| | SUGAR 3 greseli de somn usor | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: SUGAR 3 greseli de somn usor Sam Iul 19, 2008 11:30 pm | |
| Iata 3 greseli pe care esti tentata sa le faci atunci cand bebelusul tau nu vrea sa adoarma usor sau se trezeste peste noapte.
1. Nu-l invata sa adoarma leganat in bratele tale. Mai mult, daca se intampla sa adoarma in timp ce il schimbi ori alaptezi, trezeste-l usor inainte de a-l pune in patut. Asa va invata sa adoarma singur.
2. Nu-l lasa sa bea laptele formula, ori alte lichide dulci cand sta pe spate. Dincolo de problemele pe care le poate avea cu dantura din cauza zaharului, creste riscul aparitiei infectiilor la ureche din cauza pozitiei.
3. Nu fugi imediat la el in timpul noptii daca il auzi plangand. Nu va reusi sa se linisteasca singur daca stie ca vine mamica imediat sa-l adoarma. Lasa-l 5 minute si fii pregatita sa intervi doar daca vezi ca nu se linisteste. |
|
 | |
andreea28

Numarul mesajelor: 640 Varsta: 32 Localizare: Oradea Joburi/Distractii: distractia mea zilnica e plimbatul cu caruciorul Stare de spirit: optimista, vesela, visatoare DESPRE NOI: Andreea si Darius, puiul meu scump Data de inscriere: 19/07/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Mar Iul 22, 2008 8:54 pm | |
| Ar fi bune regulile dar nu stiu cine le aplica 100%. Cel putin la faza cu adormitul...al meu nu se culca singur in patutul lui si are 8 luni. Intai il adorm langa noi si apoi il mut in patul lui. Daca ma poate invata cineva sa-;l culc in patul lui singur as aprecia. Tocmai asta discutam in seara asta cu sotul. Ca de ce nu se culca singur? Si vroia sa-l invete el, l-a lasat singur in patut sa adoarma. Bietul s-a foit cat s-a foit si apoi a inceput sa planga. Desi il vedea pe tati tot nu vroia sa doarma. Se poate face educatie la varsta asta? Si daca da, sa-mi spuna cele care au reusit cum. |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Mier Iul 23, 2008 12:32 pm | |
| eu nu am leganato pe picioare niciodata si nu vrea nici in brate nu mai vrea ii dau lapticu suzeta in gurita si in patut singura problema este ca se trezeste mai des noaptea si nu o las sa plnaga sar repede la ea ca daca o las 5 min adorm la loc asa ma duc ii dau ceai si gata doarme dar ma freaca asa din ora in ora cate o data |
|
 | |
lolo

Numarul mesajelor: 251 Varsta: 30 Localizare: buc Data de inscriere: 22/05/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Vin Aug 01, 2008 10:18 am | |
| al meu adoarme singurel,de cele mai multe ori linistit dar mai are si momente cand trage si un plans. leganat nu-i place k nu e invatat, mai incerca bunica lui sa il adoarma p picioare dar el da sa se ridice in fundulet nicidecum sa faca nani.si mai doarme leganat doar in carut. dar cel mai mult ii place la el in patut |
|
 | |
marinela_marin

| Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Vin Aug 01, 2008 10:43 pm | |
| asa e bine lolo cred ca si din cauza calduri bravo voua pupicei si sanatate |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Vin Aug 01, 2008 11:11 pm | |
| a mea are 8 luni si doarme leganata pe picioare.la inceput dormea singurica in patutul ei.cand s-a facut mai mare trebuia sa o leganam cu tot cu patut ca n mai vroia sa adoarma singurica si pt ca nu ii placea pe picioare iar acum doarme doar pe picioare |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Lun Aug 04, 2008 9:22 am | |
| Si alex adoarme singur. Are5 luni jumate. Mai are mamente cand trebuia sa il mai linistesc eu. Dar avem si noi o problemuta de noapte. Se tot trezeste sa pape. Dar am zis ca poate se va dezvata el. Voi ce ziceti? _________________  |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Lun Aug 04, 2008 9:35 am | |
| ai incercat cu ceiut sau apa in loc de papa? se poate dezvata singur sau poate sa devina o obisnuita atata timp cat el vede k primeste papa. la noi nu a fost problema, pur si simplu nu s-a mai trezit sa pape noaptea. s-a intamplat odata sa se trezeasca de curand p la 2 noaptea, desi nu era teoretic ora de papa si i-am dat apita, dar pana nu a terminat bibe de apita(120 ml) nu s-a lasat. poate a baut cam multa, dar nu vad ce rau ii poate face apa. apoi s-a culcat la loc pana dimineata la 8. poti sa incerci si tu, cum crezi. bafta si nopti linistite |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Lun Aug 04, 2008 11:55 am | |
| fetelor, intelegeti ca nu toti copiii sunt la fel. asa ca faceti cum considerati ca e mai bine pt bebe si pt voi! eu asa zic! nu putem generaliza. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Lun Aug 04, 2008 12:53 pm | |
| cata dreptate aveti ,cea cu laptele pe spate e destul de periculos si se poate ineca usor |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Lun Aug 04, 2008 12:55 pm | |
| | julia22 a scris: | | cata dreptate aveti ,cea cu laptele pe spate e destul de periculos si se poate ineca usor |
julia, Sara papa lapticul numai din pozitia culcat la orizontala si nu a patit niciodata nimic, nici cu urechiusele nu a avut probleme, desi se zice ca pot face otita sau alte copmplicatii ORL. poate suntem un caz fericit! |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Lun Aug 04, 2008 12:56 pm | |
| | andreea86 a scris: | | Si alex adoarme singur. Are5 luni jumate. Mai are mamente cand trebuia sa il mai linistesc eu. Dar avem si noi o problemuta de noapte. Se tot trezeste sa pape. Dar am zis ca poate se va dezvata el. Voi ce ziceti? |
andreea eu zic sa ii dai in continuare pap noaptea.....e inca micut fabio a papat noaptea pana la 1 an si 2 luni va pup |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Lun Aug 04, 2008 12:58 pm | |
| | ancagabriela a scris: | | julia22 a scris: | | cata dreptate aveti ,cea cu laptele pe spate e destul de periculos si se poate ineca usor |
julia, Sara papa lapticul numai din pozitia culcat la orizontala si nu a patit niciodata nimic, nici cu urechiusele nu a avut probleme, desi se zice ca pot face otita sau alte copmplicatii ORL. poate suntem un caz fericit! |
la fel si noi anca mai papam din cand in cand la bibe de mic a papat lapticul din pozitia culcat si nu a patit niciodata nimic pana la varsta actuala 1 an si 9 luni depinde de fiecare copil |
|
 | |
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Mar Aug 05, 2008 12:21 pm | |
| si andutza adoarme la san dar nu mereu acum de cand e agitata asa de tare cu dintii se trezeste din 3 in 3 ore sa pape dar aseara a fost mai racoare si nu s-a trezit deloc |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Mier Aug 13, 2008 12:36 pm | |
| Si Andrei a dormit leganat pana la 1 an si 10 luni dar acum cand ii este somn se culca singurel |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Joi Aug 14, 2008 9:43 am | |
| cristian s-a trezit azi noapte la 12 si a inceput sa faca ture prin patut. am incercat sa il intorc de 2 ori am zis ca poate se culca, dar el nimic. atunci a trebuit sa-mi calc pe inima si sa il las in pace sa adoarma singur ca sa nu se invete ca il intorc eu mereu la fiecare marait. du vre-o 10-15 min de munca a adormit, mai cu maraiala mai cu frichineala a adormit singurel |
|
 | |
ramonna

