| | CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 17, 2008 8:06 am | |
| si eu mai auzisem solutia asta..succes fetelor...dar e posibil sa le placa gustul de lamaie...si atunci ce faceti...hi hi |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 17, 2008 2:37 pm | |
| la alaex nu ii place nimic acru..deci eu cred ca asa avea succes |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 17, 2008 3:10 pm | |
| Eu am auzit de pelin.La noi nu merge cu lamaia ca ea o papa singurica,o suge,o stoarce. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 17, 2008 3:46 pm | |
| Noi am pierdut suzeta in parc si seara traziu ne-am dat seama ca ne lipseste,asa ca nu am avut de ales a trebuit sa se obisnuiasca ca nu este si pana dimineata sa trezit de vreo 2 ori a plans putin dar sia dat seama ca nu este asa ca nu a a facut mare scandal succes fetelor |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 17, 2008 3:48 pm | |
| bravo ai reusit sa l dezveti |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7309 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 17, 2008 10:19 pm | |
| Bravo Noemi asa o sa-i fak si eu Biancai! :flower: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Vin Apr 18, 2008 7:33 am | |
| bravo..noemi. am sa incerc si eu varianta ta cand o sa fie cazul.. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Vin Apr 18, 2008 11:03 am | |
| Ce usor ai scapat de suzi! Bravo Noemi! |
|
 | |
GABITA

Numarul mesajelor: 627 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica implinita Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Vin Apr 18, 2008 12:16 pm | |
| felicitari noemi!!! si gabita a adormit aseara fara suzi |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 21, 2008 11:30 pm | |
| Suzeta si acum o cere, la 1 an si 4 luni, degetele nu le-a supt niciodata, ziua stam fara ea, dar seara dupa ce isi bea lapticul zice*szita* si trebuie sa i-o dau , ca nu adoarme fara ea, apoi o *scuipa*din gurita si ..gata, mai are si nopti cand si-o cauta prin pat si ca sa dorm si eu si ea linistite..i-o dau:) |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7309 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 21, 2008 11:42 pm | |
| da deocamdata si bianca e dependenta de ea dar speram sa o dezvatam repede! :tongue: |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 22, 2008 2:08 pm | |
| Cu Alessia am incercat sa o pacalesc ca a papat-o cusu,dar nu merge,atita o cauta si plinge ca mie mila de ea si i-o dau. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 22, 2008 7:39 pm | |
| cineva zicea ca le taia incet pana nu a ramas nimic asa a renuntat cand a vazut ca nu are ce suge |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 22, 2008 11:56 pm | |
| Mama ce idee!Nici nu-mi trecea prin cap asa ceva! :() |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 23, 2008 10:08 am | |
| mi a povestit o vecina ca asa a facut cu fetita ei ,deci inseamna ca merge ,dar treptat sa nu observe |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 23, 2008 10:15 am | |
| Andrei nu a vrut suzeta pana la varsta de un anisor.Am o fetita in grija de 1 an si 10 luni si a vazut la ea.Nu am avut ce face se bateau zilnic pe ea.Am incercat sa-l las de suzetuta 1 saptamana dar incepuse sa-mi suga degetelul.Am inceput sa-i dau suzeta iar.De suzeta scapam noi dar de degetel...nu prea |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 23, 2008 2:35 pm | |
| E greu de degetel.....noi suntem in situatia asta si nu stiu cum sa o dezvat de el ::: |
|
 | |
GABITA

Numarul mesajelor: 627 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica implinita Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 24, 2008 12:16 pm | |
| eu sper ca dupa cel dezvat de suzi sa nu bage degetelul in gurita |
|
 | |
ralu192000

