Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

SEMNE DE ALARMA IN DEZVOLTAREA COPILULUI

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Andreea
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 15007
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei

Data de inscriere: 08/07/2008

MesajSubiect: SEMNE DE ALARMA IN DEZVOLTAREA COPILULUI   Joi Iul 17, 2008 10:10 am

Copilul nu se ridica si nu merge conform programului? Ar trebui sa iti faci griji? Probabil nu: copilul poate sa fie un boboc intarziat. Cu toate acestea, vorbeste cu medicul atunci cand sesizezi urmatoarele intarzieri ori semnale de alarma:
- nu poate ridica pieptul sau capul la 4 luni
- nu se intinde dupa obiecte intre 4-5 luni
- nu poate sa stea singur in fund la 10 luni
- nu se poate ridica nici macar ajutat la 12 luni
- miscarile lui sunt asimetrice, de ex face totul cu partea stanga si foloseste rar partea dreapta ori o parte a corpului este mai puternica decat cealalta
- se misca foarte putin, pasii sunt mici, iar miscarile sunt dezordonate si spastice.

feminin
Numarul mesajelor: 535
Varsta: 30
Localizare: CONSTANTA
Data de inscriere: 09/06/2008

MesajSubiect: Re: SEMNE DE ALARMA IN DEZVOLTAREA COPILULUI   Joi Iul 24, 2008 12:43 am

nu am nici o problema de mai sus bun topic andreea bravo sanatate la toti bebei
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: SEMNE DE ALARMA IN DEZVOLTAREA COPILULUI   Mier Aug 13, 2008 12:08 pm

Din fericire nici eu nu am avut altfel de probleme cu Andrei
Sus In jos
cornelia.matyas
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3699
Varsta: 33
Localizare: cluj-napoca
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana
Data de inscriere: 15/04/2008

MesajSubiect: Re: SEMNE DE ALARMA IN DEZVOLTAREA COPILULUI   Mier Aug 13, 2008 12:11 pm

si noi suntem bine.sa speram ca suntem toate cu bebici cat mai sanatosi
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: SEMNE DE ALARMA IN DEZVOLTAREA COPILULUI   Mier Aug 13, 2008 12:49 pm

Asa este cornelia...nimic nu-i mai important decat sanatatea noastra si a copiilor nostrii
Sus In jos
cornelia.matyas
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3699
Varsta: 33
Localizare: cluj-napoca
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana
Data de inscriere: 15/04/2008

MesajSubiect: Re: SEMNE DE ALARMA IN DEZVOLTAREA COPILULUI   Mier Aug 13, 2008 12:53 pm

ce bine ai zis sorina.si sanatatea noastra e importanta.mai ales ca au inca nevoie de noi zi si noapte :)va pupik
Sus In jos
lolo
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 251
Varsta: 30
Localizare: buc
Data de inscriere: 22/05/2008

MesajSubiect: Re: SEMNE DE ALARMA IN DEZVOLTAREA COPILULUI   Joi Aug 14, 2008 1:18 pm

sanatate la toti bebeii si sa nu aveti problemele de mai sus
Sus In jos

SEMNE DE ALARMA IN DEZVOLTAREA COPILULUI

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: BEBE (0-1 ANI )-