|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: maimutzica cu cercei... Lun Aug 04, 2008 10:01 pm | |
| dragi mamici de fetite....cum a fost la voi? v-ati dorit de la inceput o fetita sau ati fi vrut un baiat? eu am fost innebunita dupa fetite de cand ma stiu.si cand am aflat ca voi avea una am fost cea mai fericita.nu spun ca nu mi-as fi iubit baiatul daca asa ar fo fost dar de ce sa mint .pt alexandra ca e fetita am ceva deosebit.asa sunt eu.nu ma vad niciodata mama de baiat.vreau sa fac moate si codite, sa o cert ca imi umbla in trusa de machiaj si ca imi incearca pantofii, vreua sa mergem de manuta la cumparaturi....sunt asa fericita ca mi-a ascultat Dumnezeu ruga si mi-a dat o fetita.imi umple inima cu totul.si da si pe afara. :santa: |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Lun Aug 04, 2008 10:34 pm | |
| Sincera sa fiu....eu cum am ramas gravida simteam ca va fi fetita....dar am ales doar nume de baiat.....cand am aflat in sfarsit ce sex va avea copilasul nostru.....stateam si ne ganeam la nume.....dupa 2 luni ne-am hotarat.....dar si daca era baiat nu era prob....era copilu nostru si il iubeam....poate urmatorul va fi baiat.....abia astept sa fiu iarasi cu burta...peste 2-3 ani _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Lun Aug 04, 2008 10:39 pm | |
| si eu am vrut din tot sufletul fetita si fata mi-a dat DD!! mi-a ascultat rugaciunile ZILNICE sa fie fetita!! sotul ar mai vrea acum si perechea, dar eu sincer, ma vad cu inca o fetita, nu stiu de ce!! |
|
 | |
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mar Aug 05, 2008 11:37 am | |
| fetelor noua la eco ne-au spus ca nu se vede putica deci e fata desi babele spuneau ca e baiat dupa burta cu verigheta bla bla nu-mi pare rau ca e fata doar ca prea plangacioasa si nu pot face nik in casa tb sa stau cu ea doar o fata are mama nu? si eu ma vad tot cu fata urmatorul :)) |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mar Aug 05, 2008 12:51 pm | |
| eu am vrut fetite si asta am avut,sotul vroia a doua sa fie baiat dar nu a fost spre bucuria mea |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mar Aug 05, 2008 4:11 pm | |
| asta e ceva de neinteles pt toti barbatii....cel poutin din punctul meu de vedere...vor neaparat baieti! si cand se nasc fetele si incep sa creasca si sa le semene sunt cei mai fericiti si nu le-ar da pe o suta de baieti! |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Aug 06, 2008 9:10 pm | |
| nici eu nu ma vad mama de baietel,si eu mi-am dorit dintodeauna fetita si sotul la fel,si urmatorul tot fetita ar vrea si sotul,a zis ca ii sunt mai drage fetitele mai ales cind le vede in rochite,cu codite. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Lun Aug 11, 2008 6:14 pm | |
| Si eu mi-am dorit din toata inima fetita,din momentul in care am ramas insarcinata,tot timpul simteam ca e fetita,nu stiu cum si de ce,dar simteam |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Joi Aug 14, 2008 11:04 am | |
| eu la fel chry mi-am dorit fetita din prima clipa iar cand am avut greturile am simtit ca-i fetita |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Joi Aug 14, 2008 11:11 am | |
| eu foloseam gindirea inversa ,ma gindeam ca e baietel ca sa fie fetita :face: si asa a iesit 8) |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Joi Aug 14, 2008 11:41 am | |
| Vedeti,suntem optimiste si se pare ca asta ajuta. |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mar Aug 19, 2008 5:32 pm | |
| eu toata viata mi-am dorit sa am fetita si D-zeu mi-a indeplinit visul daca ma-ti fi vazut in momentul cand mi-a spus ca e fetita ce fericita eram nu am cuvinte,pur si simplu plangeam a fost unul din cele mai fericite momente din viata |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Aug 20, 2008 7:46 am | |
| Si la mine la fel a fost,dr.m-a intrebat intai ce-mi doresc si eu am zis fetita,si ma tot tinea in suspans pana mi-a zis. |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Aug 20, 2008 9:34 pm | |
| si e asa de dulce ca pe zi ce trece parca e tot mai frumoasa si cand o vad ce gesturi face cateodata si cum vorbeste imi vine sa o pap |
|
 | |
cornelia