Numarul mesajelor: 521 Varsta: 34 Localizare: Ploiesti Stare de spirit: Fericita! Data de inscriere: 06/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 24, 2008 4:36 pm | |
| si noi inca folosim suzi....la somnic. Cand adoarme o vrea, dar daca in timpul somnului se trezeste si i-o dau (ca intre timp o scuipa), se linisteste pe loc. Nu stiu cand v renunta la ea, o asociaza cu comnul. Chiar ii zice nani-nani cand o vede! :() |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 24, 2008 10:43 pm | |
| de tony mai nou la sticla zice tedi ,mai demult zice ca asa il cheama pe el ,acum el nu are nume numai sticla |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Vin Apr 25, 2008 10:50 pm | |
| Azi am fost plecati cu Niko si am uitat suzeta acasa, a stat destul fara ea pana a inceput sa bage degetul in gura, ea niciodata nu a supt degetelul, se pare ca mai bine o mai las cu suzeta decat sa bage degetelele in gura, mi-e frica sa nu se obisnuiasca asa...iar ideea cu taiatul e tare haioasa, dar nu afecteaza gurita la bebe?oricum e o idee buna. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Vin Apr 25, 2008 10:55 pm | |
| Noi nu am luat suza pana la 1 anisor Am o fetita in grija de seama cu Andrei si ea are suzeta.Andrei a vazut ca are suzi si o zis ca asa se poarta.I-a casunat pe suzeta se bateau foarte rau si asa ca am fost nevoita sa-i dau si lui Andrei suza.Am incercat sa-l las de cateva zile dar incepuse cu degetelul.Am inceput sa-i dau suza,ca de suza mai scapam dar de dgetel nu prea cred ca scapam de curand |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Apr 26, 2008 3:42 pm | |
| | julia22 a scris: | | cineva zicea ca le taia incet pana nu a ramas nimic asa a renuntat cand a vazut ca nu are ce suge |
e idee grozava,incercati fetelor,sa speram ca nu va trebui sai cumparati alta noua :() |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Dum Apr 27, 2008 10:52 am | |
| |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 29, 2008 9:31 am | |
| Vai ce bine de unii copii ca n-au primit suzeta,Rares e innebunit dupa ea ii zice "dizi",a luat-o de mic fiind cam agitat de cand il avem si am reusit sa-l dezvat pe la 1 an si 5 luni i-am taiat-o si i-am zis ca a mancat-o catelul,dar dupa 2 sapt i-am dat-o din nou caci dura si 2 ore pana il lua somnul si n-am mai rezistat eu caci ma innebunise.Intr-un fel noi suntem multumiti pt ca datorita ei n-a facut urat cand i-au dat dintisorii,calmandu-se cu ea.Speram sa scapam in curand de ea,oricum nu i-o dau decat la somn,in restul zilei fiind ascunsa |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 29, 2008 9:33 am | |
| url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=38&u=12321123]  [/url] Doar la somn o folosim |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 29, 2008 9:35 am | |
|  doar la somn folosim suzeta,nu stiu cum de am bagat poza cealalta,imi cer scuze ,poate o sterge adminul daca vede |
|
 | |
ralu192000

Numarul mesajelor: 521 Varsta: 34 Localizare: Ploiesti Stare de spirit: Fericita! Data de inscriere: 06/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 29, 2008 9:56 am | |
| Ce frumos dorm ei!:§: Florina, poza cealalta merge f bine la topicul cu spalatul pe dinti.. :face: |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 30, 2008 12:04 am | |
| in perioada asta cand ii dau dintii Bianca e cu ochii pe titi ca pe butelie...o ia o musca o arunca iar o ia ,trage cu dintii de ea ..ce m-as bucura sa o rupa ca alta nu-i mai iau>O sa incerc sa o tai treptat... :rabbit: :§: |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 30, 2008 12:08 am | |
| marco nu vrea suzeta deloc, ii dadeam cand era mai mic dar nu statea nici un minut cu ea in gura, el prefera degetele.le-a supt pana pe la 7 luni apoi deloc. |
|
 | |
florares

Numarul mesajelor: 136 Varsta: 37 Localizare: SIMERIA Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 30, 2008 5:51 am | |
| nu facem nani fara ea , toata ziua striga ...BICA!...daca nu ias puneo bine toata ziua ar tineo in gurita ...  |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 30, 2008 3:43 pm | |
| A mea si ziua o cere daca nu io dau face un scandal....am zis ca o mai las putin inca vreo luna doua dar dupa aceea musai sa scapam de ea. |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 30, 2008 9:48 pm | |
| deea nu cere suzeta decand cand se culca in rest nu dar daca o gaseste prin casa normal ca o baga in gura,iar seara la culcare cere "doua titi" |
|
 | |
Crina

