|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 1:48 am | |
| is in plus niste chestii colorate care sunt din albus de ou super bune sa stiti ca le plac mult,sunt la un fel de cornet.A mea papa,mai ii dau piscoturi ,biscuiti,ceva chestii de la Biscoteria un fel de biscutit interesanti sunt foarte bune si un fel de painica deosebita.Si ii mai dau diverse chestii,pufuletii ii plac ca la orice copil,fructele. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 7:40 am | |
| oooo Mario asa stie cersii ciocolata ii dau ,ce s afac cu el ca mie mila cand il aud cum cere desigur numai si numia dupa ce a mancat si desigur nu zi de zi caci este ca uit sa cumpar |
|
 | |
gazica

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 32 Localizare: brasov Stare de spirit: foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: RAMONA SI BOGDAN GEORGE Data de inscriere: 18/06/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 9:17 am | |
| Pana acum am avut noroc. E si mic si nu prea stie el. Nu i-am dat niciodata. Fructele sunt favorite si mananca orice, nu-i pretentios la fructe. O sa vedem mai incolo. Intsructajul celor apropiati l-am facut ca sa nu-i cumpere ciocolata sau bomboane si suc da sa nu uitam de suc, tot eu ii fac in casa. |
|
 | |
roxanik

Numarul mesajelor: 2722 Varsta: 32 Localizare: ploiesti DESPRE NOI: ALEXYA-IOANA , ROXANA-MIHAELA( mamica ei) , TIBERIU (taticul ei)...o familie fericita!!!! Data de inscriere: 30/06/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 9:32 am | |
| fata mea nu papa ciocolata, nici dak i dau eu...deocamdata. vedem cand o mai creste! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 9:47 am | |
| Papa jeleuri Medy? Bravo Ramona! Roxanik,o tableta de cioco ii dau la saptamana. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 4:22 pm | |
| da stefy..nu-i dau tot timpul dar ii mai dau cand eram gravida pofteam tot timpul la jeleuri si iata...al meu e inebunit dupa jeleuri..dar caut numai din cele ffff moi |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 6:34 pm | |
| noi nu papam cioco deloc,nici dulciuri,doar biscuiti simpli,sau napolitane,dar nu cu creme de ciocolata |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 8:37 pm | |
| fara dulciuri,fara sucuri si asa e ca argintul viu,am fost la cumparaturi si am luat biscuiti ci bucati de ciocalata in ei,si i-am dat si lui,si era 1 noaptea si avea un chef de joaca iar daca ii dau suc am vazut ca devene agitat,asa cind o sa se insoare o samanince ca sa aiba energie pt nevasta |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 8:39 pm | |
| eu ii dau de la kinder,sotul este mort dupa dulciuri si ii da si ei cateva! |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 8:59 pm | |
| eu am vrut sa ii iau merendine de la kinder,padispan cu crema,siii al meu s-a uitta asa urit,el nu vrea dulciuri au multe EEuri |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mar Ian 20, 2009 11:42 pm | |
| de agitati oricum sunt agitati...dar la al meu desi mananca din cand in cand ciocolata nu-i plac produsele cu cacao sau ciocolata..ciudat |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Ian 21, 2009 2:13 pm | |
| Fetelor,eu as vrea sa ii dau putina ciocolata,dar ea o linge sis e face varza . |
|
 | |
gazica

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 32 Localizare: brasov Stare de spirit: foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: RAMONA SI BOGDAN GEORGE Data de inscriere: 18/06/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Ian 21, 2009 2:50 pm | |
| Eu ii mai dau lui Bogdan prajituri ce fac eu in casa |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Ian 21, 2009 2:51 pm | |
| eu nu prea am rabdare sa fac prajituri,fac numai cand imi vine chef ! |
|
 | |
gazica

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Ian 21, 2009 2:54 pm | |
| Iti trimit eu cate o praqjiturica si tarta ...... :() |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Ian 21, 2009 2:56 pm | |
| da ce bine ar fii ,mai mult vara fac si eu prajituri in special f multe tarte din fructe! :face: |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Ian 21, 2009 7:24 pm | |
| eu mai fac cand am timp..chiar imi place |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Ian 21, 2009 8:04 pm | |
| Si mie imi place sa mai fac prajituri.Azi am facut niste pateuri cu miere.David nu prea a mancat.In schimb ciocolata ii place tare.Ii dau Kinder.Cate putina de tot,o data la 2-3 zile.Ca se invata. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Joi Ian 22, 2009 6:22 am | |
| Isa mea nu papa nici prajituri.Linge numai. |
|
 | |
cornelia

Numarul mesajelor: 950 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: eu cornelia pritesa ce-a mare cristina si porubita ce-a mica denisa iar tati gigi Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Joi Ian 22, 2009 7:10 am | |
| sa fie denida mea ca ar mancao de nar ramane nimicdar eu nui mai dau ca e cam nervoasa doar cate o bucatica dar rar |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Joi Ian 22, 2009 10:54 am | |
| Si Rares papa Kinder,dar nu-i dau zilnic,,in rest mananaca foarte bine prajiturele de casa,checc,intr-o seara am facut papanasi si a mancat foarte bn |
|
 | |
gazica

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Joi Ian 22, 2009 11:07 pm | |
| Hm, stie el ce e bun........ |
|
 | |
Mosutza

Numarul mesajelor: 56 Varsta: 30 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: job:asistent medical:distractii:orice distractie in familie Stare de spirit: mereu vesela,energica,buna si glumeata. DESPRE NOI: mami Emilia,bebe MATEI si tati TITI. Data de inscriere: 16/01/2009
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Joi Ian 22, 2009 11:54 pm | |
| prajturelele de casa sunt cele mai indicate.sichiar si cele de cofetarie in locul dulciurilor. eu din categoria"dulciuri de cumparat"ii dau numai M&M si cioco kinder sau milka ptr copii,uneori si ciocolata alba,dar toate foarte rar,de 2-3 ori pe sapt cate una. alternativa la ciocolata:cavit cu gust de ciocolata.ft buna ptr sezonul rece. |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Apr 15, 2009 8:16 pm | |
| azi a papat un iepuras de ciocolata alba,am fost la cumparaturi si l-a ales singurica! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Mai 13, 2009 1:47 pm | |
| A inceput si isa sa pape cioco din oua kinder,dar cam rar.Unul pe saptamana. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Mai 13, 2009 1:52 pm | |
| Eu l-am invatat pe Andrei sa manance cate o patratica de ciocolata kinder pe zii...ati vazut fetelor ce ziceau astia la tv ca acum este buna ciocolata ptr dintisori? |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Mai 13, 2009 3:13 pm | |
|  La ce o fii buna? |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8120 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz și melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Mier Mai 13, 2009 10:12 pm | |
| eu lui deniz nu ai dau ciocolata deloc este kinder dinala ca și pișcota cu crema ınauntru dinaia ai dau ın fiecare zi cıte una ca are vitamine și e buna la copii |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: ALTERNATIVE PT CIOCOLATA Vin Mai 15, 2009 5:51 am | |
| Cum sa fie buna pentru dinti??? |
|
 | |
|