| | FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Joi Iul 17, 2008 10:02 am | |
| Fetitele sunt mai puternice decat baietii!
Cel mai recent studiu efectuat de cercetatorii americani demonstreaza faptul ca nou-nascutii de sex masculin sunt mai fragili decat cei de sex feminin. Aceasta diferenta poate explica partial de ce femeile au o speranta de viata mai indelungata. Cercetatorii americani au analizat statisticile medicale din 15 tari de pe trei continente si au descoperit ca baietii intampina un risc cu 60% mai mare decat fetitele de a fi nascuti prematur si de a suferi din cauza problemelor de sanatate asociate de obicei nasterilor premature.
In plus, nou-nascutii baieti sunt supusi unui risc mult mai mare de accidente la nastere, din cauza ca au talia si capul mai mare. Un alt aspect important de mentionat ar fi ca cercetatorii americani au vizat si faptul ca, din 1970 si pana in prezent, numarul nasterilor cu ajutorul operatiei de cezariana a crescut de la 5% la peste 20%, mai frecvente fiind cazurile in care nou-nascutii sunt baieti. Concluzia lor a fost una singura: fetitele sunt mai puternice decat baietii, chiar din prima zi de viata. _________________  |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Sam Iul 19, 2008 11:21 am | |
| Nu stiu cat e de adevarat,dar Eliza are o mana grea,cand imi da una,ma doare pe bune,si urca scarile pana la etajul 5 singura,bineinteles ca o tin,dar sta si urca cu piciorusele cu puterea ei,de unde o fii avand atata putere? |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Dum Iul 20, 2008 8:31 pm | |
| eu zic ca e adevarat,nu numai in forta ca si la durere,baieti sunt mai lenesi si mai mamosi :confused: |
|
 | |
giani

Numarul mesajelor: 65 Varsta: 37 Localizare: BV Data de inscriere: 19/07/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Lun Iul 21, 2008 7:46 am | |
| este foarte adevarat andreea ! ca ex si la noi nascuti prematuri fetele au sanse mai mari de a trai decat baieti! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Mar Iul 22, 2008 9:17 am | |
| | julia22 a scris: | | eu zic ca e adevarat,nu numai in forta ca si la durere,baieti sunt mai lenesi si mai mamosi :confused: |
asta asa e, lenesi da,asa a fost si al meu,dar mamos nici atat,nici nu vrea in brate,e indiferent,nici nu se bucura cand ne vede si mai multe |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Mar Iul 22, 2008 1:55 pm | |
| eu observ ca fetitele sunt mai precoce decat baietii, merg mai repede, vorbesc mai repede, sunt mai active in general. Sara cel putin e o zgatie de fata, face cat trei baieti la un loc!!! |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Mar Iul 22, 2008 9:08 pm | |
| da.asa e ancagabriela.am observat si eu.fetele sunt mai grabite sa invete sa mearga, vorbesc mult mai repede decat baietii |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Lun Aug 11, 2008 4:48 pm | |
| Fetelor nu stiu cat e adevarata chestia asta,eu am o fetita la noi pe strada care e aproape de-o seama cu fii-miu si credeti-ma ca a mers mult mai tarziu ca el,si acum e mai greoaie,a vorbit mai tarziu ca el,sunt multe chestii pe care Rares le-a facut inaintea ei si plus ca Rares are o energie in el ca la alti copii n-am vazut asa.Adevarul ca uneori energia asta a lui ma oboseste,dar in fine,nu sunt de acord cu voi in privinta asta,depinde de la copil la copil |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Lun Aug 11, 2008 4:50 pm | |
| da asa este florina, si eu am intalnit mamici care se mirau de gabita ca la varsta lui are f multa energie fata de fetita ei... |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Lun Aug 11, 2008 7:59 pm | |
| Poate ca sunt mai energici ca fetitele ,dar difera de la copil la copil.De exemplu am o prietena si am nascut in aceas zi copii tot baiat,el a umblat mult mai tarziu ca Tony si de vb nici acum nu vb decat mama ,tata ,papa si cuvinte usoare in total 20 |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Vin Aug 29, 2008 11:49 pm | |
| Depinde de fiecare copil in parte,de cat de bine evolueaza,mai am o prietena si copilasul ei a facut 2 ani acum in august,are tot baietel si e foarte greoi si la mers si la vorbit,nu vrea deloc sa stea la olita sau Wc si era si ea necajita ca vede alti copii care fac mult mai multe chestii si al ei nu,chiar se certase cu soacra ei ca i-a zis ca-i copilul bolnav.Eu nu cred asta ca ar fi bolnav,poate doar mai puturos |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Lun Sept 01, 2008 5:28 pm | |
| asa e florina...asa si nepotelul meu merge pe 2 ani..si nu face atatea lucruri cat citesc la voi ...deci depinde de copil... |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Dum Noi 30, 2008 1:09 pm | |
| cu siguranta e mai puturos Florina |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16839 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII Dum Noi 30, 2008 3:57 pm | |
| nu stiu cat de adevarata este afirmatia, dar difera de la fetita la fetita si de la baiat la baiat, orice, dezvoltare motrica, vorbirea, etc..... d-apai de la fetita la baietel, difera foarte mult... haha, si ca o gluma, normal ca fetitele sunt mai 'puternice' decat baietii in sondaj, pentru ca fetitele sunt mai multe decat baietii si la numar asa iese.... hahaha! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
| | FETELE MAI PUTERNICE CA SI BAIETII | |
|