Numarul mesajelor: 702 Varsta: 37 Localizare: Suceava DESPRE NOI: Crina mami si fetita mea Denise. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Vin Mai 02, 2008 8:23 pm | |
| Foarte greu am dezobisnuit-o de ea,si foarte tarziu.Dar am reusit si acu nu mai avem probleme. |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Mai 08, 2008 12:13 am | |
| ce norocoasa sunt.....andreea nu a vruto...si nici nu am insistat cu ea |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Mai 08, 2008 3:06 pm | |
|  poza cu titi |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Vin Mai 09, 2008 11:13 pm | |
| nu e buna da-o jos din gurita... :rabbit: |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Mai 10, 2008 7:14 am | |
| ce bine ar fi,oricum nu sta cu ea decand cand se culca sau daca o gaseste prin casa |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Mai 10, 2008 9:45 am | |
| oricum e bine ca o tine asa putin, sunt copii care o tin tot timpul... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Mai 10, 2008 12:28 pm | |
| la cat de bine ii sta deei cu dudica mai lasai-o :face: |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Mai 10, 2008 2:18 pm | |
| | petruta a scris: | | oricum e bine ca o tine asa putin, sunt copii care o tin tot timpul... | :da cum e Alessia ,deja ma aduce la disperare. :() |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Mai 10, 2008 2:19 pm | |
| se va dezobisnui si Alessi incet,dar nu va fii usor trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare |
|
 | |
corina28

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Mai 10, 2008 2:23 pm | |
| Mda.... stiu si mie groaza de ce ma asteapta. |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Mai 10, 2008 10:43 pm | |
| incearca ziua sa io iei ca oricum o sa uite de ea cand se ia cu jucariile sau afra si asa poate reusesti un pic cate un pic,sau spunei ca o lasati acasa ca io fura copii |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Mai 27, 2008 1:47 pm | |
| fata mea a tinut suzeta pana la 1 an jumate,chiar imi era teama ca nu o sa renunte si ca o sa ne fie f. greu dar a fost chiar simplu...i-am taiat suzeta astfel inca ea sa nu o poata tine in gurita si se enerva singura cand vedea ca nu o poate tine asa ca a renuntat singurica....oricum aveam o suzeta de rezerva in cazul in care ar fi plans prea tare. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Mai 27, 2008 4:17 pm | |
| ce bine ca a renuntat f usor la suzi...eu am vazut copilasi mult mai mari cu suzi in gurita... |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Mai 27, 2008 4:54 pm | |
| cu sticluta de lapte a fost mai greu sa renunte abia acum 3 luni a renuntat ,ea dimineata si seara isi bea lapticul...ii tot spuneam ca o sa-i fac poze cu biberonul in gurita si le duc la gradi sa vada toti copii la toamna cand va merge sau in parc si sa rusinat.Acum in ultimul timp i-am tot spus sa renunte la olita sa faca la wc pentru ca va merge la gradi si acolo nu au olite si vad ca a dat rezultate,in schimb mai avem de lucrat la ridicatul chilotelului nu vrea deloc sa invete sa se imbrace singura |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Mai 27, 2008 9:22 pm | |
| ooooooo deci Sevi sa stau linistita,caci m-am gandit sal dezobisnuiesc dej ape Mario de sticluta de lapte si ceai dar nu pot nicium nu vrea sa bea din pahar |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Mai 27, 2008 9:26 pm | |
| lasati copii sa bea cu sticluta ce are,au sa se sature de cana sunt mici inca eu am de gand sa o las pe deea pana cand vrea ea ca si asa trece prea repede copilaria sa se bucure de tot ce ii place |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Mai 27, 2008 9:31 pm | |
| deci mai am vreme?ce bine ca soacra mea ma streseaza ca r fi cazul sal dezvat |
|
 | |
| | CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU | |
|