Vizitato Vizitator

| Subiect: Cele mai rele sapte lucruri pe care le poti spune copilului tau Mier Iul 16, 2008 8:02 am | |
| 1. Daca nu te opresti, plec si te las aici! 2. Ar trebui sa iti fie rusine! 3. Nu ne-am dorit niciodata sa te avem! 4. Tu esti cauza divortului nostru! 5. De ce nu poti fi si tu ca fratele/sora ta? 6. Lasa-ma sa fac eu asta pentru tine 7. Pentru ca am zis eu, de aia! |
|
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Cele mai rele sapte lucruri pe care le poti spune copilului tau Joi Iul 24, 2008 1:08 am | |
| chiar nas putea sai zic asa ceva :no: nici la nervi |
|
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cele mai rele sapte lucruri pe care le poti spune copilului tau Joi Iul 24, 2008 5:26 pm | |
| ultima o mai zic si eu ,doar in momentul cind ii spun sa faca ceva si nu vrea si ma intreaba dc sa faca lucrul respectiv eu ii spun,,pt am zis eu ,de aia trebuie sa faci lucrul respectiv,, |
|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cele mai rele sapte lucruri pe care le poti spune copilului tau Mar Iul 29, 2008 6:46 am | |
| nu am zis nimik din astea,oricum acum nici nu ma intelege,dar mi-am propus sa nu fiu o mama exagerat de autoritara,o sa ma pronunt cand o sa ii descopar comportamentul,si atunci adoptam metodele de sugestie si de educatie...pana atunci mai invat de la voi.. |
|
flore75

Numarul mesajelor: 162 Varsta: 37 Localizare: Timisoara Joburi/Distractii: fotbal cu piticul (deși nu mă pricep deloc), băițe pe la ștranduri, mașinuțe și parcări Stare de spirit: Hotărâtă Data de inscriere: 28/06/2008
 | Subiect: Re: Cele mai rele sapte lucruri pe care le poti spune copilului tau Mar Aug 05, 2008 3:36 pm | |
| sorina toate sfaturile tale sunt înțelepte, și ar trebui să le urmăm pe toate, din păcate cele de la 1 și 7 le-am încălcat, asta e, uneori pur și simplu nu mai pot, cred că oricum nu sunt singura... sper. Sfatul 6 este extrem de important și trebuie cu sfințenie să îl repectăm. La început, spre exemplu jocul părintelui cu copilul, înseamnă a fi un simplu spectator, poți să îi arăți cum trbuie să se joace cu o jucărie, dacă el acceptă să îi arăți, oricum el va face cu ea tot ceea ce vrea, mai apoi ne "jucăm" împreună, mama e acolo pentru că trebuie să fie acolo, nu pentru că e partener de joacă: îți dă o mașină, apoi ți-o ia, tu pui o jucărie într-un loc, el o pune în altul, trebuie să faci totul așa cum spune el, ajută la formarea personalității copilului, la început dacă nu reușește ceva, abandonează, nu trebuie să faci tu în locul lui pentru că va avea senzația că e neputincios, mai apoi acceptă să îi arăți, după aceea vine perioada "eu pot" în care chiar dacă ceva nu face bine, trebuie încurajat , lăudat, uneori se încăpățânează atât de tare să facă un lucru și e cel mai rău să-l faci în locul lui, se va simți inferior, numai dacă îți cere să îl ajuți , poți coopera. L-am învățat de mic să adune jucăriile, să le pună la loc, să-și ducă hăinuțele în coșul de rufe, înainte de baie, să pună încălțămintea la loc. Niciodată nu am cedat, că sunt șmecheri, uneori mai îmi spune să le adun eu, dar nu cedez, doar îl ajut. |
|
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Cele mai rele sapte lucruri pe care le poti spune copilului tau Lun Aug 11, 2008 6:24 pm | |
| Eu inca nu am zis nici una dintre ele. |
|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cele mai rele sapte lucruri pe care le poti spune copilului tau Mar Aug 12, 2008 11:51 am | |
| E imposibil sa nu strigi la el macar o dt dar sa-i adresezi altfel de cuvinte nebun sa fii |
|