| | CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 07, 2008 9:11 am | |
| Eu nu i-am dat fetei deloc suzeta.Ea nu a fost prea agitata cand era mai micuta si nu a fost nevoie. |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 07, 2008 11:26 am | |
| Noi o folosim de la 2 saptamani si in prezent o foloseste mai mult ca niciodata,nu reusesc sa o dezvat si cind vreau incepe sa plinga de mama focului si atunci tatsu io da repede,deci in privinta asta nici el nu ma ajuta,nu-i place sa o vada ca plinge.Sper ca pina in toamna ce mergem la cresa sa reusesc sa o dezvat. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 07, 2008 2:02 pm | |
| noi nu am folosit deloc ,nu vroia in gurita ,facea greata |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 07, 2008 4:39 pm | |
| Suzeta?Ce este? Ceva de joaca? Isa nu o vroia deloc.De micuta,daca i-o dadeam se facea ca varsa. |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 07, 2008 4:58 pm | |
| nu a vruto sub nici o forma |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 07, 2008 5:00 pm | |
| eu am incercat cand era f micut dar nu a vrut-o deloc... o arunca imediat...era chiar amuzant... :rabbit: acum i se pare ciudat cand vede in parc alti copii cu suzeta in gura si vrea sa i le a din gura... |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 07, 2008 8:22 pm | |
| E bine...!Sunt copiii care au dat de gustul ei si nu au mai renuntat la ea. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 08, 2008 10:57 am | |
| Si se chinuie mult timp sa scoata suzeta din uz! |
|
 | |
Crina

Numarul mesajelor: 702 Varsta: 37 Localizare: Suceava DESPRE NOI: Crina mami si fetita mea Denise. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 08, 2008 11:15 am | |
| Si noi am avut probleme cu suzeta,dar am reusit sa scapam de ea...cu greu. |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 08, 2008 11:26 am | |
| Asa incercam si noi sa scapam,dar e greu.Sper sa reusesc pina la urma si sa fiu tare,sa nu cedez cind plinge. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 08, 2008 7:44 pm | |
| |
|
 | |
analis

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 08, 2008 9:13 pm | |
| O sa se sature de ea pana la urma.O sa mearga la cresa si o s vada ca o sa rada copiii si o sa renunte la ea. |
|
 | |
GABITA

Numarul mesajelor: 627 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica implinita Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 08, 2008 9:15 pm | |
| noi o folosim si acum la 1 an si 8 luni dar numai cand este plangacios sau cand se culca |
|
 | |
analis

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 09, 2008 8:01 am | |
| Asa faceam noi cu biberonul.In fiecare seara nu putea adormi fara el. |
|
 | |
GABITA

Numarul mesajelor: 627 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica implinita Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 09, 2008 8:32 am | |
| biberonul il folosim si noi seara si dimineata cand bea laptic |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 10, 2008 5:45 pm | |
| Eu i-am dat suzeta Arianei inca din spital ca era foarte agitata, dar nu a tinut-o mult timp.....a inlocuit-o foarte repede cu degetelele...si acum ne chinuim sa renuntam la ele |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 10, 2008 5:56 pm | |
| eu nu i-am dat suzeta...tocmai de frica asta...ca nu se va mai putea dezobisnui...asa macar nu stie ce e... |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7309 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Vin Apr 11, 2008 10:33 am | |
| Noi o cam folosim! acum cand ii dau dintisorii o rontaie de zor!  Sper sa scapam cat mai curand de ea.Avem 9 luni! :rabbit: |
|
 | |
GABITA

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Vin Apr 11, 2008 11:07 am | |
| si gabita face la fel :face: |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Apr 12, 2008 2:05 am | |
| eu am auzit mamici in parc ca copii lor au tinut suzeta pana la 4 anisori, dar mi se pare f exagerat ca ei la 4 anisori stiu de toate si intelege ca nu e buna suzeta... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Apr 12, 2008 7:49 am | |
| Eu nu stiu cum sa scap de suptul degetului fetelor! |
|
 | |
GABITA

