Gradinite

chira
Numarul mesajelor: 5379
Varsta: 35
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
- Mesaj n°301
Re: Gradinite
Off Mihaela, imi pare tare rau, stiu cum e...dar cred ca ar trebui sa incepi sa intrebi in stanga si in dreapta, sa trimiti cv-uri, ca poate gasesti ceva din sept cand incep copiii gradinita...

MIHAELA 73
Numarul mesajelor: 4580
Varsta: 38
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
- Mesaj n°302
mihaela esti buna cit esti disponibila
poate gasesti pe cineva la care sa faci menajul,sa iti dea o hirtie la mina
nici mie nu mi l-au luat pe mario la scoala unde l-am inscris dar m-am dus la o scoala unde sunt maicute,am platit 100 euro taxa si am asigurat postul,dar dupa aceea trebuie sa paltesc 150 euro pe luna
astazi l-am inscris la o alta scoala de stat,sperante sunt mai multe mai ales ca mi-au dat o foaie ca sa ma duc la primarie ca sa nu mai platesc prinzul
orariul este de la 8 la 16 si nu platesc nimik,si am avantajul ca este in drumul meu inspre munca
poate gasesti pe cineva la care sa faci menajul,sa iti dea o hirtie la mina
nici mie nu mi l-au luat pe mario la scoala unde l-am inscris dar m-am dus la o scoala unde sunt maicute,am platit 100 euro taxa si am asigurat postul,dar dupa aceea trebuie sa paltesc 150 euro pe luna
astazi l-am inscris la o alta scoala de stat,sperante sunt mai multe mai ales ca mi-au dat o foaie ca sa ma duc la primarie ca sa nu mai platesc prinzul
orariul este de la 8 la 16 si nu platesc nimik,si am avantajul ca este in drumul meu inspre munca

mami_de_gemeni
Numarul mesajelor: 1369
Varsta: 31
Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin
Data de inscriere: 05/05/2009
- Mesaj n°303
Mari,tocmai asta e...ca nu e sigur ca ii primeste la 8 ore ,ar fi fost sigur in cazul in care fosta sefa mi-ar fi dat o hartie prin care sa dovedesc ca ma voi reintoarce la serviciu.Initial spusese ca imi da,desi considera ca este ilegala...dar dupa ce s-a consultat cu contabila,s-a razgandit...
Imi voi trimite CV-uri,dar stii cum e ...toti vor experienta...si singurul domeniu in care am lucrat de la 20 ani si se regaseste in cartea de munca este cel al bijuteriilor de fantezie,desi de la 17 ani am lucrat si in alte domenii dar fara carte de munca
Miha,poate ca in Italia oamenii carora le faci menajul sunt seriosi,insa aici in Romanica poti avea surprize...Am intalnit odata un bosorog care ,dupa ce mi-a explicat ce presupune menajul la biroul pe care il detinea,mi-a spus ca pe langa toate cele prezentate,are si el "nevoi fiziologice"....asa ca m-am lecuit odata pentru totdeauna.
Imi voi trimite CV-uri,dar stii cum e ...toti vor experienta...si singurul domeniu in care am lucrat de la 20 ani si se regaseste in cartea de munca este cel al bijuteriilor de fantezie,desi de la 17 ani am lucrat si in alte domenii dar fara carte de munca
Miha,poate ca in Italia oamenii carora le faci menajul sunt seriosi,insa aici in Romanica poti avea surprize...Am intalnit odata un bosorog care ,dupa ce mi-a explicat ce presupune menajul la biroul pe care il detinea,mi-a spus ca pe langa toate cele prezentate,are si el "nevoi fiziologice"....asa ca m-am lecuit odata pentru totdeauna.

MIHAITZA29
Numarul mesajelor: 13562
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008
- Mesaj n°304
vai Miha ce nasol si cu bosorogul ala imputit ti-a zis-o direct in fata de ce mai are nevoie,hmmm cata nesimtire

MIHAELA 73
- Mesaj n°305
waoo mihaela,si nu i-ai dat o palma ca sa nu se mai ridice de jos
fetelor joi dimineata l-am inscris pe mario la scoala statala,iar vineri mi-au spus ca l-au acceptat la program de la 8-16
nu am mai fost la primarie sa mai fac foaia deoarece urasc sa merg pe la ei pe la usi,poate luni dimineata o sa merg,dar daca vad ca bla,bla,ma las pagubasa,50 euro pe luna nu este mult pt prinzul copilului
fetelor joi dimineata l-am inscris pe mario la scoala statala,iar vineri mi-au spus ca l-au acceptat la program de la 8-16
nu am mai fost la primarie sa mai fac foaia deoarece urasc sa merg pe la ei pe la usi,poate luni dimineata o sa merg,dar daca vad ca bla,bla,ma las pagubasa,50 euro pe luna nu este mult pt prinzul copilului