Numarul mesajelor: 344 Varsta: 33 Localizare: brasov Stare de spirit: intotdeauna energie la maxim DESPRE NOI: Mama - Ramona, TATA - Andrei, INGERASUL - Andreea Roxana Data de inscriere: 20/12/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Vin Ian 16, 2009 5:22 pm | |
| ce fericite sunteti! roxi pana la opt luni(cand am inceput sa-i dau compltare lapte praf ) se trezea de 3-4-5 ori pe noapte. acum se trezeste doar o data pe noapte intre orele 1-3 (cand e somnul mai dulce). greseala mea ca fug repede la ea dar nu ma lasa inima sa o las sa planga. sper sa treaca mai repede de faza asta ca sunt ca un zombi (vesnic obosita) dar se merita. am un ingeras de fata! |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Vin Ian 16, 2009 8:03 pm | |
| la noi tati cind ajunge de la munca pe la 3 noaptea il ia cu el in patul nostru,eu mai fac urit la el darrr spre dimineata se face frig in camera |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Mar Ian 20, 2009 9:45 am | |
| Ramona,ce te mai chinui.Cred ca esti rupta de somn si de oboseala. |
|
 | |
ramonna

Numarul mesajelor: 344 Varsta: 33 Localizare: brasov Stare de spirit: intotdeauna energie la maxim DESPRE NOI: Mama - Ramona, TATA - Andrei, INGERASUL - Andreea Roxana Data de inscriere: 20/12/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Dum Ian 25, 2009 6:47 pm | |
| intradevar sunt obosita stefy,dar ce pot face? :() |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Dum Ian 25, 2009 10:37 pm | |
| Te cred Ramona,i nsa trece repede,ai sa vezi.Curaj si incearca sa dormi si tu ziua cu ea cand doarme.Asa esti si tu mai odihnita.Eu asa faceam. :23: |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Dum Ian 25, 2009 10:40 pm | |
| si mie mi-a fost tare greu cu melis si eram super obosita dar faceam la fel cand dormea ea ziua dormea si eu cu ea si ma odihneam cat de cat acum cu selyn nu pot dormi caci sunt 2 asa ca trebuie sa tot alerg ba pentru una ba pentru cealalta acum ma gandesc ca totusi dupa 1 an cand va merge selyn va fi un pic mai usor |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Dum Ian 25, 2009 10:49 pm | |
| Si pe tine te inteleg Sevi,chiar e greu cu 2 copii.Unul doarme,unul vrea papa,apoi o iei de la capat.Treaba e sa stii sa iti programezi timpul.Eu dimineata fac mereu curat,sau/si mancare.apoi stau cu ea,ii dau papa,apoi nani,daca sunt obosita ma bag si eu cu ea la nani. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Dum Ian 25, 2009 10:54 pm | |
| pai si eu dimineata pana se trezeste selyn fac totul oricum pleaca melis la gradi si nu ne deranjeaza si mai fac seara cand vine el de la munca treaba asa ca ziua am destul timp de ele numai ca melis ar cam vrea sa fac cu ea ce fac cu selyn adica sa o arunc pe sus sa ma prostesc si cu ea sa gangurim si tot asa incerc sa nu o dau deoparte si sa o implic si pe ea,am pauza cand dorm de pranz amandoua vreo 3 ore nu ma deranjeaza nimeni |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Mar Ian 27, 2009 5:19 am | |
| Foarte bine Sevi.In fiecare zi dormi cu Selyn? |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Mar Ian 27, 2009 8:31 am | |
| E bine Sevi ca poti dormi cand doarme Seli la amiaza,conteaza mult p tine |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Lun Apr 20, 2009 10:49 am | |
| offfffgrele treburi.leganate niciuna.cel puin nu pe piciare.in brate cu arianna.melissa la san deocamdata e greu sevi cu 2.te inteleg numai ca eu exagerat de rar dorm la amiazcand dorm ele.am vesnic treaba prin casa _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Mier Apr 22, 2009 1:45 pm | |
| E inca micuta Melissa si trebuie sa faci mai multe treburi pentru ea.Can o sa treaca de 8-10 luni o sa fie mai usor Tania si poate vei dormi si tu mai bine. |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Mier Apr 22, 2009 9:20 pm | |
| sperdin tot sufletul.cu meissa n-am treaba ari e de bai _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Joi Apr 23, 2009 6:25 am | |
| Mi-am dat seama ca ari face nazuriDar daca Melissa nu te va mai trezi noaptea iti vei canaliza energia asupra Arianei. |
|
 | |
adyna_bis