Numarul mesajelor: 950 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: eu cornelia pritesa ce-a mare cristina si porubita ce-a mica denisa iar tati gigi Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Joi Aug 28, 2008 8:10 am | |
| eu sunt foarte fericita ca am doua fete asta miam dorit si asta mia dat du.m. |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Joi Aug 28, 2008 2:34 pm | |
| sa iti traiasca printesele,sunt 2 frumoase |
|
 | |
cornelia

Numarul mesajelor: 950 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: eu cornelia pritesa ce-a mare cristina si porubita ce-a mica denisa iar tati gigi Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Sept 03, 2008 8:06 am | |
| multumesc frumos si voi la fel aveti pritesa de fete |
|
 | |
roxanik

Numarul mesajelor: 2722 Varsta: 32 Localizare: ploiesti DESPRE NOI: ALEXYA-IOANA , ROXANA-MIHAELA( mamica ei) , TIBERIU (taticul ei)...o familie fericita!!!! Data de inscriere: 30/06/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Sept 03, 2008 8:59 am | |
| si eu si sotul (mai ales el) ne-am dorit fetita din prima clipa, si d-zeu asa ne-a dat. toata lumea imi zicea k o sa fie baiat...dar nu a fost asa.imi plac fetitele de cand eram mica.orice fetita trecea pe langa mine, ma duceam si vb. cu ea.  |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Sept 03, 2008 11:27 am | |
| Ce dulcica mica esti Alexya! Si ce cercei frumosi ai! |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Sept 03, 2008 11:29 am | |
| eu am vrut baiat 100% si baiat a venit :flower:
intr atatea fetite trebuia si un cavaler ...nu? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Sept 03, 2008 11:36 am | |
| eu sincera sa fiu ,ma vad si mama de baiat si de fetita nu cred ca are importanta ce am eu m-am rugat mereu la Dzeu sami dea copii sanatosi doar asta vroiam acum ca e baiat sau fetita,pt mine nu are importanta |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Sept 03, 2008 2:08 pm | |
| nu intradevar nu conteaza dar esti multumita sufleteste e o bucurie in plus cand vezi ca ai ce ti-ai dorit mereu |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Joi Sept 04, 2008 6:05 am | |
| Asa e Simo! Miky,pai noi asteptam cavalerii pe aici! |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Joi Sept 04, 2008 2:04 pm | |
| da cred ca avem cam putini cine stie sa ne spuna cate fetite si cati baietei sunt pe site |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Sam Sept 13, 2008 2:11 pm | |
| eu mi-am dorit fetita din tot sufletul.....si o am pe andreea.... dar la al doilea bb vreau din tot sufletul un baieteel....sa am si io o pereche ... cum miam dorit fetita la inceput asa imi doresc acuma un baietel....am zis ca peste un an vreau sa raman iar gravida....si poate dumnezeu mi-o asculta ruga...dar cine stie!!!...cio fi pana la urma sanatos sa fie... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Sam Sept 13, 2008 2:43 pm | |
| sa te asculte Dzeu Maryna si ia fa cat de repede |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Sam Sept 13, 2008 3:02 pm | |
| |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Sam Sept 13, 2008 3:08 pm | |
| eu am tanjit foarte mult dupa o sora numai ca eu am 2 frati,nu zic ca nu ma inteleg dar ei sunt cu ale lor eu cu ale mele pe cand cu o sora cred ca ar fi fost mai bine mi-am dorit din tot sufletul 2 fete si sa fie diferenta mica de varsta si acum chiar pot spune ca sunt o mamica implinita si fericita mai ales cand o vad pe melis cat de topita este dupa selyn |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Sam Sept 13, 2008 3:34 pm | |
| Sevi uite eu am 2 surori dar ce sa zic,cu una ma inteleg super,dar cu cea mica nicidecum Poate ca e prea mare fiferenta de vasrta?Nu stiu dar de cand suntem noi ,nu ne intelegem |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Sam Sept 13, 2008 6:07 pm | |
| eu am doar o sora ,mai mica cu 4 ani.,ne intelegem super,e prietena mea cea mai buna...ea ma ajuta mereu si cu dia cat mai ma duc eu la cumparaturi sau facultate.... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Sam Sept 13, 2008 8:26 pm | |
| Super asa sora poi sorele mele au si ele copii mici asa ca nu ma poate ajuta cu nimic |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mar Oct 07, 2008 6:25 pm | |
| si eu am o surioara si are la randul ei o fetita de 9 anisori si ne intalegem foarte bine si ele se iubesc mult de tot,daca ar putea deea ar sta zi si noapte cu verisoara ei |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Oct 08, 2008 7:00 am | |
| Ce bine ca se inteleg Simo!!! |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Vin Oct 10, 2008 9:38 am | |
| si ari cu matei(verisorul ei)tare mult se iubesc asa dulci sunt cad se vad pe web.care mai de care sa-si trimita pupici,se striga,se agita.sunt bucurosi.pacat ca nu pot creste impreuna :geek: _________________   |
|
 | |
micka27