medyflor
Numarul mesajelor: 6766
Localizare: Ploiesti
Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe
Stare de spirit: O femeie fericita si implinita!
DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan
Data de inscriere: 30/05/2008
- Mesaj n°306
imi pare rau mami de gemeni uneori e atata NERECUNOSTINTA....
sper sa rezolvi cu bine si sa fie ok ptr toti
sper sa rezolvi cu bine si sa fie ok ptr toti

pufosul
Numarul mesajelor: 18718
Varsta: 30
Localizare: iasi
Joburi/Distractii: infinite....
Stare de spirit: de obicei...vesela
DESPRE NOI: irina&david
Data de inscriere: 22/07/2009
- Mesaj n°307
miha, offf mami sper sa gasesti ceva pana la urma iubita, multa bafta

inatas
Numarul mesajelor: 20305
Varsta: 34
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
- Mesaj n°308
pai miha(mami_de_gemeni) ce o costa si pe fosta ta sefa sa iti dea o adeverinta.rea ii lumea asta, nu ai gasit pe nimeni cu firma proprie sau ceva a te ajute.mai incearca nu te da batuta poate gasesti pe cineva cu suflet mare ca adeverinta aia nu ii asa un capat de tara.
cat despre bosorogul cu pricina nici animal nu pot sa ii zic.
cat despre bosorogul cu pricina nici animal nu pot sa ii zic.

Adriana
Numarul mesajelor: 9399
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Stare de spirit: implinita si cu chef de viata
DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
- Mesaj n°309
vai miha ce lume rea !de aia se supara DUMNEZEU pe noi si uite ce ne trimite inundatii si potop !frate ce o co sta sa ti dea adeverinta aia fir ar sa ffie ca doar nu o afecta cu nimic pe ea !te ajuta !offfffffff !

mami_de_gemeni
- Mesaj n°310
Da,fetelor....asa gandesc unii...ca esti bun atata timp cat au nevoie de tine,iar cand nu...
Nici nu am mai sunat la gradi,sa ii spun directoarei ca nu mai pot aduce adeverinta...Sper ca nu voi pica printre cei 20 de parinti care isi vor lua copiii la pranz,dar mai ales sper sa imi gasesc de lucru...caci altfel nu am rezolvat nimic...
Nici nu am mai sunat la gradi,sa ii spun directoarei ca nu mai pot aduce adeverinta...Sper ca nu voi pica printre cei 20 de parinti care isi vor lua copiii la pranz,dar mai ales sper sa imi gasesc de lucru...caci altfel nu am rezolvat nimic...

MIHAELA 73
- Mesaj n°311
mihaela dar nu ai nici o cunostinta care are firma ca sa iti dea o adevarinta
eu acuma 9 ani cind am venit in italia pe linga 1500 dolari trebuia sa ii dai la respectiva persoana si o adevarinta de salariat,si de unde eu eram in somaj
m-am dus la unul care ii duceam piine la magazin cind munceam si omul m-a inteles si mi-a dat o adeverinta cum as fi secretara
cind m-au anuntat ca ar putea sa ma caute de la ambasada austriei,timp de o saptamina am stat la domnul respectiv de la 8 la 16 ca sa vada ca sunt la ,,munca,,
eu acuma 9 ani cind am venit in italia pe linga 1500 dolari trebuia sa ii dai la respectiva persoana si o adevarinta de salariat,si de unde eu eram in somaj
m-am dus la unul care ii duceam piine la magazin cind munceam si omul m-a inteles si mi-a dat o adeverinta cum as fi secretara
cind m-au anuntat ca ar putea sa ma caute de la ambasada austriei,timp de o saptamina am stat la domnul respectiv de la 8 la 16 ca sa vada ca sunt la ,,munca,,

inatas
- Mesaj n°312
miha la noi nu vine nici un control singurul lucru poate suna la telefon si daca ii trece numarul ei de telefon.eu cand l-am inscris pe raul eram in ingrijire copil si cei la care am lucrat mi-au dat adeverinta au trecut numarul de telefon a lui misu, asa si la natalia.ce Dumnezeu ca nu face nici un rau daca ii da o adeverinta.
poate sotului de unde lucreaza nu sunt mai intelegatori si iti elibereaza una si pe numele tau
poate sotului de unde lucreaza nu sunt mai intelegatori si iti elibereaza una si pe numele tau

medyflor
- Mesaj n°313
fetelor asa mult acte trebuiesc ptr program prelungit?
ma uimesc astia
ma uimesc astia

inatas
- Mesaj n°314
a pus si la noi lista ieri cu admisii si am avut sedinta, binenteles ca nu mi-a mirosit mie a bine sedinta asta si asa era.si anul asta trebuie sa platesc sa cumpere paturi.daca anul trecut nu ne-a pus un termen acum cica pana pe 1 august trebuie sa dam 150ron.le-am zis ca eu le dau cu o conditie ori plec cu patul la sfarsitul anilor de gradi desi sincer nu am ce face cu el ori cei care se reinscriu sa mil plateasca.nu vad normal ca eu sa dau bani pe paturi.anul trecut am dat 250ron la nati.am avut noroc la raul la el nu ne-a cerut nimic.
trebuie neaparat sa ma duc sa vorbesc cu directoarea sincer as face altceva cu banii aia.
trebuie neaparat sa ma duc sa vorbesc cu directoarea sincer as face altceva cu banii aia.

