mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Gradinite Vin Iul 16, 2010 3:10 pm | |
| Fetelor ,s-ar putea ca noi sa ne facem multe griji degeaba...poate ca din prima zi se vor acomoda si totul va fi ok. Cand am fost la sedinta cu ei,am plecat de acolo cu mult timp dupa terminarea sedintei,pentru ca ar mai fi vrut sa se joace cu o fetita a carei mamici ramasese sa mai discute cu directoarea.Si era doar una...dar cand vor fi intr-o gasca de copii...deci eu am o presimtire ca va fi bine!  Adri,nu mi-ai spus... cat platesti tu pe zi? |
|
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Gradinite Vin Iul 16, 2010 8:45 pm | |
| ar fi bine sa fie asa Miha,uite exact asa ziceam si eu de Cosmin ca se va acomoda caci l-am lasat cate o ora pe zi la camin timp de 3 zile si surpriza cand a fost sa ramana tot programul jale mare |
|
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Gradinite Mar Iul 20, 2010 10:28 pm | |
| vom vedea si noi cum va fi la toamna |
|