|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Iul 18, 2008 2:40 pm | |
| Va rog daca voi considerati ca un subiect nu se potriveste cu forumul in care este pus , daca nu va place un joc , daca vedeti subiecte asemanatoare sau duble sa- mi trimiteti un pm cu link-ul si titlul subiectului . Vreau sa va simtiti bine si sa va placa tot ceea ce scriem noi pe forum .
Va astept . :23: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Iul 18, 2008 2:50 pm | |
| ok miky am inteles sa traiti |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Iul 18, 2008 3:41 pm | |
| da e o idee buna.,asa s-ar face putina curatenie. |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Iul 18, 2008 6:09 pm | |
| da,foarte bune ideea.. sunt cred cateva subiecte care nu se potrivesc...iar la jocuri sunt dubluri. sper sa am putin timp pentru a reusi sa adaug link-urile. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Iul 18, 2008 6:43 pm | |
| ti-am facut niste sugestii deja, cand mai vad ceva in neregula iti semnalez!! |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Iul 25, 2008 10:22 am | |
| da e o chestie buna,pusi pt ideile pe care le ai ar trebui sa iti deschizi o firma ceva ai avea idei foarte bune |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Sam Iul 26, 2008 5:58 pm | |
| am inteles ideea..voi urmari si eu |
|
 | |
irina

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 32 Localizare: onesti DESPRE NOI: mama IRINA printesele mele STEFANIA si DENISA Data de inscriere: 11/05/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Sam Iul 26, 2008 6:01 pm | |
| vom fi atenti si vom semnala orice neregula |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Dum Iul 27, 2008 7:56 am | |
| ti-am semnalat si eu cate ceva,dar nu am rabdare sa caut linkuri...daca mi se intampla sa mai gasesc te anunt! f buna ideea ca am vazut o gramada de subiecte la fel,stii cum e...aceeasi marie cu alta palarie,ma incurc in ele si la urmarit subiectele mele preferate! |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Dum Iul 27, 2008 2:06 pm | |
| Cand deschideti un subiect, urmariti daca mai sunt altele pe aceeasi tema!! |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Sam Aug 09, 2008 10:44 pm | |
| urmarim tot ce au fost in neregula sa rezolvat din punctul meu de vedere e ok |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Sam Aug 09, 2008 11:26 pm | |
| Ali daca mai gasesc ceva te anunt. Pupicei. _________________  |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Dum Aug 10, 2008 12:59 pm | |
| | andreea86 a scris: | | Ali daca mai gasesc ceva te anunt. Pupicei. |
esti o dulce :santa: |
|
 | |
micanarcisa

Numarul mesajelor: 39 Varsta: 35 Localizare: La mine... DESPRE NOI: Cristina-Paula...bebe inca nu, ne da tarcoale barza Data de inscriere: 05/08/2009
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Aug 07, 2009 12:41 pm | |
| nu am gasit nici un subiect referitor la Tehnologiile din ziua de azi, hehe... de exemplu despre computere...eu ma pricep caci e domeniul meu de activitate...la orice software, hardware...oricine are probleme poate scrie si ajut cu placere...numai ca nu am gasit inca subiectul respectiv...exista asa ceva sau deschid eu unul?...dar nu stiu la ce capitol s-ar incadra :))
si chiar despre telefoane, aparatura electrocasnica, imprimante ori ce se mai defecteaza pe langa casa omului. |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Aug 07, 2009 12:53 pm | |
| micanarcisa se va rezolva si asta sa vad unde anume se potriveste mai bine ar fi chiar ineresant dar cred ca ar fi mai bine sa asteptam sa vina Miki si sa ne faca un topic anume pt asa ceva
Aaaa si daca ai dori neam bucura daca tiai completa si profilul sa stim cum te chiama multumim _________________  |
|
 | |
micanarcisa

Numarul mesajelor: 39 Varsta: 35 Localizare: La mine... DESPRE NOI: Cristina-Paula...bebe inca nu, ne da tarcoale barza Data de inscriere: 05/08/2009
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Aug 07, 2009 1:02 pm | |
| e bun atunci...voi seta sa primesc pe mail solicitarile la acel topic sa vad repede postarile... dar cum nu am spus cum ma cheama? :)) |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Aug 07, 2009 1:50 pm | |
| mersi esti o scumpa mersi ca tiai completat profilul eu am cam multe pe forum de facut si mai am si un bebe si nu apuc sa citesc la toti noi veniiti ce si cum  de aceea imi e mai usor cu profilul completat cat despre topic se va rezolva _________________  |
|
 | |
micanarcisa

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Aug 07, 2009 1:54 pm | |
| oki doki...de fapt numele meu e cristina dar lumea toata deja imi spune ori mica ori narcisa ::)) ...asa se cheama magazinul meu cu bijuterii :)) iar numele de micanarcisa il am mai de demult si apoi l-am pus si magazinului |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Aug 07, 2009 2:10 pm | |
| bine ai venit micuta narcisa  |
|
 | |
micanarcisa

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Aug 07, 2009 2:11 pm | |
| |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Aug 07, 2009 2:23 pm | |
| Bine ai venit Cristina......sper ca te vei simti bine printre noi...  _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
micanarcisa

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Aug 07, 2009 2:26 pm | |
| multumesc frumos...dar unse se pun poze cu mamicile si viitoarele mamici?..sa ne cunoastem de-a binelea :)) |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Aug 07, 2009 2:57 pm | |
| |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Dum Aug 09, 2009 10:09 am | |
| | micanarcisa a scris: | | multumesc frumos...dar unse se pun poze cu mamicile si viitoarele mamici?..sa ne cunoastem de-a binelea :)) |
sper sa te descurci daca nu ma poti cauta pe mes ID meu este claudiu.andreea2005_________________  |
|
 | |
eamona3

