| | MAMI,VREAU CU TINE IN PAT | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Sam Iul 03, 2010 10:06 am | |
|  fetele sunteti mari de acu |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Sam Iul 03, 2010 11:17 am | |
| ioi ce fain simo!!!! oare eu cand o sa ajung la performanta asta? _________________   |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Sam Iul 03, 2010 11:29 am | |
| nici nu vreau sa imi amintesc prin ce am trecut, urlete tipete, dupa jumatate de ora era nati la noi in camera. acum nu mai zice nimic vad ca si dupa amiaza vrea tot la ea in pat _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Sam Iul 03, 2010 12:14 pm | |
| Ce bine de mine ca nu am invatat-o sa doarma cu noi!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Sam Iul 03, 2010 12:34 pm | |
| crezi ca eu am vrut chry, insa nati urla toata noaptea si ziua daca nu o culcam langa noi sau daca ma miscam ziua prin camera.asa ca am preferat sa o pun langa noi asa ne mai odihneam si noi _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Iul 04, 2010 9:58 am | |
| bravi Nati Simo ma bucur ca pana la urma sa obisnuit la ea in pat _________________  |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Joi Sept 02, 2010 8:59 pm | |
| si eu sunt tare bucuroasa chiar daca uneori mai trebuie sa negociem pana la urma pleaca in camera lor, si la mare se duceau singurei toti trei in camera nu ne venea a crede caci raul nu doarme fara ai mei sau daca ramane acasa fara tasu _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8606 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Joi Sept 02, 2010 9:13 pm | |
| eu am scapat de unu ,marco, doarme cu tasu . am ramas cu cei mici sa dorm |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Joi Sept 02, 2010 9:39 pm | |
| unde dormi?in sala?eu tot cu meli simo cu ari _________________   |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8606 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Joi Sept 02, 2010 9:40 pm | |
| eu dorm in dormitor cu picii . |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Joi Sept 02, 2010 9:43 pm | |
| si marian in salon sau cum? _________________   |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Joi Sept 02, 2010 9:59 pm | |
| |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Joi Sept 02, 2010 10:28 pm | |
| of fetelor si eu am aceleasi probleme. Alexut nu mai doarme singur... nu mai vrea. eu dorm cu el la il in camera...offf _________________  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16787 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Vin Sept 03, 2010 6:43 am | |
| lasa, fetelor, ca se fac ei mari si o sa vrea sa doarma singurei  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Sam Sept 04, 2010 9:11 am | |
| | Andreea a scris: | | of fetelor si eu am aceleasi probleme. Alexut nu mai doarme singur... nu mai vrea. eu dorm cu el la il in camera...offf |
asa si noi! nu stiu cum sa o invat singura, dar noi mai avem o problema, cred ca e deja o saptamana in care adoarme langa mine dar se trezeste noaptea si se muta in pat la bunici in toiul noptii, ba chiar uneori ma trezesc iarasi cu ea in pat dimineata (deci doarme pe unde vrea ea si cum vrea ea, ce solutie sa gasesc??) |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Sam Sept 04, 2010 10:15 am | |
| wow anca ce tare e sara.nu stiu ce sa zic poate daca i-ar interzice parintii tai sa doarma cu ei poate asa nu se mai plimba. e greu sa il inveti in camera lui desi trebuie sa recunosc ca eu am invatato pe ariana cu noi.numai eu stiu cat au plans si cat ne-am stresat cu ele sa doarma la ele in camera dar n-am cedat cum apareau la noi cum le duceam inapoi. bafta la toate _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Sept 05, 2010 10:46 am | |
| vrea sa va zic ca aseara am jucat rummy cu familia si sara era tare obosita pe la ora 22,30, ca nu mi-a dormit de pranz. i-am facut patul si i-am zis ca se poate duce la culcare cand vrea ea, daca vrea. si s-a dus  singura, i-am lasat tv-ul aprins si in 10 minute era adormita!! a fost prima data cand mi-a adormit singura in camera. dar si azi noapte s-a dus pana la bunici in camera, dar s-a intors langa mine si ne-am trezit pe la 9. simo, parintii mei nu vor sa o certam in toiul noptii, sa planga si sa scoale tot blocul, asa ca o lasam sa vedem cat o va tine, sper sa fie o faza trecatoare, astept sa incepem gradinita sa vad daca isi schimba programul de somn. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Sept 05, 2010 1:00 pm | |
