul vrea neaparat un baietel, sa ii duca numele mai departe. Dar daca ar fi fetita si bebe 2, ar iubi-o la fel de mult, normal! Eu ma vad cu 2 fetite, dar simt ca voi avea si baietel intr-o zi! pupic
Sus In jos
carmen
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2697
Varsta: 33
Localizare: BREAZA
Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina
Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea
DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009

MesajSubiect: Re: maimutzica cu cercei...   Dum Ian 24, 2010 3:44 pm

Cine ma ajuta cum sa schimb poza din stanga(avatar)?
Sus In jos

maimutzica cu cercei...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: SUNTEM MAMICI :: MAMICI FERICITE :: CLUBUL MAMICILOR DE FETITE-