Numarul mesajelor: 770 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: yo's yo DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P ) Data de inscriere: 20/02/2009
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Lun Ian 04, 2010 7:55 pm | |
| am si eu o intrebare: De ce nu pot trimite PM? ce nr de postari trebuie sa am sa pot trimite PM? |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Lun Ian 04, 2010 7:57 pm | |
| | eamona3 a scris: | | am si eu o intrebare: De ce nu pot trimite PM? ce nr de postari trebuie sa am sa pot trimite PM? |
150 mesaje pe forum . |
|
 | |
eamona3

Numarul mesajelor: 770 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: yo's yo DESPRE NOI: Ra, Ry si Re ( tati nu bantuie pe forum :P ) Data de inscriere: 20/02/2009
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Lun Ian 04, 2010 8:00 pm | |
| ok, mersi Miky.  burtica |
|
 | |
Andreea

| |
 | |
eamona3

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Joi Ian 07, 2010 6:47 pm | |
| de cate ori intru pe forum si dau "mesaje noi" imi apare urmatorul mesaj: niciun mesaj nu corespunde criteriului dvs..ceva de genul asta. de ce? e ca si cum as iesi de pe forum si cand as reintra nu ar fi scris nimeni intre timp. |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Joi Ian 07, 2010 6:54 pm | |
| probabil ca doar un anumit interval de timp mesajele scrise sunt considerate noi . |
|
 | |
eamona3

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Joi Ian 07, 2010 6:56 pm | |
| pai a scris cineva intre timp  s'a scris in multe topicuri, iar eu vad asta doar intrand in "subiecte active ale zilei" ma rog..nu conteaza. e usor de urmarit si asa ce si pe unde s'a scris  |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Joi Ian 07, 2010 7:00 pm | |
| Ce sa-ti spun Ramona , mie imi arata mereu mesajele noi .Poate ca browser-ului tau nu ii plac mesajele noi  |
|
 | |
eamona3

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Joi Ian 07, 2010 7:02 pm | |
|  asa e. ai si tu dreptate dar tot le gasesc ..nu scapa de ex acum imi apar.. problema mea e cand ma conectez prima data.. ps. mai ai un pic si umpli casa de comori  |
|
 | |
eamona3

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Mar Ian 19, 2010 3:50 pm | |
| propun ca in primul post al noului capitol sa se faca trimitere la ultima pagina a capitolului precedent. asa ne putem intoarce si citi ce nu am reusit sa citim |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Mar Ian 19, 2010 3:58 pm | |
| foarte buna propunerea,Ramona!Si eu m-am gandit la asta! |
|
 | |
eamona3

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Mar Ian 19, 2010 7:22 pm | |
| am vazut ca la anumite topicuri exista o astfel de trimitere dar nu la toate |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Mar Ian 19, 2010 7:37 pm | |
| de obicei la cele mai importante se face trimitere , la cele gen ... offtopic, la cafea , vremea si altele nu are rost trmiterea pentru ca dupa un timp se sterg din forum si nu le mai avem . |
|
 | |
eamona3

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Mar Ian 19, 2010 7:41 pm | |
| pai la offtopic ma refeream. azi am activat in capitolul anterior...si cand am vrut sa citesc ce s'a mai scris ..se deskisese altul deja si fara trimitere. nu a fost o tragedie. pt ca am cautat in arhiva si am citit dar ma gandeam ca ar fi ok asa.  ps. nu stiam ca se sterg dupa un timp  |
|
 | |
eamona3

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Mier Feb 03, 2010 10:27 pm | |
| am si eu o propunere  cele 3 pozici din partea de sus. ma refer la "cel mai cel copil"-2 pozici si "minivedeta zilei" sa fie asezate pe un singur rand..ar da mai bine la ochi  s'ar putea coborai un pic lista cu sponsorii din dreapta daca se poate..daca nu..nu e problema |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Mier Feb 03, 2010 10:29 pm | |
| asa a fost inainte si nu mai merge din cauza ca este coloana de sponsori
inainte ii aveam in alte parti sponsorii si ei au cerut pe prima pagina noi a trebuit sa respectam |
|
 | |
eamona3

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Feb 05, 2010 1:05 pm | |
| cand deskid, pt a citi,un topic deja existent, apare butonul IMPARTITI. ce se intampla daca apas acel buton? se impart postarile de pe pagina? adik in loc de 50 postari pe pagina, de ex. voi avea 25? |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Feb 05, 2010 1:45 pm | |
| Ramona eu nu stiu la ce te referi.. dar o anunt pe Ali si cand are timp intra si iti va raspunde _________________  |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Feb 05, 2010 1:48 pm | |
| | eamona3 a scris: | | cand deskid, pt a citi,un topic deja existent, apare butonul IMPARTITI. ce se intampla daca apas acel buton? se impart postarile de pe pagina? adik in loc de 50 postari pe pagina, de ex. voi avea 25? |
cel ma probabil despre asta este vorba altceva nu are ce asta este pt a nu te chinui tu sa dai de rotita la maus prea mult |
|
 | |
eamona3

| Subiect: Re: SA IMBUNATITIM FORUMUL Vin Feb 05, 2010 2:01 pm | |
| super!  atnci il voi apasa pt ca sunt prea multe postari pe pagina, in viziunea mea mersi ps. sper sa nu explodeze monitorul  edit. nu face nimic acel buton .... m'am suparat de fapt a facut ceva. s'a deskis un site ciudat si m'a scos de pe forum  |
|
 | |
|