chira
- Mesaj n°315
Simo, daca ai platit 250 patul, plus restul, ma gandesc ca ai trecut de 500 ron, mai pui cam tot atat si mergi la particulara...mi se pare tare aiurea sa platesc patul...si vorba ta, mai bine il iei dupa aceea acasa, vezi tu ce faci cu el, sau sa-l plateasca urmatorii...Doamne , tare aiurea...

Claudia
Numarul mesajelor: 14957
Localizare: Baicoi, PH
Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui!
Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie!
DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad
Data de inscriere: 08/06/2008
- Mesaj n°316
Vai, Simo, asa mult, nu le intrebi, nu e mai bine sa vii cu patul de acasa?
ce idioti!
ce idioti!_________________
Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)

inatas
- Mesaj n°317
tare nu m-am gandit sa le zic ca ma duc cu el de acasaasta e claudia tara lui papura voda,ca inscriu prea multi copii si apoi cica daca nu au prezenta de aproape 100% cica primaria nu ii subventioneaza.asata mi-a spus directoare decate ori am stat de vorba cu ea.acum na oi vedea ce oi face, pe mine m-a deranjat si conditionatul asta pana la 1 august, iti dau cand am nu cand vor muschii tai si unde sunt paturile ca doar au terminat 30de copii la pregatitoare s-au stricat.sper sa ajung azi la gradi ca de data asta nu mai las garda jos ca anul trecut

tania
Numarul mesajelor: 13907
Varsta: 26
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008
- Mesaj n°318
sincer e nasol cu gradinitele
in definitiv nu e vina lor ci a statului de ce nu le aloca fonduri pt strictul necesar.in schimb le da bani pt carti.....banii aia de carti i-ar putea folosii pt paturi
nu mi se pare firesc sa oblige parintii sa cumpere paturi.la mami la gradi un tatic acu 4 ani a sponsorizat renovarea baii.cine a frut sa contribuie a facut-o cine nu a avut de unde.....asta e.nu esti obligat sa dai banii aia.mi se pare chiar absurd
in definitiv nu e vina lor ci a statului de ce nu le aloca fonduri pt strictul necesar.in schimb le da bani pt carti.....banii aia de carti i-ar putea folosii pt paturi
nu mi se pare firesc sa oblige parintii sa cumpere paturi.la mami la gradi un tatic acu 4 ani a sponsorizat renovarea baii.cine a frut sa contribuie a facut-o cine nu a avut de unde.....asta e.nu esti obligat sa dai banii aia.mi se pare chiar absurd

inatas
- Mesaj n°319
pentru ce carti tania ca noi dam bani pentru caiete speciale
asai a statului e vina nici nu am zic ca a lor ca ele nus devina.poate ca cineva totusi ar trebui sa se ocupe de cautat sponsori, ma gandesc ca totusi administratoarea lor inafara de a aduna banii ar trebui sa faca si ceva de genul nu?
uite anul trecut nu am facut scandal i-am dat si gata insa e prea mult nu la fiecare copil bani de pat.
cand afost vorba de jucarii, de caiete sau tot felul de lucruri pentru copii nu am comentat insa parca e prea mult cel putin pentru mine in momentul asta asa vad situatia si nu pot sa cred ca copilasii din anii trecuti au nenorocit in asa hal paturile.mai ales ca este una din clase nu demult renovate.
oricum daca ne cer o sa dau ca nu am ce face insa m-am mai descarcat putin ca altfel m-as duce la ele si m-as descarca acolo si la urma urmei poate nu are nici o vina educatoarea
asai a statului e vina nici nu am zic ca a lor ca ele nus devina.poate ca cineva totusi ar trebui sa se ocupe de cautat sponsori, ma gandesc ca totusi administratoarea lor inafara de a aduna banii ar trebui sa faca si ceva de genul nu?
uite anul trecut nu am facut scandal i-am dat si gata insa e prea mult nu la fiecare copil bani de pat.
cand afost vorba de jucarii, de caiete sau tot felul de lucruri pentru copii nu am comentat insa parca e prea mult cel putin pentru mine in momentul asta asa vad situatia si nu pot sa cred ca copilasii din anii trecuti au nenorocit in asa hal paturile.mai ales ca este una din clase nu demult renovate.
oricum daca ne cer o sa dau ca nu am ce face insa m-am mai descarcat putin ca altfel m-as duce la ele si m-as descarca acolo si la urma urmei poate nu are nici o vina educatoarea

