| | Scaunul de masa...un bun necesar? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Mier 19 Aug - 10:08 | |
| Fata,Tania,si bunicul meu sclupta in lemn,dar capul nu l-a dus sa faca scaun de masa la fete,dzeu sa il ierte!! Bravo Bianca,ma bucur!! |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Vin 28 Aug - 14:17 | |
| eu am avut scaunel pt papa dar a stat foarte putin in el, nu avea stare si iesea din el, desi o legam. Acum mancam de pe un scaun normal cu spatar sau pe coltar in bucatarie. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Mar 1 Sept - 5:31 | |
| Anca,bine macar ca sta intr-un loc si nu alergi dupa ea. |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 6 Sept - 17:38 | |
| cam asa arata scaunelul meu cat a fost micut il faceam etaj acum separat masuta si scaunel si tare mult ii place sa se joace si sa pape la locul lui  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 6 Sept - 17:40 | |
| si ca sa aveti idee cum arata etajat  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 6 Sept - 18:45 | |
| irina, e fain si practic, bine ca sta in el. Sara nu statea deloc. stefy, inainte fugeam cu lingurita dupa ea, dar acum sta mai cumintica  |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Vin 11 Sept - 9:20 | |
| anca sa stii ca-i practic , de mic l-am invatat sa ia masa in scaunelul lui si acum singur se pune la masa si papa acolo si asta e bine ca asa se invata sa fie ordonat |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Vin 11 Sept - 9:32 | |
| si andrei are scaun de masa.in ultima perfioada nu l-am mai pus in el ca nu incapea in bucatarie acum este acasa,dar mami a zis ca sa mi-l trimita sotul eu sunt de acord cu scaunele astea,i-am luat lui andrei de la 5 luni |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Sam 12 Sept - 10:01 | |
| Irina asa scaunel am vrut sa ii iau si eu dar de fiecare data cand stangeam banutul intervenea alceva mai important si nu iam mai luat acum sa invatat sa pape singur pe scaun cu spatar in bucatarie _________________  |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8120 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Joi 8 Oct - 21:03 | |
| ši deniz foarte cuıminte sta pescaunul cu spatar ca sa ai, dau sa pape |
|
 | |
scumpetea

Numarul mesajelor: 364 Varsta: 33 Localizare: Zalau DESPRE NOI: Octavia, Eduard Data de inscriere: 29/01/2009
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Joi 15 Oct - 8:33 | |
| O perioada a stat in scaunelul de masa si a fost foarte bine...Aveam jucarii si ne jucam...Acuma e smecher si iese din el asa ca ama juns sa fug prin toata casa cu mancarea dupa el!  |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8120 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Mar 10 Noi - 20:07 | |
|  mai nou n u mai sta nici deniz pe scaunul cu spatar ıl pun ın premergator ca iam luat jucariile jos ši are ca ši masa ai dau farfuria ši papa singurel nu maiš trebuie sa ai dau eu cu lingura  ce baiat cumin te are mama |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Mar 10 Noi - 20:50 | |
| si eu il scot scaunul,mai nou coboara pe sub masuta |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Sam 19 Dec - 22:55 | |
| gata am aruncat scaunul ,off numai ne incurca prin bucatarie,acuma sta la masa cu noi sa vedeti ce plingea cind a vazut ca il stringem ca sa il facem mai mic |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5520 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 20 Dec - 1:23 | |
| si noi am folosit scaunul de masa, pana la 1 an si 6 luni, cand am mers in Italia, si l-am lasat pe nepotel sa stea, atunci incepea si el diversificarea, si am zis ca nu are rost sa mai cumpere si ei...iar de atunci Chira mananca la masa, cu noi, numai ca ii pun 3 pernute, de scaun, sub fundulet, ca sa fie mai inalta...Acasa , are locul ei, la mama la fel, daca se aseaza altcineva, intreaba:"de ce stai pe scaunul meu?" Nu am probleme ca pleaca de la masa sau chestii de genul asta...
eu il vad util...a fost o perioada, in care Chira era foarte curioasa sa vada ce fac, mai ales cand ii faceam mancarea ei, si cerea in brate, ca nu vedea de jos, o puneam in scaun si o tineam langa mine...era foarte fericita ca vedea tot...
de ex.,daca spalam pe jos cand era treaza, o puneam in scaun, o lasam in mijlocul camerei si stergeam, ca sa nu calce pe unde e ud...si asa o luam dupa mine prin casa...
noi plecam cu el cam peste tot, chiar si in vizite, unde stiam ca vom sta la masa sa mancam...era mai bine decat sa o tin in brate, mai ales ca nu avea stare sa stea prea mult si era mai greu si pentru noi...iar in scaun statea, ii mai dadeam ceva sa se joace, sa rontaie...depinde... |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 20 Dec - 9:28 | |
| noi stam in scaunel de la 6 luni, dar nu stiu de ce se arcuieste tot timpul, nu sta o clipa, se arcuieste non-stop. nu a stiut nici dr sa zica, eu am crezut ca o doare spatele, dar mi-a zis ca nu are legatura... nu stiu ce sa zic... daca ii dau jucarii si sta sa se joace, nu se arcuieste, numai daca manaca ... |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 20 Dec - 9:42 | |
| mario si acum mai papa stand in scaunelul lui si mi se pare f practic uneori dupa ce mananca sta si se mai joaca in el nu vrea sa coboare si oricum dupa ce nu il mai pun in el il modific si il transform in masuta si scaunel si tot util ne va fi, va manca probavil tot acolo sau se va juca asa ca nu il vom arunca |
|
 | |
roxana77

