| | 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Mier Iul 16, 2008 7:57 am | |
| 1.Mergeti in parc in fiecare zi sau jucati-va in gradina casei 2.Cand ploua,jucati-va in casa"de-a v-ati ascunselea"sau improvizeaza o cursa cu obstacole din perne,cutii de carton si jucarii. 3.Inscrie-l la inot,daca ai un bazin aproape de casa. 4.Incurajeaza-l sa-ti impinga caruciorul,mai degraba decat sa-l plimbi. 5.Daca petrece mult timp in casa,inchide televizorul,pune muzica si dansati. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Mier Iul 16, 2008 8:46 am | |
| cam asta facem noi mergem in parc,plimba caruciorul sau bicicleta,ne jucam ,dansam si uite asa timpul trece si el creste |
|
 | |
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Vin Iul 25, 2008 11:16 pm | |
| Da sunt lucruri pe care noi le facem regulat...Multumim! |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9051 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Vin Iul 25, 2008 11:18 pm | |
| cam asta facem si noi zi de zi are atat de multa energie melis incat atunci cand face nani pica rupta,sper sa fie la fel de energica ,vesela si jucausa si selyn |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Sam Aug 30, 2008 12:01 am | |
| Si Rares este la fel de energic si jucaus,mai ales acum vara profita din plin de curte alearga,se joaca la nisip si stau si linistita ca nu fuge in fata masinilor |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Sam Aug 30, 2008 4:28 pm | |
| Cam asta e programul nostru.Insa la innot inca nu,poate la 3 anisori. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Lun Sept 01, 2008 5:19 pm | |
| si noi la fel facem...e deja la ordinea zilei...ca sport o voi da la inot si gimnastica |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Lun Sept 01, 2008 10:32 pm | |
| cam asa e si programul nostru...iar de dansat si jucat acasa...e non stop...e inebunit duoa muzica..poate-mi seamana :() |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Lun Sept 01, 2008 10:47 pm | |
| si Alexandru isi misca funduletul si mainile una-doua cum aude un pic de muzica. Eu vreau sa il dau la dans, dar un pic mai incolo. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Lun Sept 01, 2008 11:03 pm | |
| mi-ar place sa-l dau la multe dar mai astept nintel si o sa o luam incetul cu incetul... sa vedem si ce aptitudini ce preferinte are |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Lun Sept 01, 2008 11:06 pm | |
| si robert adora muzica si danseaza cum stie el. afara santem mai mereu in curte. |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Mier Sept 03, 2008 7:41 am | |
| eu am dus-o la inot pe ari de la 7 luni si f mult ii place.ma rog...inot e mult spus....se face si ea ca da din picioruse si manute.pe vara era inchisa piscina dar din 13 septembrie incepe iar cursul.o va duce taticul ca eu nu prea pot sta in apa.e o chestie f frumoasa si relaxanta pt bebe.daca aveti posibilitatea va sugerez sa mergeti cu ei ca le face bine,ideea e sa fie incalzita piscina |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Mier Sept 03, 2008 4:50 pm | |
| super tania...ai poze cu ea la inot..te asteptam la topicul respectiv..pupici |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14083 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Mier Sept 03, 2008 9:49 pm | |
| unde e topicul? ca eu nu-l gasesc! am poze cu carul |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Lun Mar 16, 2009 9:55 pm | |
| superrr tania aici dinpacate nu am unde sai duc la inot |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Mar Mar 17, 2009 6:26 am | |
| Si eu as vrea sa o duc pe Isa la innot fetelor.Cred ca noi avem in Cta. Noemi,noi avem o sala,se numea Clubul pionierilor.Voi nu aveti asa ceva? |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Mier Mar 18, 2009 12:04 am | |
| la noi nu poti avea prea mare incredere in bazin...ne mai gandim,dar mi-ar place sa-l duc |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Mier Mar 18, 2009 10:02 pm | |
| eu am piscina ,e o sala de sport ,fitness,mai multe unde a lucrat prima data al meu ca instructor,linga mine la 5 minute ,dar il i-a de la un an jumatate,dar e prea frig asa ca asteptam din luna lui iunie il dam si noi apa e incalzita in piscina,dar dupa ce ii fac dus si il cot afara sigur o sa vrea din nou in parc si nu ma risc |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Mier Mar 18, 2009 11:22 pm | |
| |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Joi Mar 19, 2009 9:45 am | |
| da si eu vreau sa-l duc la vara la inot m-am interesat si am un club sportiv care au si instructori si anul trecut era 200ron pe luna sa speram ca nu a crescut taxa f mult... |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Vin Mar 20, 2009 12:12 am | |
| ce fain petrta..la noi..mai greu cu astea |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Vin Mar 20, 2009 7:48 am | |
| |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI Sam Mar 21, 2009 10:53 am | |
| nu e ok si nu mi se pare bun pentru copil eu l-as duce dar nu vrea nici tacsu..cica nu-i asa curat pentru a duce copii acolo.....offfffffffff |
|
 | |
| | 5 METODE "DE ANTRENAMENT"PENTRU PITICI | |
|