Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Apr 17, 2008 8:06 am

si eu mai auzisem solutia asta..succes fetelor...dar e posibil sa le placa gustul de lamaie...si atunci ce faceti...hi hi
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Apr 17, 2008 2:37 pm

la alaex nu ii place nimic acru..deci eu cred ca asa avea succes
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Apr 17, 2008 3:10 pm

Eu am auzit de pelin.La noi nu merge cu lamaia ca ea o papa singurica,o suge,o stoarce.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Apr 17, 2008 3:46 pm

Noi am pierdut suzeta in parc si seara traziu ne-am dat seama ca ne lipseste,asa ca nu am avut de ales a trebuit sa se obisnuiasca ca nu este
si pana dimineata sa trezit de vreo 2 ori a plans putin dar sia dat seama ca nu este asa ca nu a a facut mare scandal
succes fetelor
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Apr 17, 2008 3:48 pm

bravo ai reusit sa l dezveti
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7309
Varsta: 36
Localizare: ploiesti
Stare de spirit: o mamica fericita si implinita
DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta
Data de inscriere: 26/03/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Apr 17, 2008 10:19 pm

Bravo Noemi asa o sa-i fak si eu Biancai! :flower:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Vin Apr 18, 2008 7:33 am

bravo..noemi.
am sa incerc si eu varianta ta cand o sa fie cazul..
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Vin Apr 18, 2008 11:03 am

Ce usor ai scapat de suzi! Bravo Noemi!
Sus In jos
GABITA
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 627
Varsta: 33
Localizare: bucuresti
Joburi/Distractii: asistenta medicala
Stare de spirit: o mamica implinita

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Vin Apr 18, 2008 12:16 pm

felicitari noemi!!! si gabita a adormit aseara fara suzi
Sus In jos
gabyy
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 418
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: ---
Data de inscriere: 18/04/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Lun Apr 21, 2008 11:30 pm

Suzeta si acum o cere, la 1 an si 4 luni, degetele nu le-a supt niciodata, ziua stam fara ea, dar seara dupa ce isi bea lapticul zice*szita* si trebuie sa i-o dau , ca nu adoarme fara ea, apoi o *scuipa*din gurita si ..gata, mai are si nopti cand si-o cauta prin pat si ca sa dorm si eu si ea linistite..i-o dau:)
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Lun Apr 21, 2008 11:42 pm

da deocamdata si bianca e dependenta de ea dar speram sa o dezvatam repede!
:tongue:
Sus In jos
corina28
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2304
Varsta: 31
Localizare: Cluj-Napoca
Joburi/Distractii: familia mea
Stare de spirit: fericita si implinita
DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina.

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Apr 22, 2008 2:08 pm

Cu Alessia am incercat sa o pacalesc ca a papat-o cusu,dar nu merge,atita o cauta si plinge ca mie mila de ea si i-o dau.
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7641
Localizare: cluj napoca
Joburi/Distractii: mamici active
Stare de spirit: mereu aproape de tine:))
DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN
Data de inscriere: 02/04/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Apr 22, 2008 7:39 pm

cineva zicea ca le taia incet pana nu a ramas nimic asa a renuntat cand a vazut ca nu are ce suge
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Apr 22, 2008 11:56 pm

Mama ce idee!Nici nu-mi trecea prin cap asa ceva! :()
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mier Apr 23, 2008 10:08 am

mi a povestit o vecina ca asa a facut cu fetita ei ,deci inseamna ca merge ,dar treptat sa nu observe
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mier Apr 23, 2008 10:15 am

Andrei nu a vrut suzeta pana la varsta de un anisor.Am o fetita in grija de 1 an si 10 luni si a vazut la ea.Nu am avut ce face se bateau zilnic pe ea.Am incercat sa-l las de suzetuta 1 saptamana dar incepuse sa-mi suga degetelul.Am inceput sa-i dau suzeta iar.De suzeta scapam noi dar de degetel...nu prea
Sus In jos
simo
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 518
Varsta: 29
Localizare: Dej, jud.Cluj
Joburi/Distractii: Profesor
Stare de spirit: mereu fericita
Data de inscriere: 29/03/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mier Apr 23, 2008 2:35 pm

E greu de degetel.....noi suntem in situatia asta si nu stiu cum sa o dezvat de el :::
Sus In jos
GABITA
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 627

