|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: prima saptamana impreuna Mier Iul 16, 2008 8:51 am | |
| Nasterea copilului te stoarce de vlaga si te umple pana la refuz de toane inexplicabile.Brambureala hormonala sa fie de vina?Da,dar cu siguranta nu e singura care-ti va da batai de cap.Vei fii asaltata de sfaturi si vizite.Tot ce-ti doresti este sa fii cu familia ,intr-o casa care sa nu se murdareasca niciodata,si cu un program de somn care sa-ti permita sa supravietuiesti primei saptamani.Cum te vei descurca?. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: prima saptamana impreuna Mier Iul 16, 2008 10:13 am | |
| nu am avut probleme cu el,a fost foarte cuminte,nu colici,nimic,pana la 3 luni nici nu stia sa planga |
|
 | |
alexandra@

Numarul mesajelor: 35 Varsta: 27 Localizare: giurgiu Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: prima saptamana impreuna Mier Iul 16, 2008 12:24 pm | |
| ce norocoasa ai fost mihaitza29.pot spune ca nici noi nu am avut probleme cu coliicii.la noi a fost problema cu baiza,fiind primul colil ne am descurcat mai greu ne avand nici un sprijin,pe langa un bb mic o mai aveam si pe soacrame pe cap care e paralizata............nu conteaza.important e ca am treut cu bine peste tot.mai greu este acum cu dintisorii. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: prima saptamana impreuna Mier Iul 16, 2008 3:00 pm | |
| Vai, la mine era casa plina zilnic,dar imi facea placere! A fost foarte bine,m-am descurcat cu brio,Isa neavand nici colici,papa si facea nanii,nici nu plangea.Ma intrebau toti fata,dar nu stie sa planga? :() |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: prima saptamana impreuna Joi Iul 17, 2008 12:34 pm | |
| doamne citesc mereu la Isa ce a facut si se cunoaste ca sunt nascuti in aceeasi zi. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: prima saptamana impreuna Joi Iul 17, 2008 6:05 pm | |
| cu toate ca mai un copil pe care mama mea mi l_a crescut mai mult din mai multe imprejurari ,pt mine al doilea bb a fost ca un inceput pe noi nu ne_a ajutat nimeni nici macar cu un sfat(a venit soacramea la botez si incepuse cu sfaturile,cind s_a uitat urit al meu la ea si i_a spus ca de 3 luni noi spalam baiatul ) am avut noroc ,nu mi_a fost rau de la operatie,miercuri am nascut,duminica am iesit din spital,luni dimineata mi_am pus burtiera si de la 6.30 dimineata si pina la 12 am facut curat in casa ,mai incet dar am facut |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: prima saptamana impreuna Joi Iul 24, 2008 12:31 am | |
| eu primele 3 zile la spital nam putut sa ma odihnesc de grija ca ma gandeam cum o sa ma descurc apoi acasa a fost super bine pana in a 6 a zi si apoi chiar din a 7a zi au inceput colicii nam avut asa probleme dar primele 2 nopti de colici nu stiam ce are si suzeta nu o vroia si daca o tineam la pipt dormea si mia facut rana apoi sa obisnuit si cu suzeta si nu am mai simtito noaptea se culca la 10 se trezea la 4 ii dadeam sa suga si apoi somn eram sefa o fericita acum ma freaca frate de la 2 luni dupa botaz sa dat peste cap se scoala din ora in ora sa bea ceai |
|
 | |
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: prima saptamana impreuna Vin Aug 08, 2008 8:30 pm | |
| prima sapt a fost teroare a urlat incontinuu nu am dormit o luna jum ma gand ca este din cauza ca nu e botezata dar a avut coliciiii |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: prima saptamana impreuna Vin Aug 08, 2008 8:35 pm | |
| Eu nu prea am avut probleme cu el ,era foarte cuminte sper s afie si al doilea asa cuminte .Ziceau vecini ca nu am bebe in casa ca era prea liniste |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: prima saptamana impreuna Vin Aug 08, 2008 9:26 pm | |
| daaaa,si vecinii mei ma intrebau si ma intreaba si acuma daca il am aici sau daca l_am dus in Romania de cind a mincat pietricica a ajuns vedeta cartierului,toti ii spun flaminzila |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: prima saptamana impreuna Mar Aug 12, 2008 12:00 pm | |
| Si andrei mananca piersici intr-o veselie....de la oricine nu tine cont si de la tigan a luat piersica avea punga alba si se veda ca avea piersici in punga si a inceput sa tipe si sa fuga dupa tiganca si femeia a trebuit sa-i dea o piersica |
|
 | |
|