tania
- Mesaj n°320
pt carti t grupa...pt ele....depinde fiecare face ce vrea cu banii
au cam 100 ron pe educatoare daca nu mai mult
nu mai stiu exact.stiu ca mami lua pt grupa carticele de povesti iar colega si-a luat psihologia copilului pt ea
asa e la sm.dar ma gandesc ca e ceva ordin de sus si e valabil peste tot.in orice caz la cat au taiat astia din toate fondurile ma gandesc ca nu le vor mai da acesti bani
e revoltator daca anul trecut ai dat tatia bani...asa e si cu administratorii...ar trebui sa faca ceva nu numa sa stea in birou la cafea si tigara si la incasat banii pt mancarea copiilor ca altceva nu fac
au cam 100 ron pe educatoare daca nu mai mult
nu mai stiu exact.stiu ca mami lua pt grupa carticele de povesti iar colega si-a luat psihologia copilului pt ea
asa e la sm.dar ma gandesc ca e ceva ordin de sus si e valabil peste tot.in orice caz la cat au taiat astia din toate fondurile ma gandesc ca nu le vor mai da acesti bani
e revoltator daca anul trecut ai dat tatia bani...asa e si cu administratorii...ar trebui sa faca ceva nu numa sa stea in birou la cafea si tigara si la incasat banii pt mancarea copiilor ca altceva nu fac

inatas
- Mesaj n°321
puii mei ce fac cu banutii lor desi eu nu am auzit de asa ceva ca le aud mereu ca din banii lor au facut aia si aia.si ne afiseaza mereu temele care le fac aptamana respectiva ca fiecare copilas sa aduca la gradi carti jucarii sau ce au legat de tema respectiva.
da pai madam de acolo incazseaza bani numai miercurea in primul an la raul era in fiecare zi.in rest eu nu stiu ce coace pe acolo, dar cred ca este responsabilitatea ei ca administrator sa se agite sa faca ceva pentru gradinita.eu ma gandesc ca cu asta se ocupa un administrator nu? poate gresesc
da pai madam de acolo incazseaza bani numai miercurea in primul an la raul era in fiecare zi.in rest eu nu stiu ce coace pe acolo, dar cred ca este responsabilitatea ei ca administrator sa se agite sa faca ceva pentru gradinita.eu ma gandesc ca cu asta se ocupa un administrator nu? poate gresesc

medyflor
- Mesaj n°322
d-ne cata nesimtire
si stau acumsa ma gandesc ca va fi si mai si ..mai ales daca s-au taiat salariile
noi ne ducem la program scurt dar sa vedem ce va fi
si stau acumsa ma gandesc ca va fi si mai si ..mai ales daca s-au taiat salariile
noi ne ducem la program scurt dar sa vedem ce va fi

MIHAELA 73
- Mesaj n°323
tara lui papura voda,sa cumperi pat
pai daca tu dai banii pe pat,anul urmator copii care intra,ar trebui sa de a jumatate din bani pe pat
pai daca tu dai banii pe pat,anul urmator copii care intra,ar trebui sa de a jumatate din bani pe pat

inatas
- Mesaj n°324
asta e nu am ce face, nu cred ca voi recupera banutii am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea

MIHAITZA29
- Mesaj n°325
la noi in oras au inchis caminul pentru 2,3 saptamani ca a fost epidemie de varicela,foarte multi copii au facut,bine ca nu l-am dus in vacanta altfel sigur si al meu facea

pufosul
Numarul mesajelor: 18718
Localizare: iasi
Joburi/Distractii: infinite....
Stare de spirit: de obicei...vesela
DESPRE NOI: irina&david
Data de inscriere: 22/07/2009
- Mesaj n°326
am auzit la o mamica in parc ca din acest an cine inscrie copilul de la varsta de 3 ani are obligatia de al da la scaoala la 6 ani, cine il da de la 4 ani il da de la 7 ani la gradinita
acum daca e intradevar asa ca cica ia spus educatoarea ca se desfiinteaza grupa mica din toamna prefer sa-l mai tin un an acasa si sa-l mdau de la 4 ani de cesa-l chinui de la 6 ani ca mi se pare micut......
acum oi vedea la toamna ce si cum.....
acum daca e intradevar asa ca cica ia spus educatoarea ca se desfiinteaza grupa mica din toamna prefer sa-l mai tin un an acasa si sa-l mdau de la 4 ani de cesa-l chinui de la 6 ani ca mi se pare micut......

