| | Ai dori sa asculti muzica pe forum? | |
|
|
| doresti muzica pe forum? | | | Total voturi : 17 | | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Mier Iul 30, 2008 7:55 am | |
| Eu din pacate nu pot asculta muzica aici.  _________________  |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Mier Iul 30, 2008 3:34 pm | |
| super mai putin si ne faci ce??ce urmeaza?? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Lun Aug 04, 2008 6:16 pm | |
| daaa...e super player-ul,cu de toate..multumim. |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Lun Aug 04, 2008 8:45 pm | |
| E super playerul Miky pt toate genurile,azi totata ziua am ascultat muzica ,imi place ca ai bagat si piese vechi :57: |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Lun Aug 04, 2008 8:49 pm | |
| eu recunosc ca nu ascult muzica pe forum, caci atunci cand butonez eu, Sara doarme si las boxa stinsa, sa nu ii fac zgomot. imi mai pun si castile rar, dar si atunci ascult muzica din calculatorul meu. |
|
 | |
Ali

Numarul mesajelor: 4433 Varsta: 32 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: intendent Stare de spirit: optimista DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Sam Aug 09, 2008 10:52 pm | |
| ce fain ca ai bagat de toate imi place |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Sam Aug 09, 2008 11:01 pm | |
| | ancagabriela a scris: | | eu recunosc ca nu ascult muzica pe forum, caci atunci cand butonez eu, Sara doarme si las boxa stinsa, sa nu ii fac zgomot. imi mai pun si castile rar, dar si atunci ascult muzica din calculatorul meu. |
da nici eu nu ascult muzica pe forum...la fel fac si eu opresc boxele ca nu il trezeasca pe gabita... |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Joi Aug 14, 2008 8:04 pm | |
| unde e playarul ca nu mai gasesc in portal? |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Vin Aug 15, 2008 2:15 am | |
| julia este in portal jos jos _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Lun Aug 18, 2008 8:54 am | |
| La mine nu merge muzica :geek: _________________  |
|
 | |
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Joi Aug 28, 2008 8:25 am | |
| si noi vrem muzicaaaaaaa da muzica mai tare nu conteaza ce e sa fie :bounce: |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Sam Aug 30, 2008 10:10 am | |
| Buna fetelor.....Haideti ca vin cu o noua propunere......Ce ati spune daca am posta fiecare un Top 3 Piese Preferate?Va surade ideea?Daca da am sa va rog sa lasati fiecare un top cu 3 piese preferate de voi.Asa vom avea ocazia sa le ascultam de fiecare data cand deschidem forumul nostru preferat.....Va astept dragele mele....
Hai ca incep eu.....
1.Chris de Burgh - Lady In Red 2.Michael Bolton - Said I Love You but i lie 3.Guns`N`Roses - November Rain _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Sam Aug 30, 2008 10:17 am | |
| Da dc nu! Doar ca eu nu pot asculta muzica de pe forum. Dar fetele care pot sunt rugate sa faca fiecare un top 3 cu melodiile preferate _________________  |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Sam Aug 30, 2008 10:54 am | |
| la mine nu conteaza ce muzica e. eu prefer mai toate genurile. asa ca muzica sa fie. |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Sam Aug 30, 2008 11:27 am | |
| si o sa pun un top 3, chiar daca de multe ori sunt pe mut cu calculatorul ca intru atunci cand Alex doarme: 1. George Michael - "One more try" 2. Mike Oldfield - "Let there be light" 3. Enya - "Anywhere is" (sau orice piesa) |
|
 | |
Ali

| Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Sam Aug 30, 2008 12:49 pm | |
| hop si eu
1.parodie :a murit Dumitru 2.parodie :ce nasoala esti 3.genius :ciocolata e a mea :suspect: :suspect: :suspect: nu va supa dar mie i-mi plac astea |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Dum Aug 31, 2008 8:23 am | |
| si eu si eu! piese f frumoase fetelor ati ales,da asa de lente... eu vreau foaie verde 5 chiperi... jaga jaga si dj vasile de la zdob si zdub :suspect: :suspect: :suspect: chef de chef fetelor!!!!!!!!!!!!!! :222: |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Dum Aug 31, 2008 11:17 am | |
| | Mela a scris: | si eu si eu! piese f frumoase fetelor ati ales,da asa de lente... eu vreau foaie verde 5 chiperi... jaga jaga si dj vasile de la zdob si zdub :suspect: :suspect: :suspect: chef de chef fetelor!!!!!!!!!!!!!! :222: |
Pai Mela.....ideea e ca fiecare sa-si faca un top 3 cu piesele ei preferate.....Piesele scrie de mine mai sus sunt preferatele mele......_________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
B_IULIA

Numarul mesajelor: 490 Varsta: 33 Localizare: Ploiesti DESPRE NOI: mami:Iuliana-Nicoleta, printesa Diana-Andreea si tati:Florin Data de inscriere: 24/10/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Lun Dec 15, 2008 7:59 pm | |
| si eu vreau sa ascult muzica pe forum, ar fi super tare!!!!! ce fel de muzica??? eu zic sa fie de toate pentru toti, asa nu se supara nimeni |
|
 | |
Andrea27

| Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Dum Feb 08, 2009 12:53 am | |
| Un click va rog
http://cadouri-funny.eu/mouse_pad_personalizat/258.htm _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
anays

Numarul mesajelor: 19 Varsta: 30 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: mamica DANA si fetitza ANAYS Data de inscriere: 29/12/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Dum Feb 08, 2009 1:01 am | |
| si eu vreau sa ascult muzica 8) |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Dum Feb 08, 2009 7:47 am | |
| da as vrea sa ascult muzica !mie imi plac spice girls ,chiar daca nu mai sunt impreuna ,deci spice girls-spice up your life britney -womanizer pussycat dolls-oricare |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Ai dori sa asculti muzica pe forum? Joi Dec 08, 2011 4:19 pm | |
| colinde ar fi sa ascultam.. |
|
 | |
| | Ai dori sa asculti muzica pe forum? | |
|