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Apr 12, 2008 8:46 am | |
| eu chiar am vazut copii de 4-5 ani cu suzeta |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Apr 12, 2008 10:30 am | |
| | Stefytza a scris: | | Eu nu stiu cum sa scap de suptul degetului fetelor! |
si noi am avut o mica perioada dar a crescut si a uitat de degetele, dar a inceput cu toate jucariile, si am preferat sa-i dau un morcov in mana sau un mar ceva... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Apr 12, 2008 10:52 am | |
| Pai il suge cand ii e somn,in timpul somnului,adica inainte sa adoarma,cand ii e foame...Nu am cum sa ii dau ceva in manuta ca se trezeste.La cat ai scapat de suptul degetului? |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Apr 12, 2008 11:05 am | |
| eram micuti...noi il sugeam in timpul zilei si mi-a fost mai usor sa-i dau ceva in mana... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Sam Apr 12, 2008 2:35 pm | |
| Aha,am inteles.La noi cred ca o sa fie cam greu. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: buna Dum Apr 13, 2008 4:04 pm | |
| suzeta a vrut-=o de la 2 saptamani...cand l-am incercat..si de atunci nu se desparte de ea.... numai ziua cand se joaca..stand legata cu lantisorul de hainuta..o mai lasa..si o i-a cand o vrea m-a ajutat enorm..adica pe el..in perioada iesirii dintilor..atat a ros la ea si nu am putut sa ii schimb...practitc am umblat innebunita sa ii gasesc mereu acceasi culoare si tip de suzeta |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Dum Apr 13, 2008 4:08 pm | |
| bafta stefy....eu una nu stiu ce sfat sa iti dau...ca noi nu avem problema asta cu degetul sau cu suzeta....dar celor care se lupta cu dezvatatul...le uram succes si sa reuseasca cat mai repede.... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Dum Apr 13, 2008 4:16 pm | |
| nici noi nu avem probleme cu degetul..pt ca folosim suzeta..desi unii spun ca nu e buna...mai ales cand apar dintisorii altii spun ca e buna
mie una imi convine..nu sta cu degetelul in gura...si plus nu imi baga in gurit animic car enu treb bagat...isi baga suzeta.. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Dum Apr 13, 2008 4:42 pm | |
| |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 14, 2008 1:39 am | |
| da e bn din puncul asta de vedere, eu cred ca mai greu va fi cand il dezveti de suzeta... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 14, 2008 6:59 am | |
| acum sunt la capitolul...ASCUNS SUEZETA..PE ZII...si o arat seraa la culcare... pana treb sa o ascund definitiv.. |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 14, 2008 7:18 am | |
| eu am scapato intentionat dupa pat (la baiat ma refer ca fetita nu a tinut)si se uita la ea acolo din cand in cand si ii spuneam uite nu pot so iau si asa a lasato |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 14, 2008 12:09 pm | |
| inca ne mai ies dintisori...si il ajuta la durere..isi varsa tot naduful pe suzeta..de asta o las noaptea |
|
 | |
GABITA

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 14, 2008 12:32 pm | |
| nici eu nu i-o mai dau ziua , decat seara la culcare, si eu vreau sa-l dezvat si poate pana la 2 ani reusesc!!! |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 14, 2008 5:59 pm | |
| da sigur vei reusi daca doar la culcare i-o dai... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 14, 2008 6:06 pm | |
| |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 14, 2008 6:56 pm | |
| E greu si de suzeta sa ii dezveti dar si de deget.eu i-as da suzeta,dars e joaca cu ea. |
|
 | |
GABITA

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Lun Apr 14, 2008 9:11 pm | |
| multumim fetelor sper sa reusim |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mar Apr 15, 2008 8:16 am | |
| asteptam vesti...despre progresul lui gabitza.pupici |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 16, 2008 12:52 am | |
| sigur vei reusi..sa ne spui si noua cum merge.. |
|
 | |
GABITA

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 16, 2008 8:38 am | |
| chiar nu stiu cand.... daca ati vedea cum si-o cauta!!! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 16, 2008 8:45 am | |
| noi ne-am dezvatat cam la 1 anisor de suzeta |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 16, 2008 3:14 pm | |
| bravo mario...si tie noemi eu incerc..dar mai am...cred ca treb sa o ascund |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 16, 2008 4:04 pm | |
| | Stefytza a scris: | | E greu si de suzeta sa ii dezveti dar si de deget.eu i-as da suzeta,dars e joaca cu ea. |
Asa face si Ariana......nu vrea suzeta, nici macar nu o baga in gura se uita cu groaza la ea, dar in schimb sugem degetelul de numai....nu stiu cum o sa o dezvat de el |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 16, 2008 4:35 pm | |
| Nici eu nu stiu!Nasol rau! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 16, 2008 4:37 pm | |
| nasol fetelor...mult succes la dezvatat |
|
 | |
simo

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Mier Apr 16, 2008 6:57 pm | |
| Eu ma gandeam sa ii pun pansament pe degete sa nu le suga si cred ca o sa incerc sa vad ce se va intampla ::: |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 17, 2008 2:41 am | |
| eu la bunica am auzit ca le punea pe degete ceva iute si nu le mai bagau in gurita dupa... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU Joi Apr 17, 2008 7:00 am | |
| simo...pune-i pe degete zeama de la o lamaie..fiind acra nu cred ca ii va placea si sper eu sa nu le mai bage o vecina asa a facut si intr-o zi..a reusit |
|
 | |
| | CE TREBUIE SA STIM INAINTE DE AI DA SUZETA BEBELUSULU | |
|