Claudia
- Mesaj n°327
Irina, la fel e si la noi, am scris mai demult la acest topic despre problema mea si toate fetele ziceau ca nu au auzit de asa ceva,.. ma descurajasem... si eu zic la fel, nu il dau de anul asta la grupa mijlocie... daca nu mai fac grupa mica.... ca sa fie de peste 7 ani la scoala... acum sa vedem, e rau ca stam asa fara sa stim pana la toamna...

MIHAELA 73
- Mesaj n°328
MIHAITZA29 a scris:la noi in oras au inchis caminul pentru 2,3 saptamani ca a fost epidemie de varicela,foarte multi copii au facut,bine ca nu l-am dus in vacanta altfel sigur si al meu facea
mihaela era mai bine sa o faca acuma varicela,scapai mai usor
numai eu stiu ce am tras cu varicela la 37 ani
daca o sa iti faca cind e in clasa intiia sau mai rau cind v-a avea vreun examen de dat si trebuie sa stea acasa 15 zile
si aici la roma a fost o epidemie de varicela dar toata lumea si-a adus copii la cresa,numai cei bolnavi statea acasa,dar dupa 15 zile inapoi la cresa

sevi_80
Numarul mesajelor: 9022
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008
- Mesaj n°329
irinaratoi a scris:am auzit la o mamica in parc ca din acest an cine inscrie copilul de la varsta de 3 ani are obligatia de al da la scaoala la 6 ani, cine il da de la 4 ani il da de la 7 ani la gradinita
mie educatoarea de la gradi mi-a zis ca nu este adevarat ce se spune
in primul rand gradinita este obligatorie de la 3 ani de cativa ani,daca il dai la 4 ani il baga direct in grupa mijlocie si iar este aiurea pentru ca un an de gradinita chiar se cunoaste
eu la toamna o dau pe selyn si va avea 2 ani si 3 luni

MIHAELA 73
- Mesaj n°330
asa este sevi,se vede diferenta la un copil care de mic a mers la gradinita
e greu pentru noi mamicile sa ii ducem de micic la cresa,dar asta este e spre binele rau
e greu pentru noi mamicile sa ii ducem de micic la cresa,dar asta este e spre binele rau

Claudia
- Mesaj n°331
si noi ce sa facem daca directoarea gradinitii a spus ca nu mai face grupa mica, face direct mijlocie cu copii de peste 4 ani???

sevi_80
- Mesaj n°332
in constanta este obligatoriu de 4 ani de la 3 la 7 ani
eu chiar la sf anului ii ziceam educatoarei ca selyn va sta 5 ani in gradi daca o dau acum in toamna si ea chiar imi spunea ca e prea mica sa o dau la 6 ani la scoala
eu chiar la sf anului ii ziceam educatoarei ca selyn va sta 5 ani in gradi daca o dau acum in toamna si ea chiar imi spunea ca e prea mica sa o dau la 6 ani la scoala

tania
- Mesaj n°333
aici la 6 ani merg la scoala toti
depinde cum sunt nascuti
ari va merge la 6 ani jumate
meli fiind din februarie cred ca pot alege eu daca sa o dau la 5 ani jumate sau la 6 jumate
depinde cum sunt nascuti
ari va merge la 6 ani jumate
meli fiind din februarie cred ca pot alege eu daca sa o dau la 5 ani jumate sau la 6 jumate

sevi_80
- Mesaj n°334
pentru romania 5 jumate e mult mult prea devreme dupa 6 stiu ca merge, dar la 5 jumate ar trebui sa fie si copilul super destept sa fie de clasa 1,eu una pe melis nu prea o vad peste 6 luni spre exemplu la scoala inca nu este pregatita cum trebuie...dar acolo presupun ca au alta programa,aici in clasa 1 trebuie sa stie sa scrie,sa cunoasca literele si cifrele si ceva adunare si scadere

tania
- Mesaj n°335
am o prietena care are fata de 5 ani .i-a implinit in iunie si educatoarele au trimis-o la scoala....nu ca ar fi foarte destepte dar noh....ea a refuzat categoric si a mai stat un an la gradi

