|
| Autor | Mesaj |
|---|
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Spitalele din cluj Vin 1 Aug - 13:51 | |
| Clinica de Obstetrică-Ginecologie 1 Cluj va da în folosință peste două săptămâni mai multe saloane complet renovate, ca urmare a unui program de reabilitare a clădirii din fonduri provenite de la Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean, desfășurat din 2004.
“Până în momentul de față s-au schimbat cele două blocuri operatoare”, a explicat Florin Stamatian, șeful clinicii. “Am schimbat complet acoperișulși l-am mansardat. Am creat 20 de paturi noi în mansardă și am făcut alte mici lucrări”, a mai spus Stamatian.
El a adăugat că lucrările au costat aproximativ 3 milioane de lei.
Spital Privat de Obstetrică și Ginecologie Gynia
Adresa: Str. G-ral Traian Mosoiu (ex Str. Dostoievski), Nr. 60, Cod Postal: 400132 Telefon: 0264-431570
Spital privat de specialitate avand trei cabinete, subsectie mici interventii, sala de nastere si sali de operatie cu spitalizare continua (10 saloane a cate 2 paturi).
Centrul Medical Halmasan
Adresa: Str. Cardinal Iuliu Hossu (ex Str. Pavlov), Nr. 57, Cod Postal: 400029 Telefon: 0264-596741
Obstetrica ginecologie. Dr. Halmagean Petru Orar: L, Mi, V: 16.00-19.00 S: 09.00-12.00
Spitalul Judetean - Clinica Obstetrica-Ginecologie II "Dominic Stanca"
Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989 (ex B-dul 22 Decembrie 1989), Nr. 57, Cod Postal: 400124 Telefon: 0264-596893 Telefon: Fax: 0264 -596446 Unimed
Adresa: Str. Bucuresti, Nr. 70A, Apt. 1, Cod Postal: 400148 Telefon: 0264-432134
Obstetrica - Ginecologie - Consultatii ginecologice Programari L-V: 10.00-19.00 ; S: 10.00-12.00 Consultatii contraceptive, Intreruperi de sarcina, Examen Papanicolau, Ecografii - Dr. Chetrar Vadim, Dr. Chertrar Svetlana, Endocrinolog Dr. Sanda Petrus
Fundatia Clinica Pro-Vita
Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989 (ex B-dul 22 Decembrie 1989), Nr. 86, Cod Postal: 400124 Telefon: 0264-431891
Heramed
Adresa: Str. Petru Maior, Nr. 7 , Cod Postal: 400002 Telefon: 0264-593845 |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Spitalele din cluj Vin 1 Aug - 22:08 | |
| Eu am nascut la Stanca cu DR Sprinjean Dan sunt foarter multumit de el si imi place de el cum sa comportat si la nastere.
Deci e medicul nr 1!!!!!! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Spitalele din cluj Lun 11 Aug - 17:54 | |
| De Cluj,si spitalele din Cluj am auzit numai laude si vorbe de bine,care sunteti de acolo,asa e? |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Spitalele din cluj Lun 11 Aug - 21:18 | |
| Ma ce sa zic eu una sunt multumita de spitale ,acum difera de la om la om .Sunt care zic ca la Stanca nu sant conditi bune ,ca este ceva virus ............eu am nascut acolo nu am patit nimic si urmatorul copil tot acolo o sa nasc ,daca ma ajuta Dumnezeu |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18305 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Spitalele din cluj Mar 12 Aug - 14:25 | |
| Si eu am nascut la Stanca. Nu am de ce sa ma plang, a fost ok, am nascut cu un dr de la spit. militar, Dr. Geanta, foarte de treaba de altfel. Nici conditiile nu au fost rele, dar daca nasteam mai usor era si mai bine. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Spitalele din cluj Mar 12 Aug - 14:41 | |
| Dr geanta e un medic super am fost si eu la mina lui de doua ori ,prima data in timpul sarcini la o urgenta si a doua oara m ia facut avortul ,adica a ajutat la operatie pe medicul meu Dr Sprinjean care nu ptea faca avorturi numai in cazuri extreme cand fatul e mort ca si la mine cum a fost |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18305 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Spitalele din cluj Joi 28 Aug - 16:27 | |
| Eu am avut niste probeleme cand am fost insarcinata, un hematom de pol infierior(mai precis un cheag de sange pe uter) si din cauza lui am avut sangerari timp de 3 luni de zile. Dl dr. Geanta a facut tot posibilul sa tin sarcina si iata ca acum am o printesa mare. Mi-a dat niste injectii de facut(gravibinon), duphaston, si mi-a zis sa stau in pat linistita si va fi bine. Asa a fost. Eu chiar am incredere in el. Am mai auzit si de Dna Dr Fulga numai lucruri bune. Copii sa vrem, ca medici buni sunt la Cluj, nu-i asta problema. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Spitalele din cluj Joi 28 Aug - 16:36 | |
| Ooooooo pai bine ca stiu acuma adresa de la Clinica GYNIA.....una dintre "actionare" sa zic asa e dr Florescu Fulga(cu care am nascut eu)....dar pt doritoare sa stiti ca ea lucreaza si la Stanca...nu a renuntat la locul de munca de acolo... Eu sunt foarte multumita de conditiile de la Stanca....desi din pacate am auzit unele pareri aiurea...microbi,infectii etc etc...Eu am nascut acolo,am stat spitalizata acolo,eu sunt Ok fetita e Ok....deci pt mine este de nota 10.... De Gine1 am auzit mai mulote rele.... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Spitalele din cluj Joi 28 Aug - 21:59 | |
| Chiar am fost pe acolo luna asta Andrea la gine1 sa vedeti ce saloane au am ramas socata.De fapt si la stanca a facut rezerve cu doua paturi parca la 100 ron pe zi |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Spitalele din cluj Joi 28 Aug - 22:03 | |
| intr-adevar, este cine e patit-o la Stanca. Noi doi am venit ok acasa, fara probleme. Am stat in camera cu 4 paturi si a fost ok. Cu operatia am avut mici probleme, dar au trecut. Am nascut cu conf. Miu, insa travaliul mi l-a monitorizat Sprinjean, ca era dew garda. Excelent doctor! |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Spitalele din cluj Mier 7 Ian - 13:46 | |
| Fetelor....am gasit pagina de net a Clinicii GYNIA....acolo unde lucreaza Fulga Florescu....mama ce clinica super a facut...... Daca vreti sa aruncati o privire aici o puteti face www.gynia.ro Au de toate...preturi...prezentare de spital...etc etc _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Spitalele din cluj Mier 7 Ian - 13:56 | |
| intr-adevar, arata super spitalul..cred ca merita sa nasti acolo..bine, pt cine isi permite |
|
 | |
Andrea27

| Subiect: Re: Spitalele din cluj Lun 12 Ian - 13:44 | |
| Da pt cine isi permite.....dar mie mi se pare putin mult......dar Doamne fereste in caz de ceva....in caz de probleme cu sarcina...eu zic ca dam si camasa de pe noi doar ca BB sa fie bine...Nu fetelor? _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Spitalele din cluj Mar 13 Ian - 5:20 | |
| Este cam scump,dar cum spui si tu Andreea,orice pentru bebei. |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Spitalele din cluj Joi 16 Apr - 22:50 | |
| au ce scoruri au astia exagerat de scump _________________   |
|
 | |
|