Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorMesaj
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8616
Varsta: 33
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mier Iun 08, 2011 4:24 pm

nici mie nu-mi plac simo . ii vad de 3 ani cu sezeta in gura .
nu-mi plac nici la astia mici ai mei . dar pe mine chiar m-a ajutat suzeta cu ei .
afara nu le mai dau nici eu . doar seara la culcare .
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8120
Varsta: 29
Localizare: istanbul/turcia
Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata
DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa
Data de inscriere: 03/04/2009

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Mier Iun 08, 2011 5:54 pm

nici mie numi place cınd ai vad destul de maricei cu suzeta ın gra afara deniz mia lasat suzeta la un an jumate la melisa ai mai dus suzeta ši paturica afara ca daca stau mult ši i se face somn i le trebuie de nu face ca trenul pına i le dau e fericire pe ea cınd vede suzeta ši paturica
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Varsta: 34
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Iun 09, 2011 3:35 pm

Miky a scris:
ebelusii care iau suzeta sunt mai calmi , mai ales noaptea .
dar e mai bine sa ii dati .

miky, asa e, mi-as dori de multe ori sa ia si bb suzeta, macar ca il ajuta sa adoarma, sau ii mai potoleste nervii, dar nu o vre sub nicio forma.... cand or sa-i dea dintisorii ma gandesc ca o s-o vrea, sa aiba ce rontai...

nici mie nu-mi place sa vad copiii marisori cu suzeta, dar cum eu nu pot s-o dezvat pe annya de bibe la lapticul de dimineata si cel de seara, imi dau seama ca si sa dezveti copilul de suzeta e greu.
Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8616
Varsta: 33
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU   Joi Iun 09, 2011 4:15 pm

eu vroiam sa spun ca e mai bine sa nu ii dati . am mancat pe ''nu'' jyvds
Sus In jos

CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 7Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: BEBE (0-1 ANI )-