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Apr 24, 2008 12:16 pm

eu sper ca dupa cel dezvat de suzi sa nu bage degetelul in gurita
Sus In jos
ralu192000
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 521
Varsta: 34
Localizare: Ploiesti
Stare de spirit: Fericita!
Data de inscriere: 06/04/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Apr 24, 2008 4:36 pm

si noi inca folosim suzi....la somnic. Cand adoarme o vrea, dar daca in timpul somnului se trezeste si i-o dau (ca intre timp o scuipa), se linisteste pe loc. Nu stiu cand v renunta la ea, o asociaza cu comnul. Chiar ii zice nani-nani cand o vede! :()
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Apr 24, 2008 10:43 pm

de tony mai nou la sticla zice tedi ,mai demult zice ca asa il cheama pe el ,acum el nu are nume numai sticla
Sus In jos
gabyy
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 418
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: ---
Data de inscriere: 18/04/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Vin Apr 25, 2008 10:50 pm

Azi am fost plecati cu Niko si am uitat suzeta acasa, a stat destul fara ea pana a inceput sa bage degetul in gura, ea niciodata nu a supt degetelul, se pare ca mai bine o mai las cu suzeta decat sa bage degetelele in gura, mi-e frica sa nu se obisnuiasca asa...iar ideea cu taiatul e tare haioasa, dar nu afecteaza gurita la bebe?oricum e o idee buna.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Vin Apr 25, 2008 10:55 pm

Noi nu am luat suza pana la 1 anisor Am o fetita in grija de seama cu Andrei si ea are suzeta.Andrei a vazut ca are suzi si o zis ca asa se poarta.I-a casunat pe suzeta se bateau foarte rau si asa ca am fost nevoita sa-i dau si lui Andrei suza.Am incercat sa-l las de cateva zile dar incepuse cu degetelul.Am inceput sa-i dau suza,ca de suza mai scapam dar de dgetel nu prea cred ca scapam de curand
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Sam Apr 26, 2008 3:42 pm

julia22 a scris:
cineva zicea ca le taia incet pana nu a ramas nimic asa a renuntat cand a vazut ca nu are ce suge

e idee grozava,incercati fetelor,sa speram ca nu va trebui sai cumparati alta noua :()
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Dum Apr 27, 2008 10:52 am

da se poate si asta :()
Sus In jos
florina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1817
Varsta: 30
Localizare: Costinesti,Constanta
Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea
DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut
Data de inscriere: 24/04/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Apr 29, 2008 9:31 am

Vai ce bine de unii copii ca n-au primit suzeta,Rares e innebunit dupa ea ii zice "dizi",a luat-o de mic fiind cam agitat de cand il avem si am reusit sa-l dezvat pe la 1 an si 5 luni i-am taiat-o si i-am zis ca a mancat-o catelul,dar dupa 2 sapt i-am dat-o din nou caci dura si 2 ore pana il lua somnul si n-am mai rezistat eu caci ma innebunise.Intr-un fel noi suntem multumiti pt ca datorita ei n-a facut urat cand i-au dat dintisorii,calmandu-se cu ea.Speram sa scapam in curand de ea,oricum nu i-o dau decat la somn,in restul zilei fiind ascunsa
Sus In jos
florina
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Apr 29, 2008 9:33 am

url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=38&u=12321123][/url]
Doar la somn o folosim
Sus In jos
florina
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Apr 29, 2008 9:35 am

doar la somn folosim suzeta,nu stiu cum de am bagat poza cealalta,imi cer scuze ,poate o sterge adminul daca vede
Sus In jos
ralu192000
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 521
Varsta: 34
Localizare: Ploiesti
Stare de spirit: Fericita!
Data de inscriere: 06/04/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Apr 29, 2008 9:56 am

Ce frumos dorm ei!:§:
Florina, poza cealalta merge f bine la topicul cu spalatul pe dinti.. :face:
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mier Apr 30, 2008 12:04 am

in perioada asta cand ii dau dintii Bianca e cu ochii pe titi ca pe butelie...o ia o musca o arunca iar o ia ,trage cu dintii de ea ..ce m-as bucura sa o rupa ca alta nu-i mai iau>O sa incerc sa o tai treptat... :rabbit: :§:
Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8616
Localizare: aproape de voi
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mier Apr 30, 2008 12:08 am

marco nu vrea suzeta deloc, ii dadeam cand era mai mic dar nu statea nici un minut cu ea in gura, el prefera degetele.le-a supt pana pe la 7 luni apoi deloc.
Sus In jos
florares
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 136
Varsta: 37
Localizare: SIMERIA
Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES
DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mier Apr 30, 2008 5:51 am

nu facem nani fara ea , toata ziua striga ...BICA!...daca nu ias puneo bine toata ziua ar tineo in gurita ...
Sus In jos
corina28
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mier Apr 30, 2008 3:43 pm

A mea si ziua o cere daca nu io dau face un scandal....am zis ca o mai las putin inca vreo luna doua dar dupa aceea musai sa scapam de ea.
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2239
Localizare: lugoj
Stare de spirit: vesela

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mier Apr 30, 2008 9:48 pm

deea nu cere suzeta decand cand se culca in rest nu dar daca o gaseste prin casa normal ca o baga in gura,iar seara la culcare cere "doua titi"
Sus In jos
Crina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 702
Varsta: 37
Localizare: Suceava
DESPRE NOI: Crina mami si fetita mea Denise.