| ce frumos!!!macar de i-ar intra in obicei.n-ar fi rau si ari cand eram la mami asa facea fugea de la mine la mami sa-i zica poveste si apoi inapoi la mine.aici nu are la cine fugi dar sincer atata ca nu doarme singura ca in rest nu am probleme cu ea o pun noaptea la pipi si adoarme instantaneu... _________________   |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Sept 05, 2010 6:31 pm | |
| si al meu doarme in patut,chiar saptamina trecuta l_am pus la somn direct in patut si vorbea cu animalele care le are pe salteaua care ii inconjoara patutul,,mama si papa dorm in patul mare ,iar eu dorma la locul meu cu voi jucariile,,dupa 5 minute isi luase somn |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Lun Sept 06, 2010 9:59 am | |
| al meu inca doarme in pat cu noi |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5514 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Lun Sept 06, 2010 10:09 pm | |
| Chiar , de creo luna, vrea sa adoarma singura, dar in patul nostru, mai rar adoarme in patut, nici nu vrea sa stam cu ea, dar dupa aceea o mut in patut...si stie lucrul asta...iar peste noapte nu s-a mai trezit de ceva timp, de vreo 2 ori mi-a cerut apa, dar a adormit la loc...iarna asta o mai tin cu noi in camera, iar de la primavara am vrea sa-i facem camera ei, sa vedem, nu cred ca ar fi probleme, ca la ai mei, doarme singura in camera, chiar daca adoarme in patul mare...ii place ideea sa fie in pat...si are un intreg ritual: neaparat veioza cand e singura in camera, perna, ursuletul si cearsaful ei. |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Vin Oct 22, 2010 4:20 pm | |
| | chira a scris: | | Chiar , de creo luna, vrea sa adoarma singura, dar in patul nostru, mai rar adoarme in patut, nici nu vrea sa stam cu ea, dar dupa aceea o mut in patut...si stie lucrul asta...iar peste noapte nu s-a mai trezit de ceva timp, de vreo 2 ori mi-a cerut apa, dar a adormit la loc...iarna asta o mai tin cu noi in camera, iar de la primavara am vrea sa-i facem camera ei, sa vedem, nu cred ca ar fi probleme, ca la ai mei, doarme singura in camera, chiar daca adoarme in patul mare...ii place ideea sa fie in pat...si are un intreg ritual: neaparat veioza cand e singura in camera, perna, ursuletul si cearsaful ei. |
chira, sara inca nu a invatat sa adoarma singura, astept cu maaaare nerabdare ziua aia daca nu stam eu sau maica-mea langa ea, nu adoarme. nici cand e foarte obosita. |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5514 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Vin Oct 22, 2010 10:12 pm | |
| Anca si Chira avut o perioada in care nu vroia sa mai adoarma singura, dar acum vad ac air adoarme, sau e prea obosita ca sa vocifereze, adoarme in 5 min, mai sunt si zile cand vrea cu mine...dar asta e...macar adoarme repede |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Mar Noi 23, 2010 7:58 am | |
| deocamdata dormim cu el in pat ! |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8102 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz şi melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 10:46 am | |
| nici deniz nu vrea fara mine adnan la ınvatat cu noi aşa eu dorm cu deniz şi adnan separat ca nu ıncapem ın pat toti  este cınd se pune ın pat şi adoarme singur da de oobicei ma cheama melisa ın schimb doarme singurica şi o las aşa deşi sevi ma cearta ca de ce nu o iau şi pe melisa ın pat dar nu vreu so ınvat şi pe ea aşa nu ca nu aş vrea sa doarma cu mine da na |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 10:59 am | |
| pai te cert ca tu te jucai cu deniz si fata statea saraca acolo in patut oropsita si se uita la voi nu ii mai sufla numa lui deniz in fund incearca sa ii inveti sa doarma amandoi singuri ,oricum dormiti in aceeasi camera la mine de cand a facut selyn un an le-am lasat singure in pat |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8102 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz şi melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 11:02 am | |
| ıl culcam fata şi deniz cınd era ca şi melisa dormea ın patut singurel |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 11:16 am | |
| da pune-i pe amandoi asa se invata si deniz sa nu o mai bata si la mine melis pana la 3 ani cand a trebuit sa cedeze patutu a dormit singurica dupa cu selyn eu am invatat-o cu noi ca imi era draga na toti o alintam dupa pe la 1 an le-am lasat singure si nu am avut probleme zici tu eva asa da ei cat sunt de mici simt diferentele care se fac intre ei |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 11:43 am | |