mami_de_gemeni
- Mesaj n°336
Fetelor,vreau sa va anunt ca am rezolvat cu gradinita!
Directoarea s-a gandit la o alta solutie ,pentru a putea primi toti copilasii...pentru ca se oferise doar trei parinti sa isi ia copii la pranz,cum era de asteptat.Asadar, a propus ca 17 dintre parinti sa isi dea copii la program saptamanal ,insa daca vor sa isi ia copii seara dupa ora 20.00,sunt liberi sa o faca.Eu am ramas la programul prelungit,asta pentru ca platesc mai putin cu 4 ron pe zi pentru ambii copii,decat la saptamanal...dar se aduna...Nici nu stiu ce serviciu imi voi gasi eu si cu ce salariu(ca sa pot plati gradinita si sa mai ramana si un banut in plus),nici nu stiu programul pe care il voi avea..daca nu cumva era mai bine la saptamanal...sunt in mari dileme...
Vreau sa va intreb si pe voi,mai ales mamicile din Bucuresti...cat costa la voi gradinita la stat?Chiar m-ar interesa sa imi fac o idee mai clara...
La gradinita asta costa 14 ron/zi la program prelungit si 16 ron/zi la program saptamanal pentru fiecare copil...nu e cam mult,ce spuneti?Asta este cum ar veni taxa pentru mancare si ca stau acolo...ca restul ce mai trebuie sapun,hartie si ce mai trebuie,la aducem de acasa...
Directoarea s-a gandit la o alta solutie ,pentru a putea primi toti copilasii...pentru ca se oferise doar trei parinti sa isi ia copii la pranz,cum era de asteptat.Asadar, a propus ca 17 dintre parinti sa isi dea copii la program saptamanal ,insa daca vor sa isi ia copii seara dupa ora 20.00,sunt liberi sa o faca.Eu am ramas la programul prelungit,asta pentru ca platesc mai putin cu 4 ron pe zi pentru ambii copii,decat la saptamanal...dar se aduna...Nici nu stiu ce serviciu imi voi gasi eu si cu ce salariu(ca sa pot plati gradinita si sa mai ramana si un banut in plus),nici nu stiu programul pe care il voi avea..daca nu cumva era mai bine la saptamanal...sunt in mari dileme...
Vreau sa va intreb si pe voi,mai ales mamicile din Bucuresti...cat costa la voi gradinita la stat?Chiar m-ar interesa sa imi fac o idee mai clara...
La gradinita asta costa 14 ron/zi la program prelungit si 16 ron/zi la program saptamanal pentru fiecare copil...nu e cam mult,ce spuneti?Asta este cum ar veni taxa pentru mancare si ca stau acolo...ca restul ce mai trebuie sapun,hartie si ce mai trebuie,la aducem de acasa...

inatas
- Mesaj n°337
ma bucur ca ai rezolvat
in legatura cu cat costa eu am dat cate 7,5ron pe zi ma gandesc ca acum sigur o sa se scumpeasca dar din banutii astia le face cate un cadou de pasti, de craciun si de 1iunie.cumnata mea dadea la alta gradi 10ron/zi si nu a vazut nici un cadou la copil.acum fiecare gradinita cu politica ei
in legatura cu cat costa eu am dat cate 7,5ron pe zi ma gandesc ca acum sigur o sa se scumpeasca dar din banutii astia le face cate un cadou de pasti, de craciun si de 1iunie.cumnata mea dadea la alta gradi 10ron/zi si nu a vazut nici un cadou la copil.acum fiecare gradinita cu politica ei

chira
- Mesaj n°338
Mihaela, ma bucur ca ai reusit pana la urma...
noi platim 10 lei/zi, nu conteaza daca o las pana la 13 sau pana program prelungit, defapt asta e pentru mancare...cel putin nici nu au intrebat cine ramane si cine nu sa doarma, au zis ca cine are posibilitatea sa ii ia acasa la pranz, sa ii ia ca nu sunt locuri de dormit pt toti...nu m-a interesat prea mult cu dormitul, eu oricum o iau, cel putin anul asta...dupa , mai vedem. Pe langa banii astia, mi-a spus directoarea, ca o sa mai fie un bilet la teatru sau activitati de genul asta, cam 6 lei/luna, plus optionalele, care erau cam 5 lei/sedinta...nu ne-au cerut deocamdata nimic, inca, dar am inteles de la alte mamici ca au adus cate un joc, culori si carti de colorat...si acum fiecare ce poate si cum poate...eu ma pregatesc deja, culori, carti de colorat si mi-a zis mama ca mi-a luat puzzle...voi vedea la momentul respectiv...
noi platim 10 lei/zi, nu conteaza daca o las pana la 13 sau pana program prelungit, defapt asta e pentru mancare...cel putin nici nu au intrebat cine ramane si cine nu sa doarma, au zis ca cine are posibilitatea sa ii ia acasa la pranz, sa ii ia ca nu sunt locuri de dormit pt toti...nu m-a interesat prea mult cu dormitul, eu oricum o iau, cel putin anul asta...dupa , mai vedem. Pe langa banii astia, mi-a spus directoarea, ca o sa mai fie un bilet la teatru sau activitati de genul asta, cam 6 lei/luna, plus optionalele, care erau cam 5 lei/sedinta...nu ne-au cerut deocamdata nimic, inca, dar am inteles de la alte mamici ca au adus cate un joc, culori si carti de colorat...si acum fiecare ce poate si cum poate...eu ma pregatesc deja, culori, carti de colorat si mi-a zis mama ca mi-a luat puzzle...voi vedea la momentul respectiv...