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 30 Localizare: braila DESPRE NOI: mami -Mihaela, tati Criss si Mara fetita noastra Data de inscriere: 13/10/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Lun Oct 20, 2008 10:41 pm | |
| eu de cnd ma stiu, a spus ca voi avea o fetita, a aparut Criss in viata mea, iar el isi dorea 2 copii si primul sa fie fetita, cred ca DD, a auzit ce ne dorim si asta ne-a daruit, o minune mica ... la felul cum arata burtica mea, toata lumea spunea ca am baietel, si stiti voi, chestiile alea babesti care se fac(cu acul, cu sarea)dar eu nu si nu... o sa fac fetita :) aici e babutza lu mami  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mar Oct 21, 2008 6:21 am | |
| |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Mier Oct 22, 2008 8:22 pm | |
| sa iti traiasca babuta si sabucvuri de ea k e tare frumoasa si dulce! pupici |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Vin Oct 24, 2008 8:32 am | |
| Ce scumpa esti Mara,babutica mica :face: |
|
 | |
Allynuca

Numarul mesajelor: 460 Varsta: 33 Localizare: Iasi Stare de spirit: Don't worry! Be happy! DESPRE NOI: Alina, Gabi si Theo-Alexandru Data de inscriere: 26/06/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Vin Oct 24, 2008 8:40 am | |
| eu am vrut baiat...si imediat ce am aflat ca sunt insarcinata stiam ca e baiat! asa simteam. la eco, dr m-a intrebat daca vreau sa imi spuna ce sex are bb. raspunsul meu a fost : e baiat! a inceput dr sa rada si a zis ca am tras cu ochiul la monitor :)) |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Vin Oct 24, 2008 7:05 pm | |
| eu fetita mi-am dorit f mult sa ii fac codite si Dumnezeu mi-a facut pe plac! |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Vin Oct 24, 2008 7:11 pm | |
| Ma bucur Maria ca ti-a indeplinit D-zeu visul. |
|
 | |
baby sara

Numarul mesajelor: 76 Varsta: 35 Localizare: din focsani ajunsa in Italia Joburi/Distractii: joaca cu printesa mea Stare de spirit: increzatoare si implinita DESPRE NOI: tati-Florin,mami-Mirela si sufletelul nostru Sara Maria Data de inscriere: 04/12/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Vin Dec 05, 2008 3:19 pm | |
| Noi ne-am dorit foate mult un COPIL(ptr ca erau 4 ani si jumatate de cind il asteptam),dar in adincul sufletului meu vroiam sa fie fetita.Dumnezeu ne-a ascultat rugile si tot odata nea dat si ce miam dorit o FETITA.De la inceput aveam numele ptr baiat pregatit Matteo si cind am aflat ca este fetita pe linga faptulca eram in al noulea cer de fericita am inceput cautarile ptr nume de fetita si asa am gasit SARA-principesa si MARIA-in cistea Fecioarei Maria ca mia dat sa cunosc sentimentul de a fi mama. :D |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Vin Dec 05, 2008 10:39 pm | |
| sa va dea Dumnezeu numai bine si sanatate si sa va cresteti printesa mare! :pig: |
|
 | |
baby sara