| sevi, ai dreptate pe undeva, sa stii. eu daca as fi avut 2 copii, cred ca i-as fi invatat sa doarma singuri amandoi intr-un pat, cum am vaut la altii ca fac. apoi i-as separa cand ar fi mai maricei, mai ales daca sunt fata-baiat. daca sunt doua fete e mai simplu, pot dormi impreuna mai mult timp. dar imi dau doar cu parerea, ca, deh, am numai una deocamdata, si vad ca nu sunt sanse sa doarma singura inca. e tot cu mine in pat, ca imi place, ca nu imi place. |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 11:48 am | |
| da se schimba situatia la tine anca oricum esti singurica si ei ii face bine sa doarma cu tine
eu ma uit la ale mele ca nu pot face un gest cu cealalta ca imediat incep da pe ea o iubesti mai mult da pe ea o cocolosesti mai mult
eu de fel nu dorm la pranz si toata treaba mi-o fac cat dorm ele,le pun frumusel in pat si chiar daca se mai chitaie pe acolo adorm singurele,de asta zic ca si la tine eva ii poti invata impreuna si de o cafteste deniz pedepseste-l ca altfel asa se invata,si oricum tu stai cu el in pat sa adoarma incape acolo intre voi si melissa
am fost zilele trecute la o prietena si fiusu ca deniz al tau ciupeste si musca da ea in loc sa il certe ea radea si ii zicea vai mama ce faci si il mai si pupa ,nu zic ce semn are melis pe umar cum mi-a muscat-o asta mic ca el in mintea lui zice ca e ceva normal daca mama il lasa |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 11:55 am | |
| bine zici, sevi! io tot zic ca unele lucruri nu se fac si  buna. regula e regula, nu ai voie sa faci rau tie sau la altii sau la lucruri. in rest poati face orice! oi fi eu mai severa, nu stiu, dar sunt stricta in privinta asta, a cresterii sarei, si cand ai mei desconsidera cate o regula de-a mea, sufar mult si le fac scandal. nu imi pare bine cand eu cladesc ceva cu greu si ei in secunda urmatoare o darama, ca bunicii sunt ingaduitori... asta e riscul de a sta cu ei in casa, daca am sta singure, ar fi alta situatia. la fel si cu dormitul inpat, cum zici, e diferita putin situatia la mine de cand am divortat, si mai ales nu are camera ei si atunci dormim impreuna. dar e o situatie pe care nu mi-o doresc, si totusi nu am ce face deocamdata. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 12:08 pm | |
| Off, e problema cu dormitul asta, si eu sper sa scap cat de curand... Darius de cand era la tzatza nu a mai vrut sa doarma in patut, asa ca m-am pricopsit cu amandoi pe cap, mandra asta mai mare mai intelge cand ii zic sa mearga in pat sa doarma, dar de regula fara mine nu adoarme, Darius nu mai zic ca el fara mama langa el nu mai doarme, nu stiu ce o sa ma fac cand o pleca mama de la noi... Intre timp, eu imi fac sperante ca atunci cand o venit tati sa ii lasam sa doarma singuri in dormitori, ca dupa o perioada sa le luam paturi separate, chiar daca nu ne-om permite sa le facem fiecaruia camera lui, macar sa doarma in paturi separate, dar pana atunci... Nu stiu de cand nu am mai dormit linistita, cand chitaie unul, cand altul, cum se oieste unul hop imi sare somnul, e foarte aiurea asa... |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 1:19 pm | |
| la noi nu e prob.ca sotu cum e de noapt enuami la servici dormim amandoi dar cannd santem acasa toti stie ca nu e loc si doarme in patul lui,nu am avut probleme
In schimb la noi in famile nu exista diferenta intre copii,dar la soacra si acum face diferenta ca sunt fiecare cu familie.Dar voi stiti cat sufera sotu ca el nu e iuit ca sorasa !!!!!!!si mai ales ca ia si zis soacra de cateva ori ca fata e fata mea ,ea e pe primul loc |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 1:26 pm | |
| eu cred ca nu scap prea curand,ii place prea mult sa doarma cu noi si mie la fel sa-l strang in brate cand doarme,nu stiu mai tarziu cum va fi |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 1:55 pm | |
| cam rau ca stiu si eu sincer mai ramane acasa sotu dar nu mai pot dormi cu el  cu pitu nu am nicotreba ,il iau in brate nu pupacim si somn |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 2:27 pm | |
| ai mei dor in camera lor in paturi separate Antonio de cand l.am nascut a dormit singur,foarte rar dormeam langa el,am vrut sa.l obisnuiesc de mic in schimb, cu Fabio am avut de luptat.pana la 1an si cateva luni a dormit cu mine ptr ca tati era plecat,apoi cand am venit aici la tati stateam lanba el pana adormea si apoi plecam,se mai trezea noaptea ma duceam iar langa el,si tot asa pana s.a dezobisnuit acum nu am treaba cu ei,ii pun in patul lor si cum zici tu Sevi,chiar daca mai chitaie,pana la uma adorm.cateodata le las tv.ul aprins si dak nu dorm staulinistiti acolo Elena,poate si din cauza asta esti asa stresata,trebuie sa te odihnesti bine noaptea,trebuie obisnuiti de mici sa doarma impreuna ,dak nu se poate sa aibe camera lor macar sa aibe pat separat _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 4:56 pm | |