Numarul mesajelor: 55 Varsta: 27 Localizare: Constanta Stare de spirit: Intodeauna vesela DESPRE NOI: Suntem o familie unita,plina de dragoste.Tati este Ciprian,mami Paula-Adina,baietelul Alexandru si fetita Briana Data de inscriere: 02/05/2009
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Dum Mai 10, 2009 11:30 pm | |
| I dau dreptate Ramonei,eu cu Briana mea am tras prima luna un calvar...manca din ora in ora si ziua si noaptea,chiar ajunsesem un zombi.Insa intr-o noapte nu am mai putut si am vb cu mama la telefon,ea mi-a zis ca un bebe papa la 2-3 ore si ca ar trebui sa o mai las sa planga nitel.Ziua nu a fost nici o problema dar cand a venit noaptea vai mama,eu plangeam la buc ea in dormitor...si pana la urma nu am putut sa o las sa planga si i-am dat "tatica"si din seara aia a inceput sa manance la 2 ore.Asa ca sa dam sfaturi e usor dar sa pui si in practica pe pielea bebicului nu prea iti arde,il legeni,ii dai sa pape intruna,il tii in brate doar doar sa nu mai planga..... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Mier Mai 13, 2009 12:40 pm | |
| Imi inchipui ca ti-a fost greu Adina.Insa daca bebe plange consecutiv,inseamna ca ii este foame.Poate suge putin,sau poate nu se mai satura cu lapticul.Adica din ora in ora e deja prea mult. |
|
 | |
bb.bibi

Numarul mesajelor: 254 Varsta: 31 Localizare: Miercurea ciuc DESPRE NOI: a Data de inscriere: 26/01/2009
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Vin Mai 15, 2009 12:28 pm | |
| Stefy, de acord cu tine. Pai daca a mancat bebele, cel putin 3 ore nu are cum sa ii mai fie foame. Asta daca a mancat suficient. Cu trezitul noaptea pt mancat..la Bianca disperam, cand auzeam pe alte mamici ca de la 5-6 luni nu se mai trezesc copiii, si a mea la 8 luni inca cerea o sticla de lapte pe noapte. Asta e...m-am obisnuit. Nu plangea noaptea, doar se trezea si o auzeam maraind. Am incercat s aii dau apa, ceai..ma gandeam ca ii este sete. Nu. Ea vroia lapte. pana la urma..pe la 10 luni nu s-a mai trezit. Cu Denisa am noroc. de la 7 luni nu se mai trezeste noaptea, decat daca o doare ceva.... Si pe nici una nu am leganat-o Pur si simplu le pun in pat, sting lumina si gata. Ne vedem dimineatza. |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Vin Mai 15, 2009 9:07 pm | |
| puiuta mea doarme fara probleme, dar mai are si zile (de obicei somnul de zi ne face probleme) cand nu doarme decat plimbata in brate. dar noaptea dormim fara probleme (sper sa ramana asa) |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: SUGAR 3 greseli de somn usor Sam Mai 16, 2009 6:15 am | |
| Bibi asa facea si Isa,se maraia in somn dupa laptic,ca ziua nu papa bine.Lumi,o mai doare si pe ea burtica,sau nu vrea nani,au si ei momentele lor. |
|
 | |
| | SUGAR 3 greseli de somn usor | |
|