Numarul mesajelor: 76 Varsta: 35 Localizare: din focsani ajunsa in Italia Joburi/Distractii: joaca cu printesa mea Stare de spirit: increzatoare si implinita DESPRE NOI: tati-Florin,mami-Mirela si sufletelul nostru Sara Maria Data de inscriere: 04/12/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Vin Dec 05, 2008 11:35 pm | |
| | lavinia a scris: | | sa va dea Dumnezeu numai bine si sanatate si sa va cresteti printesa mare! :pig: |
Multumesc tare mult si voua la fel sa va dea Dumnezeu :23: |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Vin Dec 05, 2008 11:54 pm | |
| eu mi-am dorit din tot sufletul sa am 2 fete si uite ca am reusit ,la prima sarcina nu simteam ce va fi eram euforica imi venea sa strig de fericire pe strada ma simteam tare bine si brusc din cauza unei persoane rau voitoare am pierdut sarcina a fost greu tare greu am plans mult si mi-am revenit destul de greu,sotul meu era si el alaturi de mine venea de pe zona sa stea cu mine sa ma inveseleasca am avut noroc de o dr minunata care mi-a vorbit frumos si ma incuraja si dupa 3 luni am ramas insarcinata...in timpul sarcinii ne-am bucurat dar fiind sarcina cu probleme eram convinsa ca o voi pierde fiecare dintre noi visa la bebe dar nu indrazneam sa discutam sau sa ne facem sperante ....am aflat ca este fetita si nu mai puteam de fericire vorbeam cu ea imi placea sa o simt cand ma loveste am preferat sa stau aproape toata sarcina pe patul spitalului numai sa o am sa reusesc sa fie a mea Astazi ma bucur de ea este sufletul meu imi place atat de mult cand vine si imi zice fata hai sa stam de vorba sau hai sa facem treaba sau sa citim sa ne jucam imi place sa cred ca vom fi tot timpul destul de apropriate exact ca doua surori.Pe selyn nu credeam ca voi face un al doilea copil nu gandeam ca va fi tot fetita cand am auzit la echo am fost la fel de fericita sarcina cu ea a fost diferita o iubeam chiar din burtica dar eram prea concentrata asupra lui melis imi faceam griji si ii spuneam sotului ca ma tem sa nu fac diferente intre ele a fost asa pana cand i-am auzit inimioara la echo din clipa aia am iubit-o si pe selyn cu adevarat si am constientizat ca acolo este inca un sufletel care va fi cu noi...acum selyn este papusica noastra desi nu credeam ca ma voi maimutari si la ea ca la melis e la fel ,de ce ma temeam nu sa intamplat le iubesc pe amandoua enorm si chiar sunt fericita ca am 2 fete si sper sa se iubeasca mult si cand vor creste |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Sam Dec 06, 2008 5:18 pm | |
| Ma bucur mirela si sevi ca ceea ce ati dorit s-a implinit sa fiti sanatoase sa va vedeti fetele mari la casele lor! |
|
 | |
baby sara

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Sam Dec 06, 2008 6:30 pm | |
| | maria_isabela a scris: | | Ma bucur mirela si sevi ca ceea ce ati dorit s-a implinit sa fiti sanatoase sa va vedeti fetele mari la casele lor! |
La fel si tie sa iti dea Dumnezeu sanatate sa o faci mare si sa ajungi sa iti cresti nepotii de la ea |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Sam Dec 06, 2008 6:31 pm | |
| sarumana sa dea Dumnezeu! Pupici! :23: |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Dum Dec 07, 2008 10:25 am | |
| Suntem foarte norocoase fetelor ca suntem mamici,ca avem un copil,doi,dar cel mai important e sa fie sanatosi |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: maimutzica cu cercei... Dum Dec 07, 2008 12:38 pm | |
| Ma bucur cand aud ca sunteti fericite! Asa sunt si eu,tare mult mi-am dorit o maimutica cu cercei! |
|
 | |
|