sevi_80
- Mesaj n°339
eu o am la 4 ore dar am multe cunostinte care au copii la 8 ore si platesc undeva intre 7-8 lei mai mult nu am auzit
mihaela am citit ceva si de saptamanal adica sa il duci luni si sa il mai iei vineri???????? mi se pare rau asa stiu pe cineva care avea copilul asa e aiurea rau eu nu as putea sa imi las copilul 5 zile in alta parte
mariana asta cu optionale este in toate gradinitele si la noi vine teatrul de 2 ori pe luna cate 5 lei si la optionale eu dau 12 lei pe luna la engleza si face de 2 ori pe saptamana si la pictura tot 12 lei dar face o data la satpt,la dans am avut-o si am retras-o pentru ca nu ii invata mare lucru si am zis ca ea si asa este la dans si nu are rost
si noi am dus carticica de poveste,2 carti de colorat,o jucarie preferata eu am dus vreo 2 sacose de acasa care nu imi mai trebuiau,hartie glase,creponata,forfecuta cu varful rotund,caiet desen,noua ne-au cerut acuarele pelican cica is cele mai bune ,servetele umede am dus,plastelina,si caietele speciale le-a luat doamna
mihaela am citit ceva si de saptamanal adica sa il duci luni si sa il mai iei vineri???????? mi se pare rau asa stiu pe cineva care avea copilul asa e aiurea rau eu nu as putea sa imi las copilul 5 zile in alta parte
mariana asta cu optionale este in toate gradinitele si la noi vine teatrul de 2 ori pe luna cate 5 lei si la optionale eu dau 12 lei pe luna la engleza si face de 2 ori pe saptamana si la pictura tot 12 lei dar face o data la satpt,la dans am avut-o si am retras-o pentru ca nu ii invata mare lucru si am zis ca ea si asa este la dans si nu are rost
si noi am dus carticica de poveste,2 carti de colorat,o jucarie preferata eu am dus vreo 2 sacose de acasa care nu imi mai trebuiau,hartie glase,creponata,forfecuta cu varful rotund,caiet desen,noua ne-au cerut acuarele pelican cica is cele mai bune ,servetele umede am dus,plastelina,si caietele speciale le-a luat doamna

inatas
- Mesaj n°340
la noi depinde de obtional engleza este 5ron/h, creatie 4h/ora, dansurile nu mai stiu caci raul a renuntat dupa doua lectii nu i-au placut si nu avea rost sa platesc degeaba.
la noi la grupa mica nu se fac obtionale numai de la grupa mijlocie se incepe.
teatru la noi cred ca am mai scris anul asta a fost 4 ron anul trecut a fost 5 ron, oricum vine de doua ori pe luna.
si eu stiu ca gradinita este obligatorie de la 3 anisori si stiu siguri ca la 4 ani intrii in grupa mijlocie pentru ca la raul anul trecut a venit un copilas nou si la bagat direct la ei in grupa, desi nu mai fusese la gradi si i-a venit cam greu pana s-a acomodat caci unii copilasi radeau ca nu stia sa faca unele lucruri pe care ei le stiau de la grupa mica.
la noi la grupa mica nu se fac obtionale numai de la grupa mijlocie se incepe.
teatru la noi cred ca am mai scris anul asta a fost 4 ron anul trecut a fost 5 ron, oricum vine de doua ori pe luna.
si eu stiu ca gradinita este obligatorie de la 3 anisori si stiu siguri ca la 4 ani intrii in grupa mijlocie pentru ca la raul anul trecut a venit un copilas nou si la bagat direct la ei in grupa, desi nu mai fusese la gradi si i-a venit cam greu pana s-a acomodat caci unii copilasi radeau ca nu stia sa faca unele lucruri pe care ei le stiau de la grupa mica.

MIHAITZA29
- Mesaj n°341
claudia.dinu a scris:si noi ce sa facem daca directoarea gradinitii a spus ca nu mai face grupa mica, face direct mijlocie cu copii de peste 4 ani???
cam asa ceva dar poate sa-l ia si pe Vladut chiar daca nu are 4 ani
al meu a facut grupa mica si acum din toamna trebuia sa fie tot la grupa mica caci nu are varsta de 4 ani insa la luat si pe el mai departe in mijlocie si apoi va repeta 2 ani de grupa pregatitoare

chira
- Mesaj n°342
Simo, nici la noi in primul an nu se fac optionale, asa ne-au zis educatoarele, ca sunt prea mici...

