Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

prima saptamana impreuna

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: prima saptamana impreuna   Mier Iul 16, 2008 8:51 am

Nasterea copilului te stoarce de vlaga si te umple pana la refuz de toane inexplicabile.Brambureala hormonala sa fie de vina?Da,dar cu siguranta nu e singura care-ti va da batai de cap.Vei fii asaltata de sfaturi si vizite.Tot ce-ti doresti este sa fii cu familia ,intr-o casa care sa nu se murdareasca niciodata,si cu un program de somn care sa-ti permita sa supravietuiesti primei saptamani.Cum te vei descurca?.
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: prima saptamana impreuna   Mier Iul 16, 2008 10:13 am

nu am avut probleme cu el,a fost foarte cuminte,nu colici,nimic,pana la 3 luni nici nu stia sa planga
Sus In jos
alexandra@
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 35
Varsta: 27
Localizare: giurgiu
Data de inscriere: 12/07/2008

MesajSubiect: Re: prima saptamana impreuna   Mier Iul 16, 2008 12:24 pm

ce norocoasa ai fost mihaitza29.pot spune ca nici noi nu am avut probleme cu coliicii.la noi a fost problema cu baiza,fiind primul colil ne am descurcat mai greu ne avand nici un sprijin,pe langa un bb mic o mai aveam si pe soacrame pe cap care e paralizata............nu conteaza.important e ca am treut cu bine peste tot.mai greu este acum cu dintisorii.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: prima saptamana impreuna   Mier Iul 16, 2008 3:00 pm

Vai, la mine era casa plina zilnic,dar imi facea placere! A fost foarte bine,m-am descurcat cu brio,Isa neavand nici colici,papa si facea nanii,nici nu plangea.Ma intrebau toti fata,dar nu stie sa planga? :()
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: prima saptamana impreuna   Joi Iul 17, 2008 12:34 pm

doamne citesc mereu la Isa ce a facut si se cunoaste ca sunt nascuti in aceeasi zi.
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4796
Varsta: 39
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian

MesajSubiect: Re: prima saptamana impreuna   Joi Iul 17, 2008 6:05 pm

cu toate ca mai un copil pe care mama mea mi l_a crescut mai mult din mai multe imprejurari ,pt mine al doilea bb a fost ca un inceput
pe noi nu ne_a ajutat nimeni nici macar cu un sfat(a venit soacramea la botez si incepuse cu sfaturile,cind s_a uitat urit al meu la ea si i_a spus ca de 3 luni noi spalam baiatul )
am avut noroc ,nu mi_a fost rau de la operatie,miercuri am nascut,duminica am iesit din spital,luni dimineata mi_am pus burtiera si de la 6.30 dimineata si pina la 12 am facut curat in casa ,mai incet dar am facut
Sus In jos
marinela_marin
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 535
Varsta: 30
Localizare: CONSTANTA
Data de inscriere: 09/06/2008

MesajSubiect: Re: prima saptamana impreuna   Joi Iul 24, 2008 12:31 am

eu primele 3 zile la spital nam putut sa ma odihnesc de grija ca ma gandeam cum o sa ma descurc apoi acasa a fost super bine pana in a 6 a zi si apoi chiar din a 7a zi au inceput colicii nam avut asa probleme dar primele 2 nopti de colici nu stiam ce are si suzeta nu o vroia si daca o tineam la pipt dormea si mia facut rana apoi sa obisnuit si cu suzeta si nu am mai simtito noaptea se culca la 10 se trezea la 4 ii dadeam sa suga si apoi somn eram sefa o fericita acum ma freaca frate de la 2 luni dupa botaz sa dat peste cap se scoala din ora in ora sa bea ceai
Sus In jos
laura_s
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 184
Varsta: 31
Localizare: suceava
DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy
Data de inscriere: 31/07/2008

MesajSubiect: Re: prima saptamana impreuna   Vin Aug 08, 2008 8:30 pm

prima sapt a fost teroare a urlat incontinuu nu am dormit o luna jum ma gand ca este din cauza ca nu e botezata dar a avut coliciiii
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7641
Varsta: 31
Localizare: cluj napoca
Joburi/Distractii: mamici active
Stare de spirit: mereu aproape de tine:))
DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN
Data de inscriere: 02/04/2008

MesajSubiect: Re: prima saptamana impreuna   Vin Aug 08, 2008 8:35 pm

Eu nu prea am avut probleme cu el ,era foarte cuminte sper s afie si al doilea asa cuminte .Ziceau vecini ca nu am bebe in casa ca era prea liniste
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4796
Varsta: 39
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian

MesajSubiect: Re: prima saptamana impreuna   Vin Aug 08, 2008 9:26 pm

daaaa,si vecinii mei ma intrebau si ma intreaba si acuma daca il am aici sau daca l_am dus in Romania
de cind a mincat pietricica a ajuns vedeta cartierului,toti ii spun flaminzila
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: prima saptamana impreuna   Mar Aug 12, 2008 12:00 pm

Si andrei mananca piersici intr-o veselie....de la oricine nu tine cont si de la tigan a luat piersica avea punga alba si se veda ca avea piersici in punga si a inceput sa tipe si sa fuga dupa tiganca si femeia a trebuit sa-i dea o piersica
Sus In jos

prima saptamana impreuna

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: BEBE (0-1 ANI )-