Numarul mesajelor: 130 Varsta: 34 Localizare: Resita Joburi/Distractii: internet, filme, tv... Stare de spirit: incerc sa vad partea plina a paharului DESPRE NOI: mami-Roxana, bebe-Iasmina si tati-Gabriel
Data de inscriere: 07/12/2009
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 20 Dec - 10:21 | |
| | dodoandreea a scris: | mario si acum mai papa stand in scaunelul lui si mi se pare f practic uneori dupa ce mananca sta si se mai joaca in el nu vrea sa coboare si oricum dupa ce nu il mai pun in el il modific si il transform in masuta si scaunel si tot util ne va fi, va manca probavil tot acolo sau se va juca asa ca nu il vom arunca |
Deliana, noi inca nu am luat scaunel....poti sa-mi spui de unde l-ai luat si cam cat ai dat pe el? Ca eu m-am uitat mai demult prin Govandari, pe la Junior Puzzle, si preturile m-au dat pe spate.... |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 20 Dec - 10:33 | |
| da roxana, mario la primit anul trecut de la sora mea si la cumparat de la un magazin din oravita pretul a fost pina in 200 daca nu ma insel si desi eu voiam alt model mai modern e f practic ptr ca atunci cand nu il mai folosesti ca scaun de masa in folosesti ca masuta si scaunel pina cind este mare, e un model mai vechi nu e f modern, intradevar la junior puzzle sunt f scumpe lasa ca daca vad pe undeva la preturi mai accesibile o sa iti spun sau are nasa lui mario unul nemtesc si cred ca vrea sa il vanda daca vrei eu o sa o intreb asta daca nu ti neaparat sa cumperi unul nou, oricum eu iti arat poze cu el in cazul in care esti interesata si uite ti-l arat si pe a lui mario sa iti faci o idee  |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5520 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 20 Dec - 10:54 | |
| fetelor, intr-adevar sunt foarte practice astea pe care le aveti voi, chiar daca nu sunt foarte moderne, in ziua de azi cred ca trebuie sa luam ce e practic, nu scump si modern. Si noi l-am primit, ni l-a cumparat soacra, si ea a cumparat ce a crezut ...oricum am fost multumiti de el,(l-am folosit si noi si nepotelul) dar ma refer ca acum il avem strans, il tinem ca poate o sa faca sora mea bebe sau noi...nu se stie...Sincer eu nu vazusem din astea, nici nu am apucat sa ma uit inainte, ca ni l-a cumparat inainte sa incepem sa o punem pe Chira in scaunel, si daca l-a cumparat, noi nu am ami cautat....Dar sunt super astea pe care le-ati aratat voi, Deliana, Irina...numai stiu daca mai are cineva...dar e bine de stiut...d'asta sunt bune forumurile, sa invatam una de la alta... |
|
 | |
roxana77

Numarul mesajelor: 130 Varsta: 34 Localizare: Resita Joburi/Distractii: internet, filme, tv... Stare de spirit: incerc sa vad partea plina a paharului DESPRE NOI: mami-Roxana, bebe-Iasmina si tati-Gabriel
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 20 Dec - 15:21 | |
| |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 20 Dec - 16:20 | |
| |
|
 | |
dodoandreea

| Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Lun 21 Dec - 16:46 | |
| da mariana ai perfecta dreptate sunt f practice desi nu sunt asa moderne mie sincer la inceput nu mi-a prea placut eu voiam din ala de plastic si chiar m-am suparat pe sora mea ca ea stia ca din ala vreau si la cumparat totusi pe asta de lemn ptr ca il pot folosii si cind e copilul mare si sotul ma certat pe chestia asta a zis ca eu nu sunt niciodata multumita si mereu sunt mai cu mot dupa ce ca il primesc si nu dau nici un ban pe el si a avut dreptate e f practic
roxana daca vad pe undeva prin resita cu siguranta iti voi spune voi unde stati? in ce zona noi in moroasa poate ne intalnim si noi cumva |
|
 | |
roxana77

| Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Sam 26 Dec - 9:58 | |
| | dodoandreea a scris: | da mariana ai perfecta dreptate sunt f practice desi nu sunt asa moderne mie sincer la inceput nu mi-a prea placut eu voiam din ala de plastic si chiar m-am suparat pe sora mea ca ea stia ca din ala vreau si la cumparat totusi pe asta de lemn ptr ca il pot folosii si cind e copilul mare si sotul ma certat pe chestia asta a zis ca eu nu sunt niciodata multumita si mereu sunt mai cu mot dupa ce ca il primesc si nu dau nici un ban pe el si a avut dreptate e f practic
roxana daca vad pe undeva prin resita cu siguranta iti voi spune voi unde stati? in ce zona noi in moroasa poate ne intalnim si noi cumva |
Sigur ca da....ar fi fain, cred ca suntem aproape...noi stam in fata la mate-fizica...langa blocul fetelor. bere |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Sam 23 Ian - 22:36 | |
| Si noi am avut un super scaun de masa dar Bianca a stat foarte putin in el,vroia mai mereu sa se dea jos...asa ca l-am vandut,nu stiam ca va aparea si bebe 2,oricum nici lui Bubu nu cred ca i-ar placea ca ele nu prea stau locului de fel.Eu le dau sa manance pe patul nostru in camera. |
|
 | |
gagaritz

Numarul mesajelor: 262 Varsta: 28 Localizare: MORENI_DIMBOVITA DESPRE NOI: sunt Mia ,mamica gagaritzei Andreea Data de inscriere: 10/11/2009
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Vin 29 Ian - 18:43 | |
| andreea a avut pina la 2 ani scaunelul de masa s a mincat in el de la 10 luni ,nu se misca de acolo ,cind era ora mesei se ducea linga scaun si astepta sa o pun in el ptr noi a fost foatre folositor! |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Vin 29 Ian - 19:21 | |
| si noi am avut scaunel la fel ca al irinei care apoi l am transformat in masuta separata ci scaunel si acum papa la el ma bucur ca am facut alegerea asta cu toate ca vroiam ceva mai modern dar am vazut la verisoara mea cat de practiac ia fost ei asa ca am luat s eu la fel si nu mi pare rau deloc   |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Vin 29 Ian - 19:23 | |
| imi place ideea asta cu scaunel si masuta separate! |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Vin 29 Ian - 19:44 | |
| ma bucur sunt foarte practice ,adica pe mine una m a ajutat foarte mult cu denis ! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 31 Ian - 1:54 | |
| Adriana e fain settul.Si Isa are masuta si scaunel si papa acolo. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Mar 9 Feb - 11:58 | |
| La noi e jale, la fata n-am avut scaunel si acum sta pe pervaz sa manance ca altfel alerg dupa ea prin toata casa si cred ca Darius va avea aceeasi soarta ca nu-mi permit sa ii cumpar un scaunel. Asta e, ne descurcam noi cumva. Deocamdata baiatul e mic si ii dau sa pape in pat. |
|
 | |
Tan-ina

Numarul mesajelor: 22 Varsta: 37 Localizare: Constanta DESPRE NOI: Irina, mami de Tania Data de inscriere: 26/02/2010
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Vin 26 Feb - 21:45 | |
| Eu am cumparat cind Tania avea cam 8-9 luni. A fost foarte practic si este si in prezent, chiar daca nu a fost reglabil pe inaltime. Tania stie ca ala e locul ei de masa si chiar se cere pe el. De acolo are si panorama buna la tv (scaunul sta in sufragerie). Centurile le-am scos, am considerat ca sintem fetita mare si de incredere, nu mai e nevoie sa o legam. |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 28 Feb - 0:18 | |
| arianna e pe scaunel de-ala cevine pus pe scaun normal melissa inca in de-aa normal.desi as vrea sa-i iau si ei unu ca al ariannei si sa-l desfintez asta mare ca ocup loc mult _________________   |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Sam 26 Iun - 17:30 | |
| noi nu am folosit niciodata scaunel special pt masa pt Alex lam pus pe un scaun cu sparat la masa acum deja se urca si coboara singurel de pe el _________________  |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 27 Iun - 11:44 | |
| Doamne ce-a mai plans dupa scaun cand l-am dat,l-am dat acum o luna la o prietena,ce-a plans mama dupa el,de mi s-a rupt sufletul  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Dum 27 Iun - 21:50 | |
| offf scumpa de ea. te cred si eu ca ti sa rupt sufletul. si cum ai facuto sa mai pape? nu ai avut problema cu ea? _________________  |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Lun 28 Iun - 12:01 | |
| Am o masuta mica care se aduna,si ii pun acolo sa pape,sau pur si simplu papa si cu noi la masa,cum i se scoala ei,cum vrea ea,nu face nazuri,dar la cat mananca ea mancare nu-mi fac griji cum mananca  |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Scaunul de masa...un bun necesar? Lun 28 Iun - 16:06 | |
| Eu nu am avut scaune de masa dar nici nu mi s-a parut un bun necesar... |
|
 | |
| | Scaunul de masa...un bun necesar? | |
|