sevi_80
- Mesaj n°343
la melis in gradinita grupa mica ca si optional face doar dansul
la mine selyn va avea la toamna 2 ani si 3 luni si avem de stat in gradi cam 5 ani o sa fim veterane....am zis ca vom vedea cum se descurca daca merge bine o voi da la scoala la 6 ani
la mine selyn va avea la toamna 2 ani si 3 luni si avem de stat in gradi cam 5 ani o sa fim veterane....am zis ca vom vedea cum se descurca daca merge bine o voi da la scoala la 6 ani

tania
- Mesaj n°344
acum o intrebam pe mami
la ei e 5 ron mancarea pe zi
si 15 ron pe luna engleza dar e zilnic fata de engleza de la 8 la 12
e si un fel de ajuntant pt educatoare platita din banii parintilor ca nu se prea face fata o singura educatoare cu 30 de copii prezenti
la ei e 5 ron mancarea pe zi
si 15 ron pe luna engleza dar e zilnic fata de engleza de la 8 la 12
e si un fel de ajuntant pt educatoare platita din banii parintilor ca nu se prea face fata o singura educatoare cu 30 de copii prezenti

Miky
Numarul mesajelor: 8266
Localizare: aproape de voi
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008
- Mesaj n°345
am si eu niste emotii . in septembrie incepem si noi gradinita
la mine nu au fost probleme cu locurile . important sa faca pipi singur si sa bea singur din pahar si gata il ia .
cand ma gandesc ce crize va face pe acolo ...
dar poate ma insel si va fi baiat '' cuminte ''
la mine nu au fost probleme cu locurile . important sa faca pipi singur si sa bea singur din pahar si gata il ia .
cand ma gandesc ce crize va face pe acolo ...
dar poate ma insel si va fi baiat '' cuminte ''

Adriana
- Mesaj n°346
da miki si eu ma alaturi tie si denis intra primul an la gradi yuyyyyy sa vedem cu m o fi am o gramada de intrebari in cap !o plange o manca o face pipi pe el o bea apa s o bate cu copii o asculta pe educatoare il va pune la colt(innebunesc )va tipa la el imi rasuna capu d eintrebari de genul asta !

tania
- Mesaj n°347
pai lasa sa strige la el daca e cazul....si sa-l puna in colt....e pt binele lui.sa invete reguli si alea alea
si eu am emotii cu meli primul an la cresa si ari la camin
sunt curioasa cum va reactiona la schimbarea de la cresa la gradinita.dar asta e!cresc.imediat avem copilasi scolari
miky lasa ca se invata el.nu-ti bate capul.pana la urma se va satura si de plans.poate chiar ii va placea
si eu am emotii cu meli primul an la cresa si ari la camin
sunt curioasa cum va reactiona la schimbarea de la cresa la gradinita.dar asta e!cresc.imediat avem copilasi scolari
miky lasa ca se invata el.nu-ti bate capul.pana la urma se va satura si de plans.poate chiar ii va placea

sevi_80
- Mesaj n°348
emotii vor fi cu siguranta fetelor dar o sa treaca si daca plang sau fac rele si bat copii au educatoarele ac de cojocul lor
si la melis in clasa avea 2 copii cam batausi dar s-au potolit in timp
si eu la toamna am ceva emotii pentru selyn pentru ca e prea mica dar sper sa stea mai ales ca doamna tine destul de mult la selyn
si la melis in clasa avea 2 copii cam batausi dar s-au potolit in timp
si eu la toamna am ceva emotii pentru selyn pentru ca e prea mica dar sper sa stea mai ales ca doamna tine destul de mult la selyn

medyflor
- Mesaj n°349
miky,adriana credeti-ma ca si eu imi faceam pb asa..dar cand l-am inscris l-am luat cu mine si ghiciti SURPRIZA nu am mai putut sa-l iau de acolo..abia am reusit dupa vreo 20-30 min

Adriana
- Mesaj n°350
wooow ce bine medy asa sa fie si la noi !

» La Multi Ani Lorenzo si Gabriele
» Clasa 0, in cadrul scolii sau al gradinitei?
» Ce gatim astazi ( 7 )
» La Multi Ani Liviu(sot Andrea27)
» La Multi Ani Marian (sot andreeam)
» La Multi Ani Laura(laly)
» La Multi Ani Ana-Maria (fetita dododandreea)
» Torturi si prajituri (3)
» costume populare romanesti
» Cel mai zvapaiat copil (inscrie poza)!
» Minivedeta saptamanii! (inscrie poza)
» Cel mai cuminte copil (inscrie poza)!
» OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70
» Jocuri si activitati de interior
» SA NE VOTAM INTRE NOI
» Concurs :Raspunde corect si castigi
» Hainute superbe,noi cu eticheta.Nu ratati
» Intrebari Concurs :Raspunde corect si castigi
» La Multi Ani Mario (baietel dododandreea)