Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Iun 08, 2011 4:24 pm | |
| nici mie nu-mi plac simo . ii vad de 3 ani cu sezeta in gura . nu-mi plac nici la astia mici ai mei . dar pe mine chiar m-a ajutat suzeta cu ei . afara nu le mai dau nici eu . doar seara la culcare . |
|
eva_26

Numarul mesajelor: 8120 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Iun 08, 2011 5:54 pm | |
| nici mie numi place cınd ai vad destul de maricei cu suzeta ın gra afara deniz mia lasat suzeta la un an jumate la melisa ai mai dus suzeta ši paturica afara ca daca stau mult ši i se face somn i le trebuie de nu face ca trenul pına i le dau e fericire pe ea cınd vede suzeta ši paturica |
|
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Iun 09, 2011 3:35 pm | |
| | Miky a scris: | ebelusii care iau suzeta sunt mai calmi , mai ales noaptea . dar e mai bine sa ii dati . |
miky, asa e, mi-as dori de multe ori sa ia si bb suzeta, macar ca il ajuta sa adoarma, sau ii mai potoleste nervii, dar nu o vre sub nicio forma.... cand or sa-i dea dintisorii ma gandesc ca o s-o vrea, sa aiba ce rontai...
nici mie nu-mi place sa vad copiii marisori cu suzeta, dar cum eu nu pot s-o dezvat pe annya de bibe la lapticul de dimineata si cel de seara, imi dau seama ca si sa dezveti copilul de suzeta e greu. |
|
Miky

Numarul mesajelor: 8616 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Iun 09, 2011 4:15 pm | |
| eu vroiam sa spun ca e mai bine sa nu ii dati . am mancat pe ''nu'' |
|