Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

SUGAR 5 reguli de aur ale biberonului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
marinela_marin
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 535
Varsta: 30
Localizare: CONSTANTA
Data de inscriere: 09/06/2008

MesajSubiect: SUGAR 5 reguli de aur ale biberonului   Sam Iul 19, 2008 11:28 pm

Bebelusul este foarte sensibil la infectii si germeni.

De aceea, igiena biberonului si a tetinelor este foarte importanta.

Iata alte 5 reguli de care trebuie sa tii cont daca iti hranesti puiul cu biberonul.

1. Asigura-te ca ai preparat suficient lapte, iar sticluletel sut curate.

2. Fii foarte atenta la instructiunile de preparare si respecta-le intocmai!

3. Lapticul ramas dupa o masa poate fi pastrat maximum o ora, fara refrigerare. Dupa aceea, arunca-l! Este un mediu favorabil bacteriilor.

4. Nu uita! Laptele-formula poate fi pastrat in frigider numai 24 de ore.

5. Biberoanele nu se incalzesc in cuptorul cu microunde. Stcla se poate infierbanta si poate provoca arsuri micutului.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: SUGAR 5 reguli de aur ale biberonului   Mier Aug 13, 2008 11:58 am

Multumim Marinela...am trecut peste etapa asta cu bine...si am folosim aceleasi metode si noi....acum ne pregatim iar sa folosim aceste reguli
Sus In jos

SUGAR 5 reguli de aur ale biberonului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: BEBE (0-1 ANI )-