| Deocamdata e si mama cu noi, cand o veni al meu, eu o sa dorm cu sotul in sufragerie si mama cu ei in dormitor, iar dupa ce o pleca mama poate se vor dezobisnui de mine deja si o sa-i las singuri... |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 5:00 pm | |
| şi eu vreau sa le fac camera lor cu tv şi paturi separate sper sa reuşim anul acesta de nu numa la anul ca anul sta trebuie sa mergeöm ın tara |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 9:17 pm | |
| eu dorm cu toti 3 in pat |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 9:23 pm | |
| miki da nu aveai patuturi la pitici |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 9:25 pm | |
| maya doarme singurica in patut,chiar daca uneori se mai trezeste noaptea,ii dau sticluta cu lapte si adoarme inapoi..dar primadata trebuie sa o adorm pe maya,si aia se intampla stand langa ea...singura adoarme numai daca e muzica la maxim sau daca e peste masura de obosta,dar altfel nu..vrea sa pipaie pe cineva pana adorme! miky..nu ti-e greu cu 3? |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 9:32 pm | |
| şi melisa singurica doarme ın patut nam treaba cu ea aşa era şi deniz cınd era mic acuma ın schimb deniz doarme cu mine |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 10:01 pm | |
| si piciu doarme singur in camera asa a cerut el si foarte rara vrea cu noi |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 10:08 pm | |
|  mihaita  ce bine de tine medy |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Ian 09, 2011 11:43 pm | |
| am patut dar stau rufele in el asa vor ei cu mine. iar eu nu ii pot auzi ca plang.am patul destul de mare sa incapem in el . fara tati bineanteles |
|
 | |
Adriana

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Lun Ian 10, 2011 7:54 am | |
| asa si eu miki am patutu plin de rufe si jucarii !  si oricum acum ca taty e plecat chiar daca dormea inpatut l as fi luat cu mine n pat |
|
 | |
zsofiaczintos

Numarul mesajelor: 53 Varsta: 44 Localizare: Sfantu Gheorghe Joburi/Distractii: design vestimentare Stare de spirit: foarte prietenos DESPRE NOI: Mama Czintos Zsofia tata Jozsef copiii Abigel,Richard,Matyas,Eniko Data de inscriere: 16/03/2011
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Vin Mar 18, 2011 7:54 pm | |
| tot ma uit la voi cum doarme copiii vostri,si cum, citesc multi dintre voi dorm cu copilasii iei,dar sa stiti ca si eu asa am facut nici unul nu dormea fara mine,dar nici unul nu a fost sa doarme pana dimineata,ca sa nu manince ,altceva nu faceam decat sculam ,si culcam,asa am patit acum si cu fiica mea asta a tinut pana ce a indeplinit 2 ani,dar eu nici nu-l fortam pe nici unul sa doarme in patutul lui,eu am zis asa de repede trec anii,si asa de dragi sant ca pana ce cresc sa fie langa noi,si acum as opri putin timpul ca mie tare mult imi place sa dorm cu fetita mea,cand simt langa mine tin manuta ascult cum sforae,dar chiar sforae,cand au implinit 6 ani am cumparat pentru ele pat ,si fara nici o problema de ziua aceea au dormit separat,acum fetita mea o sa primeasca deja am discutat aceasta cu ea si deja abia asteapta sa primeasca dar mai las putin,si noi patultul am tinut pentru jucarii,si ce mai incapea in patut  eu una nu cred ca facem o greseala ca dormim cu copii nostri,cred ca nunumai lor le place acest lucru ,ne place si noua |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Vin Mar 18, 2011 8:47 pm | |
| asa este zsofia si eu dorm cu ele.numai ca nu e benefic cupului...in rest e frumos da avand in vedere ca al meu barbat merge la munca la 2 noaptea....ar fi prea mare patul doar pt mine _________________   |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Dum Mar 20, 2011 1:43 pm | |
| asa zic si eu Tania imi e bine cu Cosmin in pat mai ales ca tati nostru e mai mult de noapte |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: MAMI,VREAU CU TINE IN PAT Joi Mar 24, 2011 11:43 am | |
| Alex la vechiu apartament , inainte de divort, dormea singur fara probleme in camera la el, cu TV aprins acum nu se cere cu mine in pat, dar trebe sa ma bag si eu in patul meu, el in al lui si sa facem nanii amandoi odata _________________  |
|
 | |
| | MAMI,VREAU CU TINE IN PAT | |
|