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Vin Mai 02, 2008 8:23 pm

Foarte greu am dezobisnuit-o de ea,si foarte tarziu.Dar am reusit si acu nu mai avem probleme.
Sus In jos
MARYNA
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 673
Varsta: 27
Stare de spirit: happy everyday !!
DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia
Data de inscriere: 17/04/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Mai 08, 2008 12:13 am

ce norocoasa sunt.....andreea nu a vruto...si nici nu am insistat cu ea
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Mai 08, 2008 3:06 pm

poza cu titi
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3923
Stare de spirit: o mamica fericita
DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Vin Mai 09, 2008 11:13 pm

nu e buna da-o jos din gurita... :rabbit:
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Sam Mai 10, 2008 7:14 am

ce bine ar fi,oricum nu sta cu ea decand cand se culca sau daca o gaseste prin casa
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Sam Mai 10, 2008 9:45 am

oricum e bine ca o tine asa putin, sunt copii care o tin tot timpul...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Sam Mai 10, 2008 12:28 pm

la cat de bine ii sta deei cu dudica mai lasai-o :face:
Sus In jos
corina28
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Sam Mai 10, 2008 2:18 pm

petruta a scris:
oricum e bine ca o tine asa putin, sunt copii care o tin tot timpul...
:da cum e Alessia ,deja ma aduce la disperare. :()
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Sam Mai 10, 2008 2:19 pm

se va dezobisnui si Alessi incet,dar nu va fii usor
trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare
Sus In jos
corina28
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Sam Mai 10, 2008 2:23 pm

Mda.... stiu si mie groaza de ce ma asteapta.
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Sam Mai 10, 2008 10:43 pm

incearca ziua sa io iei ca oricum o sa uite de ea cand se ia cu jucariile sau afra si asa poate reusesti un pic cate un pic,sau spunei ca o lasati acasa ca io fura copii
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9051
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Mai 27, 2008 1:47 pm

fata mea a tinut suzeta pana la 1 an jumate,chiar imi era teama ca nu o sa renunte si ca o sa ne fie f. greu dar a fost chiar simplu...i-am taiat suzeta astfel inca ea sa nu o poata tine in gurita si se enerva singura cand vedea ca nu o poate tine asa ca a renuntat singurica....oricum aveam o suzeta de rezerva in cazul in care ar fi plans prea tare.
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Mai 27, 2008 4:17 pm

ce bine ca a renuntat f usor la suzi...eu am vazut copilasi mult mai mari cu suzi in gurita...
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9051
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Mai 27, 2008 4:54 pm

cu sticluta de lapte a fost mai greu sa renunte abia acum 3 luni a renuntat ,ea dimineata si seara isi bea lapticul...ii tot spuneam ca o sa-i fac poze cu biberonul in gurita si le duc la gradi sa vada toti copii la toamna cand va merge sau in parc si sa rusinat.Acum in ultimul timp i-am tot spus sa renunte la olita sa faca la wc pentru ca va merge la gradi si acolo nu au olite si vad ca a dat rezultate,in schimb mai avem de lucrat la ridicatul chilotelului nu vrea deloc sa invete sa se imbrace singura
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Mai 27, 2008 9:22 pm

ooooooo deci Sevi sa stau linistita,caci m-am gandit sal dezobisnuiesc dej ape Mario de sticluta de lapte si ceai dar nu pot nicium
nu vrea sa bea din pahar
Sus In jos
simohrencsar
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Mai 27, 2008 9:26 pm

lasati copii sa bea cu sticluta ce are,au sa se sature de cana sunt mici inca eu am de gand sa o las pe deea pana cand vrea ea ca si asa trece prea repede copilaria sa se bucure de tot ce ii place
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mar Mai 27, 2008 9:31 pm

deci mai am vreme?ce bine
ca soacra mea ma streseaza ca r fi cazul sal dezvat
Sus In jos

CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 7Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: BEBE (0-1 ANI )-